homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ciclu sau...nu?

#1 2011-07-25 21:33:51

eulizukk
Membru
Inregistrat: 2011-07-25

ciclu sau...nu?

buna am 20 de ani si am cam luat in greutate in ultimul an cam 10-15 kg treptat....dar acum vreo trei luni mi-a venit ciclul dar mai degraba erau niste scurgeri maronii decat ciclul normal...si a tinut mult prea putin fata de cum era inainte...apoi cea de a doua luna la fel si de 3 luni tot asa tin sa mentioez ca nu am avut nici un contact sexual  pe durata cat am avut aceste mici surprize....oare sa fie o dereglare hormonala din cauza la greutate ..? sunt si foarte stresata lucrez intrun domeniu in care nervii imi sunt solicitati maxim..nu folosesc contraceptive... muultumesc

#2 2011-07-26 02:16:04

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: ciclu sau...nu?

s-ar putea sa fie o dereglare hormonala. Dar acum cat timp ai avut ultimul contact cu risc ?

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#3 2011-07-26 11:31:00

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

eulizukk a scris:

tin sa mentioez ca nu am avut nici un contact sexual  pe durata cat am avut aceste mici surprize

dar inainte ai avut? daca da, fa un test de sarcina. daca nu, fa un control ginecologic.

#4 2011-07-27 00:36:29

eulizukk
Membru
Inregistrat: 2011-07-25

nu am avut contact de ceva vreme cam 4-5 luni poate mai bine....si daca as fi insarcinata ar trebui deja sa mi se vada burta....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.