homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Amanare menstruatie

#1 2011-07-11 23:50:01

ale_eu
Full member
Inregistrat: 2007-09-18

Amanare menstruatie

Buna.revin si eu cu o intrebare.exact in ziua in care plec la mare imi vine menstruatia.mai am de luat 9 pastile.cum e mai bine sa fac,sa unesc doua folii sau sa le intrerup mai repede?din cate deduc eu daca le intrerup mai repede nu mai sunt protejata pana nu inghit 7 pastile.nu am mai unit niciodata doua folii si as vrea sa imi spuneti daca nu e vreo problema.mentionez ca iau desorelle.multumesc

#2 2011-07-11 23:52:22

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: Amanare menstruatie

unesti doua folii.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#3 2011-07-12 18:45:32

ale_eu
Full member

Trebuie neaparat sa iau a doua folie intreaga sau e de ajuns pana ma intorc de la mare?in sensul ca voi intrerupe in aceeasi zi ca de obicei.pStilele isi vor mai face efectul?mersi

#4 2011-07-12 22:19:22

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

da, pastilele isi fac efectul.. si poti sa iei cate pastile vrei din noua folie sau poti sa iei toata folia... cum ti-e tie mai usor. puss

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#5 2011-07-28 18:12:14

ale_eu
Full member

Am facut cum mi'ai spus.de joi am inceput cu noua folie legata.tocmai am avut un contact si am sangerat.sange rosu si destul de mult nu spotting in timpul contactului-am vazut abea la sfarsit.ce poate fi?din cauza ca am unit foliile ceva dereglare?daca tot curge inseamna ca mi-a venit menstruatia peste pastile?linistiti-ma va rog ca sunt la mare si nu am unde sa merg la doctor.multumesc

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.