|
Nu esti logat.
Ciclu nesfarsit.....#1 2011-07-08 23:36:33
Ciclu nesfarsit.....In primul rand vreau sa precizez ca am diabet,il am de 17 ani.In luna mai am luat pastila de a doau zi dupa un contact sexual neprotejat.Atunci mi-a venit ciclu normal,fara intarziere si a tinut 5-6 zile ca de obicei.De luna trecuta dupa data de 14 cand mi-a venit ca de obicei,nu se mai termina.Mi-a venit pe 14 iunie,ma tinut 6 zile dupa care timp de 4 zile am avut o scurgere ca si cum as fi fost in prima sau ultima zi de ciclu si apoi iar a inceput sa curga.Si de atunci (dupa 24 iunie) imi curge in continu.In unerle zile e mai mult in altele mai putin.Acum o saptamana am avut si o durere mai puternica la ovarul drept.Este o dereglare in urma acelor pastile de a doua zi si plus diabetul?Ce ma sfatuiti sa fac? Offline #2 2011-07-09 12:45:52
Re: Ciclu nesfarsit.....eu zic sa mergi la medic, mai ales ca ai si diabet. a trecut deja mult timp, mergi urgent la medic. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #3 2011-07-09 15:37:18
Re: Ciclu nesfarsit.....da...nu e normal ce se intampla....o echografie intravaginala trebuie in primul rand, dupa capul meu; iar medicul isi va da seama oricum ce investigatii tb facute Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|