homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15-62

#1160 2011-08-18 10:47:25

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15

o sa treaca imediat ziua de maine si vei vedea ca va iesi perfect!
stiu cum e cu durerile astea sad si eu am 2 vertebre tasate si ma chinuie mai mereu o durere de spate surda...
iar acum, cred ca deja incepe burtica sa traga in fata ca parca e ceva mai pronuntata durerea.
si imi e greu ca tre' sa dorm in pozitii pe care eu nu le agream inainte de sarcina. de-as putea dormi tot pe burta hjarta

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1161 2011-08-18 10:53:48

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

sper sa treaca cat mai repede...cu cat de bine o sa fie am putine dubii

cat despre durerea de spate,acum e mai bine...am avut zile in care nu m-am putut ridica din pat,a trebuit sa-l astept pe al meu sa vina acasa sa ma duca la baie sad la mine nu mai e durere surda,e ascutita si cand e rau,imi pleaca durerea pe sold in jos pana in genunchi,sunt schioapa de parca m-ar fi batut cineva...de somn nu mai zic...nici eu nu mai pot dormii pe burta,si pozitiile in care dorm sunt orice numai comode nu nustiu

m-am uitat acum pe blog la pozele de la nunta...superb!felicitari,casa de piatra puss

Ultima oara a fost editat de Ravensoul (2011-08-18 11:00:51)

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#1162 2011-08-18 11:02:35

pokemon
Diamond member

da, la tine sunt mai pronuntate durerile...
mie mi se intampla, rar, sa raman blocata, dar pot merge....imi pare rau ca te chinui si acum nici calmante nu poti lua cesafac
asa zic si eu de pozitiile de dormit... mai ales ca acum dormim intr-un pat mai mic grater abia astept sa ne mutam, sa dorm in patul meu maaaare hjarta
iubi zice ca sunt zgripturoaica noaptea lol nu il mai las sa ma ia in brate, ii mut mana pe coapsa, ca daca o pune pe burtic mi se pare ca e grea si imi striveste putulica, daca o pune peste sani am senzatia ca nu pot respira lol cand imi e frig si vreau sa ma acopar, apoi ma descopar si arunc patura pe el lol ma baricadez intre perne si il inghesui, ma urc cu capul pe perna lui si ma foiesc pe toate partil chicot
apoi il 'sar' de minim 2 ori pe noapte sa ma duc la wc si inca de cate ori ma trezesc ba sa beau apa, ba sa caut telecomandA CA VREAU SA DAU TV-ul fie mai tare ca nu aud, fie mai incet ca ma enerveaza galagia....si uite asa e o aventura fiecare noapte lol
dar sper in 2 saptamani sa ne mutam in patul nsotru si sa nu mai avem probl din astea....
multumesc din suflet! o sa mai fac un update dupa ce primesc pozele de la foto smile
tu de ce zici ca nu stii daca o sa iasa bine sau nu?

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-08-18 11:05:31)

#1163 2011-08-18 11:04:23

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Neata burtici wave

Ravem se poate ca ligamentele uterului sa se intinda si asa sa resimti tu durerea. Poke zice bine : incearca un nospa, poate te lasa smile

Poke lol parca ma descri pe mine

Fug sa bag niste pozici big_smile

Ultima oara a fost editat de smart lady (2011-08-18 11:05:22)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1164 2011-08-18 11:07:33

Ravensoul
Sr. member

sper sa va mutati cat de curand la casa noua puss imi suna foarte cunoscut de ce se plange al tau,aud si eu aceeasi chestie aproape in fiecare zi rotfl si gandeste-te ca pana la noi cumparaturi noi dormim amandoi intr-un pat de 90...air pt mana pe burtica e o adevarata batalie...mai ales de azi noapte cand ni s-a parut la amandoi ca misca (cred ca e prea devreme totusi la 13 sapt si 6 zile)

zic ca (posibil) nu o sa iasa bine din simplul fapt ca nu am avut nici macar un cuvant de spus in organizarea propriului eveniment sad toate decurg dupa cum vrea soacra-mea neutral ieri am sunat-o pe mama si i-am spus ca nu mai vreau sa fac nimic si ca renunt la tot...dupa o discutie de 5 ore ieri,au reusit sa ma potoleasca prin diverse tehnici de mituire...si o data ce nu e ce am vrut eu si cum am vrut eu,ma ales la ce detalii au fost simt ca frica mea este intemeiata cesafac

nu e vorba de intinderea ligamentelor sad am fost la neurolog si ii este frica de o hernie,de asta s-a spus ca in functie de cum evolueaza lucrurile o sa se ia o decizie medicala...am mai avut probleme de astea si inainte de a ramane gravida...posibil acum durerile sa fie accentuate si din cauza asta...lumea se asteapta sa fie probleme mai incolo cand mai creste bebe putin si presiunea pe nervul sciatic o sa creasca si mai tare nustiu

Ultima oara a fost editat de Ravensoul (2011-08-18 11:13:29)

Publicitate

loading...

#1165 2011-08-18 11:10:22

pokemon
Diamond member

smart rotfl
feels good sa nu fii singura care isi terorizeaza barbatul big_smile
daca acum fac asa, ma gandesc cu groaza ce-o sa pateasca cand o creste burta mare big_smile
sincera sa fiu, acum vreo 2 ani imi povestea un prieten ca soata insarcinata il trezea noaptea sa se....plimbe prin casa lol si credeam ca-s fite de gravida big_smile dar tare ma vad si pe mine ajungand tot asa, numa' ca eu ori o sa ies cu cainii afara rotfl ori scot si hubyloiul afara, in ger de decembrie big_smile
ori o sa imi puna el lopata in mana: ia, femeie, daca tot n-ai somn rotfl2
fug sa iti vad pozili big_smile

raven, patul in care dormim noi are 1,40 si tot mic ni se pare chicot dar asta pt ca patul nostru are 1,80  partydance
sa il simti tu pe bebe la varsta asta nu e devreme, eu l-am simtit prima data la fix 12 sapt..dar au fost ca niste bule de apa minerala smile
iubi abia acum 2 zile l-a simtit pe pui si aseara din nou si mai clar smile

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-08-18 11:13:17)

#1166 2011-08-18 11:15:44

smart lady
Addicted member

Vai Poke lol

#1167 2011-08-18 11:17:21

Ravensoul
Sr. member

poke,am avut senzatia asta la care ii zici tu "bule de apa minerala" tot cam asa de pe la 12 sapt..dar am zis ca e imposibil nustiu dar aseara statea mandru cu mana pe burtica si a simtit si el acelasi loc acelasi moment,citez "parca te impunge cineva cu degetul foarte finut de pe interior"

mi-ai facut ziua puss hjarta

#1168 2011-08-18 11:18:02

smart lady
Addicted member

Raven nu e imposibil. Si eu l-am simtit pe bebe prima data pe la 12 sapt si cateva zile , tot asa cu bule de aer.

#1169 2011-08-18 11:19:42

pokemon
Diamond member

raven, imi pare rau ca treci rpin asta!
dar domnul tau nu ia deloc fraiele? sa isi linisteasca mama si sa va lase sa faceti cum vreti voi?
smart, nu rade ca mie imi e frica rotfl

#1170 2011-08-18 11:25:26

smart lady
Addicted member

Eu am facut niste crize de nervi sapt asta de m-am uimit pana si pe mine...

#1171 2011-08-18 11:29:08

Ravensoul
Sr. member

am avut senzatia asta la care ii zici tu "bule de apa minerala" tot cam asa de pe la 12 sapt..dar am zis ca e imposibil  dar aseara statea mandru cu mana pe burtica si a simtit si el acelasi loc acelasi moment,citez "parca te impunge cineva cu degetul foarte finut de pe interior"

mi-ati facut ziua  puss hjarta

soacra-mea a mers mult pe politica faptului implinit...ne punea in fata situatiei gata facute...ieri am pus amandoi piciorul in prag,eu m-am retras la un moment dat datorita starii de rau,dar el a ramas pe baricade...pana la urma tot luam ce vrem noi,dar locatia si etc din pcate e prea tarziu...oricum,ma consolez cu gandul ca dupa ce terminam,o sa plecam numai noi,iar dupa ce ne vedem cu nasii saptamana viitoare o sa tragem un chef asa cum vreau eu hjarta

si acum ca sa ne mai destindem putin,cunosc si eu cazuri in care graviduta si-a trezit barbatul (eram in concediu la munte cu corturile) si atrebuit omul sa se plimbe cu ea pana la izvor (la vre-o 3 km) rotfl inclusiv eu l-am trezit pe al meu ca nu puteam sa dorm si ma plictiseam,asa ca a trebuit sa stea cu mine vre-o 2 ore de vorba rotfl (si saracu era de munca a doua zi,tura de 24,exact in toiul pregatirilor pt ziua marinei) rotfl si la cum ma cunosc este f posibil asta sa die doar inceputul rotfl nu m-ar mira de loc sa-l trezesc intr-o noapte sa ma duca pe plaja,sau intr-o dimineata sa ma duca sa vad rasaritul rotfl

#1172 2011-08-18 11:47:52

smart lady
Addicted member

Cine-o fi inventat si soacrele astea ?
Eu chestii ciudate nu am patit pana acum! Cineva povestea ca ea cat a fost gravida simtea nevoia sa se duce in oglinda si sa se strambe continuu lol . Singura chestie bizara la mine este ca fac dese crize de isterie in ultimul timp, dar si inainte eram isterica rau, asa ca nu pot sa zic ca e sigur toana...

#1173 2011-08-18 11:56:29

Ravensoul
Sr. member

smart,cred ca asta cu crizele de nervi este o chestie din cauza fluctuatiei de hormoni,si eu mai fac uneori crize din astea si aparent fara motiv,mai ales daca sunt si obosita,sau ma mai trezesc uneori de dimineata cu o dorinta arzatoare de a pocni pe cineva...si asta chiar fara motiv rotfl

Ultima oara a fost editat de Ravensoul (2011-08-18 12:00:09)

#1174 2011-08-18 12:18:28

pokemon
Diamond member

raven, bine macar ca dupa aia o sa va simtiti bine cum va place voua! unde va duceti?
mai, mi-ar placea si mei sa fac crize de isterie, da' eu nu mai am loc rotfl ca se enerveaza saracul iubi destul si eu tre' sa il linistesc cum pot nustiu
a innebunit lumea, cand nu intra nimeni in magazin,cand vin puhoi!

#1175 2011-08-18 12:25:50

Ravensoul
Sr. member

in functie de cum ma simt am vrea sa mergem pana la cluj sa o luam la dus pe E60 pe la brasov si sighisoara si sa ne intoarcem pe la sibiu,oprire la calarasi sa mergem la dervent dupa care chef la nasi big_smile

#1176 2011-08-18 12:31:15

pokemon
Diamond member

imi place traseul! hjarta
sper sa te simti bine sa te bucuri de fiecare popas smile

#1177 2011-08-18 12:36:11

Ravensoul
Sr. member

si eu sper smile mai ales acuma ca nu imi mai este greata intr-una (as putea zice ca aproape de loc,ma mai ia doar uneori)  cred ca am petrece ceva timp frumos in noua formula 3in 2 hjarta

#1178 2011-08-18 12:40:08

smart lady
Addicted member

Burtici va las si eu azi , ma duc sa sarbatorim pe cineva wave

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.