homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durerea imensa!Solutia?-4

#58 2011-07-17 16:07:50

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: Durerea imensa!Solutia?

Chiar daca nu mai scrii aici, probabil tot vei citi. Cred ca jumatate din cei care ti-am scris aici, ti-am dat exemple din viata personala sau a apropiatilor nostri, asa ca nu esti nici prima si nici ultima care trece prin asta.

Mai ia o data topicul asta de la capat... citeste tot cu voce tare. Te minti singura.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#59 2011-07-17 17:52:20

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

PuffyGirl a scris:

Oki va multumesc pt sfaturi numai o persoana care a trecut prin asa ceva stie ce simt eu acum.Va multumesc.O dumineca placuta!

poftim ! eu v-am spus ca citeste doar ce ii place  neutral

De unde stii tu ca nimeni de aici nu a trecut? crezi ca te iubeste ? Nu! daca te iubea divorta pana acum. Eu mi-as pune intrebarea:

Daca a lasat-o acum pe ea pentru mine,, de unde stiu ca mai tarziu nu ma va lasa pe mine pentru alta??

Gandeste-te bine la asta.Candva eu mi-am pus intrebarea asta wink

#60 2011-07-17 18:42:46

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

a mai fost o fata care a deschis un topic identic...

1.cred ca Dumnezeu ne da exact ce meritam...
2.in locul sotiei nu te-ai pus,da dupa cum spui ai fost deja...
3.acest barbat isi insala sotia cu tine,iar pe tine te va inlocui cu alta cand se va plictisi de tine
4.nu inteleg si mi-e scarba de oamenii care calca in picioare o familie
5.copiii vor fi mereu legatura dintre ei 2
6.ai stiut ca e insurat si totusi te-ai bagat-pt asta te judec,da,cu tarie!
7.pt ca ai stiut ca are sotie,meriti acum sa suferi
8.sunt sotie si pt asta ma pun in locul oricarei femei care are barbatul ei,cum sa ii fur barbatul?eu nu sunt in stare sa il am pe al meu?ce demonstrez?ca sunt mai buna?nici pe departe,as fi doar o persoana demna de dispret.cum sa despart familii?
9.grim a rezumat perfect totul
10.get your own life!nu mai face rau unei femei si unor copii,numai pt ca tu il iubesti si ti-a expus el o varianta ,deformata cu siguranta,asupra sotiei lui.a iubit-o si daca e cu ea i continuare,sigur ii mai leaga multe...

si ar fi multe puncte de atins,concluzia e aceeasi.gandeste-te ca intr-o zi vei fi sotie-iti va placea sa ai aceeasi soarta ca sotia "iubitului tau"?macar o secunda gandeste-te!si vei gasi raspunsul la toata dilema ta...aaa,Dumnezeu nu doarme...

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#61 2011-07-17 19:08:33

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

offtopic ce transanta ai fost sonia!! dar oricum fata asta citeste printre randuri...

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#62 2011-07-17 19:12:55

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

fata crede ca avem ceva cu ea, ca nu o intelegem, nici pe ea, nici pe situatie, ca ne luam de amorul ei, pe care ea singura l-a pus sub semnul intrebarii.
binele cu forta nu se face, daca ea nu vrea sa inteleaga, degeaba ne uscam noi gura de pomana

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#63 2011-07-17 19:18:55

sonia30
Moderator

miha,asa sunt cand e vorba de o situatie in care oameni calca in picioare alti oameni,cred ca au acest drept...

asa e,cora forgetit

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#64 2011-07-17 19:57:05

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

sonia30 a scris:

3.acest barbat isi insala sotia cu tine,iar pe tine te va inlocui cu alta cand se va plictisi de tine
8.sunt sotie si pt asta ma pun in locul oricarei femei care are barbatul ei,cum sa ii fur barbatul?eu nu sunt in stare sa il am pe al meu?ce demonstrez?ca sunt mai buna?nici pe departe,as fi doar o persoana demna de dispret.cum sa despart familii?
10.get your own life!nu mai face rau unei femei si unor copii,numai pt ca tu il iubesti si ti-a expus el o varianta ,deformata cu siguranta,asupra sotiei lui.a iubit-o si daca e cu ea i continuare,sigur ii mai leaga multe...

si ar fi multe puncte de atins,concluzia e aceeasi.gandeste-te ca intr-o zi vei fi sotie-iti va placea sa ai aceeasi soarta ca sotia "iubitului tau"?macar o secunda gandeste-te!si vei gasi raspunsul la toata dilema ta...aaa,Dumnezeu nu doarme...

tummenupp  subscriu fiecare cuvintel.

#65 2011-07-17 20:51:52

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Biannca a scris:

sonia30 a scris:

tummenupp  subscriu fiecare cuvintel.

eu nu subscriu cu fiecare cuvintel, desi repet, am fost si in situatia lui puffy, si in situatia "sotiei", si in situatia copilului. deci cunosc foarte bine sentimentele implicate si gradul de suferinta produs etc.

dar nu pot sa subscriu si sa fiu de acord cu atitudinea asta hai sa aruncam cu pietre in nenorocitele care despart familii. daca esti sotie nu inseamna ca detii un alt barbat, nu inseamna ca ai titlu de proprietate asupra lui, nu inseamna ca el nu poate sa isi dea seama intr-o zi ca vrea altceva. ma necajeste sa vad cu cat dispret sunt privite femeile care "distrug familii", inainte sa fie condamnat barbatul care pana la urma e cel care are datoria morala si de toate felurile sa nu isi strice familia.

ne concentram atentia asupra "usuraticelor" care ne fura barbatii din casa, fara sa ne gandim ca nu avem copii langa noi, avem barbati adulti care pot fi responsabili pentru faptele lor. daca se intampla ca o familie sa fie despartita de aparitia unei alte femei, inseamna cu siguranta ca acolo era o problema. nimeni nu forteaza pe nimeni, ba mai mult, amanta sa ii spunem asa nu e cea care a jurat credinta vesnica sotiei, ci el, barbatul. de ce nu ne infuriem mai mult pe cei care chiar ne-au promis ceva si pretindem demnitate si principii unei femei care e indragostita pana la urma? cate dintre noi suntem chiar asa integre incat atunci cand ne indragostim sa zicem nu, eu renunt, fiindca esti casatorit?

eu cred ca situatia lui puffy girl e de judecat din numeroase puncte de vedere. dar cred cu tarie si ca ne concentram prea mult in a judecat a treia persoana care a intervenit in familiile noastre, continuand sa ne mintim..sa ne mintim ca pe noi ne iubeste de fapt, dar ea l-a vrajit, ea e de vina. si eu cred ca la baza majoritatii situatiilor de acest gen sta atitudinea tip sotul meu e proprietatea mea, faptul ca multe dintre noi consideram ca daca e sotul nostru nu trebuie cucerit in fiecare zi si nu trebuie aparat, ca e ca si cum ar avea ceva scris in frunte - taken. si evident e valabil si in sens invers.

eu cred, de fapt stiu, ca in dragoste (fie ea si inchipuita, fie ea si incorecta, cum o fi) nu exista reguli de urmat. daca familia e stransa si in ea exista iubire, nici o amanta nu o sa poata sa intre. dar nu putem pretinde unei straine sa aiba grija de noi, noi suntem singurii care avem "obligatia" asta. ca putem sa condamnam o femeie care nu joaca cinstit, ca nu ne poate fi simpatica, sunt de acord.

repet, e parerea mea, dupa ce am observat multe reactii de acest tip si dupa ce m-am vazut si pe mine reactionand asa cand am fost inselata...mereu,mereu, raspunsul este undeva la mijloc. eu cred cu tarie asta.

#66 2011-07-17 21:41:01

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Jeniffer a scris:

Eu am impresia ca citeste doar ce ii convine.

Eu stiu ca adevarul doare, dar daca vrei poti! ca te urci pe pereti la inceput dar apoi? nu a fost niciodata al tau ca sa simti ca l-ai pierdut

Da Jen, si eu am impresia asta.

Puffy, vrei, nu vrei, trebuie sa accepti realitatea. Din ceea ce spui tu despre barbatul de langa tine, eu nu pot sa trag decat o concluzie, si anume aceea ca nu isi vede decat propriul interes si ca nu prea ii pasa de cei din jurul sau. Gandeste-te ce s-ar intampla daca veti ajunge odata si odata sa aveti un copil. Va fi la fel de nepasator si il va clasa pe locul 2 cum face si cu fiiii pe care ii are deja? 

Sper ca nu te superi ca iti spun asta, dar pari cam imatura in relatia cu acest barbat. Adica, mie imi dai impresia ca incerci sa te agati de orice motiv cat de mic care apare in favoarea lui doar pt a tarai relatia asta mai departe. Ai subliniat in nenumarate randuri faptul ca ai avut deja o relatie de 7 ani in care "ti-ai pierdut ani din viata" si acumi pari sa incerci sa resuscitezi relatia actuala ignorand argumentele contra si acceptand doar circumstantele favorabile lui. In loc sa tragi de relatia asta pana realizezi ca ai ajuns intr-un punct mort si   ca de fapt ajungi in aceeasi situatie ca in relatia anterioara, cred ca mai bine ar fi sa analizezi situatia OBIECTIV si sa iei o decizie corecta.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#67 2011-07-17 21:51:58

*joy*
Insomniac member

Care punct al soniei e neadevarat?!

#68 2011-07-17 21:57:31

moksha
Hero member

Biannca a scris:

nu stiu daca pentru mine e intrebarea, eu am explicat foarte clar parerea mea si ce cred. nu am pretentia ca pot sa zic ca e ceva adevarat sau fals, ci doar am spus ca eu personal nu subscriu, explicand de ce.

#69 2011-07-17 22:04:51

*joy*
Insomniac member

moksha,am citit cuvant cu cuvant fiecare post de al tau din acest thread. Sunt de acord si cu tine,si cu punctele soniei.  In continuare cred ca daca era o tipa corecta,nu se baga in asa ceva.
Nu vrea sa creez contradictii in niciun caz...sper doar ca fata asta sa inteleaga ce insiram noi aici si sa citeasca sfaturile voastre,care ati fost in situatii asemanatoare,in diferite roluri.

#70 2011-07-17 22:15:37

moksha
Hero member

Biannca a scris:

moksha,am citit cuvant cu cuvant fiecare post de al tau din acest thread. Sunt de acord si cu tine,si cu punctele soniei.  In continuare cred ca daca era o tipa corecta,nu se baga in asa ceva.
Nu vrea sa creez contradictii in niciun caz...sper doar ca fata asta sa inteleaga ce insiram noi aici si sa citeasca sfaturile voastre,care ati fost in situatii asemanatoare,in diferite roluri.

nici eu nu vreau sa creez nici un fel de contradictie, mi-am exprimat parerea, care nu e opusa de cea a soniei. e aceeasi, ma refeream la atitudine, exact cum am scris.

si in continuare cred ca e usor sa vorbesti despre a fi corect daca esti de partea cealalta a baricadei.

fata nu intelege nimic din ce insiram noi, asta este clar. nu vrea sa inteleaga, dar independent de asta a fost un prilej pentru a scrie, cum am zis, parerea mea.

#71 2011-07-17 22:22:56

*joy*
Insomniac member

E un prilej pentru noi sa ne exprimam parerea vis-a-vis de astfel de situatii,si poate parerile si ideile astea ne vor ajuta pe multe dintre noi in luarea unei viitoare posibile decizii in astfel de situatii. Daca ea ignora ceea ce scriem noi,e fix problema ei,noi i-am oferit solutii,pareri,etc.
Dar e clar ca degeaba nu ne-am "omorat" degetele aici,pe cineva la un moment dat tot va ajuta.

#72 2011-07-17 22:37:20

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Ce ma uimeste un pic ca din posturile multor fete el pare o victima, un sarac baiat chinuit de amanta care nu il lasa sa se intoarca la nevasta mult iubita lol pricipalul vinovat e el, fetelor, atat timp cat are discernamant si nu doar ceva in pantaloni big_smile ....

#73 2011-07-17 22:40:56

Wolley
Full member
Inregistrat: 2010-11-15

Biannca a scris:

Punctul 1 este discutabul, dar nu este threadul potrivit pentru a polemiza pe tema respectiva smile

#74 2011-07-17 23:28:01

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

mai Puffy ... cand iti bagi coada unde nu-ti fierbe oala...asa se intampla...te "oparesti" si suferi....dar inainte sa te bagi intr-o relatie de acest gen GANDESTE-TE BINE.... sunt multe peste care trebuie sa treci si multe pe care trebuie sa le accepti,sa faci compromisuri...daca iti place sa fi pe locul doi...ramai in continuare

Ne dorim si noi bebic

#75 2011-07-18 00:19:52

sonia30
Moderator

moksha,nici o secunda nu am zis ca doar amanta e vinovata.nu am spus ca el e nevinovat.EL e principalul vinovat,pt ca el a ales sa fie cu alta femeie,oricare in locul ei...nici nu mai conteaza.da atata timp cat nici ea nu a stat deoparte,sa zicem pana divorteaza,de-asta am zis ca e vinovata de calcarea in picioare a unei familii.nu pretind ca el nu e vinovat.el e un om de nimic,pe care,sincer,nu as da 2 bani!nu as avea vreodata nevoie de astfel de barbat langa mine,da asta e alta poveste...

aaa,si am avut si eu 20 de ani si cativa pana m-am casatorit.nu m-am indragostit niciodata de un barbat insurat.ma rog,oi fi eu "demodata"...

sunt de acord ca daca intervine amanta,sunt probleme in acea familie.sau o maaare plictiseala

da si simt cu tarie ca barbatul meu e doar al meu.nu proprietate,da am jurat ceva,nu ca as fi bisericoasa.si curtat ma astept sa fie,da atata timp cat el nu are de-a face cu acea persoana care are de gand sa isi bage picioarele intr-o familie,nu-mi pasa....EL e cheia.a 3a persoana,sincer,nu are ce cauta in familia mea.mai bine singura...da asta e cu totul alta poveste...

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-07-18 00:30:26)

#76 2011-07-18 01:04:43

moksha
Hero member

sonia30 a scris:

moksha,nici o secunda nu am zis ca doar amanta e vinovata.nu am spus ca el e nevinovat.EL e principalul vinovat,pt ca el a ales sa fie cu alta femeie,oricare in locul ei...nici nu mai conteaza.da atata timp cat nici ea nu a stat deoparte,sa zicem pana divorteaza,de-asta am zis ca e vinovata de calcarea in picioare a unei familii.nu pretind ca el nu e vinovat.el e un om de nimic,pe care,sincer,nu as da 2 bani!nu as avea vreodata nevoie de astfel de barbat langa mine,da asta e alta poveste...

aaa,si am avut si eu 20 de ani si cativa pana m-am casatorit.nu m-am indragostit niciodata de un barbat insurat.ma rog,oi fi eu "demodata"...

sunt de acord ca daca intervine amanta,sunt probleme in acea familie.sau o maaare plictiseala

da si simt cu tarie ca barbatul meu e doar al meu.nu proprietate,da am jurat ceva,nu ca as fi bisericoasa.si curtat ma astept sa fie,da atata timp cat el nu are de-a face cu acea persoana care are de gand sa isi bage picioarele intr-o familie,nu-mi pasa....EL e cheia.a 3a persoana,sincer,nu are ce cauta in familia mea.mai bine singura...da asta e cu totul alta poveste...

ooff..de am si respecta ce spunem..dar din pacate niciodata nu stim cum reactionam intr-o situatie anume. cum am fi jurat ca mai bine singure decat inselate sau cum am fi putut promite oricui ca nu o sa stricam o alta familie...eu am invatat, cu tristele mele experiente si cu totusi putinii mei ani ca nu mai pot sa fiu sigura de nimic, nici macar de mine si de reactiile mele. sper ca tu, in primul rand, sa nu ai nesansa de a iti testa reactiile si daca totusi din nefericire o sa ti se intample la un moment dat sa ai puterea sa iti respecti ideile pe care cu atata fermitate le sustii.

faptul ca nu te-ai indragostit de vreunul insurat nu inseamna decat statistica in opinia mea. totul e statistica, sunt pur si simplu mai multe femei decat barbati si toate dintre noi vrem la un moment dat pe cineva alaturi..asa ca se intampla ca multi dintre barbati sa fie furati de langa femeile lor.

sunt si eu de acord cu aproape tot ce ai scris, era doar nuanta la care nu puteam sa subscriu....

nimic nu e permanent. nimeni nu e de fapt al nimanui. si totul e relativ. de aceea eu m-am invatat minte intr-un fel de la a mai judeca...avand in schimb toate motivele sa o fac.

eu l-am luat pe iubitul meu de langa iubita lui de atunci. si nu am simtit vina nici macar o clipa...sunt ani intregi de atunci si sunt convinsa si acum ca nu am gresit. poate ca sunt o persoana fara principii fiindca am facut asta si intr-o masura, asa cum ai zis, s-a intors impotriva mea...dar nu regret.

mereu dau acelasi exemplu in situatii din astea...esti perfect convinsa ca daca sotul tau de acum, care teoretic si practic este iubirea vietii tale, ar fi fost casatorit, ai fi renuntat la el chiar asa usor, asteptand divortul? sau altfel spus, daca el era casatorit cu altcineva sau in alta relatie asta ar fi insemnat ca nu e menit sa fie al tau?

am transformat topicul asta mai mult intr-o istorisire despre viata mea....dar imi face multa placere sa citesc opinii diferite si sa pot sa o exprim pe a mea. uneori e mai usor sa iti deschizi sufletul in fata unor ochi total straini decat in fata celor mai apropiate persoane....

o sa revin la btsurile mele de la topicul celalalt, e o idee inspirata smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.