|
Nu esti logat.
Ce e asta ????????#1 2011-07-21 09:57:05
Ce e asta ???????? Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat. Offline #2 2011-07-21 10:04:12
Re: Ce e asta ????????parerea mea este sa consulti un medic. ai mancarime ceva? Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #3 2011-07-21 10:05:12
Re: Ce e asta ????????NU nu am nimic...doar ce se poate vedea. alte simptome numai am ! Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat. Offline #4 2011-07-21 10:08:41
Re: Ce e asta ????????nu vad ce legatura sa aiba petele cu statul in picioare 12 ore pe zi. si nici cu "nespalatul" n-au treaba, doar faci dush dimineata si seara, nu? in zilele libere prespun ca nu te speli in permanenta asa ca nu vad cum ai putea fi "murdar" in zilele in care muncesti. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #5 2011-07-21 10:09:31
Re: Ce e asta ????????prietena ta nu are nicio problema? ai mai avut contacte neprotejate si cu alte fete? "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-21 10:12:59
Re: Ce e asta ????????
Contacte cu alte fete n am avut deloc, si nu, nu are nici o problema. O stiu de 2 ani de zile si am mai avut contacte neprotejate cu ea.....dar lenjerie stransa chiar port, dar pantaloni stramti nu...si da, ma spal de cate ori este nevoie, chiar si de 4 ori pe zi daca simt nevoia... Ultima oara a fost editat de Andrew1kiss (2011-07-21 10:16:38) Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat. Offline #7 2011-07-21 10:51:24
Re: Ce e asta ????????e posibil sa te fi iritat de la acel balsam.. dar totusi e bine sa vezi un medic.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #8 2011-07-21 10:56:35
Re: Ce e asta ????????ok merci Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat. Offline #9 2011-07-21 11:26:28
Re: Ce e asta ????????
on topic: mergi la medic, poate sa fie orice si trebuie sa te trateze cineva daca nu vrei sa ajungi sa plangi cand faci pipi. e as simple as that, e ceva important pentru sanatatea ta. punct. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|