homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52-110

#2072 2011-08-18 16:06:59

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52

dea puss puss goodluck sa vii cu vesti dungate puss

georgy puss puss puss puss kram kram kram ce faci? cum se simte tatal tau ?
ne-a fost dor de tine puss

#2073 2011-08-18 16:20:05

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Geo puss  par  nu-i nimic, bem o cafeluta acum wink . ce faci, esti ok?

.

#2074 2011-08-18 16:23:17

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

mayya puss  puss si mie imi este dor de voi  big_smile Dar seara vin in jurul orei 20 acasa si nu stiu cum sa fac sa ajung mai repede in pat.Astazi numai am mai  plecat , ieri si alaltaieri am cosit livada , avem 100 de pomi fructiferi..am avut ce cosi ..si treaba multa prin curte...Tata se simte bine, ii vine si lui greu de situatie.. cand il spal seara ,il vad cum se intristeaza dar mai fac cate o gluma si il fac sa zambeasca big_smile

Eu acum ies , m-a sunat o verisoara ca vin in vizita  la mine ,cu prietenul ei..vin din Bucuresti.
  Dupa ce pleaca ,sper sa mai intru pe forum.
   puss  wave

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2075 2011-08-18 16:32:44

mayya06
Insomniac member

georgy puss puss numai bine tatalui tau, are noroc de asa o fata
o zi frumoasa sa ai azi puss puss

#2076 2011-08-18 17:19:54

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

plec si eu un pic  wave

.

Publicitate

loading...

#2077 2011-08-18 17:22:26

mayya06
Insomniac member

pa mika puss wave

fetelor ies si eu ca acusi plec acasa

va pup dulce puss puss

#2078 2011-08-18 17:54:22

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

bună fetelor wave

am intrat să vă pup pe toate puss puss puss să vă mulțumesc că vă g?ndiți la mine, eu fizic sunt ok, psihic mai puțin, dar sper ca timpul să-și facă treaba și să așeze lucrurile..

anca ?n primul r?nd BUNĂ wink
?n al doilea r?nd legat de ideea ob-urilor eu sunt ?mpotriva lor.. de la ob-uri (pe care le-am folosit vreo 4 zile c?t am fost ?n luna de miere, adică ?n octombrie 2008) m-am pricopsit cu o ?frumusețe? de rană pe col pe care am reușit s-o vindec abia acum 4-5 luni.. so, deea ?ți recomand să NU folosești tampoane interne puss

mika, geo, mayya, dea, onu, sonish, diri, far puss puss puss puss puss puss puss puss și mai dau c?te puss puss puss pentru fetele pe care nu le-am nominalizat tongue

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-08-18 17:55:48)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2079 2011-08-18 20:38:37

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

hello
gata plajica pe ziua de azi
geo bine ai revenit printre noi puss
mika spor la casuta
sonia sper sa fie ok rezultatele la analize
deea poate ne faci o bucurie
almi puss si hug
mayya o seara placuta

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2080 2011-08-18 20:53:46

bunea georgeta
Platinum member
Site

am revenit wave

Almi puss nu am citit ce ati scris zilele trecute..dar din ce inteleg eu , tu nu esti bine puss Imi pare rau , sper sa iesi cat mai repede din starea aceasta

Mika, sunt bine puss Intr-un fel chiar aveam nevoie sa ies din casa , sa ma detasez putin de realitate.Sper sa-mi fie bine in continuare.

Green, multumesc puss

mayya, multumesc puss

#2081 2011-08-18 20:57:19

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

anca, nu sunt de acord cu tine. De ce zici ca poate sa apara probleme de la duphaston in cazul unei sarcini? Ba din contra, progesteronul ajuta in sarcina.

si in ceea ce priveste ciclul deei, a ovulat tarziu dupa cu poti sa vezi in graficul ei. Deci nu ii vine cm in z28, e in z10 DPO abia.

si eu am folosit ob mult timp inainte sa ma apuc de proiectul bebe, si cand mi-a zis dr la care am fost prima data ca nu sunt indicate m-am lasat de ele, desi mi-e f incomod cu ansorbante.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2082 2011-08-18 21:00:16

bunea georgeta
Platinum member
Site

nici eu nu sunt de acord cu ob-urile..Ocazional folosesc atunci cand sunt la mare , daca se intampla sa-mi vina uratii...atat

Noapte buna wave  puss

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-08-18 21:24:46)

#2083 2011-08-18 21:25:20

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

fete puss acum ajunseram.

green,multumesc puss

almisor puss sper ca o sa fii bine kram

miku puss ci faci?

geo puss asa da un copil ca tine applause

diri puss

maya puss

fusei la dr,facui pap si secretie.imi zise ca nu e nevoie de cultura de bacterii,pt ca nu mi-a iesit flora cu coci,etc.imi dadu trimitere la clinica unde sa fac HSG.pe 14 sept.si daca nu raman in 2 luni ma trimite la bucuresti pt inseminare.si imi dadura lacrimile cand ii spusei ca nu mai vreau un craciun trist ca anu trecut supa se uita la mine si zambi si imi zise sa vin in octombrie s-o trag de maneca daca nu raman gravi pana atunci.bine asta daca e totu bine cu trompele.o sa imi iau liber de la scoala toata ziua,pt ca fac hsg doar dupamasa.maine dim sun sa ma programez.cam atat.cu Dumnezeu inainte.

va pup pe toate puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2084 2011-08-18 22:11:03

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

noapte buna wave  puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2085 2011-08-18 22:45:43

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

hai sonia ai putina incredere. eu sper din suflet sa fie hsg-ul ok si sa ramai in alea 2 luni
noapte buna puss
eu mananc niste struguri si ma bag la un film. am depanat amintiri cu colegul pana acum ca s-a intors si el din vacanta big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2086 2011-08-18 23:43:02

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna dragelor, am intrat doar sa va salut si sa citesc din urma putin. azi am avut o zi grea rau la munca si n-am avut timp nici sa deschid laptopul. pe seara am mers la nasi ca azi a fost ziua de nastere a nasei, ne-am intors mai devreme si va citesc putin pana incepe serialul pusspusspuss

sonia puss goodluck  goodluck sa rezolvati cu asigurarea la apartament, sa va despagubeasca. sper sa te mai lase durerea de spate, sa poti dormi si tu mai bine
goodluck sa-ti iasa bine pap-ul si secretia si multa bafta pe 14 sept la hsg, sa ramai insarcinata in prima luna dupa interventie!
somn dulce!

mayya pusspuss

dea puss goodluck  goodluck pt cand te hotarasti sa faci testul, sa fie cu doua liniute

any puss cum a fost la endo? sper ca bine. cand mai intri pe mess sa-mi lasi te rog adresa ta, vreau sa-ti trimit ceva

diri pusspuss

mika pusspuss

pucca pusspuss

georgi pusspuss te-ai mai odihnit, te simti mai bine? cata treaba aveti la tara... ma bucur ca tatal tau se simte bine, sa-si revina curand  goodluck

almi pusspuss sper ca timpul sa te ajute sa fii bine si psihic, nu doar fizic kram

green puss noapte buna

ma bag si eu in pat, va citesc maine. somn dulce tuturor! pusspusspuss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-08-18 23:50:20)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2087 2011-08-19 08:20:20

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Buna dimineata fetelor! puss
Vad ca nu este nimeni asa de dimi,dar pregatesc eu cafeluta sa fie calda pe cand intrati! mornincoffee mornincoffee mornincoffee

Ma duc sa citesc!

Giorgi multumesc frumos! kram Ma bucur ca tatal tau se simte mai bine...sper din suflet si ma rog sa se simta si mai bine! rugaciune

Anca puss multumesc pt raspuns! Tare mi-as fi dorit sa fie cum ai spus tu,dar din pacate la mine ciclul vine cand vrea el,o data la 20 zile,dupa la 29,apoi 34-35,am avut si la 40 zile.....ceea ce ma face sa nu pot prezice cu exactitate cam cand ar putea sa vina! De la Duphaston eu nu m-am dereglat chiar deloc,de aceea am si precizat faptul ca am mai luat! Iar referitor la hormoni....la cati am bagat in ultimele luni...nu cred ca unul in plus ar face chiar asa mult rau! A...si inca ceva...chiar daca mi-ar fi venit sambata,in nici un caz nu mi-ar fi trecut pana marti,pe mine ma tine aproape 7 zile in cap...iar de ob chiar nu poate fi vorba....cred ca ar trebui sa ma postez langa un wc public si sa merg din 30 in 30 de minute! Iti multumesc inca o data! Totusi eu tind sa sper in varianta mai optimista...aceea de a fi ramas insarcinata si atunci chiar ca nu ar mai fi nici o problema! kram

Mayya kram oricat de mult mi-ar place sa sper.....raman totusi cu picioarele pe pamant! Dar iti multumesc din suflet pt gandurile bune! puss

Almi kram puss iti multumesc pt faptul ca desi nu te simti bine (psihic) ti-ai facut timp sa-mi raspunzi! Nu stiu ce sa iti spun...dar ma rog pt tine... ca intr-o buna zi toate se vor rezolva! Si....nu folosesc ob,pt ca ciclul meu este destul de abundent...deci nu are rost! Te pup si te imbratisez cu drag! kram

Green, kram crede-ma ca mi-as dori sa va fac o bucurie,sau sa-mi face-ti voi mie una....pt ca de mult nu a mai fost distractie pe forum....dar acum sa vedem! puss Iti multumesc pt gandurile bune! puss

Diri kram Se vede treaba de moderator...nu-ti scapa nimik!  wink  tongue Ma bucur ca iti faci timp si pt mine! kram Doamne Ajuta sa va aprobe dosarul pt FIV cat mai repede posibil! rugaciune

Sonia puss Se pare ca vestile sunt bune in ceea ce priveste doctorul si HSG! Doamne,ma rog pt tine sa nu fie nevoie de IA si sa ramai gravida pana in octombrie! De fapt asa va fi...vei ramane sigur...imediat dupa ce faci HSG....ai sa vezi...si sa vezi ce chef tragem aici pe forum! kram

Onutza multumesc din suflet! kram Sper....

Ultima oara a fost editat de dea_dea (2011-08-19 08:56:09)

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

#2088 2011-08-19 08:49:57

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

neata

dea cand faci testulet?
de acum daca iei progesteron oricum nu ai cum sa stii daca iti intarzie si ai ramas big_smile.

Hau ca iti facem putina galerie  majoreta

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2089 2011-08-19 08:57:38

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Diri,cred ca pe luni am sa incerc sa fac un test...este bine? As fi in Z14 DPO....ma gandesc ca desi este Surecheck poate,poate....Multumesc pt motate!

Ultima oara a fost editat de dea_dea (2011-08-19 09:03:24)

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

#2090 2011-08-19 09:11:46

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

neata fetelor pusspusspuss

dea puss neata si multumesc de cafea, ce matinala esti. stiu ca ai zis ca nu ai cum sa ajungi in carrefour, dar nici o farmacie dona nu gasesti mai aproape? la mine femina s-a pozitivat in Z13 dpo  goodluck  goodluck

diri neata puss. si eu ii fac galerie deei  majoreta  majoreta  majoreta

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.