homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Xefo interactioneaza cu AC?

#1 2011-07-08 18:56:07

stardust
New member
Inregistrat: 2010-09-03

xefo interactioneaza cu AC?

Fetelor stiti cumva daca xefo interactioneaza cu AC? am o inflamatie la o masea de la curent si de obicei pt asta luam mereu profenid (care stiam tot de aici de pe forum ca nu interactioneaza cu AC), dar azi  farmacista tot insista sa iau xefo ca e mai bun, mi-a zis ca e tot antiinflamator si analgezic, parca ceva de genu'. Abea acasa mi-a picat fisa ca n-am intrebat daca interactioneaza forgetit
Stiti cumva? mi-ar prinde bine un raspuns.
Mersi.

#2 2011-07-08 20:42:25

daenarys
Vizitator

Re: xefo interactioneaza cu AC?

nu interactioneaza.oricum e bine de citit prospectul daca interactona era mentionat pe el smile

#3 2011-07-09 14:51:45

stardust
New member
Inregistrat: 2010-09-03

Re: xefo interactioneaza cu AC?

La farmacie nu mi-a dat o cutie intreaga ca mi-a zis ca am nevoie doar de cateva pastilute, deci mi le-a dat fara prospect, dar am cautat unul pe net si zice asa :

Interactiuni

Xefo 8 mg poate interactiona cu alte medicamente. Nu uitati sa anuntati medicul ca faceti tratament cu Xefo. Acordati o atentie speciala in cazul in care faceti tratament cu: anticoagulante; antidiabetice; alte analgezice sau antiinflamatorii; diuretice; antidepresive (tratament cu Li); metotrexat (agent terapeutic de baza in cazurile de poliartrita cronica); cimetidina (medicament impotriva ulcerului gastro-intestinal); digoxina (medicament impotriva insuficientei cardiace). Efecte de dependenta: Nu se cunosc efecte de dependenta.

Deci nu precizeaza nimic de anticonceptionale :-?. Banuiesc ca e de bine rotfl tine-mi pumnii.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.