homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dereglarea ciclului...

#1 2011-07-19 19:34:52

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

dereglarea ciclului...

Buna
Revin ( dupa o perioada cand am fost ceva mai bine)...sufar de boala autoimuna Hashimoto...nu fac tratament pt asta...uterul imi e fibromatos cu noduli de 2 mm...
Problema e ca mi-a venit ciclul la 19 zile si acum in a zecea zi inca sangerez,,,putin ce-i drept dar sangerez cu cheaguri ff mici. Nu iau nici AC.
Din pacate nu pot ajunge la medic decat saptamana viitoare...sunt toti ocupati!
Sa fie dereglare hormonala? Imi si simt picioarele umflate ...retin apa! Ma tot gandesc ca o fi tiroida...
A patit cineva  ceva la fel? Ma puteti linistii cumva? Azi e abia marti si eu ajung la ginecolog abia miercurea viitoare...iar la endocrinolog abia luni pot suna pt programare...Imi va fi greu sa nu ma stresez atata timp!
Multumesc!

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#2 2011-07-20 01:00:17

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: dereglarea ciclului...

nataroman a scris:

Buna
Revin ( dupa o perioada cand am fost ceva mai bine)...sufar de boala autoimuna Hashimoto...nu fac tratament pt asta...uterul imi e fibromatos cu noduli de 2 mm...
Problema e ca mi-a venit ciclul la 19 zile si acum in a zecea zi inca sangerez,,,putin ce-i drept dar sangerez cu cheaguri ff mici. Nu iau nici AC.
Din pacate nu pot ajunge la medic decat saptamana viitoare...sunt toti ocupati!
Sa fie dereglare hormonala? Imi si simt picioarele umflate ...retin apa! Ma tot gandesc ca o fi tiroida...
A patit cineva  ceva la fel? Ma puteti linistii cumva? Azi e abia marti si eu ajung la ginecolog abia miercurea viitoare...iar la endocrinolog abia luni pot suna pt programare...Imi va fi greu sa nu ma stresez atata timp!
Multumesc!

de ce nu primesti tratament pentru tiroidita?

sangerarea poate fi de la fibrom.

mi-as dori sa te pot linisti, dar nu sunt in masura. cu siguranta investigatiile vor descoperi cauza si astfel o sa fie bine.

sanatate!

#3 2011-08-03 22:51:25

Andr.andr
Membru
Inregistrat: 2011-08-03

Buna,
Am si eu o problema. Trebuia sa-mi vina ciclul pe 24 iulie de atunci au trecut 10 zile si nici acuma nu mi-a aparut. Am avut contact sexual neprotejat de 2 ori, fara ejaculare. Mi-am mai facut  4 teste de sarcina la intervale de timp diferite, una chiar azi dimineata, fiecare iesid negativ. Simptome care arata ca ar trebui sa-mi vina sunt, dureri de burta..desi nu in fiecare zi. Ginecologul meu ii in concediu pana saptamana viitoare si nu stiu ce sa fac. Va rog sa ma ajutati cu un sfat daca crede ti ca sunt insarcinata sau ii o dereglare hormonala ( am trecut printr-o perioada foarte stresanta ). Va multumesc

#4 2011-08-03 22:53:59

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

andr daca testele au iesit toate negative sansele sa fii insarcinata sunt minime. Cel mai probabil e o dereglare din cauza stresului si a altor factori. Incearca sa te linistesti si sa astepti. Mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.