|
Nu esti logat.
Helllp:((#1 2011-07-08 22:03:42
helllp:((Buna seara, imi puteti raspunde si mie la o intrebare??tongue Offline #2 2011-07-08 22:58:17
Re: helllp:((Daca nu a urinat dupa ce a ejaculat si ati inceput alta partida clar ca au ramas spermatozoizi pe canal , deci exista sanse sa te trezesti cu o surpriza. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #3 2011-07-09 08:42:32
Re: helllp:((eu nu inteleg faza cu "cred ca apoi a mai continuat".. Pai ori a continuat ori nu?! sanse sunt sa ramai gravida daca ai facut dragoste fara protectie si sansele cresc fiindca dupa ce si-a dat drumul ati continuat. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #4 2011-07-09 12:46:38
Re: helllp:((da, sunt sanse destule sa fii ramas. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #5 2011-07-10 19:33:27
Re: helllp:((Bineinteles ca exista riscul sa ramai insarcinata; riscul exista chiar si inainte ca partenerul tau sa "termine" daca nu va protejati. Fa un test de sarcina peste vreo 10 zile si repeta-l dupa ceva timp, chiar daca initial este negativ si ai si menstruatie( ca sa stai linistita). Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-11 06:44:18
Re: helllp:((adi_2010.. un test este relevant la 3 saptamani de la contact si o saptamana de intarziere.. degeaba il face la 10 zile. mai informeaza-te, apoi vino cu sfaturi www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #7 2011-07-11 10:12:08
Re: helllp:((ce inseamna ca a spus el ca a terminat pe pat, si ca apoi crezi ca a continuat? dar tu unde erai de nu esti sigura de ce s-a intamplat? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|