homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mici "carnotenii" in zona organului genital

#1 2011-07-10 12:41:31

catalyn87
New member
Inregistrat: 2011-07-02

mici "carnotenii" in zona organului genital

salutare tuturor
Am si eu o problema de care nu stiu cum sa scap.De ceva vreme mi.a aparut pe piele in zona elasticului de la boxer mici brobonite sa le zic asa,sunt ca un fel de cosuri mai bine zis un fel de aluna de culoarea bronzului care din ce in ce mai mult se inmultesc ajungand spre organul genital.
Mentionez ca,am avut un contact sexual neprotejat  inainte sa imi apara aceste brobonite,iar dupa o sapt. au inceput sa apara.La inceput au fost 6-7 iar acum dupa cateva luni sunt mai mult de 20 si continua sa imi apara.Cand apar prima data sunt micute abia le vezi,dar apoi se maresc si sunt iesite putin din piele.Nu am mancarimi,nu le simt ca sunt acolo,dar ma ingrijoreaza ca se inmultesc si nu stiu din ce cauza mi.au aparut.
Stie cineva ceva in legatra cu aceste carnotenii?
Multumesc celor ce.mi vor raspunde si sper ca am fost destul de explicit.

#2 2011-07-10 12:57:39

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: mici "carnotenii" in zona organului genital

mie imi suna a condilomatoza, dar stiam ca abia dupa doua saptamani de la contact poate sa erupa. nustiu ma rog, probabil ca e posibil si dupa doar o saptamana.
este foarte important sa mergi la dermato-venerice! doctorul va identifica exact despre ce BTS este vorba si iti va indica tratamentul potrivit. Daca e condilomatoza, nu e nimic letal, dar trebuie tratata; doctorul tb sa verifice daca nu cumva e sifilis (desi din descrierea ta, nu pare a fi sifilis), care este mortal netratat.

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-07-10 13:02:03)

#3 2011-07-10 15:24:24

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Re: mici "carnotenii" in zona organului genital

Si mie imi par a fi condiloame din descrierile tale. Consulta un medic cat mai curand sa vezi ce ai exact.

What doesn't kill me, makes me stronger

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.