homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15-92

#1730 2011-09-06 21:22:34

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15

cmin si bebe pusspuss imi pare rau ca nu e tocmai roz situatia, dar linisteste-te si nu-l mai agita pe bebe, ca sa mai stea 2 saptamani linistit la tine in burtica. ai grija de tine si sa dea roade tratamentul pe care il incepi pusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1731 2011-09-06 21:38:45

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Buna tuturor gravidutelor !

Cmin ma rog petru voi, sa fie totul bine ! kram

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1732 2011-09-06 21:49:39

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Onutza da..am sangerat la inceputul sarcinii..dar am rezolvat-o cu perfuzii..de atunci sunt bine nu am mai avut nici-o problema. puss puss Felicitari pentru bebel!!!!(nu imi mai amintesc daca te-am felicitat) Iti doresc sa ai un bebe sanatos si o sarcina usoara! kram

Cmin puss incearca sa te linistesti!! sigur o sa mai puna bebe pe el..

Fetelor voi ati inceput sa folositi crema anti-vergeturi??eu nu m-am dat pana acum si deja mi-au aparut cateva firicele pe sani sad mi-e tare frica sa nu apara si pe burtica.Am fost azi la farma sa vad ce crema sa-mi cumpar dar sincer nu stiu pe care sa o iau..sunt atat de multe..puteti sa-mi recomandati ceva??

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#1733 2011-09-06 22:34:55

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

savannah multumesc puss
ma bucur ca n-au mai fost probleme cu sarcina
legat de vergeturi am citit ca e f bun uleiul de masline, eu o sa-l folosesc cat de curand ca se intinde burta de acum

noapte buna mamici si burtici pusspuss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-09-06 23:26:15)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1734 2011-09-07 07:53:12

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza burtici puss
cmin  puss  incearca sa stai linistita si sa asculti de indicatiile medicului, te inteleg si stiu ca nu ti-e usor kram   rugaciune  sa fie totul bine
sa stii ca mirik are dreptate in legatura cu erorile de masurare.   uite cumnata mea la ultimul eco i s-a zis ca fetita are 3000 gr si dupa 4 zile s-a nascut cu 3800 gr, asa ca linisteste-te, o sa fie bine puss

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

Publicitate

loading...

#1735 2011-09-07 08:05:25

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

salutare burtici si bebei.
onu puss da nu pot sa zic ca am mai avut probleme mari ieri, iar acum de dimineata am resimtit stare de greata cand m-am spalat pe dinti, dar acum mi-e ok.
cmin puss bebelus gingas...sa fiti acolo cuminti sa nu va grabiti sa treceti la topicul pentru mamici
savannah cumnta mea a folosit ceva crema pe perioada sarcinii dar nu specifica pentru vergeturi, doar ca sa-i hidrateze pielea, iar eu mi-am luat ulei de catina...am auzit eu ca l-a folosit Nicoleta Luciu acuma cu sarcina tripla, plus ca stiu sigur despre catina ca este foarte buna...si e si ieftin. Miroase el cam uratel dar nu se simte foarte tare mirosul dupa ce l-ai aplicat pe piele. si de uleiul de masline am auzit numai lucruri bune...e bine ca s-au dus caldurile ale mari ca daca ne mai dadeam si cu ulei la 40 de grade...aoleu
noi va uram o zi frumoasa si linistita si cu tumbe in burtica.

Ultima oara a fost editat de AmaliaRaluca1985 (2011-09-07 08:09:10)

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#1736 2011-09-07 09:20:45

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

neata burtici mari si mici puss

Cmin puss pupici multi la bebe sa mai stea acolo cuminte , iar tu chiar daca e usor de zis , greu de facut, incearca sa te linistesti ca bebe chiar simte tot

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1737 2011-09-07 09:34:37

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Neata burtici kram

Cmin sad sa stii ca si bebitu' meu a avut putin peste 2 kile la eco la 34 s si 1 zile : 2.165 asa ca nu e f mare diferenta. Si apoi daca iti e frica de clexane (pt ca eu sincer asa te-as sfatui sa faci si nu sa iei aspenter) crede-ma ca nu sunt mare lucru. E ca o injectie obisnuita si n-o sa te doara rau decat putin cat intra serul. Imi pare rau sincer ca e asa greu acum la sfarsit, dar trebuie sa avem, incredere ca ne vom tine bebeii sanatos in brate puss . Numai bine si tie si bebeloiului kram

Savannah eu pana acum nu m-am dat cu nimic. Ma mai uit sa vad de vergeturi si zic eu ca inca n-am nimic. Creca chiar de ma apuc acu e prea tarziu.

Pe mine m-a socat diferenta de preturi la biberoanele din sticla de aceleasi dimensiuni. Am gasit incepand de la 9 lei la 44 lei wow , bineinteles diferenta facand-o firma. Nu vad de ce ar fi asa de mari ca e vorba de sticla in toate nu?

O zi frumoasa burtici!

Ultima oara a fost editat de smart lady (2011-09-07 09:36:12)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1738 2011-09-07 09:36:45

angel_sweety
Platinum member

Smart puss neata
e diferenta exagerata, asa e si aici , daca e de la nu stiu ce firma e de 10 ori mai scump

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#1739 2011-09-07 09:53:58

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

neata burtici ... multumesc de incurajari ...  puss  acum stau in pat si pap struguri ... poate simte si bebe ceva dulce si se trezeste  chicot  ... noi acum trb sa ne monitorizam miscarile ...
am fost dimi la o clinica cu plata sa duc urina pt sumar si urocultura... dar am facut doar sumarul  forgetit
eu am dat pe in bibe mic 11 lei ... din sticla ca nu vreau sa iau din plastic

sa vedeti faza ... nu ma mai incap sosetele  rotfl  rotfl

Ultima oara a fost editat de cmin (2011-09-07 09:54:46)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1740 2011-09-07 09:55:58

smart lady
Addicted member

Angel kram totusi parca mi se pare o prostie sa-l iau pe cel mai scump doar ca il produce firma x . Eu am luat unul la 18 lei si o sa mai iau altul la 9 lei ca sa fie aici.

Cmin ti-am scris ceva mai sus. Da si oleaca de cioco lui bebe sa aiba si energie. Aaaa si papa si tu usturoi ca cik ajuta mult la circulatie. Deci ti s-au umflat picioarele, nu? Ca si mie ieri mi s-au parut umflate. Mainile nu mai zic, abia am reusit ieri sa-mi scot verigheta si inelul. Si am renuntat la sare aproapte in totalitate...

Ultima oara a fost editat de smart lady (2011-09-07 09:57:04)

#1741 2011-09-07 10:07:09

angel_sweety
Platinum member

smart dar de ce ai luat biberon?

Cmin puss neata , si au am probleme cu picioarele , naspa rau, mi se umfla de zici ca acum crapa pielea

#1742 2011-09-07 10:09:20

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

da smart mi s-au umflat insa de mai mult timp dar am purtat papuci pana acum ... azi a plouat si mi-am luat adidasii .. a fost jale ... azi mi-am cumparat si o pereche de pantaloni de trening , din astia pt casa ca nu mai aveam nimic mai grosut ...
smart am citit ... m-a speriat doc rau .. pe bune de nu as face o eco in alta parte ... nu vreau sa par neincrezatoare dar prea a aparut problema asta cand am sustinut sus si tare ca eu vreau sa nasc natural  spranceana

angel e bine sa ai un bibe chiar  daca alaptezi .. eu am luat si bine am facut ca mi-a cerut in spital (na ca m-am bagat in discutia voastra  rodnar  )

Ultima oara a fost editat de cmin (2011-09-07 10:11:20)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1743 2011-09-07 10:12:42

angel_sweety
Platinum member

cmin pai noi nu avem discutie particulara rotfl
intrebam ca eu de exemplu la fata am folosit dar muuult mai tarziu, nu stiu cum e acum in spitale

eu sincer in locul tau as mai cere o parere , mai ales ca zici ca e cam suspecta treaba

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-09-07 10:18:22)

#1744 2011-09-07 10:26:12

smart lady
Addicted member

Angel cum zice si Cmin si mie mi-au cerut in spital. Plus ca trebe si la ceiut... si iau 2 ca sa fie ca poate unul se sparge cand il dezinfectez. Stiu ca nepotica mea a avut numai de sticla, dar se spargeau destul de dez ca mama turna apa fiarta in ele la cateva zile.

Cmin poate e mai bine sa mai ceri si o parere. Cum zicea si Poke ieri, nici eu nu cred ca pe bebei ii afecteaza asa rau eco, pt ca altfel nu7 cred ca s-ar intampla sa adoarma cu vuietul ala d etren de se spune ca se propaga de la sonda. Al meu a dormit la eco de vreo cateva ori. Eu nu mi-am mai luat haine ca nu mai am pe ce big_smile . Am colanti daca se pune frigul.  Plus ca m-a luat cu lesin cand am vazut ca o camasade bumbac + capot pana la genunchi costa 75 lei wow

#1745 2011-09-07 10:30:05

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello! puss
cmin kram ma bucur ca te-ai mai linistit si ca stai cumintica! sa fie totul bine!
smart, unde ai gasit bibeurile? eu as face exact ca tine, nu as lua nici cel mai scump, dar nici cel mai ieftin smile
vad ca suntem toate de-o parere: nu bibe de plastic chicot
legat de crema anti-vergeturi, stiu ca ff bune sunt cele de la mustela. dar am vazut pe net ca sunt cam 80-90 de lei. mult mi se pare. eu m-am dat cu ulei de macadamia, cam la 3 zile -deh, caldurile- si cu o crema simpla, de la nivea...
mai citisem ca si cele de la bubchen sunt bune si destul de accesibile ca si pret.
aoleu, pana am scris eu voi ati mai completat!
cmin, mergi si mai fa o eco...desi, ma gandesc ca nu iti dadea clexane sa faci daca nu aparea ceva nustiu
smart, am si vb cu fetele...zicea cmin ca la ele o camasa de alaptat ajunge la 30 de lei...la noi, am vazut in sucpi si in banie numa' de la 55 de lei in sus cesafac
si eu tot pe colanti ma bazez. anul trecut am avut unii vatuiti asa, erau exact ca blugii. nu ma mai arunc sa dau 200 de lei pe o pereche de blugi, chiar de-s faaaaini de mor hjarta
maine cred ca o sa merg un pic la shopping, ca a inceput racoarea si chiar nu am ce lua pe mine. o sa am noroc ca prea mult pe jos n-o sa circul, deci merg si rochitele crosetate si colantii smile

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-09-07 10:34:41)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1746 2011-09-07 10:35:56

smart lady
Addicted member

Neata Poke kram . Cel la 9 lei e la 3F in centru si probabil la Toate farmaciile astea si pe cel al 18 lei l-am gasit la Sensiblu la Franolta. Asta e de la BabyNova (eu n-am auzit pana acum) dar l-am luat ca e tare dragalas si ca e produs in Germania. Aaaa si am gasit uleiul ala din linkul pus de tine la real , inclusiv servetele alea Nivea la 24 lei - 3 pachete tot in real. Sper sa nu se considere ca fac reclama.

Pai eu preturile alea la Camasi le-am vazut in Banie. Nu mai pot sa merg in Sucpi ca nu ma mai tine. Mi-am luat un set d-asta, mai am o camasa acasa in care zic eu ca ma voi opera (aia o si arunc dupa ca nu e bumbac) si planuiesc sa mai iau o camasa simpla fara capot si-mi mai iau o pijama (camasa + pantalon) speciala d-asta de alaptat ca o am acasa primita cadou. Si daca nu ma vor lasa cu pantaloni creca fac eu crize acolo ca e octombrie si presupun ca nici 30 gr in termometre n-o sa fie...

Ultima oara a fost editat de smart lady (2011-09-07 10:38:59)

#1747 2011-09-07 10:38:45

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

smart, nu-i reclama ca doar nu ai nimic de castigat din asta!
multa lume am vazut ca fol babynova, si sunt intr-adevar dulcici smile
deci trec si eu pe lista Real-ul smile multumesc din suflet!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1748 2011-09-07 10:43:12

angel_sweety
Platinum member

eu va pup, merg la treaba
maine e sarbatoare mare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.