|
Nu esti logat.
Sarcina peste Anticonceptionale repercursiuni????Pagini: 1
#1 2011-07-25 10:53:15
sarcina peste Anticonceptionale repercursiuni????Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in lamurirea unei dileme: ce riscuri implica sarcina in timpul AC.? am facut o pauza de 3 poate chiar 4 zile intre ultima zi de menstra si reluarea Ac.in acest timp am avut contact neprotejat ( nu stiu ce a fost in mintea mea, am gresit stiu ) si in cele 21 de zile de AC nu le am luat ca la carte pe toate ca ora. am facut 2 teste ambele pozitive , programarea la medic e sapt aceasta pana atunci vreau sa stiu daca e sarcina conform testelor ce repercursiuni pot avea AC asupra fatului ?????????????? Offline #2 2011-07-25 11:48:21
Re: sarcina peste Anticonceptionale repercursiuni????Pai e vorba de hormonii din pastile, nu fac foarte bine fatului. Depinde si cate pastile ai luat dupa ce ai ramas, una e cand iei cateva pastile si alta cand iei o folie intreaga sau chiar 2. Numai medicul tau te poate lamuri, pentru ca exista cazuri si cazuri...au fost cazuri cand s-au nascut copii sanatosi, dupa ce mama luase Postinor care, dupa cum stii, are muuult mai multi hormoni decat o pastila de anticonceptionale. Offline #3 2011-07-25 16:31:18
Re: sarcina peste Anticonceptionale repercursiuni????la ce perioada de timp fata de contactul neprotejat ai facut testele de sarcina? Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #4 2011-07-27 11:10:33
Re: sarcina peste Anticonceptionale repercursiuni????testele le am facut dupa 4 zile de cand am observat ca nu mi vine menstr. contactul neprotejat a fost intr un interval de 5 zile intre ultima menstra si 1 pastila de AC.dupa ce am terminat blisterul cu AC am asteptat perioada de menstr. de la ultima pastila luata in termen de 3 zile ( regulat) imi vine ciclu . acum a intarziat. Ultima oara a fost editat de alterescu anca (2011-07-27 11:13:22) Offline #5 2011-08-06 12:01:56
Re: sarcina peste Anticonceptionale repercursiuni????buna ziua si va rog mult, ajutor din nou... Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-06 12:07:42
Re: sarcina peste Anticonceptionale repercursiuni????Sansele sa fii insarcinata sunt mici, oricum sa nu mai repeti greseala asta si alta data. Testul se face la o saptamana de la intarziere sau la minim 7-10 zile de la contact (ideal sunt 3 saptamani asa cum ai zis si tu). O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #7 2011-08-06 12:33:02
Re: sarcina peste Anticonceptionale repercursiuni????multumesc, x-ynna, mai astept ce pot sa fac? as fivrut sa fac un test sa vad dca-i alba sau neagra...dar mai astept pina luni... Offline #8 2011-08-06 12:37:04
Re: sarcina peste Anticonceptionale repercursiuni????Nu prea are treaba gynofortul, are aplicare locala. Eu nu pot sa iti spun ca sanse nu exista, ele exista dar sunt foarte mici. Sincer eu nu cred ca esti insarcinata. Linisteste-te si asteapta! nu e obligatoriu sa apara in aceeasi zi in fiecare luna . Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #9 2011-08-06 12:51:49
Re: sarcina peste Anticonceptionale repercursiuni????nu ma pot linisti...parca prea mare coincidenta....12 luni ''mi-a venit'' tot timpul vineri, si acum nu... Offline #10 2011-08-06 17:11:47
Re: sarcina peste Anticonceptionale repercursiuni????si stresul poate duce la intarzierea menstruatiei... Offline #11 2011-08-06 17:33:04
Re: sarcina peste Anticonceptionale repercursiuni????multumesc, cu siguranta si stresul a contribuit...dar, gata s-a rezolvat, tocmai mi-a venit menstruatia. Offline #12 2011-10-13 12:25:39
Re: sarcina peste Anticonceptionale repercursiuni????
asociaza si tu cu ceva... de exemplu cand iti bei cafeaua de dimineata sa spunem. daca te trezesti de obicei cam la aceeasi ora. sau te poate ajuta iubitul daca stati impreuna sau va vedeti zilnic ca de sunat nu se pune problema desi dupa 12 luni nu stiu cum de nu te-ai obisnuit... eu si in perioada de pauza am reflexul de a lua pastile. o singura data am uitat una, eram la tara si le iau seara si am picat lata de somn inainte de ora la care le luam oricum nu faceam sex de ceva timp si mai eram si in saptamana a doua deci eram protejata oricum. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|