|
Nu esti logat.
Pe stop la mare#1 2011-07-13 00:17:28
Pe stop la mareBaieti (sau si fete, dak stiti pareri de ale baietilor). Cum va simtiti daca stiti ca prietena voastra pica pe stop la mare? SUnt in situatia asta si desi nu cred k o sa facem nimic, efectiv innebunesc. O limiteaza o gramada..nu poate intra in apa, nu poate sa se imbrace q ce vrea, nu poate sa danseze ca lumea, tot timpu tre sa se frece pe la baie plus k nu ma pot atinge de ea...si nu stiu sa explic exact, motive, dar pur si sp ma agit groaznic, ptr k in opinia mea e o excursie la mare semi-ruinata(cel putin ptr ea). Voi qm va simtiti(sau fetele..iubitii vostri)..sunt eu cu capu sau nu? Offline #2 2011-07-13 00:26:04
Re: Pe stop la mareeu cred ca trebuie sa mai cresti si sa intelegi ca menstuatia nu e doar o conspiratie impotriva ta. Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-07-13 00:32:38) Offline #3 2011-07-13 00:45:54
Re: Pe stop la mareNu..nu'i adev. I'am sugerat de OB si a zis k nu foloseste asa cv k o doare si nu's sanatoase. Nu stiu, ea stie. Daca si aici interpreteaza lumea asa, deja e fara rost topicu. Si cred k 'am crescut" destul cat sa inteleg ce si qm. Sa nu porti nici macar sa porti ce ai chef sau culori deschise in jos...e efectiv chin. Offline #4 2011-07-13 01:13:02
Re: Pe stop la mareatunci poarta culori inchise daca nu vrea ob .... si o doare pentru ca nu il pune cum trebuie , daca il pui cum trebuie nici nu il simti inauntru , asta ti-o spun in calitate de utilizatore de tampoane interne, iar faptul ca nu sunt sanatoase este adevarat (pot da rani pe col, din cate stiu) dar daca foloseste cateva zile sau doar atunci cand vrea sa merga la plaja nu are cu ce sa-i dauneze prea mult. Offline #5 2011-07-13 01:34:14
Re: Pe stop la mareIn primul rand,te-as ruga frumos sa scrii si tu ca un om normal,fara "qm","k",etc. E obositor,si pe deasupra nu stau la fiecare cuvant tastat sa imi dau seama ce inseamna,sa o iau pe ghicite. Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-13 08:03:32
Re: Pe stop la marenu inteleg de ce tu te vaiti ca este un chin si nu ea? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #7 2011-07-13 08:04:05
Re: Pe stop la mareBoBBY, prietena ta ia anticonceptionale?ca atunci ar putea amana menstruatia pana dupa escapada la mare www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #8 2011-07-13 09:36:40
Re: Pe stop la mareeu ii recomand ob`urile.. (la fel ca oricarei prietene de a mea pusa in situatia asta) If you take it personal, that's ok! Offline #9 2011-07-13 10:30:23
Re: Pe stop la mareSi problema cea mai importanta e ca intotdeauna in perioada asta e irascibila, ii sare tandara din orice, se enerveaza...parca nu'i convine nimic. Nu stiu de ce, cum exact de nu poate sa foloseasca asa ceva(OB), cert e ca nu vrea sa mai incerce. Si da @coraline, am idee ce nasol e, de asta ma si agit. Ptr ca daca ei ii e rau si nu se simte bine, asta implicit ma afecteaza si pe mine. Cat de apa, mi se pare efectiv groaznic. Pe mine daca as fi la mare si m'ar tine ceva sa nu intru in apa, cred ca as face spume. Insa se pare ca rasp mai mult fete cu sfaturi de care , in mare parte, stiam si i le'am sugerat.... Offline #10 2011-07-13 11:12:49
Re: Pe stop la marepai e normal sa fie asa in perioada menstruatiei, majoritatea femeilor sunt irascibile si crede-ma ca starile astea nu depind de noi legat de vacanta, nu prea vad alta solutie decat sa o programati intr-o perioada cand ea e ok. eu una asa as face pentru ca si eu ca fata as inebuni sa nu pot intra in apa sau sa ma simt rau pe plaja la caldura si etc. Offline #11 2011-07-13 15:35:09
Re: Pe stop la maresi eu cand am fost anul tecut cu a mea prietena tot pe stop era, a folosit OB de nici nu zici ca era pe cilcu... a intrat in apa..am bagat-o cu capul la fund ...nimic..totul a fost ok. gONE aFTER pUSSY'es! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾) Offline #12 2011-07-13 15:42:51
Re: Pe stop la marepai da, OB-urile nu prea sunt sanatoase intradevar (stie ceva prietena ta; ideea e ca bacteriile - tinute acolo - pot urca prin orificiul colului datorita caldurii corpului), dar daca le poarta ~2 ore, acuma in vacanta, nu se intampla nimic. si de introdus, trebuie introduse adanc si sa schimbe directia cand intalneste primul "hop" in vagin (asta ca sa nu o doara in timp ce are OB-ul inauntru ; daca este introdus corect, nici nu il simti). Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-07-13 15:44:18) Offline #13 2011-07-13 16:50:08
Re: Pe stop la mareDaca o doare cand il introduce , poate sa foloseasca putin lubrifiant. Si pe mine ma mai doare, si pun putin bioclin si gata "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #14 2011-07-13 17:26:37
Re: Pe stop la mareSi cum o conving eu sa incerce iar asta?... Offline #15 2011-07-13 17:36:49
Re: Pe stop la mareNu trebuie sa o convingi,trebuie doar sa ii propui si sa ii expui avantajele,daca ea nu vrea de la inceput,nu stiu daca va vrea dupa ce ii vei "povesti" tu Offline #16 2011-07-13 18:01:56#17 2011-07-14 09:43:20
Re: Pe stop la maredar, daca tot sunt "atatea" discutii...nu se poate amana vacanta cu cateva zile? Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #18 2011-07-14 11:06:12
Re: Pe stop la mareNu..asta e problema:-<...K mergem mai multi, si nu se paote amana doar din cauza noastra Offline #19 2011-07-14 11:29:39
Re: Pe stop la mareDar las-o in pace, daca ea chiar nu vrea sa poarte ob. Chestia cu durerea este si ea valabila ca si eu am o senzatie nu tocmai placuta cand il pun (spune-i sa foloseasca cele mai mici oburi) dar eu si cu alea am probleme la...introdus ca sa zic asa, dar daca il [ui corect asa cum s-a spus si mai sus (vezi si poza) nici macar nu il mai simti, iar daca isi face griji ca o sa ramana cu el inauntru, n-are de ce ca firul de care tragi e foarte rezistent (numai eu stiu cate obeuri am incercat sa rup inainte sa folosesc doar ca sa ma asigur . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|