homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Zgarietura/rana........in fund

#1 2011-07-25 23:03:19

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

zgarietura/rana........in fund

Am o problema cam jenanta :-< Saptamana trecuta tin minte ca m-am cam scremut la un scaun (lipsa de ciorbe/supe)..iar in zilele urmatoare cand am inceput sa beau lactate a revenit la normal. Problema este ca dupa fiecare scaun ma ustura un pic. Acum m-am uitat in oglinda si am vazut minunatia. Am o rana...ca o zgarietura de pisica...care merge spre inauntru un pic. De sex anal nu se pune problema..deci eu zic ca de la scremutul acela ca pana atunci nu cred ca am observat sa ma usture. Este posibil asa sa fie?

Mama mi-a zis sa bag supozitoare cu catina - Monorectal parca. Nu-mi vine sa-mi bag nimic in fund x( desi a zis ca dupa al doilea imi trece.... red ca o sa-mi pun cand ma culc ca sa fiu intinsa... insa.. cat de tare trebuie bagat? De cand nu mai sunt copil de-mi punea mama, eu nu mi-am pus niciodata :">

Si..voi ce parere aveti de problema asta? :-< va rog sa nu radeti ca si-asa mi-e jena..

M-am dat cu crema de galbenele pana apelez la supozitor..

Ultima oara a fost editat de deealexx (2011-07-25 23:04:50)

#2 2011-07-26 00:15:16

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: zgarietura/rana........in fund

crema de galbenele e buna pentru rana pentur acea zona. si probabil si supozitorul acela, daca mama ta stie ca e bun; nu e asa greu sa il bagi, mai greu e sa reusesti sa nu il dai afara smile e zgarietura, nu cumva e hemoroid?

#3 2011-07-26 01:32:34

deealexx
Hero member
Site

a alunecat imediat inauntru lol cand eram mica plangeam si il simteam non-stop. Acuma parca nici nu am, ce a avansat tehnologia lol

Nu e hemoroid. Nu ma mananca, nu ma doare. Faza e ca mi-am amintit ca inainte cu cateva zile sa ma fortez sa fac, bagasem epilatorul si inghinal si la un moment dat a aparut putin sange pe aparat si chiar ma miram ca nu vedeam unde sa ma fi prins aiurea. si stiu ca ma ustura atunci dupa ce faceam, insa ma gandeam ca o fi de la mancare... Acum inteleg ce si cum.

Sper sa treaca mai repede. Trece la un moment dat, nu?

Interactioneaza supozitorul cu anticonceptionalele?

#4 2011-07-26 02:14:45

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Nu interactioneaza. Oricum poti sa te dai cu crema de galbenele si in ceva timp o sa-ti treaca.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#5 2011-09-10 19:50:58

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

Hello hello..ca sa nu mai deschid un nou subiect am zis ca voi scrie aici.De aprox 1 luna in zona genitala (doar pe o parte,langa labii) si pe linia fundului ) de la anus in sus mi-au aparut niste linii rosii,precum ar fi rani deschise-precum niste taieturi de cutit...care ustura fff tare si este fff jenant la toaleta (cand folosesc hartia igienica) si fac dus si folosesc sapun.
Nu stiu ce poate fi,atat tin minte (cand a aparut) cand eram in vacanta si a trebuit sa folosesc lama pt epilat in zona inghinala,ceea ce eu deobicei megeam la epilat,ar putea fi de la asta,oare? Am folosit crema de bebelus crezand ca o fi vreo iritatie,dar nu a trecut.

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

Publicitate

loading...

#6 2011-09-14 11:58:25

deealexx
Hero member
Site

se poate să te fi tăiat cu lama. nu-ţi aminteşti să fi văzut puţin s?nge c?nd te-ai ras? Aşa am avut şi eu doar una după cum probabil ai citit posturile de mai sus. Eu am folosit supozitoare Monorectal. 2 seri am pus. Av?nd ?n vedere că tu ai ?n exterior, poţi să laşi un supozitor afară din frigider să se ?ncălzească puţin şi apoi să te ungi cu el. ?ncearcă aşa măcar 2 seri. Nu ştiu dacă se v?nd la bucată, dar dacă da, cumpără două, deşi unul cred că ?ţi va ajunge, dar nu strică să ai de rezervă.

#7 2011-10-08 22:43:50

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

am aflat cauza .....si eu m-am gandit ca poate m-am taiat cu lama dar nu tin minte sa fii sangerat dupa.Insa acum pot dormi mult mai linistita,mi-a spus cosmeticiana (cea care ma epileaza) ca este normal ca dupa ce o perioada de timp pielea s-a obisnuit sa fie "epilata" iar eu am dat cu lama,firul de par a iesit mult mai gros decat inainte ceea ce a intins pielea si a aparut zgarietura/sangerare...iar acum dupa 2 sapt de la epilat nu mai am nimik.Sooooo....decum am ajuns acasa am aruncat toate aparatele de ras,nici nu mai vreau sa aud de ele. O fi costand mai mult + durerea epilarii dar prin ce am trecut nu as dori nimanui sa treaca! Good to be over! big_smile

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.