homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15-95

#1787 2011-09-08 23:34:43

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15

wave ceau dragele mele puss
acu apuc si eu sa intru... am avut o noapte ca nici n-am zis ca nu nasc.... nu primeam aer, contractii cat china si durere de burta ca la menstra disperat cum ma puneam, cum ma intorceam burta era pietroi si ma durea pe jos... de la 2 am fost treaza pana pe la 6 si ceva... n-am dormit mai deloc...

acu sunt ok... si sunt happy ca am fost de am luat patutu si carutu happy sunt asa frumoase hjarta am luat si salteluta si am desfacut-o si am pus-o in balcon la aer... mai tre sa  iau lenjerie si in rest paturite si maruntisuri....
maine mergem la sat sa coc vinete si ardei pe iarna si luni cand ma intorc vreau sa ma pun sa spal hainutele lui bebe si sa le calc...
mai am de calcat si perdelele si sa le pun la geamuri si sunt cam gata cu treaba...
sper si bebeloiu sa mai stea cumintel macar pana intram in octombrie... dupaia daca vrea poate sa vina...

m-am lungit de numa...
va pup dulce si cred ca pana luni nu mai intru...
aveti grija de voi si de puiuti puss puss puss

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1788 2011-09-09 07:42:18

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Neata ... Nera sper sa fie ok... Vad ca toate am inceput sa avem tot felul de stari mai ciudate, poate asa ne anunta organismul ca bebe e pe drum...
Pupici si ai grija de tine, sa nu te obosesti prea tare

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1789 2011-09-09 08:42:22

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

buna dimineata mamici in devenire. noi astazi ne pregatim de plecare in delegatie...drum lunggg si obositor, dar n-avem ce face. mi-a trecut si herpesul de la gura, doamne ajuta, iar ieri am avut o zi foarte frumoasa cu nepotelul meu. va pupam

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#1790 2011-09-09 09:35:27

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

neata!
neruc, bine ca ai scapat! sa ai spor la copt!
cmin puss
amalia, sa ai un no-spa la tine! succes in delegatie!
si noi trabaluim de zor, dar parca incepe sa se vada cate ceva. inca ne minunam cata mobila de multa am putut sa facem lol
mie mi-a crescut burtoiul...de vreo 2 zile nu mai pot sa ma aplec asa cum trebuie. asa ca ieri cand a venit baiatul cu mobila si am vrut sa strang mizeria de sub dulap, nu am putut sa ma aplec decat cracanata lol un picior in china si unu'n america smile
ah, si tot de vreo 2 zile am inceput sa inteleg de ce se sprijina gravidele cand se aseaza/ridica smile daca stau pe ceva mai jos (nu scaun, ci tamburel) si vreau sa ma ridic fara sprijin, bebe se transforma in bulgaras chicot asa ca m-am conformat smile

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-09-09 09:36:48)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1791 2011-09-09 16:50:21

pokemon
Diamond member

nimeni pe aici de azi dimineata?
unde sunteti toate? cesafac

Publicitate

loading...

#1792 2011-09-09 19:59:24

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

wave Salutare burtici puss puss
poke puss

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#1793 2011-09-09 20:55:30

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna mamici si burtici pusspuss

birthday  birthday mamicilor care poarta numele de "Ana"  birthday  birthday

poke si bebe pusspuss e obositor cu programul, dar e bine deocamdata. reusesc sa ma odihnesc noaptea si asta conteaza mult ca o pot lua de la capat dimineata.

nera si bebe pusspuss felicitari pt achizitii si sa le foloseasca sanatos bebitza al tau. spor la treaba sa reusesti sa termini tot si bebe sa stea cumintel in burtica pana la dpn

cmin si bebe pusspuss tu cum te mai simti?

amalia si bebe pusspuss sa aveti grija de voi

savannah si bebe pusspuss

eu tot stau si ma gandesc daca a miscat bebe sau am gaze. se poate sa ai gaze in partea dreapta si sa simti ca fac galagie daca pui mana acolo? prima data am simtit chiar in locul unde mi-a zis doctora ca sta bebe cu capul, sta in diagonala in burtica smile. galagia/miscarea continua de vreo 5 min in zona de care spuneam. m-am emotionat gandindu-ma ca l-am simtit pt prima data miscand pe bebitza al meu. colega mea de serviciu a pus si ea mana si a zis ca misca, ca daca ar fi gaze nu le-as simti asa...

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-09-09 22:15:50)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1794 2011-09-09 22:39:05

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Onutza puss
Eu cred ca bebele misca big_smile de acum inainte sa te astepti la miscari din ce in ce mai puternice..mie cand imi da cate una imi face burta valuri,valuri big_smile

Mie mi-se pare ca am burta destul de mica..avand in vedere ca luni facem 30 de saptamani(nu tin neaparat sa fie foarte mare) dar sper sa fie totul in regula..peste 1 sapt mergem la dr..si vedem ce si cum

Ultima oara a fost editat de Savannah (2011-09-09 23:08:31)

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#1795 2011-09-09 22:50:03

Onutza23
Insomniac member

as fi cea mai fericita sa fie bebe, e prima data cand misca, adica pana acum n-am simtit decat sageti, fiori, si din ce mi s-a spus cand misca bebe nu te doare. si ca sa am gaze sa faca asa prin burtica ar trebui sa ma doara si stomacul, zic eu... desi gaze in partea dreapta, stiu si eu? n-am auzit niciodata, de trait nici atat

mie mi se pare ca tot creste burtica mea, am pus poze facute mai devreme... sunt mandra tare de ea. mai are timp si a ta sa creasca wink. goodluck la doctor saptamana viitoare, sa ne aduci numai vesti bune

eu ma pregatesc sa inchei ziua de munca, pupici la mamici si burtici pusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1796 2011-09-10 09:29:33

Onutza23
Insomniac member

neata mamici si burtici pusspuss

#1797 2011-09-10 12:28:59

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Neatza, burtici!
Onu, pupici si felicitari pentru miscarile lui bebe! puss

Ultima oara a fost editat de razu (2011-09-10 12:29:16)

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1798 2011-09-10 17:10:01

pokemon
Diamond member

hello!
onu, ti-a miscat copilasul hjarta sa fiti sanatosi!
am fost si noi azi la doc, s-a uitat peste morfo, a zis ca e totul ok si nu ma mai ecografiaza ca ajunge daca am facut luni eco si il simt pe bebe miscand constant (v-am spus ca eu telepatizez cu doc asta, mi-a indeplinit dorinta).
in rest, tensiune 10 cu 5 lol de mi-a luat-o asistanta de 2 ori dupa acre ma intreaba: cat ati avut prima data?
zic 10 cu 5
ea, oftand lol atat o aveti si acum big_smile

surpriza surprizelor e ca de acum 8 sapt de cand am fost la control am luat in greutate nici mai mult, nici mai putin de....7 kg! asta inseamna un kg pe sapt rotfl da' io nu stiu unde le-am pus smile
bine, iubi zice sa nu ma iau dupa asta, sa ma iau dupa greutatea mea normala...care era 64, iar acum am avut aproape 68 smile si gandind ca bebe are 400 de grame, plus lichid, plus uter si placenta...am luat cam 3 kg smile ceea ce nu-i rau deloc, pana la 5 luni jumate smile

si acum ne prega sa plecam la nunta la o forumista hjarta me can't wait chicot
va pup!

#1799 2011-09-10 20:14:07

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

buna burticile...c efaceti voi?
onu felicitari pt bebelas care misca...si eu imi adu caminte cu drag de loviturile din burtica...si acum cand ma uit la ea zic: uite cine ma  lovea pe mine...o sa vedeti mai spre sfarsitul sarcinii ce lovituri o sa va dea....

poke nu te-ai ingrasat mult...
eumi-as fi dorit sa ma ingras ca stiam ca dupa ce nasc o sa slabesc si aucm sunt mai slaba decat eram  inainte....daca p etimupl sarcinii nu mai ma cuprindea niciun pantalon,acum toti imi sunt largi....

si s ava  mai dua un sfat...mancati tot ce va est epofta in timul sarcinii,mancati legume crude,fructe ,de toate...atunci cand o sa alaptati o sa va fie pofta si nu o sa puteti manca,decat daca sunteti norocoase si copiii nu o sa aiba colici sau daca le dati lp...eu in 4 luni am mancat  decat o para si aia nu toata o data...si cateva boabe de struguri...in rest , nu tu leguma cruda,nu tu fruct,....fetita mea a avut colici si  pot sa zic ca am tinut regim,nici acum nu  mananc d etoate...mai mananc cate o jum de rosie sau de ardei...mi-e frica sa mananc,caci stiu cum o durea burtica si stiu cum statea noaptea treaza....

asa ca mancati de toate acum..ca dupa aia nu se stie...

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#1800 2011-09-10 20:59:37

razu
Hero member

Smartucule, am uitat sa iti trimit pupici...Ma tin de ieri!
Va pup pe toate si va urez toate cele bune!

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1801 2011-09-10 22:00:27

n_loredana2008
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-20

hello burtici frumoase!

De mult timp nu am mai intrat aici, asa dor imi e...

Neruc, Poke va pupacesc cu drag.

Multe dintre voi cand eu eram inca la burtici aproape de venirea pe lume a lui Iannis erati la inceputul sarcinii si acum mai aveti atat de putin si vin si puiutii vostri...ce repede trece timpul.

Are dreptate Sweety insa as mai adauga un sfat care dupa parerea mea este cel mai important....odihniti-va cat puteti de mult. Cand era Iannis in burtica abia asteptam sa vina, sa il tin in brate, sa ma trezeasca noapte...insa acum as vrea sa mai fiu macar 1 zi gravida sa ma pot odihni. Dar lasa ca se face el mare....

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#1802 2011-09-10 22:50:37

Onutza23
Insomniac member

razu puss multumesc

poke si bebe pusspuss distractie placuta la nunta si felicitari pt kg tongue

sweety puss multumesc si sa stii ac eu aplic de acum sfatul tau. sotul meu face misto de mine, ma intreaba zilnic "ai mancat ceva?", si eu zic "da, salata de rosii" rotfl

lore puss si sfatul tau legat de odihna o sa-l aplic imediat ce colega mea se intoarce din soncediu. ah, si abia astept prenatalul sa dorm pana la 10 si sa enevesc cat de mult se poate big_smile

bebitza al meu n-a mai miscat azi, sau cel putin nu l-am mai simtit, si tare mi-as dori sa miste sa-l simta si sotul meu, aseara a adormit cu mana pe burtica mea si cand ma atingea pe mana credea ca misca bebe si tot cauta sa simta si el miscarea smile

#1803 2011-09-11 09:39:40

razu
Hero member

Neatza, burtici frumoase! hjarta
Au dreptate fetele cu sfaturile. Important e sa va alimentati corect, cu tot ce va face bine. Iar de dormit, da...profitati din plin. Mie toata lumea imi spunea sa dorm inainte de a naste (mai aveam vreo 2 saptamani) si, ironie sua nu, nu prea dormeam...Nu stiu daca de emotie, dar....Oricum, nu trebuie sa va speriati. Inceputul (primele saptamani) e mai greu, dupa care va acomodati.
E bine sa profitati acum sa va faceti cumparaturi, sa vizitati ce vreti, pe unde vreti, sa va plimbati cat mai mult, sa mergeti la cosmetica sau orice altceva...Dupa venirea pe lume a  copilului un timp va fi mai greu.
Duminica frumoasa!

Ultima oara a fost editat de razu (2011-09-11 09:39:56)

#1804 2011-09-11 11:08:57

pokemon
Diamond member

hello!
va pup pe toate si pe mamicile care ne sfatuiesc! puss
a fost tare fain aseara la nunta hjarta as mai fi stat chicot dar eram morti de oboseala...
bebe mi-a carat manute si picioare 3 ore in continuu smile cred ca il fac lautar lol
onu, la inceput nu il simti zilnic si o sa il simti mai ales cand stai linistita. daca te misti, el misca mai putin si nu il mai parcepi.
al meu copil se emotioneaza cand pune cineva mana pe burta si nu mai da din craci lol in schimb, se vede prin haine unde loveste smile
legat de kg in plus, mie mi se pare muuult un kg pe saptamana smile sper sa nu pastrez ritmul asta chicot

#1805 2011-09-11 14:04:23

Onutza23
Insomniac member

buna mamici si burtici pusspuss
va doresc o duminica frumoasa!

razu puss

poke si bebe pusspuss ma bucur ca te-ai distrat la nunta
legat de miscarile bebelului, stiu ca la inceput misca rar, dar abia astept sa-i simt urmatoarea miscare sa-l emotionez si pe sot. doarme numai cu mana pe burtica mea chicot
cat despre kg, sigur nu ai pus chiar atatea cate ti-a spus doctorul. eu m-am cantarit aseara cu burta plina si imbracat si aveam 1,5 kg mai mult decat la doctor. tre sa ma obisnuiesc sa ma cantaresc dimineata, inainte sa mananc, sa ma imbrac... atunci cred ca e relevant, intr-o zi ma cantaresc la pranz si peste doua zile seara inainte de culcare, deci nu prea se pune ce arata cantarul...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.