homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce e asta ????????

#1 2011-07-21 09:57:05

Andrew1kiss
New member
De la: Pitesti
Inregistrat: 2009-09-12
Site

Ce e asta ????????

cesafac
     E o chestie destul de delicata......
     nustiu De cateva zile, mai exact de luni, am observat ca pe capul penisului mi au aparut doua pete...initial nu le am luat in seama deoarece m am gandit ca m a muscat prietena mea. Insa de marti am observat ca sunt si niste scame destul de ciudate...nu stiu cum sa explic...e ca si cum mi s ar lua pielea...contact sexual neprotejat am avut cu prietena mea...da nu cred ca e din aceasta cauza pentru ca suntem curati amandoi, facem dus inainte si dupa...si nu e prima data cand avem contact sexual neprotejat ! Trebuie sa mentionez faptul ca nu ma doare, nu ma ustura. Mai e ceva...eu am un servici unde stau 12 ore in picioare 2 zile si apoi sunt liber 2. O fi din cauza ca am stat in picioare mult si n am avut cum sa ma spal ? Sau de la caldura ? PLS ASTEPT UN RASPUNS !
MERCI MULT !
cesafac

Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat.

#2 2011-07-21 10:04:12

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Re: Ce e asta ????????

parerea mea este sa consulti un medic. ai mancarime ceva?

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#3 2011-07-21 10:05:12

Andrew1kiss
New member
Site

NU nu am nimic...doar ce se poate vedea. alte simptome numai am !

Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat.

#4 2011-07-21 10:08:41

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

nu vad ce legatura sa aiba petele cu statul in picioare 12 ore pe zi. si nici cu "nespalatul" n-au treaba, doar faci dush dimineata si seara, nu? in zilele libere prespun ca nu te speli in permanenta asa ca nu vad cum ai putea fi "murdar" in zilele in care muncesti.
nu sunt cumva niste rosaturi? poate ai purtat lenjerie prea stramta/pantaloni prea stramti si ai transpirat...
oricum si eu as zice sa consulti un medic.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#5 2011-07-21 10:09:31

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

prietena ta nu are nicio problema? ai mai avut contacte neprotejate si cu alte fete?

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Publicitate

loading...

#6 2011-07-21 10:12:59

Andrew1kiss
New member
Site

alinda a scris:

nu vad ce legatura sa aiba petele cu statul in picioare 12 ore pe zi. si nici cu "nespalatul" n-au treaba, doar faci dush dimineata si seara, nu? in zilele libere prespun ca nu te speli in permanenta asa ca nu vad cum ai putea fi "murdar" in zilele in care muncesti.
nu sunt cumva niste rosaturi? poate ai purtat lenjerie prea stramta/pantaloni prea stramti si ai transpirat...
oricum si eu as zice sa consulti un medic.

Contacte cu alte fete n am avut deloc, si nu, nu are nici o problema. O stiu de 2 ani de zile si am mai avut contacte neprotejate cu ea.....dar lenjerie stransa chiar port, dar pantaloni stramti nu...si da, ma spal de cate ori este nevoie, chiar si de 4 ori pe zi daca simt nevoia...

Ar mai fi ceva....atunci cand m amepilat, am folosit o chestie de la avon...un fel de balsam...si stiu sigur ca am dat si pe acolo pentru ca am dat multa si a trebuit s o intind.

Ultima oara a fost editat de Andrew1kiss (2011-07-21 10:16:38)

#7 2011-07-21 10:51:24

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

e posibil sa te fi iritat de la acel balsam.. dar totusi e bine sa vezi un medic..

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#8 2011-07-21 10:56:35

Andrew1kiss
New member
Site

ok merci  neutral

#9 2011-07-21 11:26:28

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Andrew1kiss a scris:

cesafac
     E o chestie destul de delicata......
     nustiu De cateva zile, mai exact de luni, am observat ca pe capul penisului mi au aparut doua pete...initial nu le am luat in seama deoarece m am gandit ca m a muscat prietena mea. Insa de marti am observat ca sunt si niste scame destul de ciudate...nu stiu cum sa explic...e ca si cum mi s ar lua pielea...contact sexual neprotejat am avut cu prietena mea...da nu cred ca e din aceasta cauza pentru ca suntem curati amandoi, facem dus inainte si dupa...si nu e prima data cand avem contact sexual neprotejat ! Trebuie sa mentionez faptul ca nu ma doare, nu ma ustura. Mai e ceva...eu am un servici unde stau 12 ore in picioare 2 zile si apoi sunt liber 2. O fi din cauza ca am stat in picioare mult si n am avut cum sa ma spal ? Sau de la caldura ? PLS ASTEPT UN RASPUNS !
MERCI MULT !
cesafac

on topic: mergi la medic, poate sa fie orice si trebuie sa te trateze cineva daca nu vrei sa ajungi sa plangi cand faci pipi. e as simple as that, e ceva important pentru sanatatea ta. punct.
off topic: mor pur si simplu de uimire cand aud (nu neaparat in situatia ta, in general) suntem curati amandoi, facem dus inainte si dupa. de parca sifilisul, hivul sau hepatita trec daca faci dus....nu conteaza daca iti cunosti prietena de un an, de zece, de o mie, daca nu ati facut macar o data analizele impreuna nu merge cu o cunosc, e curata. nu ma refer, repet, la cazul tau, dar e o idee care chiar e periculoasa.

sanatate si mergi la medic!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.