|
Nu esti logat.
Ciclu sau...nu?#1 2011-07-25 21:33:51
ciclu sau...nu?buna am 20 de ani si am cam luat in greutate in ultimul an cam 10-15 kg treptat....dar acum vreo trei luni mi-a venit ciclul dar mai degraba erau niste scurgeri maronii decat ciclul normal...si a tinut mult prea putin fata de cum era inainte...apoi cea de a doua luna la fel si de 3 luni tot asa tin sa mentioez ca nu am avut nici un contact sexual pe durata cat am avut aceste mici surprize....oare sa fie o dereglare hormonala din cauza la greutate ..? sunt si foarte stresata lucrez intrun domeniu in care nervii imi sunt solicitati maxim..nu folosesc contraceptive... muultumesc Offline #2 2011-07-26 02:16:04
Re: ciclu sau...nu?s-ar putea sa fie o dereglare hormonala. Dar acum cat timp ai avut ultimul contact cu risc ? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2011-07-26 11:31:00
Re: ciclu sau...nu?
dar inainte ai avut? daca da, fa un test de sarcina. daca nu, fa un control ginecologic. Offline #4 2011-07-27 00:36:29
Re: ciclu sau...nu?nu am avut contact de ceva vreme cam 4-5 luni poate mai bine....si daca as fi insarcinata ar trebui deja sa mi se vada burta.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|