homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog mult.Sex anal!-2

#20 2011-07-08 20:58:35

3m0nik
Full member
Inregistrat: 2011-04-14

Re: Va rog mult.Sex anal!

Nu erau pentru mine,clar ca nu si clar nu mi-ar fi rusine,dar stii,raspunsurile astea le cam vede si ea si nu se simte prea bine,oricum,lumea e facuta sa judece si sa faca numai rau asa ca mai bine taceam dracu,am vrut sa fac un bine si poate sa mai aflu cate ceva dar...de unde..cu asa oameni destepti..

#21 2011-07-08 21:01:39

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Normal ca judecam din moment ce prietena ta e in stare sa faca sex(de orice fel) dar nu e in stare sa se informeze sa vada la ce se expune si are impresia ca sexul inseamna doar placere. Dar se pare ca asta e noua generatie, imi pare rau ca fac parte din ea...

#22 2011-07-08 21:13:12

V.
Banat
Inregistrat: 2010-08-10

Pai atunci ,3m0nik inchide calculatorul si culca-te. Si inainte de asta pune mana pe o carte de gramatica, vad ca nu te impaci bine cu limba romana.

Nu te enerva sau descuraja cand vezi ca oamenii te critica. Se zice ca nu e bine sa tii cont de parerea lumii dar... cand 10 iti zic ca esti beat te duci si te culci.

Prietena ta, oricat de ifnormata e ea, se pare ca a facut prostioare in fundulet fara sa se documenteze inainte ce se poate intampla, din ce cauza... Nu, nu prea sunt sanse sa fie insarcinata daca penisul lui nu a aterizat si prin zona vaginului. Dar exista un risc mare sa aiba vreo boala, ca... exista si asa ceva pe lumea asta.

Aici nu este vorba de aere de superioritate ci de niste oameni care vor sa te avertizeze pe tine sau pe rpietena ta ca sexul implica mai mult decat un penis un vagin si niste placere. Implica ceva maturitate din partea participantilor la act, iar asta se traduce mai ales prin protectie.

Repet, eu nu cred ca sunt sanse ca ea sa fie insarcinata dar cel mai simplu mod de a verifica este un test de sarcina facut la 3 saptamani de la contactul cu risc sau la o saptamana dupa ce menstruatia a intarziat.

Si pe viitor, recomanda-i prieteni tale sa mearga la un consult ginecologic (care in principiu este obligatoriu dupa anumite evenimente, de genul instalarea primului ciclu mesntrual, debutul vietii sexuale, apoi consultatii regulate minim o data pe an) si cel mai important la un cabinet de planning unde se poate informa cu privire la modalitatile de protectie si eficienta lor.

Si un alt lucru pe care eu l-as vedea necesar ar fi efectuarea unor analize pentru depistarea unor eventuale boli atat ea cat si prietenul ei.

Succes.

#23 2011-07-08 21:21:31

3m0nik
Full member

Eu sunt de parere ca:
1.Am scris foarte corect din punct de vedere gramatical.
2.Nu ma culc la ora asta ca toate gainile
3.Se poate foarte usor ramane si prin sexul anal
Risc de sarcina
Teoretic, nu exista posibilitatea instalarii sarcinii in urma contactului sexual anal neprotejat, neexistand o cale prin care sperma sa patrunda din tractul rectal in cel vaginal.
Cu toate acestea, sexul anal neprotejat prezinta risc de sarcina doar in ideea in care in urma ejacularii in zona anala, sperma poate migra in zona perineului si poate cauza o sarcina nedorita. 8% dintre persoanele care experimenteaza contact sexual anal neprotejat se confrunta cu aparitia unei sarcini nedorite.
4.MULTUMESC PENTRU "TOT" CRITICI DE NIMIC.va place doar sa va credeti mai destepti decat ceilalti,poate si voi aveati nelamuriri la inceput dar nu a-ti avut curajul de va discuta temerile.

#24 2011-07-08 21:26:34

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

1. Toate am avut sau vom avea intrebari la inceput dar nu legate de informatii elementare.
2. Am si spus ca daca el nu s-a jucat cu penisul de la anus la vagin nu e insarcinata, ai spus ca e terminat in chiloti, deci riscul e si mai mic.
3. Nu mai zbiera la noi ca nu ti-am facut nimic.
4. La revedere!

Publicitate

loading...

#25 2011-07-08 21:43:50

3m0nik
Full member

Stiu.Imi pare rau.Dar uneori ma mai ia valul.Va cer scuze tuturor,insa sunt nervoasa cand unii nu stiu ceva,indiferent ce,iar ceilalti se iau fara sa explice,se abat de la subiect.Multumesc tututor si va cer scuze.Sper sa ii vine odata problemele pentru ca a inceput sa fie enervanta cu stresul si tot restul.

#26 2011-07-08 21:54:07

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

eu ma gandeam sa incerc sexul anal ...dar nu prea ma incanta ideea ....

Ne dorim si noi bebic

#27 2011-07-08 22:17:47

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

daca a ejaculat totusi in chilotii ei, sanse sa fi ramas insarcinata desigur sunt. Acum conteaza inca cate zile dureaza ciclul ei  si cu ce periodicitate(zile de la prima zi de ciclu pana la urmatoarea) are, pentru a calcula daca atunci la ciclu era sau nu in perioada fertila. Simptome premenstruale are ?

PS: nu mai fiti si voi asa rai, cand o sa aveti nevoie de ajutor sper sa dati peste cei ca voi si majoritatea raspunsurilor sa fie in deradere.Parca va stiam mult mai receptivi (

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#28 2011-07-08 22:23:17

3m0nik
Full member

Orange a scris:

daca a ejaculat totusi in chilotii ei, sanse sa fi ramas insarcinata desigur sunt. Acum conteaza inca cate zile dureaza ciclul ei  si cu ce periodicitate(zile de la prima zi de ciclu pana la urmatoarea) are, pentru a calcula daca atunci la ciclu era sau nu in perioada fertila. Simptome premenstruale are ?

PS: nu mai fiti si voi asa rai, cand o sa aveti nevoie de ajutor sper sa dati peste cei ca voi si majoritatea raspunsurilor sa fie in deradere.Parca va stiam mult mai receptivi (

Orange,esti o dulce,uite,el nu a ejaculat in chilotii ei ci si-a tras penisul si a ejaculat in chilotii lui atunci cand i-a venit orgasmul,fata era pe stop atunci,iar ciclul nu il are regulat.Da,simptome premestruale a spus ca are,o dor sanii,e uscata acolo jos(asa pateste cica mereu cand trebuie sa ii vina),are pofta nebuna de ciocolata(e o nebunie in fiecare luna inainte de menstra)..

Ultima oara a fost editat de 3m0nik (2011-07-08 22:24:51)

#29 2011-07-08 22:27:50

Orange
Full member

Eu zic ca poate sa stea linistita. Pur teoretic, e putin probabil sa se fi ramas insarcinata. Am mai zis pe undeva aici dar ar fi bine sa stea calma. Stresul genereaza intirzierea CM, intarzierea CM genereaza stres s.a.m.d smile In final e ca un cerc vicios si asta tot nu-i bine smile Bafta !

Ultima oara a fost editat de Orange (2011-07-08 22:29:18)

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#30 2011-07-08 22:30:45

3m0nik
Full member

Orange a scris:

Eu zic ca poate sa stea linistita. Pur teoretic, e putin probabil sa se fi ramas insarcinata. Am mai zis pe undeva aici dar ar fi bine sa stea calma. Stresul genereaza intirzierea CM, intarzierea CM genereaza stres s.a.m.d smile In final e ca un cerc vicios si asta tot nu-i bine smile Bafta !

Adica ma gandesc ca totusi,era pe stop,el nu a ejaculat in fund si nici pe langa,aa(mi-a spus ca dupa ce s-a terminat balciul s-a sters cu un servetel din fata in spate),adica,ar fi nevoie un test de sarcina?

#31 2011-07-08 22:39:56

V.
Banat
Inregistrat: 2010-08-10

Ca sa nu sta sa-si roada unghiile ar putea sa faca un test ... nu costa mult si nici nu este o procedura invaziva sau dureroasa. Asta asa, ca sa se linisteasca.

Si neaparat, dar neaparat, o vizita la giencolog + planning.

#32 2011-07-09 00:37:55

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

no comment roll

#33 2011-07-09 01:08:08

Orange
Full member

si eu zic ca ar putea totusi sa faca un test de sarcina daca u trecut 3 saptamani de la contacul cu risc(daca asteapta urmatorul CM, logic ca au trecut big_smile ) sau 1 sapt de intirziere a CM.

Apropo, nu mi-ai mai zis, are deobiceu ceva simtome premenstruale ? daca da, sunt prezente si acum ?

#34 2011-07-09 07:45:36

3m0nik
Full member

Orange a scris:

si eu zic ca ar putea totusi sa faca un test de sarcina daca u trecut 3 saptamani de la contacul cu risc(daca asteapta urmatorul CM, logic ca au trecut big_smile ) sau 1 sapt de intirziere a CM.

Apropo, nu mi-ai mai zis, are deobiceu ceva simtome premenstruale ? daca da, sunt prezente si acum ?

Da sunt prezente simptomele premestruale,greturi nu are,ameteli stiu ca are lipsa de calciu,dar oare e posibil de la stres sa intarzie?

#35 2011-07-09 08:38:31

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

da, este posibil si foarte frecvent sa intarzie de la stres. Pe viitor sa se protejeze cu prezervativ in cazul contactelor anale fiindca poate lua tot felul de boli.. de asta nici nu e bine sa te stergi cu hartie igienica din spate in fata, ci doar din fata in spate. fiecare gaurica are microbii ei si nu e bine ca sa ajunga in vagin microbii din anus. prin sex anal e foarte simplu sa ajunga si ajungi pe la dr si faci tratamente pentru o distractie de 5 minute.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#36 2011-07-09 08:46:28

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

va rog sa va calmati, ok?

si ca o rugaminte pentru userii mai vechi: daca nu puteti elabora un raspuns care sa nu implice si judecarea persoanei care intreaba, va rog sa va abtineti. v-am mai repetat nu o data, pe acest forum nu-i judecam pe cei care scriu, ii ajutam! asa ca lasati deoparte atitudinea agresiva de care ati dat dovada si la acest topic.

tot_el23 mai usor cu etichetarile

#37 2011-07-09 11:49:49

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

daca era pe stop nu aveam cum sa ramana...

Ne dorim si noi bebic

#38 2011-07-09 12:38:18

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

ba da, se poate sa ramai gravida cand esti pe stop. mama in perioada aia putea sa ramana, de aia nu reusea in alte perioade

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.