homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15-57

#1065 2011-08-16 14:53:34

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15

poke ce aiurea. ai 2 zile de cand doar vomiti
mie mi-a fost rau o singura data si am vomat, pe masura ce mancam imi era tot mai greata. si de atunci nu mi-a mai fost rau deloc, m-am simtit de parca am vomat ceva rau si scapasem smile

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1066 2011-08-16 14:54:59

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

raven si eu am mancat de toate pana acum, fara sa am nimic!
vad ca a stat manacrea mea la locul ei, mai bine de juma' de ora...
sa speram ca nu mai iese de acolo!
eu vreau sa imi fac concedii si cu bebe si fara big_smile
e adevarat ca nimic nu se poate compara cu bucuria pe care o simti sa fii langa el, dar eu mai vreau sa mai fac si lucruri 'neparintesti' chicot

onu, nu ma deranjeaza ca vomit, ca de...asa mai patesc femeile gravi! deranjant e ca nu e doar senzatie sau nu vomit putin. vars efectiv tot ce am in stomac,inclusiv apa si sunt sleita. nu ma pot ridica din pat ca ametesc si parca totul se invarte cu mine...
plus ca dupa o tura de varsaturi ma apuca si contractii, ca fac efort cand ma apuca  supa
sper ca tura de mai deveme sa fi fost ultima, ca mi-i foame! vreau sa mananc sa ma pun pe picioare!

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-08-16 14:59:49)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1067 2011-08-16 15:18:05

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Ravensoul a scris:

eu nu imi pot imagina sa plec in concediu fara bebel...poate mi se trage de la mama,care m-a dus prima data la munte la 6 luni chicot de unde cred ca am si ramas cu "sechele" (pozitive)...as vrea sa urc si eu cu bebelu in marsupiu pe unu din vf.urile preferate big_smile

a

applause (cu conditia sa fie marsupiu ergonomic - ai timp sa te documentezi in sarcina - , daca nu box ) rotfl rotfl2

poke, de acord, eu ziceam doar sa nu te entuziasmezi si sa nu-ti planifici nik INAINTE (eu eram convinsa ca voi termina masteratu si 2 ani de doctorat cat sunt in concediu big_smile am masterul pe tusa de 2 ani si nici cea mai mica urma de dorinta sa ma inscru la doc big_smile  si nu-s deloc nefericita,d aor mi s-au chimbat prioritatile. in sesnul asta-ti ziceam, ca da, e perfect normal sa vrei sa mai faci si alte chestii pe langa copil smile )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1068 2011-08-16 15:21:43

pokemon
Diamond member

kata, am inteles ce ziceai smile
eu ii rasp lui raven, unde zicea ea ca nu ar concepe concediu fara bebe big_smile
eu concep smile si nu voi cumpara maine biletele rotfl dar ma gandesc....asa smile

#1069 2011-08-16 15:32:37

katami
Platinum member

si io-ti mai zic o data big_smile si eu concepeam inainte de nastere. acu nu wink e posibil sa-ti schimbi parerea, e posibil sa nu. dar nu-ti lua de pe acu biletele, exact rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#1070 2011-08-16 16:22:14

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

vorbind de concedii... eu abia astept sa imi duc puiutul la anu la mare hjarta hjarta

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1071 2011-08-16 16:48:42

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Pupam burticile, mamicile puss  puss

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#1072 2011-08-16 16:50:08

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

pup burticile puss

neru hjarta

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1073 2011-08-16 16:51:39

pokemon
Diamond member

ana, sonia puss
razvanel-bumbacel a inceput sa isi arate fortele chicot acum am vazut ca se vede cand loveste big_smile
am reusit sa mai pap juma de cotot si juma de ardei cu branza...si am baut si apa...

#1074 2011-08-16 16:57:24

AnaArc
Hero member

Sonia, Poke  puss

Poke Razvan? ce nume frumos  applause  imi pare rau ca vomiti si te simti rau, am fost si eu asa, dar pe tine te-a luat acum mai tarziu, eu la inceput vomitam asa. Sa treaca repede.

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

#1075 2011-08-16 17:03:09

pokemon
Diamond member

da, razvan e sigur ca e nume dupa nas smile
ma mai gandesc daca sa ii punem si nume de sfant si daca da, ce nume smile
si tu varsai dupa fiecare masa? cum te mai puteai tine pe picioare?
simt ca ma vait prea tare cesafac dar zau nu imi pot inchipui cum e sa o tii luni de zile asa....

#1076 2011-08-16 17:11:15

AnaArc
Hero member

Vreo 2 saptmani Poke veneam de la munca si numai in pat stateam, vomitam si pe acolo, si de 4 ori pe zi vomitam, de multe ori cum zici tu mancam si dadeam tot afara, dar mancam iar putin si stateam in pat, ma chinuiam sa adorm sa nu vomit iar, sa mananci cate putin si des, sa te tot fortezi ca daca nu esti leguma ca mine, nu mai ai putere, si eu vomitam si de la apa, doar putina beam si doar de sete, la inceput eram la pamant, dar cand mi-am dat seama ca daca mananc putin nu mai sunt asa slabita am tot incercat si ti-am zis stateam in pat ca sa nu mai vomit, putin ma lasa. Nu mai stiu ce sa mai faci, sa mananci cate putin, asta e important, daca vomiti pune-te iar la mancare, putinul ala ajuta, eu am slabit atunci 3 kg intr-o luna.

#1077 2011-08-16 17:16:32

pokemon
Diamond member

Vai, Ana! Nu imi inchipuiam ca iti poate fi asa de rau, luni de zile cesafac
Eu sper sa fi fost doar un episod greturile astea, ca de nu....perfuzii scrie pe mine lol
daca ma duc iar la doc si ma vede ca am slabit cred ca nici nu ma mai primeste la control chicot
vreau sa spun ca ma doare spatele de la statul in pat cesafac

#1078 2011-08-16 17:48:54

AnaArc
Hero member

Si mie mi-a zis dr atunci ca daca ma mai tine sa merg sa ma internez sa-mi faca cateva perfuzii, dar am avut noroc, dupa cateva zile m-a lasat cat de cat si am scapat de spital, eu pana la 3 luni jumate am avut probleme cu vomitatul, apoi mai rar de atunci incoace, mai vomit si acum dar rar.  goodluck  goodluck  sa nu te tina mult.

#1079 2011-08-16 18:04:11

katami
Platinum member

poke, mama mea a fost asa timp de 9 luni, ambele sarcini sad deci se poate. dar nu cred ca e cazul tau, care pana acu n-ai avut nimic... puss sper sa treaca repede faza asta puss

#1080 2011-08-16 18:09:46

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

doamne fetelor...si eu care ma impacientam ca nu le am...poke sa va faceti repejor bine...la mine uneori ma doare asa mai tare burtica dar m am linistit ca am citit ca e normal...durerile nefiind dintre cele mai insuportabile si de durata foarte scurta...daca ma pun in pat in 5 minute sunt ca noua...acuma se pare ca a aflat to cartierul de bebelu nostru...eu nu prea am raspandit vestea dar iubitu...prin tot targul big_smile
va pup burticilor

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#1081 2011-08-16 18:15:34

pokemon
Diamond member

kata, asa a avut si maica-mea sarcina cu mine cesafac
nici eu nu cred ca e cazul meu chicot sunt optimista!
amalia, sa nu ai niciun episod din asta, ca iti zic eu....care nu am avut probleme pana amu' e NASPA!
poti lua no spa daca durerea persista si nu trece cat stai in pat puss

#1082 2011-08-16 18:24:23

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

salutare din nou puss ma intorc cu vesti bune de la medic majoreta bebelu e sanatos,toate cele sunt bune,organele toate par sa functioneze la parametrii normali,iar el da din maini si din picioare parca ar fi la chef tongue si e 70% cu putza chicot big_smile

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#1083 2011-08-16 18:26:39

pokemon
Diamond member

raven, sa fiti sanatosi! puss ma bucur ca e totul bine!
deci si tot tot cam puta ai chicot de unde or face baieteii astia rost de fititi? big_smile
eu nu stiu de ce inclin sa cred ca si onu are tot baiet big_smile parca asa o vad, mama de baiat smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.