|
Nu esti logat.
Ajutor !!!! nu stiu ce sa mai fac, unde sa ma mai duc ....#1 2011-07-10 11:13:07
ajutor !!!! nu stiu ce sa mai fac, unde sa ma mai duc ....buna !Am o problema si nu mai stiu unde sa ma duc si ce sa mai fac. Am o fetita care anul trecut in septembrie(6 luni) nu a mai vrut sa suga( era alaptata san si biberon) .Pana aici nimik nou , problema este ca la sfarsitul lunii octombrie m-am trezit cu o umflatura cat o palma pe sanul stang ( nici mana nu o mai puteam misca de durere ).Am fost la medicul ginecoloc cu care am nascut si mi-a prescris Mameldin pana in martie cate 2 aplicatii pe zi( dupa primele zile de tratament durerea a disparut) . A trecut timpul , am urmat tratamentul si in martie m-am prezentat din nou la control .Raspunsul medicul in urma unei noi palpari a fost sa prelungesc tratamentul pana in iulie. Asa am facut si vad ca desi umflatura nu mai e asa mare daca apas pe san mai iasa ceva precum laptele .Nu mi se pare normal ca dupa 11 luni de cand fetita a incetat sa suga sa mai existe asa ceva. Medicul a zis ca e normal !!!! ceea ce mie nu mi se pare .Am mers la alt medic si acelasi lucru mi-a prescris Mameldin 3 aplicatii pe zii .Acum dupa tratament se mai simt doar 2-3 umflaturi mai mici . Va rog frumos daca stie cineva ce analize sa fac ca nu stiu (m-as duce singura la un cabinet particular sa fac) , ce sa mai fac ? Offline #2 2011-07-10 11:49:20
Re: ajutor !!!! nu stiu ce sa mai fac, unde sa ma mai duc ....Aha poti face o mamografie ca sa fi sigura ca e totul ok acolo un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|