|
Nu esti logat.
Cum stii daca nu se mai merita sa continui?-3#39 2011-07-15 23:25:03
Re: Cum stii daca nu se mai merita sa continui?bine punctat V. Ultima oara a fost editat de next_ (2011-07-15 23:28:47) "Oamenii cunosc preţul fiecărui lucru, dar valoarea nici unuia." Offline #40 2011-07-15 23:32:20
Re: Cum stii daca nu se mai merita sa continui?Tocmai pt ca si ai mei se iubesc dupa atata timp si vad cum se poarta, imi doresc si eu asta, nu a fost asa tot timpul, de aceea am stat iar apoi au fost o serie de probleme, pe a caror cauza am pus depresia.. sau ce o fi ce traieste el.Acum m-a sunat ca dimineata vine dupa mine.. se pare ca nu voi mai astepta mult pana la discutii.Va multumesc pentru sfaturi, stiu ca nu e normal comportamentul acesta si voi lua masuri. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #41 2011-07-15 23:44:10
Re: Cum stii daca nu se mai merita sa continui?Subscriu la ce a spus next. Vorbeste mai intai cu el. Vrea nu vrea, ii place sau nu, macar sa te asculte. Spune-i ce te doare, ce iti doresti de la o relatie, ce te-ar face fericita si vezi ce spune. Daca si dupa discutia asta simti ca nu o sa reuseasca sa te faca fericita atunci cred ca e mai bine pentru tine sa renunti. Mult succes si asteptam vesti! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #42 2011-07-15 23:45:25
Re: Cum stii daca nu se mai merita sa continui?Eu va multumesc de sfaturi, o sa ma retrag pt azi, o sa va spun cum a decurs discutia. Noapte buna. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #43 2011-07-19 15:01:06
Re: Cum stii daca nu se mai merita sa continui?Am.. discutat oarecum,sa zicem ca este liniste deocamdata, nu sunt asa sigura ca a fost cu efect discutia, pentru ca daca nu voi lua masuri.Trebuie sa incep sa ma pun pe primul loc. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline Publicitateloading...
#44 2011-07-19 15:58:07
Re: Cum stii daca nu se mai merita sa continui?Ma bcuur ca s-a diminuat tensiunea dintre voi doi Offline #45 2011-07-19 16:08:52
Re: Cum stii daca nu se mai merita sa continui?partial.. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #46 2011-07-31 20:27:44
Re: Cum stii daca nu se mai merita sa continui?Revin la problema mea. Se pare ca vorba buna, poate avea efecte miraculoase atunci cand ambele parti si-o doresc.Multumesc fetelor. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #47 2011-07-31 21:20:04
Re: Cum stii daca nu se mai merita sa continui?ma bucur sa citesc asta suzanaj Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|