homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52-136

#2566 2011-08-23 19:27:05

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52

sonia puss stiu ca e urat cu ovule dar asta e. klion ai mai incercat? ca daca ai incercat si nu a trecut mna..degeaba pui. bine ca poti face hsg. abia astept sa ne dai o veste buna cat de curand hjarta
onu mai relaxeaza-te puss
ana..apropo de lapte, ia sa merg sa bag si eu o cana  ca de vreo saptamana am probleme cu treaba..ies la cateva zile si inainte ieseam zilnic... mai ales ca am mancat si nectarine, sper sa-si faca efectul rotfl2

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2011-08-23 19:27:48)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2567 2011-08-23 19:33:43

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

green puss nu,nu am mai folosit klion.tre sa imi cumpar preze cesafac

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2568 2011-08-23 19:37:08

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

pup fetele puss
ufff nu mai am deloc timp de stat la barfa , suntem in reparatii cu casa , eu nu e ca muncesc prea mult dar stau mereu sa ii explic la nepot ce si cum trebuie facut si le dau o mana de ajutor cand e cate ceva mai usor
asta e . trebuie sa le facem

voi ce mai faceti ? merg sa citesc nitel din urma

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2569 2011-08-23 19:41:18

sonia30
Moderator

angelus puss spor la treaba!sa terminati repede!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#2570 2011-08-23 20:08:02

angel_sweety
Platinum member

am citit atat cat am putut
Far puss ce ai facut la dentist? ai probleme cu dantura? mai bine rezolvi acum inainte sa vina bebe ca porma e naspa rau

Mayya puss esti dulce tare, imi place optimismul tau, sper sa se molipseasca si restul fetelor

Mikule puss mersi, si mi-a imi lipsiti mult, poate reusim sa ne sincronizam si noi in vreo zi sa bem o cafea virtuala
spor la treburi si la casuta
goodluck  goodluck astept octombrie , sa vina cat mai repede  chicot

Sonia puss mersi mult, iar ti-a iesit vaginita? pe soacra-ta as  box si  sm nu o baga in seama , e o idioata care vrea sa isi dea importanta

Almi:kiss: distractie placuta la munte, iar cand te intorci sa ii zici persoanei respective tot ce ai pe suflet, nu se merita sa menajezi pe nimeni , descarca-ti nervi ca asa e bine

Any puss multam de cafea, o iau acum , vad ca esti optimista , d-zeu are el grija de tot, in curand vei avea burtica ta si totul va fi bine

Green puss acusica vine septembrie

Dea puss concediu placut, sa ai grija de bebe

Georgi puss tot nu i-a trecut tatalui tau ? poate reusesti sa mai intri si tu nitel

nu mai stiu pe cine nu am pupacit , asa ca las de rezerva puss puss
si ca ati fost cuminti va servesc cu o prajiturica cu mac si ciocolata
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/14920_mac.jpg

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

Publicitate

loading...

#2571 2011-08-23 20:18:16

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Sonia imi pare rau ca nu au iesit rezulatele chiar ok  puss , dar e bine ca poti face Hsg  happy  goodluck  goodluck

Green  puss  chicot sa treaca treaba  goodluck

Angel spor la treburi puss

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-08-23 20:20:05)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#2572 2011-08-23 20:21:07

angel_sweety
Platinum member

Ana puss uitasem sa te pup chicot cand iti apare sotul acasa?

Onutza puss nici pe tine nu te-am pupat , de ce esti suparata? iti e greu acum cu munca?

#2573 2011-08-23 20:25:07

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Angel nu-i nimic, cred ca maine noapte ajunge, nu cred ca reusesc pana maine seara, depinde cum e drumul, dar mai e putin  happy  puss

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#2574 2011-08-23 20:28:55

angel_sweety
Platinum member

hai ca acusi se face maine , mai ai putin

#2575 2011-08-23 21:03:42

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

va pup!
nu am apucat decat sa citesc pagina asta...
sonish, eu iar ma bag in seama cu sfaturi smile dar spun si eu ce si-a facut treaba la mine.
doar ca probabil vei putea face numai dupa hsg, inainte nu are rost...
de la inceputul cm, in paralel cu ovulele date de doc (macmiror, in cazul meu) am pus si supozitoare carpicon. in timpul tratamentului cu ovule, medicul mi-a zis in fiecare seara, inainte sa pun ovulul sa fac spalaturi cu tantum rosa. si eu am facut, de la sine putere, o seara cu tantum o seara cu ceai vaginal cumparat de la plafar...
dupa o luna si jumatate, adica de 2 ori am facut tratamnentul, mi s-a dus vaginita mixta si rana pe col...de la pap ll, am ajuns la 1 fara nici o problema...
eu am spus experinta mea, daca ajuta pe cineva sau doreste cineva sa foloseasca chestiile naturiste, dau detalii si mai exacte despre cum am facut....

va pup!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2576 2011-08-23 21:19:47

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

hopsieu

.

#2577 2011-08-23 21:22:51

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Buna puss  wave Ce mai faceti?Eu acum am intrat in casa.Sunt franta neutral
Sper ca sunteti bine.Ceva noutati?
Eu am intrat numai sa va salut , stau cateva minute pe forum.

Sper sa reusesc intr-o zi sa citesc si eu tot ce ati scris voi , sa aflu si eu tot ce s-a intamplat in lipsa mea.
Eu ies , maine am iar  o zi grea.
Va pup puss  wave

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-08-23 21:31:19)

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2578 2011-08-23 21:39:56

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

hello dragele mele puss puss puss puss puss
scuzati disparitia de azi dar a murit netul mad

sonia puss puss imi pare rau de vaginita dar important e ca poti face hsg, goodluck cu tratamentul, sa scapi cat mai repede de ea. si am mai auzit de rezultate bune cu carpicon cum zice poke, nu ar fi rau sa incerci si tu goodluck

onutza si bebe puss puss multumesc, de acu doar optimista pot fi ca atat mi-a ramas. sper ca esti ok si a trecut supararea, desi cred ca de la oboseala ai fost suparata puss

poke si bebe puss puss

angel si bebe puss puss multumim de praji drool si goodluck cu treaba, ce reparati/construiti?
cat de spre optimism big_smile sper intr-adevar sa molipsesc pe toata lumea puss puss

mika puss puss  iesi de acolo

georgy puss puss puss puss puss ce dor mi-a fost de tine. stiu ca treci printr-o perioada aglomerata si sper sa fie totul bine. cum se mai simte tatal tau? multa sanatate! puss puss
vesti noi : Dea e graviduta , Diridei i-a fost aprobat dosarul pentru FIV happy
au inceput vestile bune

green puss puss , ana si bebe puss puss si cine mai este pe aici puss puss

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-08-23 21:41:38)

#2579 2011-08-23 21:51:48

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

gata, m-am harnicit destul. mai am de intins o masian de rufe si sa fac dush. si vasele de spalat, dar maine
am facut papricas de pui si briose cu ciocolata si banane, iar am primit laude de la sef  chicot

ana, sonia probabil am acumulat prea multa oboseala si m-a enervat si camerista care n-a binevoit sa anunte ca nu vine la serviciu iar camerele toate erau de pregatit de cazare. ieri am fost si camerista chicot. m-am simtit mai bine dupa, asta e, trebuia sa ma eliberez

sonia imi pare rau ca ti-a iesit vaginita, nici nu stiu ce sa-ti spun. mie ti-am zis, candida mi-a trecut de tot din prima cu ginefort crema vaginala. ma bucur ca poti face hsg  goodluck
de ce iti trebuie prezervative? pe perioada tratamentului cu ovule nu se face sex deloc

green puss de acum ma relaxez, multumesc

angel puss spor la treaba si sa terminati curand cu reparatiile prin casa
drool arata super prajitura ta
nu mi-e greu cu munca, mi-a fost weekend-ul asta ca am avut o cumatrie sambata si nunta duminica si eu am ajuns acasa numai la 6-7 dimineata si am dormit si putin. dar am recuperat cat de cat si acum mi-a trecut si supararea

georgi puss ma bucur ca ai intrat putin si la noi, desi esti obosita. o zi cat mai scurta maine, macar sa treaca repede daca se anunta a fi grea

mika puss zi ceva

mayya da, oboseala a fost de vina. acum sunt ok puss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2580 2011-08-23 21:59:17

sonia30
Moderator

fete puss

noi fuseram la o plimbare

angelus puss multu de praji.da,tot vaginita.cu soacra mea n-am avut nici o problema niciodata,da acu cu copilu am.si mai am io ceva.da la timpu potrivit!

any puss multumesc

poke,multumesc de sfat smile carpicon am pus si io cand am racit la ovare acum 3 luni.rectal le foloseai,nu?dr ii zise lu mama ca de data asta sa nu mai fac spalaturi,acum 3 sapt mi-a dat tantum rosa spalaturi si ovule feminelle vagi c.acum klion si atat.nu cred ca imi trece.tu ce ai avut?te referi la gardnerella de o aveai inainte de sarcina?

maya,multumesc puss

mikule par gata ziua de azi? puss

geo scump puss sper ca esti bine si tu si tatal tau

onu,multumesc puss pai am citit ca putem face cu preze cesafac

nu stiu ce naiba de nu imi trec inflamatiile astea.alui meu nu i-a dat nici un tratament.a zis ca nu e nevoie la vaginite.da io nu iau apoi de la el?sau el n-are?

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-08-23 22:03:52)

#2581 2011-08-23 22:15:22

sonia30
Moderator

noapte buna.va pup.ma bag la dus si patuc puss

#2582 2011-08-23 22:16:25

angel_sweety
Platinum member

am revenit

Mika puss iesi de dupa canapea , te-am vazut

Mayya puss bravo , sa nu iti scada optimismul
noi suntem cu casa, nu am terminat tot , mai avem proiectul inca in desfasurare, dar eu anul asta nu am avut cum sa imi ajut sotul

Georgi puss ai zile pline si grele, ma bucur ca mai dai cate un semn

Onutza puss bine ca ti-a trecut supararea

Sonia puss sa  nu pui la suflet rautatile gratuite

#2583 2011-08-23 22:21:59

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

sonia eu stiam de la doctor ca in timpul tratamentului cu ovule nu se face sex, nici macar protejat. dar cum stii tu mai bine... somn dulce! puss

angel si bebe supararile trec si vin la mine, nu le las sa stea prea mult smile

fug si eu in pat, ma doare putin capul si mi-e si somn. maine o sa fiu ca noua dupa ce dorm vreo 10-11 ore tongue. va pupacesc pe toate, somnic dulce si vise pe masura! pusspusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2584 2011-08-23 22:24:44

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

sonia puss puss somn usor puss poate ar trebui sa ia si sotul o pastila de flucovim  nustiu

angel puss puss sper sa fiu rasplatita curand wink
spor sa terminati ce v-ati propus goodluck

onutza puss puss noapte buna

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-08-23 22:26:10)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.