homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pot aparea sangerari din cauza antibioticelor?

#1 2011-07-07 21:10:52

dana22
Full member
Inregistrat: 2006-10-28

Pot aparea sangerari din cauza antibioticelor?

Buna seara!
Am o prietena care este foarte ingrijorata. A mers de curand la ginecolog iar medicul i-a spus ca are o infectie pe care trebuie sa o trateze cu antibiotic. Dupa terminarea tratamentului au aparut niste scurgeri cu niste firicele de sange. 3 zile consecutiv.Apoi i-a venit ciclu. Are motive de ingrijorare, sau scurgerile acestea se enumera printre efectele adverse ale antibioticelor?

#2 2011-07-07 21:32:29

V.
Banat
Inregistrat: 2010-08-10

Re: Pot aparea sangerari din cauza antibioticelor?

Mie uneori inainte sa imi vina cum trebuie,cu 3-4 zile inainte in secretia normala imi apar firicele de sange. Deci ar putea foarte bine sa nu aiba niciun fel de legatura cu antibioticul.(Mentionez ca asta nu se intampla mereu, am observat ca atucni cand stau in frig sau...pe ceva rece,urmatoarea menstruatie, apar firicelele inainte). Oricum, daca nu mai are alte simptome nu vad de ce s-ar ingrijora.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.