|
Nu esti logat.
Carcinom bazocelular ulcerat ce prezinta calcificari#1 2011-07-18 20:05:07
Carcinom bazocelular ulcerat ce prezinta calcificariBuna!! am nevoie de o parere!mama mea a fost diagnosticata in urma unei biopsii de carcinom bazocelular ulcerat! pe foaia cu rezultatul biopsiei scrie la examenul histopatologic "Carcinom bazocelular ulcerat ce prezinta si calcificari- formatiunea tumorala a fost excizata in totalitate".Operatia a fost facuta in Targoviste la cabinetul Mediplus de doamna doctor Rosca Valentina iar biopsia a fost facuta in Bucuresti la institutul Victor Babes.Doctora este plecata in concediu pana in august...si as vrea o parere despre acest diagnostic...daca se mai face vre un tratament sau prin faptul ca a fost excizat in totalitate nu mai necesita nimic...citeam ca e o forma de cancer...si automat m`am gandit si la chimioterapie...astept pareri...multumesc. Offline #2 2011-07-18 22:17:02
Re: Carcinom bazocelular ulcerat ce prezinta calcificariIntr-adevar carcinomul bazocelular este o tumora maligna, dar spre deosebire de alte tumori maligne aceasta evolueaza mai lent si nu da metastaze aproape niciodata. Din cunostintele mele excizia totala a leziunii plus radioterapia asociata duc la vindecarea completa. Pentru nelamuriri intrebati medicul la care a mers pana acum mama ta. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-07-18 22:37:43
Re: Carcinom bazocelular ulcerat ce prezinta calcificariradioterapia se face la operatie practic?(cicatrice) ca i`a scos buba care o avea pe tampla... Offline #4 2011-07-18 22:39:32
Re: Carcinom bazocelular ulcerat ce prezinta calcificariDa, eu asa stiu, ca se face local, acolo unde a aparut leziunea. O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #5 2011-07-18 22:42:36
Re: Carcinom bazocelular ulcerat ce prezinta calcificariuite ce am gasit pe un site! eu inteleg ca ori una ori alta...adik dc a scoso...de ce mai face radioterapie..? Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-18 22:48:22
Re: Carcinom bazocelular ulcerat ce prezinta calcificariEu, din ce am invatat pana acum, stiu ce ti-am spus. As putea sa incep sa contrazic unele chestii scrise pe net dar nu are rost. Nu are rost sa mai citesti nici tu pentru ca pe net poti da de multe informatii false mai ales in domenii de specialitate si oricum terapia se adapteaza in functie de pacient (varsta,sex, greutate etc), gradul de evolutie al leziunii, noile descoperiri in domeniu etc . Cel mai bine, daca nu esti lamurita, intrebi medicul. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|