homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durerea imensa!Solutia?

#1 2011-07-15 20:23:26

PuffyGirl
Full member
Inregistrat: 2006-07-08

Durerea imensa!Solutia?

Buna...am sa va povestesc pe scurt povestea mea care parca se apropie de sfarsit...Totul a inceput acum 2 ani...cand l am reintalniit pe un tip pe care il cunosc de pe clasa a 5.El este insurat si are 2 copii....m am indragostit foarte tare de el ..si el de mine ..si am decis sa avem o relatie...la inceput aceasta relatie a fost luata foarte usor pt ca pe mine nu a durea ceea ce el facea probabil cu nevasta lui,copii lui etc.Pana cad timpul a trecut ...si am iceput sa pun la suflet foarte multe...el imi arata ca ma iubeste enorm..mergeam impreuna peste tot....faceam foarte multe lucruri impreuna ca si un cuplu normal..ceea ce a inceput sa ma deranjeze pe minea fost ca, tot timpul cand ne vedeam primea telefoane de la ea,si ma simteam foarte rau,ma durea asa pieptul foarte tare...totul a decurs oki..ne am simtit bine impreuna incat am inceput sa discutam ca vrem sa ne facem o viata impreuna,el vroia sa divorteze pt ca toata ziua se certa cu nevasta lui,spunea ca el nu face nimic,desi ea nu are serviciu,in schimb el avand 2 joburi.De 3 luni in coace lucrurile au inceput sa ia o intorsatura....mia  spus ca pentru copii trebuie sa iasa de zilele orasului prin oras sa se plimbe...problema mare nu ar fi fost daca iesea cu copii dar a iesit si cu ea.De atunci eu tot timpul ma gandesc cat de tare ma durut...si mi a cerut sa i mai dau o sansa ca va fi bine,pt ca ne iubim etc...binenteles am avut ceva conflicte cu nevastasa deoarece orasul nostru fiind mic...sau scos deja povesti...daca stiam ca nu ma minte sau nu  isi bate joc nu stateam cu el,..acum insa nu mai stiu ce sa mai creed....el spune ca eu m am schimbat foarte tare si ca pana acum isi vedea viata lui alaturi de mine si acum eate in dubii...deoarece sustine ca eu sunt schimbata de la zilele orasului..intradevar nu o mai pot suporta,cand aud telefonul deja tresar chiar daca nu e ea...iar la partea sexuala el fiind operat la spate mi a zis ca de anul trecut nu sau mai atins unul de celalalt,ea nu era prea atrasa de relatiile intime dintre ei.Am vazut cum se comporta cu ea pt ca eu ii cunosc de foarte mult timp...ei nu i mai convine nimic...din ceea ce face el.In fine ceea ce ma deranjat foarte tare e ca aseara am primit o veste foarte tampita..cum ca azi ar fi ziua unui prieten de al lor..si ca sunt nevoiti sa mearga,la alte petreceri facea tot [posibilul ca sa nu ma supere ,mergea fara ea...acum dintr o data spunandu mi...ca ma ibeste ,ca sunt viata lui,ca nu a mai simtti pt nime asa ceva,ca sufera....nu are cum sa merga fara ea...pt ca nevastasa a vb cu un alt prieten comun de al lor inainte ca el sa stie de ziua aceluia.Durerea mea cea mare e ca am explodat asta mi a pus capat....nu stiu acum ce sa mai cred...noi am avut o locuinta unde mergeam si faceam de mancare acolo,cateodata dormeam...era cuibusorul nostru...m am enervat foarte tare si am facut toate bagajele de acolo...el spunandu mi ca ma iubeste ca nu vrea sa ne despartim si ca, chiar daca merge cu ea nici macar nu si vorbesc...deoarece el a prinso pe ea ca il urmarea...si sau certat fff rau...spunand ca ea vrea sa divorteze etc.....acum va rog nu ma judecati m am indragostit intradevar de cine nu trebuia...nu e numai vina mea..putea si el sa refuze...dar a spus ca nu a avut niciodata o caznicie fericita ...el sa  casatorit deoarece ea a ramas insarcinata si copilul a avut probleme a trebui sa fie operat dar la varsta de 4 ani ai copilului sau casatorit parca....a facut o pt copil...nu am treaba cu copiii....am renuntat la multe pt el si el pt mine...a zis ca se cearta cu copii acum ca e vara sa nu iese la strand ca daca iese vine si nevastasa si nu vrea sa ma supere ...dar ed ce a mers acum cu ea...grater sunt eu absurda?se cearta toata ziua cu ea...de ce nu poate sa divorteze...ce l opreste...?ma facut enorm sa sufar dar il iubesc ca ochii din cap...da ti mi un sfat...am mai suferit o trauma...am stat cu un tip singurul din viata mea apropae 7 am ..am crescut impreuna...si sa aflu dupa ce m am despartit ca el ma inselase la greu...mi am pierdut anii...acum ce fac..pierd si cu acesta..stand asteptand...cu siguranta ai mei nu vor fi de acord...cu asa ceva ..dar el a spus ca daca divorteaza ne vom muta in alt oras...poate alta tara..de curant de o saptamana am venit din germania,viena au foat 5 zile de vis...zici ca eram de o vesnicie impreuna..si cum am ajuns in orasul asta cum varza...totul peste cap...help.
I am zis ca daca merge la acea ziua va alege viata cu ea cu mine nu...i am zis sa nu ma mai caute...trebuie doar sa ma intalnesc cu el sa i dau cheile de la apatament..cum mai dau ochii cu el eu simt ca ma tradat ca ma calcat pe sentimente...?merita sa continuam daca sentimentele si atrctia este prezenta si mai prezenta decat prima data cand ne am reintalnit...sad

Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare!

#2 2011-07-15 20:58:48

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

Re: Durerea imensa!Solutia?

eu cred ca exagerezi. muuuult prea mult. tu singurica spui ca se poarta cu tine exemplar si ca aveti o relatie de vis si ca nu se comporta urat cu tine dovedindu-ti (care stie forma corect rog sa ma corecteze lol ) ca te iubeste. de ce pisici sa ma zgarie pe ochi n-ai incredere deloc in el cand iti spune ca ea a apucat sa promita sarbatoritului ca ei vor fi acolo ca o familie? ca ea a vorbit pentru el?? tu n-ai fost niciodata pusa in postura sa nu poti refuza ceva pentru ca altcineva a vorbit pentru tine si n-ai putut da inapoi sub nicio forma? te comporti copilareste, zau.

Do the world a favor, stay like this forever.

#3 2011-07-15 21:03:37

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Cred ca mai intai de toate trebuie sa accepti ca esti vinovata. Ok, ti-a promis ca va fi bine, te iubeste, il iubesti... dar el are o familie, indiferent cum e ea! Are o sotie, indiferent cum e ea, iar tu nu trebuia sa intri in jocul asta stiind ca el nu e divortat.
Imi pare rau sa te judec, dar inca nu reusesc sa inteleg de ce unele femei intra asa cu picioarele in casa uneor familii, in vietile unor copii. Nu inteleg, cu atat mai mult, cu cat ele insele isi distrug o parte din viata.

Cunosc si eu pe cineva intr-o situatie aseamanatore, prin urmare te cred ca il iubesti foarte mult, ca suferi si tu si ca si el ti-a dovedit ca te iubeste... DAR cel mai bun lucru pe care il poti face e sa astepti sa divorteze. Nu conteaza ca petrece mai mult timp cu tine, ca iti spune vorbe frumoase, ca se comporta ok... faptele conteaza. Conteaza langa cine se culca in pat (pe bune, chiar poti sa crezi ca se culca doar cu tine?), conteaza pe care din voi o prezinta drept sotia sa...

Imi pare rau pt situatia ta, dar numai tu esti in masura sa ii pui punct. Si imi pare mult mai rau pt sotia lui, pentru copii lui si pentru ca inca mai exista asemenea barbati neutral...care cred ca pot avea 2 femei, la fel cum ar avea doua perechi de pantaloni.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#4 2011-07-15 21:10:35

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Puffy, cand te-ai angajat in relatia asta stiai statutul lui, si implicit ceea ce acesta atragea dupa sine. Acum, ca ti-a promis ca o sa faca si o sa dreaga nu avem de unde sti ca e adevarat sau nu, dar in situatia de fata, asa cum a spus si Random, el a fost pus in fata faptului implinit. Daca sotia a vorbit si pt el inainte ca acesta sa afle, nu prea e el vinovat.

Si-apoi, cand ai copii e muuult mai greu sa te desprinzi, pana la urma copiii sunt parte din el si trebuie sa se gandeasca si la ei. Faptul ca a iesit si ea, ca MAMA, alaturi de COPII, nu e de condamnat. Ca nu cred eu ca a iesit pt. el atata timp cat spui ca ea a cerut divortul.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#5 2011-07-15 21:14:00

PuffyGirl
Full member

Carmen am intels ceea ce vrei sa spui....ea sincer nu apreciaza ce are.....si nici daca ea se gandeste ca barbatul ei are pe cineva de ce nu a incercat sa l recucereasca de ce mereu ei nu i convine nimic..si asta din orice prostie..in fine nu am treaba cu el...eu i ma zis ca nu vreau s ai stric familia la inceput a fost asa...pot sa spun ca am fost luata de val...apoi am zis ca nu trebuie s acontinue si el mi a zis ca intre ei nu mai e nimic...demult nu mai fac lucruri impreuna...si imi zicea sa fiu alaturi de el...etc...
Random...poate ma port coilareste dar pe mine ma doare,ca el nu stie cat d emult sufar eu...lui ii este simplu...e singura si el...sa merga cu "familia"sa pozeze intr o happy family si ei nici nu si vorbesc...acum posibil sa o faca de ochii lumii...de ce nu mai sunt sigura ?sentimente sunt..gandesc prea departe,despart firul in prea multe/\

Publicitate

loading...

#6 2011-07-15 21:18:29

Random
Hero member

esti egoista la faza asta. de 2 ani de cand ii esti practic amanta, crezi ca el nu simte nimic? sincer chiar crezi dupa toate prin care ati trecut impreuna ca nu-i pasa deloc? nici de tine nici de copii? ca pentru sotie inteleg ca nu mai simte nimic. si stai tu linistita ca nu-i singurul barbat sau singura familie in care se merge doar de fatada la intalniri de genul, drept o mare familie fericita. nu gandesti prea departe, gandesti prea profund si inutil. pe el l-ai intrebat presupun ce gandeste despre mersul asta la petrecere. dar vad ca nu vrei sa accepti ceea ce-ti spune. then let me ask you this, il iubesti dar n-ai incredere in ce spune desi iti arata ca tine la tine, why the fuck do you keep going??

#7 2011-07-15 21:27:05

PuffyGirl
Full member

Da ea toata ziua zice ca mege si baga la divort ca e satula blabla...dar nu o face niciodata de ce?hai sa va zic de ce am si vb cu el...pt ca ea de cand a luat o el bine merci nu lucreaza nimic....ca tot ce a vrut a avut...nu pretuieste nimic,...ea neavand un serviciu se gandeste ca , ramane fara nimic...si din toate bunatatile de pe pamant nu va mai avea decat un sfert...deasta nu baga ea la divort... . dar mereu vine la mine el si imi sune ca nu mai poate ca mereu e nevos nu poate dormii noptile ca ea vine sa fac scandal...dar de ce nu face pasul...cum s afac sa nu ma mai intereseze asa de mult...asa de tare m ati luat de mi dau lacrimile...grater pun foarte mult la suflet

#8 2011-07-15 21:29:28

PuffyGirl
Full member

Apropo cum sa nu simta..da simte...ca nu cred ca un om se poate preface atata timp si vorba aia am fos plecati si cate 2 3 4 si chiar 5 zile impreuna...deci nu se putea preface ma iubeste dar 7 ani mi a pierdut din viata mie frica de o noua raare:((

#9 2011-07-15 21:33:42

carmen_21
Insomniac member

PuffyGirl a scris:

Carmen am intels ceea ce vrei sa spui....ea sincer nu apreciaza ce are.....si nici daca ea se gandeste ca barbatul ei are pe cineva de ce nu a incercat sa l recucereasca de ce mereu ei nu i convine nimic..si asta din orice prostie..in fine nu am treaba cu el...eu i ma zis ca nu vreau s ai stric familia la inceput a fost asa...pot sa spun ca am fost luata de val...apoi am zis ca nu trebuie s acontinue si el mi a zis ca intre ei nu mai e nimic...demult nu mai fac lucruri impreuna...si imi zicea sa fiu alaturi de el...etc...
Random...poate ma port coilareste dar pe mine ma doare,ca el nu stie cat d emult sufar eu...lui ii este simplu...e singura si el...sa merga cu "familia"sa pozeze intr o happy family si ei nici nu si vorbesc...acum posibil sa o faca de ochii lumii...de ce nu mai sunt sigura ?sentimente sunt..gandesc prea departe,despart firul in prea multe/\

Nu am putut sa citesc si sa inteleg foarte bine primul mesaj; poate ar trebui sa il editezi si sa ii pui mai multe spatii, ca sa fie mai usor de urmarit. Prin urmare, m-am pierdut pe undeva, si n-am citit ca ea a cerut divortul si ca nu o intereseaza.
Oricum ar fi, raman de parere ca ar trebui sa astepti sa divorteze... pentru ca la inceput iti era usor, dar acum esti mult prea implicata. Toti suntem asa la inceputul unei relatii, acceptam chestii care mai tarziu incep sa ne cam doara.

Si gandeste-te ca daca aia atata incredere in el, incat esti convinsa ca nu te minte si ca pe ea nu o iubeste, atunci de ce iti faci griji ca ies impreuna cu copiii?

#10 2011-07-15 21:37:18

lala20
Hero member

Aoleu, Puffy, fii barbata! lol
In primul rand, trebuie sa intelegi ca viata e compusa din succese si esecuri si ca din greseli invatam.
In al doilea rand, are 2 copii, nu? Nu crezi ca ii e greu sa divorteze din cauza asta? Mai ales ca unul din ei a fost operat, dupa cum ai zis. Pai ca parinte incerci sa creezi pt copiii tai un univers fericit.. poate se gandeste ca daca va divorta copiii vor claca si vor suferi.

In the eye of the storm

#11 2011-07-15 21:37:35

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

o amica de a mea s-a complacut in o asa relatie si a tot asteptat ca el sa divorteze...7 ani.
7 ani a fost amanta si s-a complacut in asta...
acum e singura..s-au despartit..
eu nu cred in chestii de genul..eu nu mi-as cladi fericirea pe nefericirea altuia.punct.
dar asta e ce gandesc eu.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#12 2011-07-15 21:38:21

Random
Hero member

te-am luat tare? ma scuzi dar sunt simple vorbe scrise pe un forum. n-ar trebui sa te afecteze cu nimic in mod normal, cu atat mai mult sa te fac sa plangi. nu-s eu vinovat de situatia ta. ai cautat sfat, ei bine eu unul chiar incerc sa inteleg si sa-ti dau unul.
din cate observ esti fixata cu nevasta lui. de ce nu-l lasi pe el si o iei pe ea? da, pui mult prea mult LA suflet.

#13 2011-07-15 21:42:55

carmen_21
Insomniac member

wild_wind a scris:

o amica de a mea s-a complacut in o asa relatie si a tot asteptat ca el sa divorteze...7 ani.
7 ani a fost amanta si s-a complacut in asta...
acum e singura..s-au despartit..
eu nu cred in chestii de genul..eu nu mi-as cladi fericirea pe nefericirea altuia.punct.
dar asta e ce gandesc eu.

Si tipa pe care o stiu se afla de 4 ani in aceeasi situatie si probabil va mai trece ceva timp pana se va trezi.

#14 2011-07-15 21:45:54

meliko
Full member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2011-05-12

Situatia ta e aiurea. O sa sar peste partea cu esti si tu vinovata, a scris carmen destul de bine.
Odata ce te bagi in asa ceva, trebuie sa fi constienta, ca el si cu femeia aia vor fi uniti PE VIATA de catre copii.

Chiar de divorteaza, chiar de insoara cu tine si veti avea si voi copii, vor fi anumite situatii in care ei vor trebui sa se intalneasca, sa vorbeasca, sa participe la anumite evenimente, unde nu va fi locul tau. Sa zicem de exemplu ca unul din copii isi sarbatoreste ziua la bunicii din partea mamei; evident, el va trebui sa fie acolo, iar tu nu prea ai avea ce cauta printre familia si rudele ei.

Si pot fi multe astfel de situatii. Asa ca ori te impaci cu gandul ca ei 2 trebuie sa pastreze o relatie cordiala dupa, tocmai pt binele copiilor, sa ramana chiar prieteni, ori nu te inhama la asa ceva

#15 2011-07-15 21:48:55

lala20
Hero member

meliko a scris:

Situatia ta e aiurea. O sa sar peste partea cu esti si tu vinovata, a scris carmen destul de bine.
Odata ce te bagi in asa ceva, trebuie sa fi constienta, ca el si cu femeia aia vor fi uniti PE VIATA de catre copii.

Chiar de divorteaza, chiar de insoara cu tine si veti avea si voi copii, vor fi anumite situatii in care ei vor trebui sa se intalneasca, sa vorbeasca, sa participe la anumite evenimente, unde nu va fi locul tau. Sa zicem de exemplu ca unul din copii isi sarbatoreste ziua la bunicii din partea mamei; evident, el va trebui sa fie acolo, iar tu nu prea ai avea ce cauta printre familia si rudele ei.

Si pot fi multe astfel de situatii. Asa ca ori te impaci cu gandul ca ei 2 trebuie sa pastreze o relatie cordiala dupa, tocmai pt binele copiilor, sa ramana chiar prieteni, ori nu te inhama la asa ceva

Subscriu. Exact la asta ma refeream si eu, numai ca nu mi-a iesit asa de bine.

In the eye of the storm

#16 2011-07-16 00:23:53

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

ma abtin sa nu-ti spun vreo cateva pareri personale despre cele care fac ceea ce ai facut tu pentru ca e posibil sa-mi iau warn daca as spune o parere sincera...asa ca ma rezum strict la un sfat..ori continui sa suferi si sa astepti sa divorteze(sansele sunt mici sa divorteze de mama copiilor lui cand acestia au o varsta mica..) ori sa il lasi si sa gasesti pe cineva care sa te completeze pe tine.. nu pe alta.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#17 2011-07-16 01:24:22

PuffyGirl
Full member

Deci nu situ ce sa mai zis...acum el e la cheful ala sau ce o fi..si imi trimite mesaje ca ma iubeste,ca sunt viata lui...ca ma vrea langa el...ce sa mai cred...nu stiu...daca ma retrag cum pot sa uit sa nu sufar cum stau acum ca fraiera in casa si plang?oare numa eu pot sa dau de dinastia..inainte am avut o relatie de aproape 7 ani...si sa dus...ca era foarte gelos posesiv nu ma lasa sa ies fara el pana la magazin si nu am mai putut...acum a urmat asta...toate mie:((

#18 2011-07-16 01:39:28

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Mie toata povestea asta mi se pare asa... tragi-comica pe alocuri.

Iar tu... nu stiu exact daca esti naiva, sau imatura, sau amandoua?
Nu te mai amagi si nu o mai scoate pe nevasta-sa pe post de "nenorocita" ca sa zic asa. Poate nu lucreaza, dar gandeste-te ca ei au doi copii de crescut, dintre care unul cu probleme de sanatate. Cred ca jobul de mama bate cam toate celelalte alternative.

Intr-o casnicie, in 90% din cazuri este o vina comuna ca lucrurile nu merg bine, dar tu nu prea pari sa iti dai seama de asta.

Trecand peste faptul ca a fost o greseala imensa sa te bagi in situatia asta, intr-o casnicie in care mai sunt implicati si doi copii, singurul sfat pe care atat eu , cat si celelalte fete de pe forum ti-l putem da este sa te retragi cat mai ai timp. Lasa-l sa-si puna ordine in viata. Daca vrea cu adevarat sa fie cu tine va divorta.

Insa inainte de a-l pune in fata ultimatumului, pune-ti o alta intrebare. Esti indeajuns de diplomata incat sa accepti ca toata viata el va fi legat de nevasta sa actuala si de copii? Fiindca mie nu mi se pare deloc.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#19 2011-07-16 01:53:06

PuffyGirl
Full member

Asa e...poate ca aveti dreptate...dar nimenea nu sa gandit la mine ca eu il iubesc si ca el ma iubeste...nu stiu sunt tare bulversata...nu o pun pe nevastasa nici cum..da si mama aare 2 copii si pt asta a mers la lucru,si sunt cazuri...in fine  nu e vorba de asta...oricum poate am si eu vina mea...dar el a vrut aceasta relatie ..eu nu eram genu si ma facut sa ma indragostesc de el...foarte tare...el de ce a acceptat sa vrea sa fie cu mine....oki nu inteleg ea de ce nu face ceva sa l readuca inapoi de ce mereu cauta scandal..din orice...l as lasa daca as stii ca e fericit dar ma suna...si v am scris ce mi spune..nu vreau sa ma mai repet ... si ce e mai rau ca parca ma doare ceva imens in piept de nu mai pot respira...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.