|
Nu esti logat.
Zgarietura/rana........in fund#1 2011-07-25 23:03:19zgarietura/rana........in fundAm o problema cam jenanta :-< Saptamana trecuta tin minte ca m-am cam scremut la un scaun (lipsa de ciorbe/supe)..iar in zilele urmatoare cand am inceput sa beau lactate a revenit la normal. Problema este ca dupa fiecare scaun ma ustura un pic. Acum m-am uitat in oglinda si am vazut minunatia. Am o rana...ca o zgarietura de pisica...care merge spre inauntru un pic. De sex anal nu se pune problema..deci eu zic ca de la scremutul acela ca pana atunci nu cred ca am observat sa ma usture. Este posibil asa sa fie? Ultima oara a fost editat de deealexx (2011-07-25 23:04:50) Offline #2 2011-07-26 00:15:16
Re: zgarietura/rana........in fundcrema de galbenele e buna pentru rana pentur acea zona. si probabil si supozitorul acela, daca mama ta stie ca e bun; nu e asa greu sa il bagi, mai greu e sa reusesti sa nu il dai afara e zgarietura, nu cumva e hemoroid? Offline #3 2011-07-26 01:32:34Re: zgarietura/rana........in funda alunecat imediat inauntru cand eram mica plangeam si il simteam non-stop. Acuma parca nici nu am, ce a avansat tehnologia Offline #4 2011-07-26 02:14:45
Re: zgarietura/rana........in fundNu interactioneaza. Oricum poti sa te dai cu crema de galbenele si in ceva timp o sa-ti treaca. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #5 2011-09-10 19:50:58
Re: zgarietura/rana........in fundHello hello..ca sa nu mai deschid un nou subiect am zis ca voi scrie aici.De aprox 1 luna in zona genitala (doar pe o parte,langa labii) si pe linia fundului ) de la anus in sus mi-au aparut niste linii rosii,precum ar fi rani deschise-precum niste taieturi de cutit...care ustura fff tare si este fff jenant la toaleta (cand folosesc hartia igienica) si fac dus si folosesc sapun. ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline Publicitateloading...
#6 2011-09-14 11:58:25Re: zgarietura/rana........in fundse poate să te fi tăiat cu lama. nu-ţi aminteşti să fi văzut puţin s?nge c?nd te-ai ras? Aşa am avut şi eu doar una după cum probabil ai citit posturile de mai sus. Eu am folosit supozitoare Monorectal. 2 seri am pus. Av?nd ?n vedere că tu ai ?n exterior, poţi să laşi un supozitor afară din frigider să se ?ncălzească puţin şi apoi să te ungi cu el. ?ncearcă aşa măcar 2 seri. Nu ştiu dacă se v?nd la bucată, dar dacă da, cumpără două, deşi unul cred că ?ţi va ajunge, dar nu strică să ai de rezervă. Offline #7 2011-10-08 22:43:50
Re: zgarietura/rana........in fundam aflat cauza .....si eu m-am gandit ca poate m-am taiat cu lama dar nu tin minte sa fii sangerat dupa.Insa acum pot dormi mult mai linistita,mi-a spus cosmeticiana (cea care ma epileaza) ca este normal ca dupa ce o perioada de timp pielea s-a obisnuit sa fie "epilata" iar eu am dat cu lama,firul de par a iesit mult mai gros decat inainte ceea ce a intins pielea si a aparut zgarietura/sangerare...iar acum dupa 2 sapt de la epilat nu mai am nimik.Sooooo....decum am ajuns acasa am aruncat toate aparatele de ras,nici nu mai vreau sa aud de ele. O fi costand mai mult + durerea epilarii dar prin ce am trecut nu as dori nimanui sa treaca! Good to be over! ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|