homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15-100

#1882 2011-09-13 14:54:43

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15

kata, inchiriaza si tu un bebe de-adevaratelea de la o mamica  tongue

#1883 2011-09-13 14:55:58

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

baby think it over le zice in engleza si se gasesc pe ebay si amazon, dar sunt scumpi/e;
sper ca in 3-4 ani sa ii vina cuiva ideea sa organizeze si la mine in oras, ca zau ca n-ar strica niste cursuri de puericultura (si nu m-as deplasa cu ditai burtoiu 300 de km in fiecare sapt chicot )

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#1884 2011-09-13 15:07:47

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

yoyo, ms. e faza ca asa am tot gasit, dar au 100000 accesorii si functii care mie nu+mi tre. mie+mi tre doar cu articulatii flexibile si dim reale.

garga, as inchiria daca nu mi-ar fi mila (l-as utiliza cu succes pe al meu daca nu mi-ar fi mila). e vorba de sute de poze....

scuzati offtopicul

Ultima oara a fost editat de katami (2011-09-13 15:08:07)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1885 2011-09-13 15:11:11

gargarita
Moderator

ah... nu mi-am imaginat ca-s asa multe poze...

#1886 2011-09-13 15:14:11

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

mna sorry sad altceva nu gasesc; cea mai buna solutie e cum ai zis tu: ii suni pe aia si-i intrebi direct.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

#1887 2011-09-13 15:18:30

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ms, fetele. hai ca nu vreau sa monopolizez topicul rodnar

(garga, pai am cam 10-15 pasi la fiecare legatura, fiecare cu 1-2 poze... ori vreo 20 legaturi... plus cum se urca bb in spate, plus slinguri... ies muuuuulte, nu as putea chinui un bebe atat... ar iesi si multe rateuri, ca se foieste, mie imi tre anumite etape intermediare fixate clar, pe un bebe e cam greu sa-l tii locului smile )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1888 2011-09-13 16:29:48

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna mamici si burtici pusspuss

angel si bebe pusspuss ma bucur ca reusesti sa tii in frau tensiunea

poke si bebe pusspuss  sa treaca repede timpul ca sa se intoarca sotul tau si sa nu mai fii singura. si  goodluck , sa iei cele mai bune hotarari legate de mobila
si eu am permis de la 18 ani, la anu expira si eu n-am mai condus de vreo 8 ani  chicot
legat de analize, eu am repetat sapt trecuta analizele de sange din primul trimestu. din fericire au iesit toate bune
despre pozitia asta de a sta pe spate am citit si eu ca nu e bine, parca din cauza ca bebe respira mult mai greu cand stai tu cu burta in sus. eu m-am obisnuit sa dorm pe partea stanga, care am citit ca e cea mai recomandata pt el, desi inainte dormeam pe dreapta

nera si bebe pusspuss ma bucur ca ati terminat curatenia. ce frumoase sunt pozele, ce de hainute are bebe hjarta

smart si bebe pusspuss

dea si bebe pusspuss ma bucur ca au iesit ok analizele de sange. legat de trichomonas nu stiu, nu m-am confruntat niciodata cu asta

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1889 2011-09-13 16:34:07

gargarita
Moderator

cand stai pe spate, bebe apasa pe vena cava, exigenul si nutrientii nu mai ajung cum trebuie la el, ceva de genul asta.
eu rezistam pe spate  1minut- 2 dupa care eram in prag de lesin. si echografiile le-am facut stand pe o parte caci altfel imi era cumplit de rau. inclusiv pe masa de operatie, la ceza, am patit acelasi lucru. doc zicea ca se cheama sindromul de vena cava  spranceana

#1890 2011-09-13 18:12:30

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Buna burtici, va pupam pe toate  puss  puss  kram  par , ne-a fost dor de voi, dar nu mai reusesc sa intru, nu ma simt deloc in stare sa intru, e totul in regula, dar nu mai pot sta pe scaun, ma doare burta pe deasupra de numa cum sed un pic, mi-e tot mai greu, nu-mi vine sa cred nici mie ca asa sunt, dar doar bebe conteaza, nu mai pot fetelor, in pat nu mi-e bine, pe scaun nu mi-e bine, in picioare la fel nu mi-e bine, nu mai pot sta nici cum, ma ustura si ma arde burta pe deasupra, eu ma gandesc ca din cauza ca s-a lasat si sta pielea intinsa nu stiu. Nu mai pot merge decat foarte putin si incet de tot, merg cativa metri si imediat am contractii, ma doare burta, abia mi-am pregatit camera pt bebe, bine nu avem camera separat pt bebe, nu ne permite bugetul sa o facem acum, dar am pregatit tot, am facut curat, hainele lui bebe sunt in dulap... Stau in pat, ma linistesc si ma ridic, pana sa fac ceva ma iau contractiile, durerea de burta, de spate nu mai zic ce ma doare, e greu dar nu conteaza absolut deloc, oricat ar fi de greu, fetita e importanta, ea sa fie bine. Nu ma mai incap hainele, adica tricouri, bluze, acum am inceput sa mai port si  tricourile sotului meu  chicot Fetita e bine, topaie toata ziua, mai mult stau in pat si cand ma ridic sa merg doar la baie foarte rar nu am contractii. Sper ca sunteti bine toate si bebeii la fel, mi-e doar de voi dar nu mai pot sta la calc, mi-e foarte greu.

puss  puss

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#1891 2011-09-13 19:14:01

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

buna ziua!
am fost la cumparaturi, am luat niste minuni pt finuta hjarta
si sa cad jos din picioare lol abia mi-am gasit 2 perechi de colanti care sa imi vina. restul...pauza!!!! prea stransi sau scurti. asa ca am compensat, mi-am luat o camasuta, o rochita din aceea tricotata si inca una dintr-un fel de bumbac. ah, si niste margele forgetit
si i-a cumparat mamica mea la bebe razvan o pereche de blugi, pana in 3 luni superbi hjarta cu capse pe picior chicot
iar eu i-am cumparat maimutoaie din alea de burete de lipit pe perete cu...2 lei lol iar in dedeman erau 50 lei 3 figurine. si...normal, nu m-am zgarcit deloc, am luat cu toate personajele hjarta
si cum eram eu asa de fericita de ceea ce am cumparat am ajuns acasa si...ce sa vad! venise baiatul cu mobila si ne montase corpurile in baie...total anapoda! m-au luat toti nervii, imi venea sa ii dau cu ele in cap! avea o gramada de alte chestii de facut, dar tocmai de baie s-a apucat, unde nu stia care cum vin cesafac

neruc, am vazut! ce frumusele sunt hjarta si eu ma tot uit la blugii astia cat sunt de mici hjarta si hainutele tale la fel! hjarta
si ce bustiere faine ti-ai gasit!

ana, imi pare tare rau pt ce simti! sper sa mai stea fetita ta acolo atat cat trebuie puss

savanah, eu sunt la ayed kamal. e la nr 1 si nu cred ca vine nici el de acasa. mie mi-a promis ca va veni, dar nustiu
apropo de asta, se pare ca al meu sotoi va avea sedinta intre 9 si 12 ianuarie. i-am spus deja ca zilele alea nici nu ma ridic din pat rotfl

eu nu am facut tt, pt ca indiferent care ar fi fost rezultatul nu as fi facut intrerupere.

va pup! revin mai tarziu, ma asteapta cateii sa le fac papica hjarta

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1892 2011-09-13 19:15:43

Onutza23
Insomniac member

eu n-am probleme in a sta pe spate, chiar imi place si ma simt f confortbail asa, dar stiind ca am citit ca nu e bine pt bebe, nu-mi mai pasa sa stau eu confortabil cu burta in sus, chiar si in pat stau tot pe partea stanga, chiar si cand ma uit la tv-ul din dreapta mea chicot

ana si bebe pusspuss ma bucur ca e bine fetitza ta, tie ti-e cam greu si te inteleg. ma uit la mine ca e mica burta si azi am obosit de la mersul pe jos, si a fost plimbare, nu mers grabit sau stiu eu. plus ca o perioada ma durea spatele de abia reuseam sa ma misc noaptea in pat. azi noapte chred ca am dormit putin ghemuita ca m-am trezit si ma durea burta ca la menstra in partea de jos, dar m-am indreptat si mi-a trecut. ca sa ma apuce carceii la piciorul drept smile. eh, ce nu facem si ce nu induram noi pt bebelusii nostri? asa ca ana iti doresc rabdare multa ca mai e putin si o s-o aduci pe lume si o sa-ti lipseasca pana si momentele astea de durere

garga si gargaritul cel mic pusspuss

poke si bebe pusspuss felicitari pt ce ai primit pt bebitza si pt ce i-ai cumparat tu, ce frumos hjarta. si finuta ta cred ca va fi f incantata de cadourile de la nasica ei
legat de omul cu mobila, daca e acelasi care nu-ti raspundea la tel, iti doresc rabdare si nervi cat mai putini

eu nu l-am mai simtit miscand pe bebe de vineri seara, sa ma ingrijorez? incerc sa stau si linistita, poate nu stau suficient, dar nu-l simt miscand...

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-09-13 19:18:06)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1893 2011-09-13 19:38:39

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Poke merci mult  puss  nu stiu daca o sa prind 22 oct cand e dpn-ul dar cat vrea DD, noi stim ca o sa fie bine, ce frumos ca ati cumparat deja ceva,  hjarta  hjarta eu cand am luat primele hainute un timp in fiecare zi ma uitam la ele.  smile

Onutza merci mult de tot  puss  puss , asa e, nu mai conteaza cat de greu e, trece, azi cand ma gadeam ca ar mai fi 5 sapt si un pic m-au luat niste emotii de numa  hjarta  hjarta , abia astept, imi tot imaginez cum va fi, probabil ai dormit rau de te-a durut burta, nu-ti face griji, iar referitor la miscarile puiutului nu te stresa Onutza, bebe e foarte bine, dar la inceput asa e, eu iti spun din proprie experienta ca misca dar din cauza ca stresezi, te gandesti tu ca nu misca... nu-l simti, am patit si eu la fel, cateva zile nu a miscat, am plans ca nebuna, eram pe punctul de a merge la dr, cumnata mea a pus mana pe burtica sa ma mangaie sa nu ma mai stresez si imediat a simtit cum misca bebe, dar eu tot nu eram convinsa, am renuntat sa mai merg la dr, iar a 2 a zi mi-a tras primele suturi mai tare, asa ca stai linistita, gandeste-te ca e bine bebe si o sa vezi ca-l simti  puss

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#1894 2011-09-13 19:44:15

pokemon
Diamond member

ah, uitasem de statul pe spate smile citisem si eu ca nu e bine sa stam in pozitia asta, dar inregistrasem ca atunci cand bebe e mare big_smile acum...nu stiu daca sa il consider mare sau nu, acus lol
eu oricum nu dorm pe spate ca am cosmaruri, dar cand ma asez sau ma ridic din pat, tot de pe spate ma ridic sau ma las.

eu dorm mai mult pe dreapta, stiu ca pe stanga nu e bine sa dormim ca punem presiune asupra inimii. nu stiu daca pt bebe e mai bine pe dreapta, eu oricum dorm pe ambele parti...un pic mai mult pe una, dar ma sucesc mult smile

o sa pun pozite cu achizitiile pt finuta, sa vedeti ce rochicioara faina i-am luat hjarta
dar si hainite de baieti am vazut atatea hjarta ca le-as fi luat pe toate lol stiti ce imi place? ca astea de baieti nu-s asa kitchoase lol de ex, am intrebat in 10 locuri pana sa gasesc blugi pt finuta fara (prea multe) sclipiciuri, scrisuri roz, etc...

onu, eu zic sa nu te nelinistesti...stiu ca si eu, la inceput, il simteam raaar de tot...o data la cateva zile. daca totusi vrei, bea un pahar de apa, lapte, ceai rece si stai intinsa in pat. daca tot nu si nu stai cu vezica plinasi  inghionteste-l putin.
azi nici bebelac al meu nu prea a miscat...

da...e acelasi nene! nu va pot spune cate milioane de nervi poa' sa imi faca. a venit la montaj cu 3 lulele, 3 surcele, le-a montat in locuri aiurea, nu avea usile la ele, nu avea balamale sa puna usi la celelalte corpuri, nu avea pistoane, nu avea

#1895 2011-09-13 20:02:04

Onutza23
Insomniac member

ana cred ca de nerabdare sa-l simt tot mai des ma gandesc ca e mult de cand a miscat, dar in inima mea eu stiu ca bebitza e bine. eu sunt si agitata mereu, ca sunt la munca de dimineata pana seara, si el poate se misca, dar eu cum sa-l simt daca sunt in miscare eu insami intruna?

poke asa o sa fac, o sa-i vorbesc si-i mai dau bobarnacele, sa se miste mai des chicot
aiurea cu mobila, macar sa iasa asa cum v-ati dorit voi. si sa o monteze odata ca m-a enervat pe mine de cand va tot amana

legat de pozitia in timpul somnului, inainte dormeam pe dreapta sa ajut fierea sa se elibereze de lichid, si ca sa nu dorm pe partea inimii ca stiam ca nu e bine. acum de cand cu burtica asa am citit, ca pt bebe e mai bine sa dormi pe stanga, dar si eu alternez stanga-dreapta ca altfel amortesc intr-o singura pozitie toata noaptea

#1896 2011-09-13 20:10:39

pokemon
Diamond member

onu, dupa ce ca nu mai dorm pe burta, sa dorm doar pe o parte mi se pare inadmisibil...pai amortim de tot!
de iesit, cred ca iese cum trebe mobila...asa pare! sa speram ca e si rezistanta wink

#1897 2011-09-13 20:15:25

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

poke puss eu mi-am luat bustiere ca mi se par mai comode... pot sa si dorm noaptea cu ele... daca imi luam sutiene alea nu stiu cat de comode erau... nu suport sutienele pe mine....
acum mai am de calcat cateva hainute de-ale gandacelului hjarta

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1898 2011-09-13 20:15:34

Onutza23
Insomniac member

din ce e mobila poke? lemn sau pal?

#1899 2011-09-13 20:20:26

pokemon
Diamond member

pal si mdf, onu.
am mers pe minimalist si modern, nu ni se potriveste lemnul clasic.

neruc, o sa caut si eu ca mi-ai dat o idee super! sunt si mai ieftine decat un sutien si mai comode.
spor la calcat! doamne, ce putin mai e...maine-poimaine il tii in brate!
eu ma bucur ca trece timpul repede si ne tinem bebeii in brate, dar imediat or sa creasca si vor ajunge si ei oameni mari! incredibil cum zboara...

#1900 2011-09-13 20:34:11

Onutza23
Insomniac member

nici noi nu ne omoram dupa lemn, living-ul e din pal. ne place mai mult si e si mai ieftin. la apartament cred ca tot pe pal vom merge

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.