INFECTIE URINARA
- catalyn87
- New member
- Inregistrat: 2011-07-02
INFECTIE URINARA
salutare Acum o saptamana si ceva a inceput sa ma doara soldul drept(durere cumplita,ingrozitoare de nu puteam sa ma misc nici in pat).Am stat 2 zile cu aceasta durere apoi am mers la doctor.A treia zi a inceput sa ma doara si partea dreapta a gatului (cum zicem noi "dreava" gatului),durere ca atunci cand dormi stramb pe perna si te trezesti dimineta ca nu poti misca gatul. Doctorul mi-a zis ca am infectie urinara.Mi-a dat antibiotice in 4 zile le-am terminat.Durerea de la sold a diparut dar durerea de la gat nu ba chiar mai mult a inceput si sa ma doara atunci cand inghit in zona ganglionilor.La vreo 6 zile am facut febra am sunat la salvare ca asa imi recomandase medicul in caz de febra sa sun la salvare.Am ajuns din nou la doctor mi-a inlocuit vechile antibiotice cu altele.Intre timp a inceput alta durere la picior in zona siretului(durere de cateodata nu ma puteam deplasa nici un metru).Ieri m-am simtit foarte bn crezand ca a inceput sa imi treaca,dar azi a inceput din nou durerea la sold de nu ma pot intoarce in pat iar durerea de gat este si mai puternica.Efectiv nu stiu ce sa mai fac a inceput sa ma sperie gadul ca ma trezesc dimineata si imi apare alta durere.Dupa 10 zile de antibiotice nu simt nimic si nu inteleg faptul cum se face ca durerea apare si reapare din nou si este la fel de puternica de parca nu as fi luat nici un medicament. Multumesc celor care citesc acest mesaj si celor care raspund la acest mesaj.Sper sa gasesc pe cineva care imi paote spune ori care a avut aceste simptome pentru ca eu nu mai stiu ce sa fac si cat o sa mai tin cu atatea pastile inghitite.MULTUMESC!!!
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
Re: INFECTIE URINARA
eu zic sa nu mai iei antibiotice fara sa iti faci analizele inainte.mai ales ca nu iti trec durerile.sanatate!
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- catalyn87
- New member
am facut analize la urina au zis ca la sange saptamana ce urmeaza daca nu-mi va trece din medicamentele astea
- moksha
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-19
catalyn87 a scris:salutare Acum o saptamana si ceva a inceput sa ma doara soldul drept(durere cumplita,ingrozitoare de nu puteam sa ma misc nici in pat).Am stat 2 zile cu aceasta durere apoi am mers la doctor.A treia zi a inceput sa ma doara si partea dreapta a gatului (cum zicem noi "dreava" gatului),durere ca atunci cand dormi stramb pe perna si te trezesti dimineta ca nu poti misca gatul. Doctorul mi-a zis ca am infectie urinara.Mi-a dat antibiotice in 4 zile le-am terminat.Durerea de la sold a diparut dar durerea de la gat nu ba chiar mai mult a inceput si sa ma doara atunci cand inghit in zona ganglionilor.La vreo 6 zile am facut febra am sunat la salvare ca asa imi recomandase medicul in caz de febra sa sun la salvare.Am ajuns din nou la doctor mi-a inlocuit vechile antibiotice cu altele.Intre timp a inceput alta durere la picior in zona siretului(durere de cateodata nu ma puteam deplasa nici un metru).Ieri m-am simtit foarte bn crezand ca a inceput sa imi treaca,dar azi a inceput din nou durerea la sold de nu ma pot intoarce in pat iar durerea de gat este si mai puternica.Efectiv nu stiu ce sa mai fac a inceput sa ma sperie gadul ca ma trezesc dimineata si imi apare alta durere.Dupa 10 zile de antibiotice nu simt nimic si nu inteleg faptul cum se face ca durerea apare si reapare din nou si este la fel de puternica de parca nu as fi luat nici un medicament. Multumesc celor care citesc acest mesaj si celor care raspund la acest mesaj.Sper sa gasesc pe cineva care imi paote spune ori care a avut aceste simptome pentru ca eu nu mai stiu ce sa fac si cat o sa mai tin cu atatea pastile inghitite.MULTUMESC!!!
1. eu cred si mai mult ca sigur durerea de gat nu are legatura cu durerea de sold sau infectia urinara. poate chiar ai dormit stramb si nu ti-ai dat seama. in orice caz cred ca e ceva diferit. 2. antibiotice 4 zile mai putin sunt eficiente, durata minima e un pic mai mare, dar depinde de antibiotic. 3. esti operat de apendicita? 4. coloana ti-a verificat-o cineva?
- catalyn87
- New member
nu a verificat nimeni nimic.mi-au facut teste la urina si o radiografie la rinchii in caz de pietre atat.acum doua zile urina mi-a iesit buna nu mai am infectie,dar durere tot continua si de doua nopti traspir intr-una. de exemplu azi noapte am avut durere insuportabila de sold iar dupa ce am inceput sa transpir durerea a ami disparut. Mentionez ca nu sunt in tara ci sunt in Anglia,ca poate daca eram in tara cei de acolo imi faceau mai multe analize,nu stiu ce sa mai zic...
- moksha
- Hero member
catalyn87 a scris:nu a verificat nimeni nimic.mi-au facut teste la urina si o radiografie la rinchii in caz de pietre atat.acum doua zile urina mi-a iesit buna nu mai am infectie,dar durere tot continua si de doua nopti traspir intr-una. de exemplu azi noapte am avut durere insuportabila de sold iar dupa ce am inceput sa transpir durerea a ami disparut. Mentionez ca nu sunt in tara ci sunt in Anglia,ca poate daca eram in tara cei de acolo imi faceau mai multe analize,nu stiu ce sa mai zic...
mi se pare foarte ciudat ca esti in anglia si ti-au dat antibiotic fara analize...
- catalyn87
- New member
azi mi-au luat si sange il primesc pestre 3 zile..si nu ti se mai parea asa ciudat ca nici aici nu te baga foarte mult in seama
- moksha
- Hero member
catalyn87 a scris:azi mi-au luat si sange il primesc pestre 3 zile..si nu ti se mai parea asa ciudat ca nici aici nu te baga foarte mult in seama
ba mi se pare foarte ciudat, avand in vedere ca au cea mai avansata medicina din europa dupa umila mea parere si e locul unde se fac ghidurile etc.
sanatate.
- maryahs
- Insomniac member
- De la: de sub tampa
- Inregistrat: 2008-01-07
cam de o saptamana simt nevoia de a merge des la baie, dar numai cand ies afara. de exemplu, merg la baie inainte sa plec de la munca, la 4:30 si dupa 10-15 minute, in autobuz simt din nou nevoia. poate sa fie o raceala la rinichi? in rest nu am nici un simptom, nu ma ustura la urinare, nu urinez des daca sunt in casa/la munca, mi se intampla doar cand sunt afara. ma gandeam ca poate e din cauza frigului...as putea sa iau ceva sa nu fac infectie urinara? ar trebui sa fac vreo analiza?
iubesc si sunt iubita
- angeldarkwoman
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-09-24
ca sa fii sigura ca nu e infectie urinara fa-ti o urocultura . incearca urinal sau urinex pt prevenirea infectiilor urinare.
Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-01-16 19:48:23)
What doesn't kill me, makes me stronger
- moksha
- Hero member
maryahs a scris:cam de o saptamana simt nevoia de a merge des la baie, dar numai cand ies afara. de exemplu, merg la baie inainte sa plec de la munca, la 4:30 si dupa 10-15 minute, in autobuz simt din nou nevoia. poate sa fie o raceala la rinichi? in rest nu am nici un simptom, nu ma ustura la urinare, nu urinez des daca sunt in casa/la munca, mi se intampla doar cand sunt afara. ma gandeam ca poate e din cauza frigului...as putea sa iau ceva sa nu fac infectie urinara? ar trebui sa fac vreo analiza?
raceala la rinichi ma indoiesc si nici nu iti doresc. ai avea simptome mai serioase daca ar fi cazul de asa ceva. intr-adevar poti pune pe seama frigului problema ta doar daca faci o urocultura si ea arata ca esti ok. in principiu nu ma gandesc la o infectie urinara pentru ca nu ai simptomele care sa indice asa ceva. de asemenea, problemele ca cea pe care o descrii pot fi intalnite in cazul anxietatii. asta tu poti sti. una peste alta, o vizita la medicul de familie te va lamuri. sanatate!
- maryahs
- Insomniac member
din pacate nu am cum sa ajung la medicul de familie pentru ca nu suntem in acelasi oras. ma gandeam ca as putea merge sambata sa imi fac niste analize, dar nu stiu ce...un control ginecologic ar fi indicat? din cand in cand mai simt o durere usoara ca la menstruatie in zona ovarelor, dar nu se manifesta tot timpul... de anxietate nu stiu ce sa zic...pot sa zic ca nu am prea inteles de la ce se face si ce presupune(am citit acum putin pe net pt ca nu stiam ce e)
Ultima oara a fost editat de maryahs (2012-01-16 20:29:01)
iubesc si sunt iubita
- moksha
- Hero member
anxietate inseamna frica fara motiv si adesea se manifesta si atipic, adica poate sa apara nevoia de a merge la baie fara sa fie de fapt o nevoie.
era insa doar o banuiala, evident ca initial ma gandesc e strict de la frig. apoi repet ca trebuie facuta o urocultura si daca nici atunci nu te lamuresti da, un consult ginecologic ar fi de dorit. daca nici atunci nu apare nimic, poate ca ar putea fi vorba de anxietate. era doar o parere.
profit de ocazie sa subliniez faptul ca nu e bine sa sarim bucla medicului si sa mergem noi sa cerem ce analize ni se nazare sau ce ne-a spus moksha pe forum....e bine sa mergi la medic, sa ii spui ce te supara si el va sti ce e de facut. e foarte important sa facem analizele care trebuie, cand trebuie, pentru a putea sa aiba si valore.
succes!
- maryahs
- Insomniac member
multumesc mult pt sfat, moksha
s-ar putea sa fie si anxietate, stari de teama am...de multe ori am senzatia ca o sa se intample ceva rau(desi nu se intampla) si din cauza sta intevine si frica...
o sa incerc sa merg la mediul de la firma, sa vad ce imi spune sa fac. totusi daca dr nu imi recomanda analize si senzatia asta o sa continue, o sa fac o urocultura pt linistea mea.
iubesc si sunt iubita
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
exact la fel am patit si eu ( nevoia de a face pipi cum ieseam in frig) numai ca eu eram imediat dupa ce tratasem ( cu succes) o infectie urinara. de frica sa nu revina, am luat 3 luni urinal, nu stiu daca m-o fi ajutat cu ceva dar la un moment dat a disparut senzatia aia.
- maryahs
- Insomniac member
am fost la planning azi si i-am spus asistentei simptomele, a zis ca nu crede ca e raceala la ovar, mai repede la rinichi. sambata o sa merg sa imi fac o urocultura, dar pana atunci o sa iau urinex si un antiinflamator. sper sa nu fie nimic grav si sa treaca cat mai repede ca ma enerveaza senzatia asta aproape contiua de a urina
iubesc si sunt iubita
- moksha
- Hero member
maryahs a scris:am fost la planning azi si i-am spus asistentei simptomele, a zis ca nu crede ca e raceala la ovar, mai repede la rinichi. sambata o sa merg sa imi fac o urocultura, dar pana atunci o sa iau urinex si un antiinflamator. sper sa nu fie nimic grav si sa treaca cat mai repede ca ma enerveaza senzatia asta aproape contiua de a urina
maryahs, cu tot respectul pentru asistenta de la planning, raceala la rinichi in nici un caz nu are cum sa fie. sau s-a exprimat ca sa intelegi tu, ca pacient, sau pur si simplu habar nu are pe ce lume e. daca ai avea infectie renala crede-ma ca ai sti, fiindca ai fi la urgenta cu perfuzii si febra.
e buna abordarea ta, mult succes.
- maryahs
- Insomniac member
ea a spus ca ar putea fi un inceput de raceala.
sper sa fie ok cu tratamentul pe care il urmez si sa iasa bine analizele sambata. multumesc mult pt sfaturi
iubesc si sunt iubita
- AnTeo
- New member
- Inregistrat: 2011-11-04
Buna... Am si eu o intrebare... De ceva timp,dupa ce fac dragoste cu iubitul meu[in ziua respectiva] am parte de pierderi de urina,a inceput cu cativa picuri,dar mi se intampla de multe ori sa fie si mai mult... Se intampla de obicei daca fac putin efort sau chiar daca doar tusesc sau rad... Am cautat pe mai multe site-uri informatii... si am aflat ca in astfel de cazuri este slabit muschiul de la burta,dar se intampla la persoane care au avut o sarcina foarte mare si au nascut pe cale naturala... Eu insa nu am avut parte de nicio sarcina,asa ca nu vad motivul penttru care mi se intampla asta... Am impresia de multe ori ca penisul iubitului meu este prea mare si ajunge prea adanc,ar putea fi influentate simptomele mele de asta? Va rog ajuta-ti-ma cu niste pareri
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|