homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15-32

#590 2011-08-03 11:52:31

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15

pucca si liviu  puss

pucca  lol  inca nu stim ce o sa facem ... studiem piata  big_smile

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#591 2011-08-03 12:07:18

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Sonia, Pucca kram

Fetelor ma bag si eu la o gateala wave

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#592 2011-08-03 12:12:31

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

wave pupici la gagici puss puss puss

smartuc hjarta ce frumos puss

azi dimineata si al meu tzanc dacea din cracusori de numa si cand a pus tata-su mana a ridicat atat de sus de burta incat al meu se uita asa mirat la mine si zice: hiii dar ce a facut? s-a ridicat in picioare ?? rotfl2 rotfl eram pe jos de ras lol cum sa se ridice in picioare? rotfl2

va pupacesc pe toate si va doresc o zi frumoasa puss puss

Ultima oara a fost editat de nerama (2011-08-03 12:12:59)

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#593 2011-08-03 12:17:45

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

nerama, smart, ce frumos! hjarta hjarta
sper sa apuc si eu sa-l simt si sa-l vad pe bebe miscand prin burtica rugaciune

#594 2011-08-03 12:19:32

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Anca  kram  ma bucur ca s-au diminuat sangerarile  dance  applause  o sa fie bine, cat despre supararea mea  forgetit  a fost de moment mai mult, mi-a trecut.

Smartuc  kram  mi-a trecut  smile  Ce frumos cu bebe  hjarta  hjarta  hjarta  ma bucur enorm pt tine, e viteaz flacaul lui tati  hjarta   wave

Angelus  kram  nu-i nimic, faci azi, te inteleg perfect, trebuie sa-ti lasi casuta in ordine, sa te pregatesti de drum, maine mergi sa-ti vezi sufletelul mic  hjarta  , abia astept sa vad pozele  happy  nu mai sunt supi, cu vaccinul nu am mai rezolvat nimic deocamdata, am fost 2 saptamani la rand pt el, nu-l cumparasera, au zis sa nu mai merg degeaba, ma anunta ele cand il au, eu i-am zis ca as prefera sa nu-l mai fac, acum sa vedem, poate scap, daca nu ma rog la DD sa fie bine, sa nu patim ceva de la el. Spor la treaba.

Anca inca nu, am explicat mai sus.

Soniuc, Pucca si Liviu  puss  puss

Neruca  kram  hjarta  hjarta  hjarta  rotfl

Pe mine cred ca ma apuca iar raul fetelor  supa , ieri nu am avut acrul in gat, dar m-a luat gustul naspa in gura, aseara pe la 00 fara ceva vomitam de numa, azi ma simt la fel, naspa in gat, in gura, imi vine sa vomit, asta e, bine ca fetita mea e bine si da ghiufi lui mami si tati.  happy

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

Publicitate

loading...

#595 2011-08-03 12:26:06

anca90
Platinum member

Ana, poate scapi de vaccin chicot
legat de gust... nu stiu daca ai voie, e doar o idee... nu poti incerca niste bomboane mentolate? sau tic tac, ceva care sa iti schimbe gustul...

#596 2011-08-03 12:46:33

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

anca90 a scris:

katami, nici eu nu m-as fi gandit ca ar fi ceva in neregula, dar iata ce scrie in prospect cesafac:

Sarcina si alaptarea:
Datele din literatura obtinute din studii preclinice nu au evidentiat efecte teratogene dar au evidentiat un efect fetotoxic de tip retard de crestere intra-uterina ?n cazul administrarii vitaminei E la animal.
Vitamina E traverseaza bariera placentara ?n proportie de 20-30% din concentratia plasmatica materna. Deoarece nu exista studii care sa evidentieze siguranta administrarii vitaminei E la femeile gravide, nu este recomandata administrarea vitaminei E ?n doze mai mari decat necesarul zilnic, ?n timpul sarcinii.
Vitamina E se excreta ?n laptele matern.
Deoarece nu sunt cunoscute efectele asupra sugarului nu este recomandata administrarea vitaminei E ?n doze mai mari decat necesarul zilnic, ?n timpul alaptarii.
Din aceste motive produsul Vitamina E nu este adecvat administrarii ?n timpul sarcinii sau alaptarii.
Reactii adverse:
... la femei involutia ovarelor, perturbari ale ciclului menstrual...

uite aici am gasit exact prospectul cutiei pe care am luat-o eu.

Ana, multumesc pt cuvintele frumoase puss. nu mai fi suparata kram; din exterior, ce spui tu acolo par doar niste nimicuri. nu cred ca onutza a facut ceva intentionat.

wow yikes yikes
si tu pt ce o luai? adica ce rol ti-a zis dr ca are?

salutare, gagici puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#597 2011-08-03 12:50:54

AnaArc
Hero member

Anca nu stiu, sper si eu chicot legat de gust, am incercat si cu bomboane mentolate, dar nici un efect. sad

Kata puss

Fetelor va las, ma pun in pat, poate ma mai lasa raul  puss  puss  wave

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-08-03 13:00:46)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

#598 2011-08-03 13:03:22

anca90
Platinum member

kata, n-am apucat sa iau decat una. noroc ca m-a atentionat bubu.
doctorul nu mi-a spus ce rol are, dar mi-a dat-o cand m-am dus a doua oara, cu sangerari ceva mai mari. pe net am gasit tot felul de prospecte, iar pe unele apare "iminenta de avort" la indicatii. deci presupun ca tot cu scopul de a pastra sarcina mi-a dat-o, considerand probabil ca la 1 capsula pe zi nu exista risc. totusi, prefer si eu sa n-o iau (desi se regaseste si in femibion (pe asta il iau) in cantitate mai mica, 13mg).

of, ana kram sper sa scapi curand de gustul asta.

#599 2011-08-03 13:32:47

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

neruc, ce frumos! hjarta
ana, imi pare rau pt gustul asta care te chinuie!
cmin, eu va doresc sa va apucati de casuta, e nemaipomenit sa stai la curte!
smart, casuta e la ghercesti, la 7 km de oras. nu mi-ar fi placut casa in oras, ca acolo nu prea ai loc de curte cesafac si e si scump terenul. asa pe asta deja il aveam, e al tatalui meu si am scutit banii de dat pe teren...
am facut deja programarea la policlinica materna, ar e bine de stiut ca e si la pan med. asa mi-a zis si mie fosta soata a lui iubi, ca ar fi printre cei mai buni  din oras(el si cu tudorache, dar la ea nu am vrut ca e cam scarboasa) si ca au si aparatura foarte moderna....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#600 2011-08-03 13:40:43

AnaArc
Hero member

Am revenit putin pt ca mi-am amintit ca nu i-am urat lui Angel multa bafta pt maine la eco goodluck goodluck sa-ti vezi puiutul topaind, sa fie totul ok si drum bun spre Romania, sa ajungeti cu bine rugaciune (poate nu mai intru mai tarziu) sa nu uiti de poze, abia astept sa le vad. puss

Poke merci. Sa nu te ia si pe tine.

#601 2011-08-03 13:54:04

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Ana multumesc frumos puss fugi in pat sa iti treaca starea de rau

mersi fetele, chiar am nevoie de spor , deja am obosit , m-am trezit devreme am zis ca termin repede, dar degeaba , tot mai am o groaza de facut

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#602 2011-08-03 14:34:12

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna mamici si burtici pusspuss

anca si bebe pusspuss ma bucur ca azi e mai bine si nu prea mai sangerezi, sper sa dispara de tot sangerarile

smart si bebe pusspuss ce mult ma bucur ca bebe tau e jucaus. si tati ce dulce a fost!

angel si bebe pusspuss spor la treaba si la bagaje, dar usurel sa nu-l obosesti prea tare pe bebe puss

poke si bebe pusspuss poate reusiti sa plecati si voi undeva, macar 2-3 zile  goodluck

cmin si bebe pusspuss eu cunosc pe cineva care e constructor si la o casa cere 60 mii euro la rosu. iar la finisaje intra mult mai mult de atat, iti spun pt ca ai mei se ocupa de tot felul de materiale de constructii si din ce povestesc ei, preturile sunt f mari

deya si bebe pusspuss sarcina usoara in continuare, felicitari pt cele 8 sapt!

pucca si bebe pusspuss ce face liviu?

sonia pusspuss ma bucur ca dai si pe la noi par

nera si bebe pusspuss ce bebe acrobat ai si tu, sta in picioare deja tongue

ana si bebe pusspuss am citit ce mi-ai scris si prefer sa nu-ti raspund... odihna placuta si sa te lase raul!

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#603 2011-08-03 14:39:00

anca90
Platinum member

multumesc, onutza puss

angel, bafta la ecografie, sa fie totul bine, spor la bagaje si drum bun... maine, nu?

#604 2011-08-03 14:44:42

angel_sweety
Platinum member

Onutza puss mersi frumos, concediu placut si tie

Anca , mersi frumos, da , maine e si eco si plecarea, de la eco plec direct chicot

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#605 2011-08-03 14:47:58

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

multumesc angel puss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#606 2011-08-03 14:50:08

anca90
Platinum member

veniti cu avionul, angel? stati mai mult in tara?

onutza, tu cand pleci? smile

#607 2011-08-03 15:31:35

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

angel, si noi nu o sa stim nimic dupa eco? cesafac ei, nu conteaza important es a fie totul bine kram si drum bun!
ana, eu nu prea am avut nimic...doar niste arsuri am din cand in cand, dar trec cu uscaturi smile
onu, mi se pare EXTREM de mult, casa la rosu 60000 E, tinand cont ca noi cu toata casa ne incadram cam la 68.000. (si mobila -in conditiile in care doar mobila de bucatarie si bai ne coste 10.000 lei) si e maricica, are 180 mp si crede-ma ca am bagat in plus la greu materiale (adica am bagat fier mai mult decat ne-a dat structuristul, am bagat beton B250 si in in mod normal se baga B150-B200, am pus caramida porotherm de exterior si la peretii despartitori ca am avut eu bazdaci lol ) nu stiu, mie mi se pare exagerat de mult.
nici pe la cunoscutii mei care mai fac case nu am auzit asa pret (bine, vorbesc la total, ca daca 60.000 e la rosu, la cheie cat te ajunge? 140.000?

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#608 2011-08-03 15:32:07

angel_sweety
Platinum member

anca stam 2 saptamani, venim pentru niste acte
si venim cu masina, facem cam 30 si ceva de ore dar nu-i nimic , abia astept sa ajung acasa , nu am mai fost de 2 ani, asta ar fi fost al treilea de nu veneam

Poke chicot pai vad eu cum va anunt

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-08-03 15:33:02)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.