homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15-114

#2148 2011-09-21 12:36:55

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15

wave neata rodnar

smartuc puss puss felicitari pentru grasunelul dotat chicot ma bucur ca e ok si colul si bebe a crescut kram
spune-mi te rog, tie ti-a facut ceva culturi din col? eu cand am fost data trecuta imi zicea rezidenta lui dr ca tre sa mi se faca, ca vreau sa nasc natural... doar ca mie mi-e frica sa imi umble pe jos... ultima oara mi-a facut o lama pe la 17-`18 sapt si de atunci nu s-a mai uitat la pupaza... oare dc vrea sa umble la col nu imi scoate dopul cesafac ? si mama zicea ca nu e prea ok sa te urce pe masa la varsta asa mare de sarcina....

czuky puss oricum ai o scumpete si o frumoasa de fetita puss puss

ma duc sa imi iau bulioanele de bani de la lucru.... sunt atat de multi ca nu voi putea sa ii duc singura forgetit

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2149 2011-09-21 12:39:56

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

stiu fetelor ca nu-s indicate baile fierbinti. dar cum nu am avut interdictie de la medic cu nimic, am facut una, ca am mai mult de jumatate de an de cand ma spal lcu picatura. intelegeti ca nu mai puteam, nu? big_smile
iar cu sarea a fost o intamplare lol ca am cumparat pizza si a avut branza sarata. asta e wink n-a murit nimeni. eu oricum nu retin apa, nici tensiune mare n-am smile
am terminat cu hainele dance
acum sunt de servici la magazin, deci stau cu voi chicot
bebe al meu e cuminte, n-a descoperit inca vezica lu' ma-sa lol

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2150 2011-09-21 12:46:34

nerama
Insomniac member

poke puss de acu sa eviti baile calde ca pot da contractii.... eu de cand am ramas numi dus am facut si ala c u apa calaie... acu si sa vreau sa ma bag in vana nu pot ca nu ma mai ridic decat cu macaraua rotfl2

#2151 2011-09-21 12:52:46

pokemon
Diamond member

neruc, normal ca nu-mi mai fac de cap lol
eu mi-am facut si dusuri mai calde, dar nu lungi. eu stiu ca e pericol sa se inmoaie colul de la apa calda si e bai smile oricum....asta a fost pana dupa nastere lol
apropo de ce spui tu, ca nu te mai poti ridica singura, de vreo saptamana am observat ca  a ai crescut burtoiul si incepe sa imi fie greu sa fac lucrurile pe care inainte le faceam cu mai mare usurinta smile
si iubi rade de mine, mai ales cand trebuie sa ma aplec sa iau ceva, ca cica ma cracanez toata rotfl dar daca imi intra burta  intre picioare nustiu
si inca ceva, asta nu imi place lol de multe ori cand stau pe scaun ma trezesc stand cu picioarele tot asa departate... smile
iar seara, cand sunt mai obosita, merg ca rata rotfl
e bine ca ne-am pus multe geamuri si oglinzi in casa, ca ma tot analizez big_smile

#2152 2011-09-21 13:02:11

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Multumim de felicitari fetelor puss

pokemon a scris:

cand trebuie sa ma aplec sa iau ceva, ca cica ma cracanez toata rotfl dar daca imi intra burta  intre picioare nustiu
si inca ceva, asta nu imi place lol de multe ori cand stau pe scaun ma trezesc stand cu picioarele tot asa departate... smile
iar seara, cand sunt mai obosita, merg ca rata rotfl

vai tu ma descri in detaliu pe mine, fix asa sunt si eu lol

Nera mie mi-a facut culturi prin s 32 sau ceva in genul si iarasi prin 35 le-am repetat ca-mi ieseau leucocitele mari. Plus controlul de azi unde m-am suit pe masa + cele ce vor urma pana vine bebe. Eu acu zic ca trebe sa le faci sa stii o treaba sa nu te fi pricopsit cu cva. Stiu ei ce stiu cu analizele astea puss

Bre eu am impresia ca bebeloiul meu sta ca la ginecolog in burta cu picioarele . Adica imi arde un picior intr=o parte si altul in partea opusa si nu vad cum ar putea face treaba asta decat daca ar sta cat se poate de cracanat....

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

Publicitate

loading...

#2153 2011-09-21 13:12:02

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

poke zi mersi ca nu ti-a descoperit vezica rotfl

nera,eu stiu ca daca vrei sa nasti natural este obligatoriu sa-ti faca cultura de col,ca sa fie siguri ca totul va decurge normal si ca nu exista nici un risc de infectie pentru bebe.pe fisa mea de investigatii scrie la saptamana 36/36+ examen culturi col si alte analize uzuale (sange,urocultura).eu sincer n-am auzit inca de la nimeni sa fie vre-un risc sa te urce pe masa,indiferent de VG

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#2154 2011-09-21 13:12:24

pokemon
Diamond member

ah, si mie mi se pare nromal neruc sa iti faca lama. pai cum altfel stii ca e totul in regula? stai linistita, nu are cum sa iti scoata dopul puss
smart, ma simt mai bine acum lol i'm not alone chicot
glumesc, norma...atata bai sa fie, dar tre sa am grija cum stau de fata cu altii lol ca nu e prea draguta pozitia aia de stat jos big_smile
sa stii ca si bebe al meu ma loveste asa...acum in dreapta si imediat si in stanga lol bine, eu nu mai stiu acum pe unde are capul sau picioarele...deci el ar putea ft bine sa se intinda cumva big_smile cat despre bebic al tau, e posibil sa stea asa cracanat, mai ales ca ai zis ca ieri i se vedeau outele asa bine big_smile

#2155 2011-09-21 13:20:33

smart lady
Addicted member

Poke al meu e cu cracii in sus si loveste simultan in partile laterale, mai ales cand stau intr-o parte. Dar ma uimeste cat poa' sa stea de labartat. De fapt daca stau sa ma gandesc si ta-su are un mers de-ar trece lejer o cocina print5re ele big_smile

#2156 2011-09-21 13:25:45

pokemon
Diamond member

smart rotfl
mai e o saptamana si iti vine sotul acasa, nu? smile

#2157 2011-09-21 13:25:53

Ravensoul
Sr. member

ce mistooo hjarta vreau si eu asa big_smile bebeloiu meu deocamdata la eco statea exact ca pe sezlong rotfl dupa care s-a apucat de facut tumbe,abea a reusit doc sa-l masoare tongue bucurati-va cat mai sta asa,ca inseamna ca mai are loc wink

#2158 2011-09-21 13:42:40

smart lady
Addicted member

Da Poke , miercurea viitoare vine de tot acasa. Abia astept hjarta . Adica tot imi zice ca o sa vad eu ca trec repede zilele astea, dar il vad pe el ca nu mai are rabdare sa vina odata.

Da Raven o sa vezi si tu in curand cum te trezesti noaptea ca-ti face semne dinauntru chicot

Va las si eu burtici, ma pun in pat wave

#2159 2011-09-21 13:45:32

nerama
Insomniac member

mersi smartuc de raspuns puss deci sa nu-mi fac griji.... de lama n-am griji.... dar din col..... ca dopul ala nu e la intrare in col? cum recolteaza? nustiu in fine... sa se descurce numa sa nu ma faca sa nasc in ziua aia (probabil maine) lol

cat despre pozitii in care stam lol cred ca nici una nu sta mai cracanata ca mine rotfl2 si nici vorba sa ma pun pe jos ca acolo raman rotfl2 nici cu macaraua nu ma ridic rotfl

#2160 2011-09-21 13:45:42

pokemon
Diamond member

gata...ma duc sa ma apuc de acte...va pup!

#2161 2011-09-21 14:12:53

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

smart, felicitari pt eco bun

breee, stati acum cracanate cat vreti, ca dupa-aia n-o sa mai aveti timp... sa stati lol doar di aia sunteti gravide big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2162 2011-09-21 14:19:15

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Nerama, durerile nu sunt foarte mari. trebuie sa iau oricum nospa? l-as suna iar pe doctor dar cred ca o sa zica omul ca-s nebuna  chicot

#2163 2011-09-21 14:30:52

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ioana, CICA dureri ca la menstruatie=contractii si ar tb luat. asta zic medicii. eu una n-am laut nik, dar a fost pe risc propriu.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2164 2011-09-21 15:04:05

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna mamici si burtici pusspuss

raven sper sa fie doar de la agitatie, si nu altceva. mai stau cateva zile, daca tot nu-l simt ca misca ma duc sa fac eco. atata vreau, sa vad ca-i bate inimioara

nera nu stiam de faza cu lichidele. ce-i drept, eu beau destul de putine comparat cu cat ar trebui, si poate de asta nu-l simt. si stau mult pe partea stanga, pe dreapta nu prea. o sa ma fortez de acum sa beau apa multa si sa schimb des pozitia cand stau in pat

smart ma bucur ca bebitza e bine si mai sta la tine in burtica wink

poke ma bucur ca in curand sunt gata treburile la casuta voastra
si eu deja am inceput sa nu mai pot face lucrurile obisnuite ca inainte. daca stau cu fata in sus ma ridic mai greu ca ma doare spatele, de pe o parte pe alta ma mut destul de greu, de pantaloni ma cam dezbraca sotul in ultima vreme ca nu ma mai pot apleca sa prin de crac si sa-l scot smile. iar cu vezica nu mai spun, ca merg la baie de ma satur...

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2165 2011-09-21 16:49:57

Ravensoul
Sr. member

ioana,eu n-am luat nimic,desi mi se prescrisese no-spa.dar poti sa iei linistita,poate te ajuta puss

onutza,bebe in perioada asta doarme cam 20 de ore pe zi in burtica,iar episoadele de somn-veghe nu coincid cu ale tale,posibil sa fie treaz si sa se miste atunci cand tu esti la randul tau in miscare trebaluind sau atunci cand tu dormi,deci nu cred ca e cazul sa-ti faci griji.daca crezi ca te linisteste eco,du-te big_smile app de eco,am tot vrut sa te intreb,tie ti-au spus ce e bebilicu'? hjarta

#2166 2011-09-21 16:55:09

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

ravensoul, multumesc  puss , pai eu nu as lua pt ca durerile / crampele sunt suportabile, la dr merg abia luni, iar prin telefon i-am spus si mi-a zis ca-s normale sa nu-mi fac griji, nu mi-a spus nimic de nospa.   sad . pai daca o tin asa 9 luni ..... o iau razna, ma consoleaza gandul ca poate dupa eco de luni ma linistesc nitel.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.