homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52-122

#2300 2011-08-21 12:15:54

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52

Ce fain de tine Sonia  smile  puss

Diri si eu as suna maine, nu as astepta deloc, daca ai analizele de ce sa mai astepti? De ce sa fi disperata? Suna draga si rezolva, nu mai astepta, sa vina puiutul mic  puss

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#2301 2011-08-21 12:23:37

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

aveti dreptate. Sotul mi-a zis sa mergem maine sa fac si aceste ultime analize si dupa ce primesc rez sa sun. Cred ca asa am sa fac.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2302 2011-08-21 12:34:48

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

hello fetelor
sonia frumos vis puss
ms onu sper sa fie in regula
diri eu zic cum a zis sotul tau. mergi maine fa analizele si suna dupa amiaza
ana puss

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2303 2011-08-21 13:00:25

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

gata.veni al meu .seduse sa ia ce imi mai trebuie.si ii zisei sa ia bere  big_smile

anuca puss

diri goodluck

green puss da,frumos vis.si uitai sa spun pe baietel il chema S.paul iulian.nu imi mai amintesc numele de fam

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2304 2011-08-21 13:12:24

AnaArc
Hero member

Green  puss o zi frumoasa iti doresc.

Sonia  puss  eu cred ca o sa ramai graviduta cat de curand si o sa ai un baietel, foarte frumos numele, asa cred ca ar trebui sa-i pui daca visul e premonitor.  goodluck  goodluck  Si eu am visat ca eram gravi chiar inainte cu vreo luna sa raman si soti meu m-a visat gravi inainte cu cateva zile sa aflam, deci...  goodluck  goodluck

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

Publicitate

loading...

#2305 2011-08-21 13:37:15

sonia30
Moderator

anuca puss mersi.da io nu eram gravida chicot era mare baietelul

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#2306 2011-08-21 13:43:01

AnaArc
Hero member

Stiu, am inteles, dar iti spuneam ca a fost ceva asemanator la mine, am inteles perfect cum a fost visul tau. Mi-a povestit cumnata mea de nasa surorii ei ca inainte sa ramana gravi a visat ca avea un baietel si se numea Victor, a ramas gravi la putin timp si era sigura ca e baietel pt ca asa visase, nici nu a vrut sa-i spuna dr ce e, a nascut chiar baietel si i-au pus numele Victor.  puss  goodluck

#2307 2011-08-21 14:25:23

sonia30
Moderator

anuc,Doamne ajuta! puss noi cred ca o sa ii punem nasi pe sora si cumnatu meu.si pe cumnatu meu il cheama paul chicot

mancaram,baui un pahar de bere,ne bagam in patuc.vb mai tarziu puss

#2308 2011-08-21 14:33:46

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

Bună și pupici tuturor puss puss puss

ana puss

onuța puss sper să fie cum spui tu..

mayya puss mie nu mi-a zis nimic de aspirină.. m-a ?ntrebat de acid folic de c?t iau, i-am zis că de 5 mg și a zis să-l iau ?n continuare și să mai iau un femibion pe zi.. ne-a spus să mergem la androlog să ne punem de acord cum facem cu tratamentul pentru prolactina lui C și cu FIV-ul și după ce rezolvăm cu el să mergem iar la dumnealui..

dea puss goodluck să fie cu ochișori

diri puss mă bucur din suflet că ți-au acceptat dosarul pentru FIV kram să dea Domnul să iasă totul bine și să faci gemeni sau tripleți (sau ce-ți dorești tu să se ?mplinească) goodluck
- c?t despre femibion, sorry, am vb prostii buga a zis ceva de anticoagulant și sigur se referea la clexane... nu sunt ? apele mele ?n perioada asta și probabil mai fac greșeli, scuze ..
- eu aș suna m?ine big_smile

poke puss vom vedea..

sonia puss

green puss mulțumesc kram să dea Domnul rugaciune

elena puss

AnaArc a scris:

Almi tu de ce nu vorbesti cu noi, esti online si nu ne zici nimic? Ce e cu tine in ultimul timp? Tin minte ca ai devenit puternica, optimista, hai sa te vedem.  puss  trombon

smile am fost online și v-am citit tot timpul, dar am avut și altă treabă de făcut, nu am avut c?nd să vă răspund..

?ntr-adevăr, trec printr-o perioadă nu tocmai plăcută.. M-am săturat de discuții, m-am săturat de starea asta de continuă tensiune, m-am săturat să fiu supărată.. De c?teva zile mă g?ndesc serios să plec cu C c?t mai departe posibil și ?ncep să-mi doresc asta tot mai mult.. Oriunde, cu c?t mai departe cu at?t mai bine.. Nu vreau să fug, vreau liniște, vreau să iau viața de la 0 și NU mai vreau discuții ?ntre mine și C din cauza altora..
ana, da, am fost online pentru că, printre altele, c?t stau la laptop, caut chirii peste hotare.. ?mi caut un loc al meu/al nostru unde pe zi ce trece ?mi doresc tot mai mult să ajung.. Fie că va fi peste 4-5 luni, fie că va fi peste 1 an sau 2 sau 5 sau 10.. problemele din ultimele 2 săptăm?ni nu mi-au mai dat voie să mă mai g?ndesc așa intens la proiectul bebe.. și așa mi-am propus să nu mă mai g?ndesc la bebe dec?t după ce văd negru pe alb că totul este ok cu analizele lui C.. la mine n-are ce să mai fie ok.. ce trebuia să fie bine a ieșit prost și culmea e că prea multe de ?ndreptat nu am.. așa că totul depinde de C..
Sper să nu vă supărați pe mine dar e o perioadă aiurea.. prefer să intru să vă scriu o dată pe zi dec?t să stau cu voi și să fiu o companie proastă..

vă pup dulce pe toate puss puss puss
o duminică c?t mai frumoasă (ce a mai rămas din ea chicot ) !

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2309 2011-08-21 14:49:09

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

hello frumoasele mele puss puss puss puss

am intrat sa va salut si sa va doresc o duminica placuta!
noi acusi plecam la ziua prietenei mele , deci mai intru pe seara cand ma intorc

pupicei multi si dulci puss puss puss puss

#2310 2011-08-21 16:19:43

sonia30
Moderator

almisor puss sper sa nu mai aveti probleme si sa fii acolo unde iti gasesti linistea.unde vrei tu si iti e bine kram

maya puss distractie placuta!

eu atipii un pic.al meu doarme.in rest nu cred ca facem nimic.om iesi la plimbare.mai tarziu.

tocmai ce ma sunara 2 fete de la mine din clasa sa ies cu ele la plimbare.da e prea cald.

#2311 2011-08-21 17:09:41

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna fetelor puss

sonia puss iti doresc sa devina realitate visul tau, dar numai partea cu copilul, restul sa fie altfel smile
odihna placuta puss

ana si bebe pusspuss o duminica frumoasa si voua!
si eu am visat ca am in burtica un bebe baietel si ziceam ca se va numi Luca smile

diri puss si eu as suna maine daca as fi in locul tau, ce daca pari disperata, nu esti sa ai un bebe numai al tau?chicot  goodluck sa te programeze cat mai curand

green puss

almi puss iti doresc sa-ti iasa totul asa cum vrei tu, sa se linisteasca apele, sa dispara discutiile si tensiunea si daca asta iti doresti, sa pleci peste hotare, iti doresc sa fie asa cum e mai bine!

mayya puss distractie placuta la aniversare si o duminica frumoasa!

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2312 2011-08-21 17:30:31

sonia30
Moderator

onu,mersi puss al meu pleca pana la serv,eu ma spalai pe cap,imi taiai unghiile.mai am sa mausuc si sa il fac un pic cu peria.mai tarziu un pic mergem pe afara la plimbare.mananc un cornet de inghetata big_smile tu esti la munca?

#2313 2011-08-21 19:26:57

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

buna iubitele mele puss

sunt terminata, ieri toata ziua am muncit, azi la fel, de bine ce am ajuns acasa nu am staat deloc sa ne odihnim  disperat  disperat

Almi puss am citit in fuga ca esti trista si nu doar pentru analize ci si in viata zilnica , iti dau un sfat, nu lasa pe nimeni sa va supere sau sa bage raca in familia ta (tu si sotul ) aveti oricum destule pe cap , incearca sa ii ignori pe restul ca nu va ridica nimeni statuie
eu te pup dulce, sper sa iti treaca cat mai repede puss

Sonia :kiss; am disparut ieri cu treaba , am baut cafeaua si nu am mai avut cum sa intru , al meu deja se apucase de munci grele  chicot

va pupicesc pe toate, e liniste rau pe aici zilele astea puss

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2314 2011-08-21 19:35:09

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

wave

Almi, imi pare rau ca treci prin momente dificile. Nu stiu despre ce e vorba, dar ma rog sa treasca mai repede perioada asta tensionata si sa va mai linistiti. Orice decizie luati, important e sa va fie voua bine.

Multumesc pt urari, oricati imi da D-zeu atatia vreau, dar macar unu sa-mi dea. Sotul a zis ca are 2 maini, eu 2, o sa ne descurcam noi cumva daca ies mai multi big_smile

Am citit putin despre tratamentul pt FIv ca sa nu fiu chiar afoana, pana acum nu stiam mai nimic. Am vazut ca sunt 2 tipuri: protocol lung si protocol scurt. Cel lung e un pic mai complicat, pt ca presupune tratament si in ciclul premergator ciclului FIV. O sa vad ce imi zice dr, oricum o sa -i precizez ca daca se poate as prefera sa ne organizam cumva ca eu sa nu ma fatai Iasi -Sibiu. Sa vedem ce mi se zice la telefon.

onu,multumesc.

Stateam si ma gandeam, cred ca soriceii mei din vis prevesteau ceva  chicot . A inceput cu aprobarea dosarului. Ma mai iau catedeata gandurile negre, dar incerc sa le alung rapid si sa ma gandesc ca o sa-mi reuseasca FIV, si la botezul bebelului surorii mele o sa am burtica mare  angel

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2315 2011-08-21 19:53:11

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
diri, fii optimista, gandeste pozitiv...incearca sa te vizualizezi cu burtica si sunt sigura ca o vei avea foarte curand!
almi, nu pot decat sa iti doresc sa se limpezeasca apele si tot raul sa fie spre un bine!
sonia, eu chiar te vad mamica de baiat smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2316 2011-08-21 20:23:44

AnaArc
Hero member

Am revenit si eu  smile

Almi  puss  sper ca nu te-ai suparat pe mine pt ce ti-am scris, tocmai de aia ti-am scris pt ca am lipsit un timp si cand v-am lasat erai puternica, optimista, acum am vazut ca nu mai esti asa, ca ceva se intampla, ceva te macina, iti doresc din suflet sa treaca tensiunea asta, sa nu se mai bage nimeni in familia ta si toate sa se rezolve asa cum va doriti voi, sa fiti linistiti  puss  sper ca ai inteles intentia mea. Nu m-a deranjat deloc ca erai online si nu ziceai nimic, ma gandeam doar ca suferi si nu zici nimic, intelegi?

Onutza si bebe  puss  puss  merci frumos, poate se implineste visul tau  smile  goodluck

Angel, Sonia, Diri, Poke si cine mai e   puss

#2317 2011-08-21 20:58:55

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

sonia da, sunt la munca. am o nunta, dupa ce m-a prins dimineata cu o cumatrie smile. abia astept sa treaca, sa-mi iau de-o grija. plimbare frumoasa!puss

angel si bebe pusspuss pai voi in loc sa va odihniti v-ati apucat de munca? tu esti femeie de munci grele? bataitza, baga somn si odihneste-te, ati avut un drum lung si de cand v-ati intors nu stati deloc

diri pai noi nu ti-am spus ca visele tale cu soricei sunt de bun augur? sunt sigura ca anunta aparitia lui bebe. hai curaj si sa nu mai fii pesimista! pusspuss

ana si bebe doar DD stie daca se va implini sau nu, indiferent de rezultat noi suntem f fericiti

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2318 2011-08-21 21:38:18

AnaArc
Hero member

Am facut clatite  big_smile  acum m-a palit somnul  sover  dar mai rezist ca nu pot dormi fara soti meu si o sa dorm foarte rau si putin desi sunt obosita, asa e de cand a plecat el  supa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.