homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pe stop la mare

#1 2011-07-13 00:17:28

BoBBY
New member
Inregistrat: 2011-07-06

Pe stop la mare

Baieti (sau si fete, dak stiti pareri de ale baietilor). Cum va simtiti daca stiti ca prietena voastra pica pe stop la mare? SUnt in situatia asta si desi nu cred k o sa facem nimic, efectiv innebunesc. O limiteaza o gramada..nu poate intra in apa, nu poate sa se imbrace q ce vrea, nu poate sa danseze ca lumea, tot timpu tre sa se frece pe la baie plus k nu ma pot atinge de ea...si nu stiu sa explic exact, motive, dar pur si sp ma agit groaznic, ptr k in opinia mea e o excursie la mare semi-ruinata(cel putin ptr ea). Voi qm va simtiti(sau fetele..iubitii vostri)..sunt eu cu capu sau nu? cesafac  alcool

#2 2011-07-13 00:26:04

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: Pe stop la mare

eu cred ca trebuie sa mai cresti si sa intelegi ca menstuatia nu e doar o conspiratie impotriva ta.
fata poate sa-si puna ob-uri si sa intre foarte bine in apa. mi se pare ca cel mai rau iti pare de tine "ca nu poti s-o atingi", ne dai de inteles ca doar in escapada asta la mare ai avea ocazia, dar ti-au fost ruinate planurile. diablo

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-07-13 00:32:38)

#3 2011-07-13 00:45:54

BoBBY
New member

Nu..nu'i adev. I'am sugerat de OB si a zis k nu foloseste asa cv k o doare si nu's sanatoase. Nu stiu, ea stie. Daca si aici interpreteaza lumea asa, deja e fara rost topicu. Si cred k 'am crescut" destul cat sa inteleg ce si qm. Sa nu porti nici macar sa porti ce ai chef sau culori deschise in jos...e efectiv chin.

#4 2011-07-13 01:13:02

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

atunci poarta culori inchise  rotfl2    daca nu vrea ob .... si o doare pentru ca nu il pune cum trebuie , daca il pui cum trebuie nici nu il simti inauntru , asta ti-o spun in calitate de utilizatore de tampoane interne, iar faptul ca nu sunt sanatoase este adevarat (pot da rani pe col, din cate stiu) dar daca foloseste cateva zile sau doar atunci cand vrea sa merga la plaja nu are cu ce sa-i dauneze prea mult.

#5 2011-07-13 01:34:14

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

In primul rand,te-as ruga frumos sa scrii si tu ca un om normal,fara "qm","k",etc. E obositor,si pe deasupra nu stau la fiecare cuvant tastat sa imi dau seama ce inseamna,sa o iau pe ghicite.
In al2lea rand,cand aveam 16-17 ani,iubitul de pe atunci era foarte stresat ca sunt pe stop cand mergeam undeva(gen plecat la mare in doi),ba chiar le-am spus si "pa" din cauza asta. Nu e un capat de tara si nici vacanta ruinata in viziunea noastra,a oamenilor mari  nustiu
Daca tie nu iti convine,mana vacanta si punct.

Publicitate

loading...

#6 2011-07-13 08:03:32

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

nu inteleg de ce tu te vaiti ca este un chin si nu ea?

nu vrea sa foloseasca OB-uri, e alegerea ei, nici eu nu folosesc si nu as vrea sa ma oblige cineva sa mi le pun. este durerea ei, problema ei cu ce se imbraca, daca ea nu se vaita, de ce te vaiti tu? ce treaba ai tu cu intratul ei in mare sau culorile pe care le poarta?

ai macar o minima idee cat de rau este sa fii la ciclu? cat de tare doare?  nu, pe tine vad ca te deranjeaza ca nu poti face sex in vacanta.

cum spunea si biannca, nu e capat de tara nici vacanta ruinata in viziunea noastra, a FEMEILOR, alea care chiar avem ciclul.
asa ca ori amani vacanta, ori nu te mai plangi. pentru ca nu tu simti durere, nu tu ai restrictii, nu tie ti se sugereaza tampoane de infipt undeva.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#7 2011-07-13 08:04:05

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

BoBBY, prietena ta ia anticonceptionale?ca atunci ar putea amana menstruatia pana dupa escapada la mare
daca nu.. ob-uri e singura solutie.. nu e chiar asa daunator daca foloseste cateva zile si nu uita sa le schimbe cu orele

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#8 2011-07-13 09:36:40

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

eu ii recomand ob`urile.. (la fel ca oricarei prietene de a mea pusa in situatia asta)
din cate am citit, oricum nu faceti sex inca, dar ..pentru confortul ei - pus corect, nici macar nu simte ca e acolo, poate intra in apa, se poate imbraca cu haine deschise la culoare etc. deci poate fi mai relaxata la plaja, dans & so on; nu are de ce sa isi rateze vacanta din cauza menstrei smile
in schimb cu atinsul, e altceva.. daca e mai pudica de felul ei, cu atat mai putin te va 'lasa' cand e pe stop... indiferent ca are ob sau absorbant smile dar macar mai scapa ea de niste griji si se bucura de mare ( hjarta )

If you take it personal, that's ok! wink

#9 2011-07-13 10:30:23

BoBBY
New member

Si problema cea mai importanta e ca intotdeauna in perioada asta e irascibila, ii sare tandara din orice, se enerveaza...parca nu'i convine nimic. Nu stiu de ce, cum exact de nu poate sa foloseasca asa ceva(OB), cert e ca nu vrea sa mai incerce. Si da @coraline, am idee ce nasol e, de asta ma si agit. Ptr ca daca ei ii e rau si nu se simte bine, asta implicit ma afecteaza si pe mine. Cat de apa, mi se pare efectiv groaznic. Pe mine daca as fi la mare si m'ar tine ceva sa nu intru in apa, cred ca as face spume. Insa se pare ca rasp mai mult fete cu sfaturi de care , in mare parte, stiam si i le'am sugerat....smile

#10 2011-07-13 11:12:49

heart_beat
Insomniac member
De la: ♫
Inregistrat: 2009-12-18

pai e normal sa fie asa in perioada menstruatiei, majoritatea femeilor sunt irascibile si crede-ma ca starile astea nu depind de noi tongue legat de vacanta, nu prea vad alta solutie decat sa o programati intr-o perioada cand ea e ok. eu una asa as face pentru ca si eu ca fata as inebuni sa nu pot intra in apa sau sa ma simt rau pe plaja la caldura si etc.  chicot

#11 2011-07-13 15:35:09

Andyno
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-06-16

si eu cand am fost anul tecut cu a mea prietena tot pe stop era, a folosit OB de nici nu zici ca era pe cilcu... a intrat in apa..am bagat-o cu capul la fund big_smile...nimic..totul a fost ok.

era ea putin suparata ca era pe stop...dar nah...sper ca nu se intampla si anul asta.

gONE aFTER pUSSY'es! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)

#12 2011-07-13 15:42:51

jeannie
Addicted member

pai da, OB-urile nu prea sunt sanatoase intradevar (stie ceva prietena ta; ideea e ca bacteriile - tinute acolo - pot urca prin orificiul colului datorita caldurii corpului), dar daca le poarta ~2 ore, acuma in vacanta, nu se intampla nimic. si de introdus, trebuie introduse adanc si sa schimbe directia cand intalneste primul "hop" in vagin big_smile (asta ca sa nu o doara in timp ce are OB-ul inauntru cesafac ; daca este introdus corect, nici nu il simti).

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-07-13 15:44:18)

#13 2011-07-13 16:50:08

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Daca o doare cand il introduce , poate sa foloseasca putin lubrifiant. Si pe mine ma mai doare, si pun putin bioclin si gata big_smile

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#14 2011-07-13 17:26:37

BoBBY
New member

Si cum o conving eu sa incerce iar asta?...

#15 2011-07-13 17:36:49

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Nu trebuie sa o convingi,trebuie doar sa ii propui si sa ii expui avantajele,daca ea nu vrea de la inceput,nu stiu daca va vrea dupa ce ii vei "povesti" tu  forgetit

#16 2011-07-13 18:01:56

jeannie
Addicted member

oare unele fete sunt prea stramte si de asta le doare asa rau cand incearca sa isi bage un ob? cesafac mie mi-a fost mai greu pana sa ma prind ca, la un moment dat, trebuie schimbat unghiul in care tb sa il impingihttp://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/33245_imageshgikutoutgolo.jpg

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-07-13 18:07:46)

#17 2011-07-14 09:43:20

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

dar, daca tot sunt "atatea" discutii...nu se poate amana vacanta cu cateva zile?

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#18 2011-07-14 11:06:12

BoBBY
New member

Nu..asta e problema:-<...K mergem mai multi, si nu se paote amana doar din cauza noastra

#19 2011-07-14 11:29:39

V.
Banat
Inregistrat: 2010-08-10

Dar las-o in pace, daca ea chiar nu vrea sa poarte ob. Chestia cu durerea este si ea valabila ca si eu am o senzatie nu tocmai placuta cand il pun (spune-i sa foloseasca cele mai mici oburi) dar eu si cu alea am probleme la...introdus ca sa zic asa, dar daca il [ui corect asa cum s-a spus si mai sus (vezi si poza) nici macar nu il mai simti, iar daca isi face griji ca o sa ramana cu el inauntru, n-are de ce ca firul de care tragi e foarte rezistent (numai eu stiu cate obeuri am incercat sa rup inainte sa folosesc doar ca sa ma asigur rotfl.

Poti de asemenea sa ii recomanzi sa inceapa sa ia anticonceptionale (macar luna asta daca nu vrea mereu) si isi poate amana menstruatia, dar oricum pentru ca nu incepe in prima zi de ciclu, va avea nevoie de protectie suplimentara primele 7 zile).

Daca nu vrea nici cum... asta este, nu o poti forta sa faca lucruri pe care nu vrea sa le faca ( daca nu ma insel tu aveai problema cu tipa care nu vrea nici macar sa discute despre sex). Nu e un capat de tara sa mergi la mare cand esti pe stop. Aproape de fiecare data cand merg la mare vara prima data am problema asta si... e totul ok. Pentru dureri, daca are dureri mari spune-i sa isi ia la ea no-spa, nurofen forte, un antinevralgic si alte pastile contra durerii sis a ia 1 dimineata (sa nu exagereze nici cu astea ca nu e prea bine). Iar legat de haine... asta e cam problematic mai ales daca are un flux abundent dar... intotdeauna exista alternative (vezi ob/ anticonceptionale)

Bafta si distractie placuta!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.