homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S-a diminuat efectul?

#1 2011-07-08 16:02:25

vall33ntina
New member
Inregistrat: 2011-03-04

s-a diminuat efectul?

buna.
de 3 luni iau  antibebe si la inceput am citit zeci de articole legate anticonceptionale.gasisem intr-un articol ca alcoolul scade efectul pastilelor.(nu vreau sa ma credeti o alcoolica ) . ieri am implinit un an cu puiul meu si am sarbatorit.la vreo ora jumate dupa ce am luat pastila am bout cam un pahar jumate de sampanie.
poate pare ridicola intrebarea urmatoare insa prefer sa fiu sigura si sa ma linistesc : credeti k efectul a fost diminuat vreun pic:) ?
as avea nevoie de  mai multe pareri smile....
multumesc anticipat.

#2 2011-07-08 16:49:43

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: s-a diminuat efectul?

nu diminueaza efectul niciun fel de alcool, in orice cantitate.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#3 2011-07-08 19:03:04

stardust
New member
Inregistrat: 2010-09-03

Re: s-a diminuat efectul?

Stai fara griji, nu diminueaza in nici un fel efectul AC. Asta e un mit prostesc, acum cateva zile o colega de facultate mi-a zis ca e bucuroasa ca a inceput sa faca pauza la pilule ca in sfarsit poate si ea sa bea un pahar de vin la ziua ei ca de 3 ani nu mai bause deloc ca sa nu interactioneze rotfl. Nu face ca ea poti bea cand vrei si cat vrei fara griji big_smile.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.