homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52-131

#2471 2011-08-22 22:00:51

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52

Mika mamica  kram merci frumos, la anul o sa faci si tu cu minunea ta  hjarta  hjarta   par

Mayya  kram  mi-ai facut pofta de ciorbita, o sa mananc si eu ciorbita cu mamaliguta in seara asta  big_smile

Ce mult imi doresc sa fiti toate cu burtica de Craciun, Doamne ajuta  rugaciune  rugaciune  rugaciune  rugaciune  rugaciune

Soniuca foarte bine faceti  puss  noapte buna si vise placute  puss O sa fi fericita de Craciun  rugaciune  rugaciune  rugaciune

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-08-22 22:02:54)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#2472 2011-08-22 22:03:56

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

sonia puss puss cum a fost plimbarea ? noapte buna si vise soricoase puss puss

anuca puss sa ai pofta

#2473 2011-08-22 22:06:08

AnaArc
Hero member

Mayya merci mult  puss

Chiar merg sa mananc acum, m-a strigat mami, e gata mamaliguta  smile

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

#2474 2011-08-22 22:40:32

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

noapte buna!  puss  wave

.

#2475 2011-08-22 22:44:23

mayya06
Insomniac member

noapte buna fete dragi puss puss puss fug si eu la somn puss puss

Publicitate

loading...

#2476 2011-08-22 22:45:49

AnaArc
Hero member

Mika, Mayya  puss  puss  noapte buna si vise placute.  wave

#2477 2011-08-22 23:24:17

AnaArc
Hero member

Noapte buna va spun si eu  puss  wave

#2478 2011-08-22 23:34:49

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

mika asa e smile vedem din septembrie ce va fi si la noi. spor la casuta si bafta la fiv sa incepeti cat de repede se poate
ana acus parca vad ca scrii de bebelina ta...asa repede trece timpul
sonia nu prea imi plac mie dovleceii insa asa as manca o ciorba acum..yummy
mayya cine stie ce surpriza vei ascunde si tu in curand big_smile
diri tin pumnii de acum inainte sa fie bine
nu mai stiu ce am citit big_smile dar va pup pe toate
merg si eu la culcus.
noapte buna

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2479 2011-08-23 00:13:43

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

hello beauties! puss puss puss

sonia puss sper să treacă totul..

onuța puss o să vedem ce va fi.. sper să fim norocoși cu plecatul ?n afară.. că depinde 100% de noroc smile

angel puss mulțumesc pentru sfat kram m?ine noi plecăm cu ai mei la munte.. o să rezolv totul cu persoana ?n cauză c?nd venim de la munte.. nu vor răm?ne lucrurile așa... poate sunt eu mai ?tra-la-la? la cap dar de c?nd au ieșit discuții nu am ?n cap dec?t cum să rezolv problemele și cum să dau restul ?napoi celor care m-au supărat.. cu o persoană am rezolvat.. mai e una..

diri puss ai dreptate big_smile abia aștept să ne dai vestea că faci tripleți happydance
goodluck cu tratamentul!!!

anuca puss nu m-am supărat sub nicio formă pe tine pentru ce mi-ai scris kram stai liniștită wink

dea puss puss puss  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta FELICITĂRI din suflet draga mea!!! să ai o sarcină ușoară, fără probleme și naștere la termen goodluck

mayya puss sărut-m?na! să fie așa cum spui tu smile

far puss mulțumesc.. sper și eu să treacă repede smile

muco puss

mika puss sper din suflet ca p?nă data viitoare c?nd vin la București să dispară perioada asta de tensiune prin care trec acum și să reușim să ne vedem iar.. să stăm mai mult la taclale că mi-e dor (chiar dacă nu ne-am ?nt?lnit dec?t de 2 ori rodnar )

gata, ați plecat la somn..
noi m?ine plecăm la munte cu ai mei.. nu știm pe unde ajungem, cert e că ne ?ntoarcem de luni ?ncolo, săptăm?na viitoare.. tata vrea să ajungem prin Maramureș.. om vedea.. C din c?te am ?nțeles p?nă pe 6 septembrie sigur nu pleacă, așa că ... iar stat acasă, iar pas la bani roll dar privesc partea pozitivă: stăm mai mult unul cu altul big_smile

vă pup dulce pe toate puss puss puss aveți grijă de voi și sper să mai găsesc locuri cu internet p?nă ajung acasă săptăm?na viitoare, dacă nu, vă citesc c?nd ajung acasă smile
somn ușor, o săptăm?nă super ușoară și plină de teste +++ goodluck

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2480 2011-08-23 07:54:16

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Buna dimineata!

Multumesc fetelor pentru urari. Sa speram ca totul va fi bine. Eu mi-am propus sa fiu optimista. Deja ma visez cu burtica smile. Dr. I am auzit ca este un dr f serios si compenetent, de aceea l-am si ales, si sper din suflet ca ma va ajuta sa raman graviduta. mi se tot pare ca visez...parca nu-mi vine a crede ca am ajuns in pasul asta. SDper sa ma trezesc cand am un beta mareeee big_smile

mika, mi-a placut aia cu bibe  chicot  Iti doresc din tot sufletul sa iasa totul bine la histeroscopie, si apoi cel mai important sa iti reuseasca FIV-ul. Ne mutam toate la burtici da??

Almi, distractie placuta la munte, incerca sa te detasezi in vacanta asta!  puss

tripleti?  chicot Daca imi da 3, atunci 3 vreau, dar cum am mai zis, ma multumesc cu unu.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2481 2011-08-23 08:57:15

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

neata puss  puss

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2482 2011-08-23 09:22:38

far_away
Hero member
Inregistrat: 2010-06-28

neata fete puss

sonia, bafta cu analizele goodluck
mikule puss ma bucur ca esti bine  kram spor cu casuta si sa ai o zi usoara puss
ana si bebelina puss sper ca azi sa ai net wink si sa poti intra pe la noi smile uite cum trece timpul, mai e doar putin pana vine al tau smile .... ti-am mai zis ca te-a lasat pe maini bune, doar esti in grija ficei tale tongue nu? sa aveti grija de voi kram pusspusspuss
maya goodluck sper sa ne faci o surpirza placuta luna asta smile rugaciune sa vina bebe hjarta
almisor puss sa aveti distractie placuta la munte si sa veniti muuuult mai relaxati puss
dea, cum esti? hjarta ai mai facut test sau beta? goodluck
pupici si pt restul pusspusspusspuss

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#2483 2011-08-23 09:32:04

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Neata! puss

Merg sa citesc ca acum am ajuns la munca si am o pauza mica!

Far nu am mai facut nimik! La beta trebuie mers de dimi,iar eu nu am cum sa ajung...plus ca deseara plec la mare...Acum va fi exact cum va vrea Dumnezeu!

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

#2484 2011-08-23 09:36:25

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza dragele mele puss  puss  puss
va invit la cafea, cioco, ceai, limo mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee
diri multa bafta in continuare goodluck  goodluck  sa te rasplateasca Dzeu pt tot rugaciune
imi place mult starea care este acum pe forum, ma bucur din suflet pt voi applause 
o inteleg pe maya ca exact asa ma simt si eu, plina de speranta si optimism happy
almi distractie faina la munte, sa te intorci cu mintea limpede puss  puss
mika  puss  ai aparut ieri si eu nu mai eram supa , uite iti las o cafea  mornincoffee  si iti doresc o zi usoara kram  sa ramai  gravida  din prima rugaciune  si sa ma iei si pe mine cu tine la burtici big_smile
maya  mornincoffee hai ca e o noua zi frumoasa, mai ai un pic si vi cu vestea buna majoreta
sonia si pt tine am mari sperante rugaciune  esti in cursa cu maya majoreta
onutza esti bine? nu ai mai intrat supa multi pupici puss  puss  puss  pt tine si bebe
angelus e gata cafeaua mornincoffee  puss
deea  puss  puss  puss  puss  si pt bebe rodnar
faruc o zi frumoasa puss
cmin, anuca, green puss  puss  puss
va dores o zi frumoasa

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#2485 2011-08-23 09:37:31

AnaArc
Hero member

Neata dragelor,  puss  puss  puss  o zi frumoasa va doresc, eu sunt fericita ca azi dupa-amiaza imi pleaca sotiorul spre casa  happy  happy

Green  puss , da, trece foarte repede timpul, mai e putin, multa bafta sa fie totul bine si la voi  goodluck  goodluck

Almisor  kram ma bucur ca nu te-ai supi, ma gandeam sa nu ma intelegi gresit, sa fie super la munte, sa te distrezi cum trebuie, sa-ti incarci bateriile sa rezolvi totul cand te intorci applause  applause  ca-ti sta sotiorul acasa, ma bucur pt tine  puss

Faruc,  kram prezent  big_smile , da, mai e putin, abia astept sa ajunga acasa sa fiu si eu linistita  puss  par  cum a fost la dentist? ai grija si tu de tine puss

puss  pt toata lumea.

Any  puss  puss  ma bucur ca esti vesela si optimista, tine-o tot asa  applause  applause

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-08-23 09:39:18)

#2486 2011-08-23 09:44:52

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

anuca puss  puss  ma bucur pt tine applause   imediat ajunge acasa sotiorul tau drag
cum te simti? cand mai mergi la control? big_smile

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#2487 2011-08-23 09:50:26

AnaArc
Hero member

Any  kram  merci frumos, mai e putin ca e in Franta, dar oricum joi e acasa  happy  happy sunt bine, sambata merg la dr  puss  o zi usoara si frumoasa iti doresc.

#2488 2011-08-23 09:53:19

mayya06
Insomniac member

neata frumoasele mele puss puss puss puss puss

almi puss puss ma bucur ca plecati la mune, va veti linisti si voi putin, sa aveti vreme buna si sa va relaxati cat mai mult puss puss puss

green puss puss sper sa va fac o surpriza cat mai repede, asa cum sper sa pleci si tu la burtici cat mai repede puss puss

dirida puss puss neata , imi place atitudinea ta tummenupp , plecam la burtici happy

cmin si bebe puss puss neata

far puss puss neata, sper sa resusesc rugaciune dar tu esti prima suspecta big_smile goodluck goodluck

dea si bebe puss puss neata ! cum esti? te-ai linistit? sa nu intrerupi duphastonul deloc puss puss
sa te distrezi la mare dar sa ai grija de burtica puss puss puss

any puss puss neata si multumim de cafeluta si de incurajari puss puss

ana si bebe puss puss ma bucur pentru tine, ai vazut ca a trecut repede puss puss

#2489 2011-08-23 09:53:41

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Gata,am finalizat de citit ce mi-ati scris ieri! M-am linistit foarte mult,de fapt voi m-ati linistit...nu stiu ce m-as face fara voi....si imi pare tare rau ca deseara plec si o sa lipsesc o saptamana din sanul acestei ,,familii"! Va multumesc enorm...nici nu am cuvinte....

Imi pare rau de asemenea ca nu am cu ce sa pun poza cu testul,o am pe telefon,dar nu am cablu....

Diri rugaciune Doamne ma bucur tare,tare pt tine! Stiam eu ca se da startul la gravidute,dar crede-ma ca nici prin cap nu imi trecea sa sparg eu gheata! De fapt asta a fost prima luna din ultimul an in care m-am si rugat sa-mi vina uratii ca sa ma pot bucura si eu cateva zile de concediu....si uite! rugaciune sa reuseasca FIV,sa-l faci cat mai repede,si sa-ti ti comoara in brate,ca banii nu mai conteaza....

Mika kram  multumesc din suflet,nu numai pt urari,cat si pentru sprijinul acordat tot timpul cand am avut o problema!Nici nu stiu cum asi putea sa-ti multumesc vreodata! Cat despre doc mea...nu stiu ce sa mai cred...totusi ar fi bine sa i-au o pauza...si sa caut pe altcineva! Dar deocamdata vreau sa ma relaxez putin si sa uit de lucrurile acestea!

Almi kram multumesc la fel de mult pt ajutorul tau! Ma rog pentru tine! Si vreau sa cred ca te voi lua cu mine...

Ana puss multumesc!
Poke kram iti multumesc inca o data! puss

Sonia,Mayya,Far,Mika, Muco,Almi,Giorgi,Diri,Green pazea ca va i-au dupa mine....nu scapati asa de usor! smile

Va multumesc inca o data tuturor!
Si daca am uitat pe cineva,imi cer mii si mii de scuze....dar cand va fi sa plecam toate la burtici,luam si prima pagina cu noi!

Mayya asa am sa fac,merg cu Duphaston deocamdata,pana ce ma intorc,dupa care voi lua o decizie...sa vad incotro ma voi indrepta! Iar in concediu...cel mai mult voi avea grija de burtica! Nu voi sta prea mult la soare,nici in apa....doar asa cate putin! Multumesc! kram

Ultima oara a fost editat de dea_dea (2011-08-23 09:57:24)

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.