|
Nu esti logat.
Ce poate fi???#1 2011-07-11 18:21:46
ce poate fi???buna fetelor.ma confrunt cu o problema,de vreo doua zile am o secretie mai abundenta si cu un miros mai neplacut(ca de ceva stricat),usturimi din cand in cand si uneori knd urinez si mancarimi.voi ce credeti, poate sa fi recidivat candida pt k la fiecare consult p care il fac imi depisteaza candida. Offline #2 2011-07-11 18:22:51
Re: ce poate fi???e posibil sa fi recidivat Offline #4 2011-07-12 18:20:35
Re: ce poate fi???buna.mi-am cumparat azi gynofort pt k de fiecare data imi trecea knd il aplicam.l sfarsitul saptamanii tb sa imi vina,ce ziceti sa fac,sa il aplic dupa c imi trec problemele k sa isi faca efectul mai bn sau acum?ast parerea voastra care a contat mereu pt mn Offline #5 2011-07-12 18:39:36
Re: ce poate fi???
daca ar fi contat ai fi citit si urmat ce a spus camysh. mergi la medic, nu face tratamente dupa ureche, mai ales in cazul infectiilor, pentru ca pe urma o sa te intrebi de ce nu iti mai trece cu nimic. Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-13 11:01:21
Re: ce poate fi???buna.din pacate doctora unde mergeam de obicei este in concediu.de aceea am zis sa imi iau gynofort pt a mai calma din aceste simptome urate ale candidozei.dupa ce revine doctora o sa merg l dansa.m-am gandit sa aplic crema dupa c imi trec probleme,ce zice-ti,o fi bn? Offline #7 2011-07-13 12:04:31
Re: ce poate fi???
eu nu cred ca e bine sa iei tratament dupa ureche, de nici un fel. oamenii cred ca e de joaca asa in general cand e vorba de candida, dar nu e asa. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|