homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15-84

#1578 2011-09-02 10:43:00

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15

cmin, linsiteste-na smile
al meu pana acum 2-3 zile misca in fiecare dimi si seara smile dar cum in ultima vreme ma trezesc cu noaptea-n cap, probabil cand se trezste el eu sunt in miscare si nu mai simt smile

ah, da...asta e dezavantajul la dormitul in casuta. ca mesterii la 6 juma sunt pe metereze si bat cu ciocanul, taie cu flexul lol
de dimi m-am trezit la 7 juma. si ma intreqaba un nene: te-am trezit noi?
eu: ah, nu....
dar ei taiau cu flexul de mama-mama rotfl

nu imi vine sa cred cum trece timpul smile maine iar schimb saptamana... smile
ieri mi-a zis o vecina: mama,  ce ti-a crescut burta big_smile ce drag mi-a fost!

m-am pensat si eu...ca iubi mi-a spus aseara ca maine mergem la un botez chicot
sa vad daca imi gasesc rochita...daca nu, ma duc in trening lol

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-09-02 10:44:43)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1579 2011-09-02 11:03:25

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

cmin si pe bebeloiul meu il simt zilnic,mai ales seara,sau noaptea cand ma trezesc sa ma duc la baie,acu ca m-am intors din concediu si tt stresul e din nou pe capul meu nu am mai fost atat de atenta

poke esti un caz fericit,pe tine te trezesc mesterii (de aia macar stii ca scapi la un  moment dat) eu am familie (soacra,cumnata,nepot) de care n-am cum sa scap deci adio somn cesafac

distractie placuta la botez maine big_smile

fetelor,am si eu o nelamurire,poate ma puteti lamuri si pe mine de ceva...ce stiti despre suspendarea contractului de munca pe motiv de incapacitate temporara de munca?

Ultima oara a fost editat de Ravensoul (2011-09-02 11:16:24)

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#1580 2011-09-02 13:05:29

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hello burtici wave

Poke da' harnica mai esti tummenupp . Creca iasa bebe la fel de activ ca mami lui big_smile

Raven nu stiu de suuspendarea aia nustiu

Noi fuseram la doc, bebe are 2.165 kg, e bine, dar cik ii cam variaza ritmul cardiac :0s . L-a masurat de m-a bagat in sperieti si m-a mai chemat marti iarasi sa vada iar ritmul. Mi-a zis ca probabil nu-i nimic, dar pt linistea mea si a ei sa=l mai verifice odata. sper sa fie bine bebelul meu rugaciune

O zi frumoasa tututror!

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1581 2011-09-02 13:36:12

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

hello burtici mari si mici puss

Poke si eu am trecut prin paranoia asta cu miscatul la bebe, sa iti zica fetele ca eram capiata rau , iar acum nu ma lasa sa dorm noaptea ca aare chef de joaca in burta

Smart puss hai nu te speria ca e bine bebeul tau

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1582 2011-09-02 13:36:47

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

smart lady felicitari pt bebe applause eu zic ca nu este cazul sa iti faci griji,oricum goodluck pt marti puss

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

Publicitate

loading...

#1583 2011-09-02 13:43:10

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

raven ... suspendareaa se face pe baza de concediu medical? ... in cazul asta nu se face nimic decat se aduce concediul

smart .. ce a crescut bebele tau  happydance

poke .. pai eu ziceam ca la varsta voastra misca 2-3 zile si apoi cateva zile pauza ... acum inca danseaza tot timpul  chicot

angel  puss

Ultima oara a fost editat de cmin (2011-09-02 13:43:41)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1584 2011-09-02 13:45:13

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Cmin puss pupici si aici

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1585 2011-09-02 13:45:13

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

netaa

onu, da, mie mi-a placut de iliev (la avicenna am fost o singura data, acu nspe ani, la primul control gineco chicot tanti stratan a fost draguta, dar cabinetul ala arta - cel putin atunci - infect. si eu NU sunt paranoica la igiena... ala era infect. acum nu stiu cum mai arata, dar si eu am auzit numai pov sumbre despre avicenna). intr-devar e fff atent, dar asta e de bine, zic eu. oricum ai si parerea 2, de la dr tau. nu cred ca e rost de sperieturi inutile asa usor lol numai ca la el tre sa suni MUUUULT ca sa reusesti sa te programezi. are cabinet in zona podu ros (daca vrei, ti explic mai in detaliu unde). si dak tot vii in is, poate ne si vedem big_smile

poke, spor! e alta viata in casa ta, nu? big_smile

smart, nu te mai gand la prosti punish

Ultima oara a fost editat de katami (2011-09-02 13:45:48)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1586 2011-09-02 13:52:08

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Bun gasit!
Onu, tot ce a scris Kata mai sus despre avicena as fi scris si eu. Culmea, acolo mi-am facut si eu primul control gineco... Vei gasi tu medicul cel mai bun, e bine, totusi, de evitat avicena, parerea mea.
Poke, harnicuta esti!!Bine ca te canalizezi spre casuta, sa nu mai fii suparata.
Smart, bine ca ai vesti bune. Nu te ingrijora inutil cu ritmul cardiac, totul va fi bine!
Pupici pentru toate!

Ultima oara a fost editat de razu (2011-09-02 13:52:25)

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1587 2011-09-02 13:54:29

katami
Platinum member

razu, ce coincidenta chicot

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1588 2011-09-02 14:43:17

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Multumim fetelor! Sper si eu sa fie bine.

Ma pun si eu la nani ca is treaza din zori wave

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1589 2011-09-02 17:33:24

pokemon
Diamond member

hello!
m-am laudat degeaba azi, ca in afara de ceva umblatura prin oras altceva nu am facut. desi aveam in plan nustiu
dar oamenii au treaba, n-are cin' sa monteze schela, deci repaos...
sa vedem maine ce-om face nustiu
smart, lasa ca e mai bine sa te monitorizeze, desi sunt convinsa ca e totul bine!
m-ati linistit ca miscatul lui bebe smile
raven, asa e...o sa plece mesterii si va fi si la noi liniste chicot din noiembrie pana in ianuarie lol

#1590 2011-09-02 18:07:49

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Fetelor, ia lamuriti-ma si pe mine cu ceva, va rog: e concludent si foarte bun programul asta de pe fertilityfriend? Ca am vazut ca mai multe dintre voi il folosesc si sunt si eu curioasa smile l-ati folosit si pentru a ramane gravide si a functionat? Ca m-am inregistrat si eu si vad ca e ditamai cursul pe care trebuie sa-l urmezi ca sa poti interpreta un grafic de la ei smile Si sa stiu daca ma inham sau nu... nu ca planuiesc o sarcina acusica, dar eram doar curioasa daca chiar e bun sau e doar asa, orientativ.

Sarumana si va pup pe toate si pe burtici puss

#1591 2011-09-02 19:06:41

pokemon
Diamond member

lady, daca iti iei temperatura bazala zi de zi, asa cum trebuie-adica in fiecare dimi la aceeasi ora fara sa te ridici din pat si sa ai 3 ore de somn la activ, e ok si foarte concludent as spune eu.
daca nu, il poti folosi asa orientativ.....iti urmaresti mucusul si vezi ce lungime au ciclurile tale.
pe mine m-a ajutat, ca imi dadeam seama cand ovulam. si sa stii ca nu-i chiar asa mare filozofie!
si recunoaste ca te pregatesti hjarta

#1592 2011-09-02 19:24:03

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Pfoai de mine, mi se pare super alambicat tot ce scrie acolo, habar n-as avea de unde sa iau ce-mi trebuie smile Am bagat acolo niste date si m-am trezit cu un tabel gol... si cam atat. Nimic complicat cum am vazut la voi...
Mi-e un pic cam greu sa-mi iau temperatura bazala zilnic pentru ca, teoretic, o saptamana ma trezesc pe la 5 fara ceva, o saptamana dupa ora 9... si sa imi fragmentez somnul voit la ora 04:45 in fiecare zi .... maaaaaaaaaare chin lol

Cred ca mai mult ma pregatesc psihic, la cat de greu ne descurcam acum, m-ar cam speria o sarcina. Bine, eu zic ca as duce-o si prin flacari si prin uragan, si sa stam in gara si tot mi-as dori un copil, dar poate chiar nu e cea mai buna perioada de a ramane gravida, nu stiu ce sa spun. Mai am vreo 2 ani pana la data limita pe care mi-am fixat-o big_smile

#1593 2011-09-02 20:42:56

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna seara mamici si burtici pusspuss

poke si bebe pusspuss asta e o mare problema pt mine, legat de doctori, ca eu nu-i cunosc pe nici unul din cei doi de care mi-a zis gineco, deci ce mai aflu de la fetele din iasi, altfel eu habar n-am la care m-as simti eu mai bine.... ce-i drept, i-am vazut fata lui socolov pe pagina de la avicena si brrr... e scary tongue
sper ca s-a oprit ploaia si veti reusi sa stergeti geamurile
sa scapati repede de muncitori  goodluck
distractie placuta maine la botez

smart si bebe pusspuss felicitari pt greutatea beitzului si sa fie bine marti, sunt sigura ca nu e nimic de ingrijorat

kata puss am sunat azi la iliev, mi-a rasp repede asistenta si mi-a zis ca programarile se fac incepand cu data de 20 sept, deci pe 20 sun iar big_smile ca sa prind loc, sper sa reusesc sa ma programez pe 10 oct, la 21 sapt si 3 zile (pe 6 nu se putea ca nu aveam 21 sapt implinite). am cautat unde e cabinetul, am vazut ca e pe bulevardul socola, sper sa-l gasesc cu usurinta. si da, poate ne si vedem puss

razu puss multumesc de sfat, am renuntat la avicena, merg pe mana lui iliev daca reusesc sa ma programez la el

si inca ceva: pt fetele care s-au uitat la pozele de la eco: in a treia poza e bebe cu degetul in gura, in stanga e capul lui si se vede mana stanga si degetul dus la gurita. azi mi-a explicat si mie sotul imaginea ca sincer eu vedeam capul in dreapta chicot

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1594 2011-09-02 20:55:45

pokemon
Diamond member

lady, eu sper sa vina cat de curand bebe puss
onu, multumesc! nu am mai spalat azi geamurile...lasam pe maine! sper sa nu ploua lol
ei...si eu multe pareri despre doc mi-am facut citind pe net. si au fost cam asa cum am citit...
nici eu nu prea descifrez eco lol

#1595 2011-09-02 21:21:40

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

poke eu am vazut doar pozele si filmarile facute de sot. el era atat de incantat si emotionat incat nici n-a mai fost nevoie sa ma uit, l-am vazut pe bebe prin ochii si sufletul lui

noapte buna pusspuss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-09-02 22:33:39)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1596 2011-09-03 07:17:32

katami
Platinum member

neata

lady, bafta!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.