|
Nu esti logat.
Pauza anticonceptionale-2#20 2012-06-27 20:08:19
Re: Pauza anticonceptionaleBuna. Am fost si eu pro anticonceptionale fara pauza pana de curand. Dupa 7 ani de utilizare neintrerupta decat de 1 pauza dupa primele 12 luni de administrare m-am trezit la ecografie cu o tumora hepatica intracapsulara de toata frumusetea. Acum toti medicii ma condamna de ce nu am mai facut pauze de-a lungul timpului, desi am fost in fiecare an la ginecolog si am intrebat ca acestia nu stiu de efectele secundare ale ac-urilor. Acum stau ca pe ace pana la tomografia computerizata sa vad daca sunt tumori pe alte organe si daca nu cumva sunt metastaze undeva in corp. Analizele de asemenea m-au pacalit. Mie mi-au iosit ok de fiecare data pana de curand cand am avut transaminazele umpic marite si cautand la eco medicul a vizualizat o formatiune tumora pe lob hepatic stang. Daca stiti medici gastrenterologi buni va rog sa ii postati. Deocamata am fost la Brescan Raluca la Sanador si Ionita Ana care nu considera personalul de imagistica de la Sanador calificat si m-a recomandat la Lupescu Ioana - Victor Babes. Offline #21 2012-06-27 21:47:28
Re: Pauza anticonceptionaleam inteles ca la floreasca e un medic bun. Constantinescu Gabriel. dar personal n-am fost. Offline #22 2012-06-28 09:22:20
Re: Pauza anticonceptionalesi eu iau neintrerupt de 8 ani.... Cred ca ma hotarasc dupa ce venim din concediu sa fac o pauza....desi mi-e cam groaza de pauza... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|