homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa aflu .

#1 2011-07-18 12:26:04

alehandra h
New member
Inregistrat: 2011-02-20

vreau sa aflu .

mie imi venea regulat. dar acum doua luni am fost racita si mi'a intarziat o zi...iar luna asta trebuia sa'mi vina pe 25 dar eu am fost foarte stresata si mi'a aparut numai pe 29(am facut 3 teste de sarcina inainte sa'mi apara menstruatia si unul la o zi dupa ce mi sa terminat toate au iesit negative)....acum intrebarea mea e cum ar trebui sa'mi calculez urmatoarea menstruatie...tot la 28 de zile de la ultima zi ? sau nustiu va rog raspundeti'mi...va multumesc puss

Allee [: x]

#2 2011-07-18 12:43:48

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: vreau sa aflu .

alehandra h a scris:

mie imi venea regulat. dar acum doua luni am fost racita si mi'a intarziat o zi...iar luna asta trebuia sa'mi vina pe 25 dar eu am fost foarte stresata si mi'a aparut numai pe 29(am facut 3 teste de sarcina inainte sa'mi apara menstruatia si unul la o zi dupa ce mi sa terminat toate au iesit negative)....acum intrebarea mea e cum ar trebui sa'mi calculez urmatoarea menstruatie...tot la 28 de zile de la ultima zi ? sau nustiu va rog raspundeti'mi...va multumesc puss

presimt dupa cum pui problema ca e din nou o intrebare care nu da toate detaliile smile eu cred ca folosesti metoda coitului intrerupt si te intereseaza cand e data urmatoarei menstruatii pentru a sti cand esti in perioada fertila.

raspunsul e ca nu se stie cand va fi urmatoarea menstruatie, pentru ca tu insati ai vazut ca variaza un pic. (una dintre conditiile pentru ca metoda asta sa aiba si asa mica eficienta pe care o are e sa ai menstruatii regulate).

testul de sarcina, pentru a fi concludent, trebuie sa il faci la o saptamana de la data prevazuta a menstruatiei.

#3 2011-07-18 12:48:26

alehandra h
New member
Inregistrat: 2011-02-20

am facut testul la 3 saptaman de la ultimul contact sexual...

Allee [: x]

#4 2011-07-18 12:57:14

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

alehandra h a scris:

am facut testul la 3 saptaman de la ultimul contact sexual...

ok, deci nu esti insarcinata.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.