homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15-153

#2889 2011-10-07 17:20:23

deeea1989
Full member
Inregistrat: 2010-08-02

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15

multumesc de raspuns raven...da vreau acel documentar...sunt sigura ca nu strica sa-l citesc...eu sunt foarte sensibila raven si plang aproape la fiecare cearta ptr ca m-am saturat...imi doresc din tot sufletu sa locuim singuri...si nu se poate decat daca alegem sa plecam in alta tara unde am mai fost plecati ...dar iarasi nu stiu cat de bine mi-ar face ptr ca am mai fost plecata si nu am rezistat ff mult...imi era dor sa vin acasa....dar nici asa nu mai suport...imi doresc macar cele 2 luni jumate cat mai am sa le stau linistita...cred ca 70% imi doresc sa plecam dar nu sunt hotarata ...aici nu sunt si nu o sa fiu linistita niciodata...vreau sa-mi cresc copilul in liniste ...nu stiu ce sa mai zic dar e ff greu sad trec printr-o sitatie grea...si ce-l mai rau imi pare ca tocmai acum cand sunt gravida...gandul ca afectez copilul cu ceva ma darama si mai rau sad

Am o minune de fetitza hjarta

#2890 2011-10-07 17:32:52

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

deea puss imi pare ra ca treci prin asa ceva mai ales acum ca in burtica ta creste un sufletel nevinovat... e nasol daca socrii nu inteleg ca tu acum ai nevoie de liniste, de intelegere, ai nevoie sa fii ocrotita, rasfatata... eu sunt de parere ca daca nu sunt OAMENI si daca aveti unde pleca, sa plecati farfa sa va uitati inapoi.... cei mai importanti sunteti TU, BEBE SI SOTUL TAU acum voi sunteti o familie, nu trebuie sa va pese de alte persoane care se baga in viata voastra (parinti, socri)...
daca pleci nu trebuie sa iti fie dor... cele mai importante fiinte din viata ta vor fi alaturi de tine: copilul tau si sotul... daca iti e dor de ceilalti veniti in concedii..... mai rarut ca-i mai dragut...
NIMENI nu trebuie sa te faca sa suferi, daca tu suferi si bebele tau sufera...

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2891 2011-10-07 17:37:14

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

deeea te inteleg perfect,cu toate ca lumea zice ca sunt o femeie puternica,plang repede in unele situatii,certurile fiind una din situatii...cu plecatul te inteleg (gandeste-te ca noi suntem 3 familii,adica 6 persoane intr-un ap de 4 camere) si eu as vrea sa plec,sa fiu doar eu cu sotul...dar nu prea sunt posibilitati...pt mine nici plecatul in strainatate nu este o solutie,cu totate ca as avea unde...gandeste-te foarte bine inainte sa iei o decizie

uite si documentarul: http://www.damaideparte.ro/index.php/na … tient/622/ (sper ca n-am incalcat vre-o regula a forumului chicot ) sper sa-ti fie de folos (eu una il consider educativ)

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#2892 2011-10-07 17:39:02

deeea1989
Full member

nera cuvintele tale m-au facut sa plang sad multumesc de raspuns...trebuie sa luam o hotarare...cred ca linistea de zi cu zi este ce-a mai importanta in lumea asta ...degeaba ai de toate daca nu ai liniste sufleteasca ...mai bine stai printre straini dar macar nu te critica si nu streseaza nimeni din contra poti avea parte de mai multa intelegere din partea oamenilor care nu-i cunosti...ce sa mai zic...e greu sad rau imi pare de parintii mei mai ales de mama care o sa sufere enorm daca voi pleca...dar va trebuii sa inteleaga....ca e mai bine ptr mine asa...

#2893 2011-10-07 17:45:17

nerama
Insomniac member

deea puss inteleg cum e cu dorul de parinti... dar din moment ce te-ai casatorit familie ti-a devenit sotul si acum copilasul pe care il porti in burtica...
eu daca imi am sotul si copilasul aproape nu imi mai trebuie nimic.... ei sunt cei mai importanti pentru mine... si parintii ii poti vizita in concedii... si nu cred ca nu ar intelege ca plecati... sunt sigura ca se vor bucura stiind ca asa va este mai bine smile

Publicitate

loading...

#2894 2011-10-07 17:56:54

Ravensoul
Sr. member

deeea,sunt de acord cu neruc...e greu cu parintii la distanta (mama mea e la 700 km) dar cum ai spus si tu linistea de zi cu zi e mai importanta rugaciune sa va fie bine si sa luati hotararea cea mai buna puss
sa-mi zici si mie ce parere ai de documentar,daca te uiti chicot

Ultima oara a fost editat de Ravensoul (2011-10-07 18:08:37)

#2895 2011-10-07 18:32:00

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Burticute si mamici va pup si va urez un weekend placut  kram 
Nerama, nastere usoara, recuperare rapida si un bebe grasunel  kram     goodluck      goodluck       goodluck

#2896 2011-10-07 18:53:31

Ravensoul
Sr. member

ioana pusspusskram unn weekend placut si tie

#2897 2011-10-07 21:12:01

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna seara mamici si burtici pusspuss

dea si bebe pusspuss felicitari ca i-ai auzit inimioara, ma bucur ca e totul bine cu bebe iar tu ai scapat de greturi. legat de dublul si triplul test, fiecare e liber sa decida, si sper sa nu te superi pe mine pt ce voi scrie... dar totusi de ce vrei sa le faci? testele astea sunt doar niste probabilitati, nu un diagnostic, si daca ceva iese mai putin ok, vei sta cu stres fara sa ai neaparat un motiv. in locul tau as face masuratorile si daca totul e in limitele stabilite fiecarei saptamani de sarcina, sa nu te complici cu bi si tritestul. doctorul ti-a zis f bine, poate sa nu iasa nimic, dar sa se nasca bebe cu ceva, sau foarte simplu se poate sa-i iasa ceva si el sa nu aiba absolut nimic in neregula. dar acum sincer, daca iese risc crescut de sindrom down, ai renunta la el, stiind cat ti l-ai dorit si cat l-ai asteptat sa vina la tine in burtica? iti doresc sa iasa totul bine!!! si sper sa nu te superi (din nou smile ) pe mine pt ce am scris goodluck

amalia si bebe pusspuss i-am zis deei de ce unii doctori il recomanda, unii nu. testele astea sunt niste statistici, pe baza unor masuratori si a unor raspunsuri date de tine, se stabileste nivelul riscului ca bebelusul tau sa dezvolte niste sindroame. mie personal mi se par niste aiureli, adica rezultatele mele pot sa difere de ale tale numai pt ca eu am raspuns ca nu fumez, iar tu tragi din pipa. in plus, stai cu stres daca iese risc mediu sau ridicat, astepti cu sufletul la gura sa faci amniocenteza ca sa afli apoi ca nu e nimic in neregula cu bebe. eu am povestit in paginile trecute ca am fost obligata sa fac triplul test din cauza unei masuratori facute incorect in sapt 12 de sarcina. iar la 16 sapt cand am repetat eco pt masurtorile necesare la test, doctora aia mi-a zis ca totul e normal la bebelusul meu si nu prea crede ca ar fi ceva in neregula, in conditiile in care pliul nucal la 12 saptamana avea, cica, valoare dubla. eu personal nu recomand astfel de teste, sunt un stres, o cheltuiala in plus (am vazut ca la bucuresti o amniocenteza ajunge si 1200 lei) si doar niste statistici

deeea si bebe pusspuss incearca sa te mai detasezi de probleme gandindu-te numai ca lui bebe ii face rau. e urat si nasol cand in jurul tau sunt certuri si probleme, dar trebuie sa fii puternica si sa incerci sa nu te mai lasi afectata. eu de exemplu ma enervam f repede la serviciu de ma luau dureri de cap, de cand am aflat de sarcina, oricat ar incerca cineva sa ma scoata din sarite, incerc sa-mi pastrez calmul si sa impiedic sangele sa-mi urce direct la cap de draci smile. pt bebe tau merita sa incerci orice, gandeste-te doar cat rau ii face lui cand tu plangi sau esti suparata, nervoasa, stresata

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2898 2011-10-07 21:42:13

nerama
Insomniac member

ioana puss multumesc frumos kram

onuta puss

raven puss

#2899 2011-10-07 22:14:29

Onutza23
Insomniac member

nera si bebe pusspuss cum stai cu emotiile?

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2900 2011-10-07 22:39:39

nerama
Insomniac member

Onutza23 a scris:

inca n-am chicot inca nu realizez ca luni nu voi mai avea burta si voi avea bebele meu.... poate o sa incep sa realizez luni in drum spre spital lol sau cand ma urca pe masa de operatii lol

#2901 2011-10-07 23:18:55

Onutza23
Insomniac member

tin pumnii sa fie totul bine wink puss

noapte buna mamici si burtici pusspuss

#2902 2011-10-07 23:32:53

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

nerama a scris:

Onutza23 a scris:

inca n-am chicot inca nu realizez ca luni nu voi mai avea burta si voi avea bebele meu.... poate o sa incep sa realizez luni in drum spre spital lol sau cand ma urca pe masa de operatii lol

nici atunci nu ai sa realizezi chicot cand ai sa-l ti in brate nu o sa-ti vina sa crezi ca e al tau par .. As vrea sa retraiesc momentul de o mie de ori hjarta

wave

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#2903 2011-10-07 23:39:00

nerama
Insomniac member

onuta puss puss

myla puss puss si bebe fabi puss puss poate imi vor aduce bebele si eu o sa ii intreb al cui e lol Doamne ce mama denaturata sunt lol

#2904 2011-10-07 23:43:40

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

nera  puss  nastere usoara, recuperare rapida siiii de abia astept sa-ti vad flebletea hjarta
luni dimi zic eu ca o sa te apuce emotiile  tongue  si cand ai sa te desparti de sot ca sa te pregateasca  tongue  eu am plans ca un copil mic  dumbom  de gandesti ca cine stie unde ma duceau  lol  da nu ma puteam stapani  dumbom  radea si infirmiera de mine

#2905 2011-10-08 00:13:40

nerama
Insomniac member

danuta puss puss multumesc frumos kram o sa va povestesc cand m-au luat emotiile chicot

va pup puss noapte buna puss wave

#2906 2011-10-08 02:03:23

deeea1989
Full member

fetele imi cer scuze mi-a picat netul atunci cand vorbeam cu voi ...va multumesc de raspunsuri si sper din tot sufletul sa luam o hotarare buna pentru noi ptr ca asa nu se mai poate... rugaciune la DD sa fie bine bebele meu si sa fim sanatosi si noi si speram sa reusim sa plecam de aici...o sa va tin la curent!

nera iti doresc din tot sufletu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! puss

#2907 2011-10-08 09:44:33

Onutza23
Insomniac member

buna dimineata mamici si burtici pusspuss
o zi frumoasa va doresc si un weekend pe masura!
si emotii cat mai putine burticutei noastre care urmeaza sa nasca luni pusspuss goodluck

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.