homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15-117

#2205 2011-09-22 10:44:59

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15

si eu le dau clatire  de 2 ori si vreau sa pun o lingura de otet in apa (pun in vasul de balsam) am auzit ca neutralizeaza detergentul

da nera ... am trecut toate hopul de 36 sapt ...  happy

Ultima oara a fost editat de cmin (2011-09-22 10:45:35)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2206 2011-09-22 10:46:12

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

nerama buna  puss
Hai ca sta bebelul cuminte atat cat va trebui, ce crezi ca el nu stie ca dupa incepe nebunia si pt el  big_smilegoodluck diseara la doctor

#2207 2011-09-22 10:47:32

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

asa e cmin kram

ioana puss multumesc

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2208 2011-09-22 10:50:09

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nerama a scris:

cmin puss eu le-am spalat in masina cu detergent obisnuit (doar ca am pus mai putin) si le-am calcat cu aburi... eu zic ca toata faza cu spalatul hainutelor e de cum il obisnuiesti pe bebe.... eu nu vreau sa il fac sa fie un sensibil...

chiar daca nu vrei sa-l faci, ESTE sensibil. si daca-l protejez cat e mic si sensibil fta de subst straine, ai mai multe sanse sa devina rezistent pe viitor (si eu am inteles asta prea tarziu sad si ma lupt cu alergiile acum.. nu va doresc sa stiti cum e). daca-l expui prea repede (detergenti, cosmetice chimice, mancare prea devreme etc), poate deveni alergic pe viata... abia aia seva chema 'sensibil", nu faptul ca il feresti de chimicarii cat e bebe smile zic io, stan patitul smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2209 2011-09-22 12:36:46

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

eu am bagat ieri prima maisna de spalat cu detergent made by...me chicot din sapun de casa, bicarbonat si clatire cu otet (asta il folosesc de 1 an. face bine si masinii de spalat si rufelor) si au iesit carpele-asta am bagat ca sa testez- impecabile!
am mai cumparat ieri si un sac de ariel, am zis sa am in casa, dar vreau sa folosesc cat de putin.
eu zic ca e ok spalat cu detergent normal, dubla clatire si calcat.
eu voi calca hainele nou cumparate ca nu se stie cine pune mana pe ele, ce soareci or trece peste ele in timpul transportului s.a
fetelor, ce mari sunteti hjarta 36 de sapt hjarta

va pup cu drag!
noi azi refacem gaurile la draperii ca deja 2 ne-au cazut. au fost holzsuruburile prea scurte...
asa ca iar ma asteapta prafaraie lol
dar acum chiar am terminat cu aproape toate...sunt la locul lor smile mai am sa curat si sa curat si sa curat big_smile dupa ce-om da si gaurile alea smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#2210 2011-09-22 14:55:54

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Buna burticutelor frumoase ! puss

Nera felicitari, pentru 36 de saptamani si sa vina peste o luna un bebe grasunel !

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2211 2011-09-22 15:10:11

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pokemon a scris:

eu voi calca hainele nou cumparate ca nu se stie cine pune mana pe ele, ce soareci or trece peste ele in timpul transportului s.a
)

nu le si speli? io is pt spalat hainute noi bb, macar clatit... nu-i vb doar de ce ai zis tu (maini,soareci etc - chestii f reale, de altfel), cat si de reziduurile din procesul de fabricatie...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2212 2011-09-22 15:27:05

cmin
Addicted member

eu spal si hainele noastre noi ... chiar daca sunt in tipla, si mai ales pe cele care se probeaza ... cine stie cati le-or mai fi probat inainte ... poate sunt eu mai zurli dar cu spalatul am o problema ...  forgetit

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#2213 2011-09-22 15:51:49

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

le si spal, normal!
vroiam sa spun ca le voi calca doar cand sunt noi, nu dupa fiecare spalare lol

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2214 2011-09-22 15:54:56

cmin
Addicted member

eu v-am lasat ... am ceva durmuri de facut ... intru maine dupa amiaza
wave

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#2215 2011-09-22 16:11:17

Ioana He
Insomniac member

cmin  wave  o zi usoara sa ai

#2216 2011-09-22 16:14:05

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna mamici si burtici pusspuss
gata, m-am linistit, bebitza al meu a miscat iar azi, l-am simtit in mijlocul burticii dupa ce am mancat un strugure mai acrut, parca pocnea ceva usor acolo si varia locul in care se simte. acum imi dau seama ca am mai simtit intr-o zi asa, dar a fost prea scurt si am zis ca nu e nimic. azi l-am simtit 5 min in continuu, credeam ca e doar burta mea, dar se simtea cand puneam mana

amalia si bebe pusspuss  goodluck la eco saptamana viitoare

angel si bebe pusspuss multumesc, sper din suflet sa reusesc sa merg pe 10. distractie placuta fetei tale in excursie. tu si printesica cea mica sunteti bine, cum va simtiti?

smart si bebe pusspuss ma bucur ca apare sotul in weekend acasa, chiar daca mai dispare 2 zile dupa, important e ca a trecut greul si va fi iar langa voi

kata puss poate totusi am noroc si imi spune ce e, poate se confirma posibilul ala de care mi-a zis doctora si e fetitza chicot

ioana si bebe pusspuss tu vrei sa te legi la cap fara sa te doara. sa vezi tu cand or incepe greturile cat de ciufuta o sa fii, si n-o sa fii in stare de nimic. bucura-te de perioada asta, ca odata ce incep simptomele, lucrurile se mai schimba, apar grijile mai pronuntate. stai linistita ca e totul in regula. ti-am mai spus cred, eu pana la 7-8 sapt doar ce mi-au crescut sanii, in rest n-am avut nimic. cand au aparut greturile nu puteam manca nimic, de serviciu nu mai spun ce nasol e sa muncesti cand tie ti-e rau si vrei doar sa stai intinsa in pat

poke si bebe pusspuss vroiam sa te intreb ceva... am citit la tine pe blog ca ai ales multe chestii marca nuk pt bebe, tetine, bineroane. stii ceva anume despre ele, sunt mai altfel sau de ce le-ai ales?
e gata casuta, super. si noi am comandat ieri gresia si faianta, va arat cand primim proiectul cum vor arata baia si bucataria

cmin si bebe pusspuss ati crescut mari, aveti 36+, acushica vine bebe

nera si bebe pusspuss felicitari pt cele 36 de saptamani, a trecut greul, de acum urmeaza asteptarea.  goodluck  diseara, sa primesti vesti bune

apropo de asteptare, am uitat sa va spun, o prietena de a mea a nascut la 42 de sapt, nu mai putea sta acasa sa astepte si s-a dus la spital. are o mogaldeata superba hjarta

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2217 2011-09-22 16:20:55

Ioana He
Insomniac member

Onutza salut si aici  kram , multumesc frumos  puss  puss . super ca l-ai simtit pe bebita  applause , se pare ca a avut un spectacol ceva 5 min incontinuu  chicot
Sa-i traiasca bebelul prietenei tale, am si eu o colega tot asa a nascut la 40 si ceva, nu mai stiu exact cat, ea a stat la pat de la 6 luni la sfatul medicului, si noi faceam misto de ea, ii spuneam ca atat a strans din picioare ca nu mai vrea sa iasa nici la termen. Are o frumusete de fetita de care sunt indragostita.  hjarta

Ultima oara a fost editat de Ioana He (2011-09-22 16:23:12)

#2218 2011-09-22 16:41:26

adalliere
Full member
Inregistrat: 2011-06-24

Salut Onutza si la toata lumea ! cum ziceti voi ca l-ati simtit pe bebe miscand la inceput ? sunt in a 15 saptamana si cred ca azi am simtit ceva miscand in partea de jos a burtii ,jos pe sub buric cum zicea Onutza parca "pocnea" ceva ,in orice caz am simtit de mai multe ori cand stateam linistita ....acu drept e ca m-am miscat mai putin azi in speranta ca o sa simt aceleasi "umblete"si a avut efect
ce m-as bucura sa fie asta ....astept ,in orice caz o sa ma lamuresc curand

aaah era sa uit mai am o intrebare pentru voi ,cum n-am mai intrat de mult profit de ocazie ... pe de o parte femeia din mine se bucura pe de alta parte se"ingrijoreaza" putin viitoarea mama ,la 4 luni am exact aceeasi greutate ca inainte de sarcina ,e drept ca slabisem 3 kg. din cauza greturilor oribile pe care le-am avut (daca sarcina ta merge bine ,zii mersi Ioana He,nu-ti dori asa ceva ),deci am recuperat alea 3 kg. si nimic in plus ...daca si bebe e bine cred ca n-am de ce sa-mi fac griji, nu? cu atat mai bine ,daca multele kg. in plus or veni de acu incolo oi scapa eu de ele si daca nu vin e si mai bine,nu?

#2219 2011-09-22 16:49:07

Onutza23
Insomniac member

ioana prima data cand a miscat l-am simtit mai mult de 5 min. se pare ca misca rar, dar si cand misca il tine putin smile. ma bucur ca e bine, ca de sapt trecuta m-am tot gandit ca poate nu e bine

ada buna. eu pe bebe l-am simtit prima data cand am facut fix 17 sapt, l-am simtit in partea dreapta cam pe unde vazusem la eco ca sta cu capul (era atunci pozitionat in diagonala la mine in burtica smile ). a fost ca si cum aveam gaze, initial asta am crezut ca e, dar nu era galagie la mine in stomac si gazele nu se simt in partea dreapta lateral. plus ca puneam mana si simteam in palma ca ma gadila, ca si cum ar fi venit niste bule in palma mea. azi a fost altfel, pocnea usor, parca aveam niste baloane de sapun care se spargeau, cam asa era senzatia, pocnea usor, dar nu se auzea, doar se simtea

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2220 2011-09-22 16:59:58

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

pokemon a scris:

acum zic ca sa ajunga sa ma loveasca tare, sa simt...sigur si atunci voi mai gasi ceva si uite asa o tinem si inainte si dupa nastere wink

rotfl  rotfl deci m-ai descris in totalitate
la mine misca tare, dar tot am motiv de paranoia, uneori misca prea tare si ma gandesc "oare nu are loc? , sau i0o fi rau acolo , o misca tare ca semn de alarma sa imi zica ca e ceva in neregula ?"
deci paranoia e in floare  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

neruc puss felicitari , la 40 sapt sa nasti  majoreta

Onutza puss suntem bine, cum sti ne luptam cu tensiunea si durerile de cap , dar inca nu a devenit periculoasa incat sa incep tratament , sper nici sa nu fie nevoie

apropo de smtit, pe la 3 dimineata eu eram mot-cocot in varful patului , nu reuseam sa dorm ca mandra avea chef de joaca in burta . se trezeste si sotul , ma intreaba de ce nu dorm, ii zic iar el dintr-o data aprinde becul
il intreb de ce iar el imi raspunde "pai tu lasi fata sa se joace pe intuneric? "  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl am lesinat de ras

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2221 2011-09-22 17:01:47

Ioana He
Insomniac member

Angel, corect ce a spus sotul tau super tare  rotfl  rotfl  rotfl

#2222 2011-09-22 17:01:51

Onutza23
Insomniac member

angel ma bucur ca sunteti bine si ca reusesti sa tii tensiunea in frau
cat despre sotul tau, super amuzant rotfl, bine ca nu ti-a pus o lanterna intre picioare

#2223 2011-09-22 17:02:35

adalliere
Full member
Inregistrat: 2011-06-24

mersi onutza ,oare are o parte preferata unde sta adica isi tine capu in partea dreapta ,eu de fiecare data cand l-am vazut la eco si slava domnului am facut deja vreo 4 sau 5,era mai "rau" ca Hopa Mitica cum atingea de pereti cum sarea  ,asa au si vazut la 13 saptamani deja ca e fetita(trebuie confirmat la urm. eco) vreau sa zic ca eram dezamagita ca la ultima eco ii vedeam mai curand partea superioara a corpului cum isi misca manutele si medicul meu zicea -pai daca sta  asa nu prea vedem ce e ,apoi a miscat mai agresiv de mouse-ul (nu stiu exact cum se numeste) ala de la eco  si bebe ne-a aratat exact funduletul in semn de respect cred.....glumesc ; deci cred ca incearca toate pozitiile posibile ,ori am eu o contorsionista in burtica ???

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.