|
Nu esti logat.
Prima data cand iau anticonceptionale#1 2011-07-15 11:09:26
prima data cand iau anticonceptionaleDeoarece in perioada de menstruatie am dureri insuportabile am fost la o dr.ginecolog. mi-a spus ca am uterul prea jos si aceasta ar fi motivul durerilor. mi-a recomandat anticonceptionale, karissa. am luat ieri prima pilula, ieri fiind si prima zi de menstra. intr-adevar, nu am dureri. intrebarea mea este: dupa cat timp partenerul poate lasa in mine? si are ceva daca urmez un tratament cu no spa in perioada aceasta? multumesc! Offline #2 2011-07-15 11:22:22
Re: prima data cand iau anticonceptionaleesti protejata de la prima pastila (deci puteti finaliza actul cu ejaculare in interior). poti sa iei no-spa... dar ma intreb pt ce, daca spui ca nu mai ai dureri? (desi asta imi suna a efect placebo) Offline #3 2011-07-15 12:30:06
Re: prima data cand iau anticonceptionaletot recomandat de dr ginecolog. si sper ca nu are nimic daca s-a diminuat sangerarea? am fost atentionata de doctorita, dar sangerez chiar foarte putin, mai ales ca este a2a zi...inainte sangerarea era mult mai puternica. Offline #4 2011-07-15 12:34:35
Re: prima data cand iau anticonceptionale
poate "lasa in tine" (doar mie mi se pare ciudata expresia asta?) de la prima pastila. Offline #5 2011-07-15 12:40:24
Re: prima data cand iau anticonceptionalenu se poate rezolva, dar astfel durerile nu vor mai fi si menstra mi se va regula. Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-15 15:33:40
Re: prima data cand iau anticonceptionale"regla", nu "regula" Offline #7 2011-12-26 16:13:06
Re: prima data cand iau anticonceptionale
subscriu! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|