homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Exluton

#1 2011-07-23 20:14:52

mada66000
Full member
Inregistrat: 2006-07-23

Exluton

Fetelor eu am nascut acum 9 saptamani si dupa trecerea lohiilor (aproximativ 6 saptamani) am inceput sa iau Exluton.Menstra inca nu mi-a venit si alaptez exclusiv.Adica din 3 in 3 ore.
Imi puteti spune din ce moment am inceput sa fiu protejata de o sarcina dupa inceperea contraceptiei cu Exluton?Intreb asta pentru ca am avut contact cu sotul meu la 10 zile dupa inceperea foliei (deci dupa a 10-a pastiluta).Am citit ca trebuia protectie suplimentara 14 zile.Care e adevarul?In prospect nu scrie nimic despre acest lucru si nu de alta insa stau cu emotii, nu ca nu mi-as dori si alt bebe insa am avut cezariana si stiu ca nu e indicat sa apara bebe asa repede si parca nici un test de sarcina nu am curaj sa fac acum.Chiar daca se zice ca alaptarea exclusiva poate fi chiar o metoda de contraceptie nu am incredere in asta.Va multumesc.

Edit: PS:Mi-am luat azi un test de sarcina sa scap de ganduri negre si a iesit negativ.Puteti sterge mesajull. dance

Ultima oara a fost editat de mada66000 (2011-07-25 14:59:54)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.