|
Nu esti logat.
Test de sarcina sure check#1 2011-07-06 20:34:38
test de sarcina sure checkFetelor e ok daca fac un test sure check seara? pe cutie scrie ca se face in orice moment al zilei dar unele persoane spun ca dimineata ar fi cel mai bine Oricum cred ca si daca il fac seara ar fi ok ca au trecut vreo 20 de zile de la contactul pe care il banuiesc. Mersi Offline #2 2011-07-06 20:43:58
Re: test de sarcina sure checkRegula e de 3 saptamani de la contact (deci 21 de zile) si indicat e dimineata. Indicat deci nu obligatoriu. Nu inteleg insa de ce daca tot dai atatia bani pe el si ai pana astazi 20 de zile nu astepti pana maine dimineata? O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-07-06 20:48:34
Re: test de sarcina sure checkda, cred ca asa o sa fac o sa astept pana maine dimineata ! Eu am facut un tratament cu antibiotic inainte sa incep folia aceasta, tratamentul l-am facut in perioada celor 7 zile de pauza si stiam ca nu am nevoie de protectie suplimentara nici in perioada de pauza nici 7 zile dupa, daca am facut tratamentul in zilele respective. Dar vroiam sa verific daca's ok. Sper sa fie ok Offline #4 2011-07-06 20:58:07
Re: test de sarcina sure checkdaca ai facut tratamentul cu antibiotice in perioada de pauza esti ok "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #5 2011-07-06 21:12:03
Re: test de sarcina sure checkda numai in perioada de pauza ! In 5 zile din cele 7 de pauza . Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-06 21:52:02
Re: test de sarcina sure checkstai linistita atunci "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #7 2011-07-06 21:53:35
Re: test de sarcina sure checkbuna,as avea si eu nevoie de ajutorul vostru,am probleme cu menstruatia adica imi vine odata la 2 sau 3 luni,am avut contact sexual neprotejat in urma cu 3 saptamani (dar nu si_a dat drumu),acum pe 1 iulie trebuia sa-mi vina menstruatia,imi intarzie deja de cateva zile mai exact de 5 zile,simptome nu am doar ca ma dor sanii cand mai tare cand mai putin,,,am inceput sa-mi fac griji inca innainte sa-mi vina problemele,NU STIU CE SA FAC,MA TEM SA NU FIU INSARCINATA,ce sanse as avea daca el nu si-a dat drumu,am avut contact sexual in urma cu 3 saptamani,puteti sa-mi spuneti? Offline #8 2011-07-06 21:57:04
Re: test de sarcina sure checkfa un test ...si citeste regulamentul... postarile multiple sunt inetrzise . Offline #9 2011-07-06 21:58:23
Re: test de sarcina sure checkdaca au trecut 3 saptamani de la contact poti sa iti faci un test de sarcina. un test se face la 3 saptamani de la contact sau o saptamana de intarziere. bineinteles ca poti ramane gravida chiar daca nu si-a dat drumul in tine. lichidul preejaculator contine spermatozoizi. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #10 2011-07-07 00:50:48
Re: test de sarcina sure checkPentru un rezultat cat mai sigur fa testul dimineata cand ai cantitatea cea mai mare de hormoni Men only have two faults....What they do, and what they say! Offline #11 2011-07-07 09:41:04
Re: test de sarcina sure checkcristinqa ai warn pt postare multipla. citeste te rog regulamentul si respecta-l. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|