homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-51-73

#1369 2011-07-12 18:31:14

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-51

Georgi e la fel ca la noi, sunt gaini outoare si gaini de carne

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1370 2011-07-12 18:32:02

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

angel , atunci ai de unde lua

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#1371 2011-07-12 18:34:00

angel_sweety
Platinum member

da si nu sunt scumpe, am vazut in piata acum ceva timp
cand stateam cu chirie in oras, italienii de acolo zici ca erau crescuti in custi, multi nu vazusera in viata lor cum arata o gaina in realitate

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#1372 2011-07-12 18:35:00

bunea georgeta
Platinum member
Site

lol

#1373 2011-07-12 18:40:12

angel_sweety
Platinum member

Sonia tu iar te certi cu persoanele dizabile?

Publicitate

loading...

#1374 2011-07-12 18:53:30

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

off...iar trebuie sa plec  butter
va pup puss  wave

.

#1375 2011-07-12 18:54:16

bunea georgeta
Platinum member
Site

Mika puss  ne gasesti aici pana la ora 12 noaptea big_smile  wave

#1376 2011-07-12 18:58:44

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

mika puss spor, te asteptam inapoi

plec si eu putin, merg la mama sa mananc

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1377 2011-07-12 19:01:50

bunea georgeta
Platinum member
Site

Onu , pofta mare wave  puss

#1378 2011-07-12 19:59:30

angel_sweety
Platinum member

onutza pofta mare

Mika wave

a venit si sotul meu , am papat, acum ma uit la un film

#1379 2011-07-12 20:09:54

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

gata, m-am liniștit.. m?ine e zi de curățenie și de ?nfrumusețare pentru mine.. forgetit

angel_sweety a scris:

Almi puss puss spor la manichiurit, spre dimineata ai terminat unghiile finei tale?  wow cata rabdare ai

angeluș puss eu de fel sunt perfecționistă.. p?nă nu iese un lucru perfect, nu-l las din m?nă.. chiar dacă durează 5 ore p?nă termin lol

pokemon a scris:

almi, nu am pretins ca ati mai avea 3 ani. am intrat la alte topicuri, la burtici, la topicul pt nunta, la cel cu scaunele de masina si cam atat. adica unde aveam treaba si unde puteam sa recuperez cat de cat.
ca inainte bantuiam peste tot, acum nu mai apuc sa citesc mai nimic....
multumesc din suflet pt urari!  par  par  par  par  par

m-am g?ndit ceva timp p?nă să-ți răspund.. inițial am zis că mă fac că nu văd mesajul dar am ?nvățat ceva pe forumul ăsta: c?nd am ceva de spus s-o fac.. văd că ?n continuare suntem văzute drept niște copile de 3 ani de către tine (care pe l?ngă multe dintre fetele de aici ești o copilă).. ȘTIM (că doar tu ne-ai zis) că nu poți ține pasul cu ce se scrie aici și nu avea nimeni pretenția să citești tot din urmă.. puteai ?ntreba ce noutăți sunt (cum se mai face pe aici) și atunci c?nd stăteai pe forum (30-60 minute) te puneam ?n temă noi cu noutățile.. ce să zic.. cred că nu mai e nimic de zis... dec?t amintită expresia ?a se vedea cu sacii ?n căruță? wink
LE: spranceana faci plajă all day long fiind ?nsărcinată?? faci plajă și pe ploaie? tu chiar ai impresia că suntem finuțele tale pe care ai putea să le mai duci cu zăhărelul mad
și nu se zice ?iți cer scuze? pentru că asta ar ?nsemna să ?i ceri scuze lui angel iar angel nu are de ce să-ți prezinte scuzele ei.. corect este ??ți prezint scuze? wink

far puss așa e.. imediat se face m?ine lol

mădă puss referitor la opinia ta despre activitățile lui poke... ce să zic.. acum puțin timp a scos actele.. și totuși c?nd intra pe forum intra să ne povestească una alta.. diferența e că acum e ?nsărcinată smile ce concluzie să tragem? chicot

geolinpuss

dae puss să știi că am ?nceput ușor ușor să fac unghiuțe la mai multe persoane.. dar cine vrea unghii de la mine, știe că durează mai mult (și țin și mai mult tongue )

muco puss mă uit la LOST că nu am văzut dec?t primul sezon lol acum sunt la sezonul 2 episodul 12 big_smile ?mi place de Sawyer, Jack, Charlie și Eko drool

onu puss lol nu mai e valabilă vorba aia tongue că m?ine vine domnul C retas

mikulina puss gata și unghiile mamei.. le mai am pe ale mele.. dar le fac m?ine forgetit

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1380 2011-07-12 20:19:14

bunea georgeta
Platinum member
Site

Almi  puss  nervi buni poti avea sa migalesti la 10 degete disperat ..cand iti vine sotul, dupa amiaza?

angel, sa-ti fie de bine puss

#1381 2011-07-12 20:23:05

angel_sweety
Platinum member

Almi puss pai tu maine in loc sa stai cu sotul te pui la facut unghii?
eu asta cu scuzele nu o stiam, off gramatica limbi romane  lol

Georgi mersi

#1382 2011-07-12 20:33:45

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

geo big_smile da, c?nd fac ceva ce-mi place stau și migălesc chicot dacă ?ncepe cheful să dispară... m-apucă nervii dar tot le migălesc lol

angel puss se fac o grămadă de greșeli.. am văzut greșeli gramaticale nenumărate pe forum.. nu sunt eu experta experților sau Pruteanu (Dumnezeu să-l ierte popa ) re?ncarnat ca să stau cu ochii ?n 14 și să corectez toate greșelile limbii rom?ne.. doar că acum m-am enervat un pic.. forgetit
iar cu scuzele așa este.. doar că noi așa ne-am obișnuit să spunem.. sau se spune foarte des ??mi cer scuze? (adică eu ?mi cer scuzele de la cineva, adică cineva mi-a furat scuzele și eu mi le cer ?napoi lol sau se poate interpreta că ?mi cer scuze de la mine hmm ) care iar se bate cap ?n cap cu ce vrem de fapt să exprimăm.. corect este ??ți prezint scuzele mele? sau ?te rog frumos, acceptă-mi scuzele? smile

LE: C ajunge m?ine seară după ora 22:00 smile deci am timp big_smile

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-07-12 20:37:06)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1383 2011-07-12 20:40:35

Onutza23
Insomniac member

am revenit pusspuss

georgi, angel multumesc pusspuss

angel puss sa-ti fie de bine si vizionare placuta la film

almi puss deci maine te pregatesti pt marea intalnire cu sotul. fetelor, aveti grija ca de maine e cuuuuutreeeeemuuuuurrrrrr tongue. acum serios vorbind, ma bcuur pt tine ca se intoarce sotul

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1384 2011-07-12 20:45:09

bunea georgeta
Platinum member
Site

Almi , bravo tie! tummenupp  varsta isi spune cuvantul big_smile ..ai timp sa te faci frumi pana la ora 22

#1385 2011-07-12 21:20:46

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

almi, nu stiu de unde ai inteles tu ca am facut plaja toata ziua... am scris de dimineata ca fac plaja si am facut vreo 2 ore. apoi, daca iti mai amintesti tu cum erai inainte de nunta, a trebuit sa ma si vopsesc, sa merg sa fac si unele cumparaturi, sa....sa...sa... nu stiu de ce trebuie sa imi justific timpul nustiu minut cu minut!
daca am lasat altele ca sa ma duc sa fac plaja, nu inseamna ca gata...nu mai am nimic de facut! ba am, dar am liste cu prioritati.
spui ca inainte intram si stateam mai mult. da, stateam...pt ca atunci eram ACASA. acum acasa, e la tara si daca ai stat vreo zi la tara stii ca vara nu ai timp nici sa respiri, la curte. mereu ai cate ceva de facut, mereu te cheama si te striga. daca la asta mai adaugi o casa in constructie unde fiecare surubel ne-a trecut prin mana, un magazin al parintilor mei in curte, unde vindem cu totii ca sa putem rezolva din probleme si imparti sarcinile, o nunta, oboseala cauzata de caldura, vei ajunge la concluzia ca...sunt o fitoasa care pretinde ca n-are timp, dar sta cu burta ei de gravida la soare!
si nu, eu nu am mai stat o ora legat la pc de nu stiu cand. poti sa te uiti si la burtici, sa vezi in ultimele saptamani cate mesaje postate intr-o ora am eu. exact ca si azi, aici, vin, scriu, dupa care mai reapar peste o juma' de ora, o ora, doua sau noua...si sa va tot pun sa faceti rezumate pt mine si apoi sa dispar si sa mai intru peste 3 ore sa cer alt rezumat....
asta in conditiile in care au fost zile intregi in care intram 5 min. dimineata si apoi nu mai intam pana a doua zi la pranz.
dar ma rog...m-am vazut cu sacii in caruta si sunt fericita, intru aici, o data la 2-3-4 zile, doar ca sa.... ce? daca imi poti explica tu de ce....eu zic ca pt ca ma intereseaza si vreau sa vad ce mai faceti.... si sa va urez toate cele bune, ca poate de mai mult nu am timp sa stau.
cat despre expresia aia...hai sa nu fim mai catolici decat papa! tot poporul o foloseste si tu fix acum ti-ai gasit sa te iei de mine wink ai dreptate, dar discuta cu cei de la Academie si sa nu mai considere corect ca plural la geaca-geace si alte cele!

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-07-12 21:22:16)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1386 2011-07-12 21:26:26

Onutza23
Insomniac member

poke si bebe pusspuss

#1387 2011-07-12 21:32:31

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

onu puss vezi ca ti-am raspuns ceva si in partea cealalta!
gata, eu ies de aici ca mi s-a termninat programul de pc. merg sa fac un dus si nu, nu o sa fac dus toata noaptea cum s-ar putea gandi cate cineva, prin analogie cu faptul ca azi toata ziua am stat la soare si d-aia n-am avut timp de forum....
va pup si va urez o seara buna puss si va multumesc pt urarile de casa de piatra kram

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.