homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Medicament homeopat

#1 2011-07-13 19:42:03

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

medicament homeopat

Buna ziua,

Prietenul meu are astm, o forma nu asa grava si rinita alergica.Dupa ce am facut o gramada de analize, inclusiv pe cele de alergeni, am ajuns la ORL-ist, care ne-a spus ca exista un medicament care il poate lua pentru desensibilizare Staloral, si ca acesta este de mai multe feluri, depinde de alergenii la care reactioneaza.Ne-a trimis la farmacie pentru a afla care anume s-ar potrivii bolii lui, dar cei de la farmacie ne-au spus ca este un medicament homeopat si ca nu au de unde sa stie.Ma puteti ajuta careva, sau sa ma puteti directiona la un medi homeopat din Caras- Severin sau Timis care sa stie sa ne spuna care cod de medicament trebuie sa il comandam? Multumesc.

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#2 2011-07-14 01:03:27

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Re: medicament homeopat

si eu am astm cu rinita alergica..el la ce e sensibil?la ce alergeni? eu nu am luat acest medicament/vaccin, nu stiu ce e exact..cel mai bine intreaba un medic, nu iti pune baza in farmaciste..multa sanatate! smile

p.s. nu medicul alergolog te-a pus sa faci acele teste pt alergeni?daca da, tot el trebuie sa-ti prescrie un tratament adecvat..

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2011-07-14 01:05:49)

#3 2011-07-14 01:14:14

Jasmina
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-05-14

Şi eu am astm bronşic şi rinită alergică, şi sunt alergică la acarieni....
Şi eu aş fi interesată de acest medicament, mai ales dacă ne face bine smile
Eu ţi-o recomand pe doamna doctor Bunu, din Tm

Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013!
Te iubim, comoara noastră! hjarta

#4 2011-07-14 01:57:23

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Jasmina a scris:

rinită alergică, şi sunt alergică la acarieni....
Şi eu aş fi interesată de acest medicament, mai ales dacă ne face bine smile

idem, plus sinuzita cronica...

#5 2011-07-14 11:26:55

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

La dr Bunu a si fost, cei de acolo i-au dat alt tratament, dar un orl-ils i-a zis de acest medicament care desensibilizeaza si ca este foarte bun. Pe internet am vazut discutii cu o gramada de oameni care iau acest medicament si i-a ajutat foarte mult.. nu stiu sa dau mai multe detalii pentru ca nici eu nu stiu, deocamdata ne interesam, cand aflu mai multe detalii voi revenii sa va spun.

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

Publicitate

loading...

#6 2011-07-14 12:36:39

Jasmina
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-05-14

Deci acest medicament i-ar fi de folos pentru sinuzita cronică...sper să ?l găseşti c?t mai cur?nd şi c?nd ai mai multe informaţii, să ?mi spui, te rog! smile

Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013!
Te iubim, comoara noastră! hjarta

#7 2011-07-20 00:25:28

ionutiacob25
Membru
Inregistrat: 2011-07-20

Buna seara,

Un factor decisiv in rinita alergica il joaca si stresul. Sunt asistent de farmacie si am pacienti care se plang ca in perioada in care sunt stresati parca nici un medicament nu da roade. Tocmai de aceea am scris pe blogul meu un material in care vorbesc despre acest aspect. Sper sa va fie de folos. www.rinita-alergica.net

Cu respect,

Ionut Iacob

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.