homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-51-136

#2566 2011-07-21 13:03:18

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-51

Alintush ,multumesc pt gandurile bune! Da,spermograma sotului este foarte buna,in ceea ce priveste stimularea,am cazut de comun acord cu doc ca ar fi bine sa fac 3 luni,deoarece noi incercam de un an si jumatate!Ciclurile mele sunt foarte lungi,sau ma rog erau foarte lungi,acum vad ca sunt destul de ok,in jur de 29-30 de zile fata de aprox 40! Vad ca dupa aceste 3 luni nu s-a intamplat minunea si continuam cu investigatiile!Vom vedea rezultatul! Oricum daca faci stimulare sa nu faci ca mine si sa te tii de capul doc sa-ti faca si monitorizare,eventual sa-ti sparga si foliculii daca trebuie sa nu se transforme in chisturi! Mika m-a lamurit si pe mine ref la stimulare si tot ce trebuie facut!

Am iesit si eu!
Va doresc o zi frumoasa! puss
wave

Ultima oara a fost editat de dea_dea (2011-07-21 13:04:15)

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

#2567 2011-07-21 13:04:04

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

far. multumesc big_smile  puss

offtopic Fetelor eu ies big_smile  nu ma pot concentra la bucatarie, vin si dau mereu F5 lol ..revin dupa ce imi linistesc putin treburile lol  wave

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2568 2011-07-21 13:07:55

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

pa fetelor wave  spor la treaba puss
ies si eu wave  puss
o dupa masa placuta

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#2569 2011-07-21 13:24:39

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

fete puss

fusei la dr,mancaram,acu intrai sa va salut si sa va pup. big_smile

onu chicot am iesit la plimbare un pic si ne-a prins ploaia.m-am bagat la omv si a venit al meu cu masina,eram aproape de casa,da s-a pus rau.a alergat al meu prin ploaie.a venit repede smile

maya,any puss ne-am impacat rodnar  big_smile

dea goodluck sa fie bine puss

faruc puss sa treaca durerea kram

angelus puss azi ce mai faci?imi pare rau de parbriz neutral si noi am tot bagat bani in masina sad

mikulici puss tu ci faci? goodluck cu casuta! par

geo puss gatisi? chicot

va pup pe toate puss

fete,dati-i in kkk...pe aia de ne intreaba de copil!eu ii fac praf pe toti care fac aluzii ce ma deranjeaza pe mine skitarg

almisor goodluck la dr si tu si sotu!sa fie bine si sa va ajute Dumnezeu! puss  rugaciune

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-07-21 13:56:32)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2570 2011-07-21 13:56:59

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

am revenit pusspuss

mayya puss speram sa gasim o vacanta si pt noi... serviciu usor!

poke si bebe pusspuss, nu ne-ai aratat noua ta tunsoare big_smile

angel puss faci haz de necaz, imi place. afurisit capacul de la toaleta tongue
spor la treaba

dea puss eu am inteles f bine ce ai scris tu, n-am sarit nici un rand, n-am ratat nici partea cu analizele la care ti-am urat  goodluck . ce am scris eu era la modul general, ba chiar am si inceput cu "fetelor". nu m-am adresat tie, nu ma intelege gresit. chiar si sonia mi-a raspuns pt ca ea tot asa se gandise la hsg inainte de lighioane. eu am vrut sa dau un sfat la general, dupa ce si alte fete de aici, mult mai experimentate si trecute prin toate astea, au recomandat acelasi lucru. pe mine nu m-ai suparat, tocmai pt ca si eu am fost asa am scris ce am scris. imi pare rau daca ai crezut ca am postat pt tine, chiar nu asta a fost intentia mea, de acum ma abtin sa mai dau sfaturi nici la general, nici in alt mod...
si legat de doctor: eu nu inteleg de ce nu-i poti cere doctorului ce analize sa-ti faca? pai tu platesti pt ele, el daca e doctor nu trebuie sa asculte si de pacient sau cum? cu faza asta chiar nu sunt de acord si fug cat ma tin picioarele de doctori de genul asta, pt ca atata timp cat intre mine si el nu e o relatie armonioasa de colaborare reciproca, consider ca nu are de ce sa fie doctorul meu
mult succes la analize, eu sunt sigura ca daca e ceva, se poate rezolva  goodluck  goodluck

any puss nasol cu furtuna, mie mi-e teama cand e furtuna afara. noroc ca am scapat aseara ca sotul s-a culcat botos si nici in bratele lui nu as fi putut sa ma ascund  chicot . mi-a trecut supararea, lui se pare ca nu, dar e tanar, are timp sa-i treaca  chicot
ce vecina rautacioasa, stia ce ti s-a intamplat si totusi a insistat pe chestia asta de parca habar nu avea. imi pare rau, dar f bine faci ca nu o bagi in seama. dupa amiaza placuta puss

far puss si la tine furtuna? a luat-o razna natura. imi pare rau pt durerea de burta, dar eu sper sa fie alta cauza, nu uratii. de unde stii tu ca sunt uratii de vina pt durere? ce te-a descurajat asa tare? si ce fel de simptome ai? spor la treaba!

georgi puss ce ai gatit bun?

tatiana puss ma bucur ca ai intrat si la noi

sonia puss ma bucur ca te-ai impacat cu sotul. ai grija sa nu racesti, sper ca nu te-ai udat de la ploaie

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-07-21 14:18:22)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#2571 2011-07-21 14:00:30

sonia30
Moderator

onu puss nu m-a plouat deloc.sper sa te impaci cu sotul bis si nu m-am gandit sa fac HSG fara analizele alea 3,ca am citit studii ca nu iti face nimeni fara analizele astea.da eu iti multumesc ca te gandesti la mine puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#2572 2011-07-21 14:03:37

Onutza23
Insomniac member

sonia eu ma gandesc la voi toate, ca imi sunteti dragi. dar nu mai zic nimic de acum
te-am dat exemplu pe tine pt ca tu ai raspuns la postarea mea si ai zis ca te gandesti la hsg pt ca esti disperata. deci mesajul meu n-a fost indreptat spre cineva anume, din moment ce au raspuns si alte persoane. si repet, a fost un sfat la general, fara sa exemplific pe vreuna din voi. pt mine subiectul e incheiat, imi cer scuze ca am suparat

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-07-21 14:08:06)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2573 2011-07-21 14:06:48

sonia30
Moderator

onu,cum vrei.eu nu ma supar,decat daca se vine cu teorii absurde ...nu cu sfaturi medicale,cum ne-ai dat tu sau alte fete.si le multumesc :kiss:nu ma supar,stai linistita.stiu si de analize.acum vreau sa vb luni cu dr asta,daca oi putea,sa vad ce analize imi mai trebuie pt HSG.cred ca fac iar PAP ul si secretia,ca in iulie s-a facut un an.ma costa aproape 3 mil neutral

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-07-21 14:08:26)

#2574 2011-07-21 14:14:39

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

ia ca mai citesc odata din urma... spranceana

Onu , sonia  puss  par

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-07-21 14:15:55)

.

#2575 2011-07-21 14:17:42

sonia30
Moderator

mikulici puss ci faci? par

#2576 2011-07-21 14:20:43

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Sonia par  cu treaba si un ochi la voi  wink  tu?

Onu dar nu inteleg de ce sa nu dai sfaturi...doar nu impui nimic nimanui cesafac

eu am instat cu analizele pentru ca am inteles altceva din postarea deei  :

dea_dea a scris:

Mika am facut doar spermograma care este foarte ok,eu hormonale in cele trei faze ale ciclului menstrual,la fel ok si ele,si acum pt Pap si secretie vaginala(lama si ceva cu antibiograma mi-a spus)nu mai tin minte cum ii spune! In rest nu am facut nimic!Am inteles cu inseminarea,dar mai este si IUI,care este diferita de IA,nu?Si pt IUI trebuie sa faci toate astea? Acum daca trebuie sa le fac si nu se poate altfel am sa le fac,dar intrebam si eu asa ca sa stiu cu ce ma confrunt!

hai mai ca nu suntem copii sad

.

#2577 2011-07-21 14:21:59

Onutza23
Insomniac member

mika pusspuss am citit si eu din urma, imi pare rau ca m-am facut inteleasa gresit, de asta prefer sa ma abtin

sonia ma bucur sincer ca in sfarsit ai ajuns sa faci analizele alea. chiar daca te costa ceva banuti in plus, e bine ca faci si papul si secretia. tin pumnii sa fie bune goodluck goodluck

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-07-21 14:23:25)

#2578 2011-07-21 14:22:38

sonia30
Moderator

mikule,io stau un pic cu voi,desi toate aveti treaba.fusei la dr.mancaram,al meu se baga la nanica.la 4 jum plecam la urolog.tu esti acasa? puss

multumesc,onu puss sper sa fie bine.apoi o sa ma interesez ce trebuie pt hsg.o sa merg la clinica particulara daca dr asta nu vrea sa imi faca in spital.ca la cea la care am fost a2a oara nici gand sa ii cer ceva forgetit

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-07-21 14:24:07)

#2579 2011-07-21 14:22:52

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

hello fetelor. eu am poposit direct in munca de dimineata big_smile
de acum cred ca o sa fiu mai libera...dupa-amiaza asta si mai dau un ochi pe aici
poke asteptam poze cu tunsoarea
fetelor..vad ca vremea isi face de cap in tara.. aici doar soare si soare rotfl ieri au fost 40+
si eu trebuie sa fac analizele cand ajung acasa..o gramada de bani dar sper sa fie ok totul si la mine si la voi
va pup pe toate

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2580 2011-07-21 14:24:50

sonia30
Moderator

green puss

#2581 2011-07-21 14:25:12

Onutza23
Insomniac member

mika ma bucur ca desi ai treaba stai si cu noi in acelasi timp

sonia goodluck la urolog, abia astept sa ne spui ce vesti v-a dat. iar cu a doua doctora, afurisita aia de nu poti sa vorbesti deloc cu ea, mai bine fugi. imposibil sa nu gasesti un doctor cu care sa poti colabora, mai ales ca tu te straduiesti de ceva vreme sa ramai insarcinata, pai ea ar trebui sa-ti recomande niste analize mai detaliate, nu sa te trateze de parca iti face favoruri gratuite

green serviciu usor. ce vreme aveti si voi, teribil de cald. la mine e chiar placut, peste 25 de grade, dar e cald si soarele iese des din spatele norilor

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-07-21 14:28:15)

#2582 2011-07-21 14:27:55

sonia30
Moderator

onu,mersi puss sper sa fie bine

si la mine sunt 25 de grade.bate vantu si aduce iar nori.vruseram sa mergem in parc cu bicicletele,da bate vantu si ma doare rau si spatele jos spre picior.de-abia calc supa

#2583 2011-07-21 14:28:01

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Am revenit! puss

Onutza,eu nu m0am suparat,ci doar m-a deranjat postarea ta(si nu cred ca ai vb la termenul ,,general" pt ca ieri am fost singura persoana care a pus astfel de intrebari)deci prin urmare m-am simtit ca de mine era vorba! Chestia e ca nu fac nimic de capul meu,iar HSG ERA RECOMANDATA DE MEDICUL MEU ,NU ca asa vreau eu! Si referitor la medici,nu cred ca ti-ai permite vreodata sa mergi la medic si sa-i bagi sub nas o chestie de genul ca ,,nu-mi faceti analizele astea,ca asa vreau eu" este lipsa de respect fata de acel om! La mine a trecut un an si jumatate pana ca medicul sa-mi indice ce fac in continuare!(poate pt unele pers este mult,pt unele putin,dar nu conteaza)!Oricum diagnosticul de infertilitate se pune dupa aprox 2 ani de incercari esuate-in acest timp nu se stofoaca nimeni sa-ti recomande una si alta,oricat de bun sau mai putin bun ar fi medicul acela! Dar nu are rost sa mai spun....Si pana la urma oricat de putin pregatit ar fi medicul acela,tot stie mai multe decat mine!Asta e clar!.Daca te-a deranjat postarea mea,imi cer scuze.... nu se va mai intampla niciodata!Promit solemn!

Oricum nu mai are rost sa vorbesc!

VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU DERANJUL PROVOCAT!VA MULTUMESC PENTRU TOATE RASPUNSURILE PRIMITE!SI VA MULTUMESC CA M-ATI PRIMIT AICI LANGA VOI!

DAR.....NU VOI MAI INTRA PREA CURAND PE AICI,POATE CA DERANJEZ CU ATATEA INTREBARI ,,AIUREA"!

Chiar va doresc tot binele din lume si sa aveti parte de copii sanatosi!

Ultima oara a fost editat de dea_dea (2011-07-21 14:34:15)

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

#2584 2011-07-21 14:31:16

sonia30
Moderator

dea puss nu va suparati.suntem aici sa ne sustinem.eu sincer,am o dr care nu mi-a zis niciodata de analizele aste,mycoplasma,chlamydia...da ma duc la alta drr si mi le fac.iar cu hsg tot singura am luat hotararea.pt linistea mea.si ca sa nu treaca timpu de pomana.ca maine poimaine fac 31 de ani.nu te supara.hai ca facem si noi bebe puss  kram

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.