|
Nu esti logat.
Amanare menstruatie#1 2011-07-11 23:50:01
Amanare menstruatieBuna.revin si eu cu o intrebare.exact in ziua in care plec la mare imi vine menstruatia.mai am de luat 9 pastile.cum e mai bine sa fac,sa unesc doua folii sau sa le intrerup mai repede?din cate deduc eu daca le intrerup mai repede nu mai sunt protejata pana nu inghit 7 pastile.nu am mai unit niciodata doua folii si as vrea sa imi spuneti daca nu e vreo problema.mentionez ca iau desorelle.multumesc Offline #2 2011-07-11 23:52:22
Re: Amanare menstruatieunesti doua folii. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2011-07-12 18:45:32
Re: Amanare menstruatieTrebuie neaparat sa iau a doua folie intreaga sau e de ajuns pana ma intorc de la mare?in sensul ca voi intrerupe in aceeasi zi ca de obicei.pStilele isi vor mai face efectul?mersi Offline #4 2011-07-12 22:19:22
Re: Amanare menstruatieda, pastilele isi fac efectul.. si poti sa iei cate pastile vrei din noua folie sau poti sa iei toata folia... cum ti-e tie mai usor. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #5 2011-07-28 18:12:14
Re: Amanare menstruatieAm facut cum mi'ai spus.de joi am inceput cu noua folie legata.tocmai am avut un contact si am sangerat.sange rosu si destul de mult nu spotting in timpul contactului-am vazut abea la sfarsit.ce poate fi?din cauza ca am unit foliile ceva dereglare?daca tot curge inseamna ca mi-a venit menstruatia peste pastile?linistiti-ma va rog ca sunt la mare si nu am unde sa merg la doctor.multumesc Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|