homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52-36

#666 2011-07-30 10:17:48

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52

Sonia , rosie drool
eu am zis sa scrie la burtici sa nu va suparaati ca sunt eu curioasa

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#667 2011-07-30 10:21:18

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

angelus chicot

poate sa scrie in 2 cuvinte si aici.eu una nu ma supar

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#668 2011-07-30 10:22:07

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Rosie Sonia chicot

Onutza puss La multi ani taticului tau! Multa sanatate, sa se bucure de cat mai multi nepoti.

Tati meu nu o sa-si cunoasca nepotica supa ma apuca...

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#669 2011-07-30 10:30:22

angel_sweety
Platinum member

Ana sa crezi tu ca nu, cine crezi ca vegheaza asupra voastra sa va fie bine?
mai degraba fata nu isi va cunoaste bunicul, insa o poti ajuta tu cu poze, povestiri si amintiri puss

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#670 2011-07-30 10:30:34

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

sonia e totul in regula, bebe creste cum trebuie, multumesc puss kram

am scris mai multe dincolo, pt cine vrea sa citeasca, nu vreau sa se supere fetele pe mine ca povestesc detaliat aici

va multumesc pt urarile pt tatal meu, a schimbat prefixul si nu puteam sa nu-l aniversam cum se cuvine. s-a distrat ca niciodata!

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-07-30 10:32:25)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#671 2011-07-30 10:35:32

angel_sweety
Platinum member

Onutza gata, am citit acum fug la treaba , te vazusem online si am zis sa astept sa ne povestesti chicot
sa fiti cuminti

#672 2011-07-30 10:45:20

AnaArc
Hero member

supa Ai mare dreptate Angel, merci mult puss , sigur e foarte fericit pt noi, spor la treaba, sa nu te obosesti.

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

#673 2011-07-30 10:47:29

angel_sweety
Platinum member

Ana nu fi trista ca te bat
mersi, gata am fugit, nu am lucruri grele de facut , dar acum trebuie sa fug la paine

#674 2011-07-30 10:54:29

AnaArc
Hero member

Mi-a trecut aproape de tot Angelus, asta e viata, fugi la paine sa nu se termine puss

fetelor ma bag si eu la treaba, ne auzim mai tarziu puss

#675 2011-07-30 11:11:33

Onutza23
Insomniac member

ana, angel sa aveti spor la treaba pusspuss

eu chiar daca nu postez, sunt tot aici, am de recuperat din urma

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#676 2011-07-30 12:41:09

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Buna
   angel , Ana, Onu , sonia, Nera puss

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#677 2011-07-30 12:53:26

angel_sweety
Platinum member

Georgi puss
eu am intrat sa va urez wk placut, la mine apar niste musafiri , acum am aflat si eu lol , dar nu ma deranjeaza ca sunt musafiri placuti

#678 2011-07-30 13:22:40

Onutza23
Insomniac member

am ajuns in sfarsit la zi cu noutatile:

sonia felicitari inca o data pt rezultatele bune la analize si succes pe mai departe!
imi pare rau ca ti-ai gasit casuta devastata, sa o reparati repede si sa va recuperati investitia!
goodluck joia viitoare la doctor, sa fie bine si sa ai rezultate bune si la secretie

any puss sper ca al 3-lea doctor sa-ti scurteze interdictia si sa va puteti apuca de bebe in curand!  goodluck in august la doctor, sa fie totul bine. abia astept sa ne spui cum ati petrecut aseara marele moment chicot
concediu placut, chiar daca e scurt, sa aveti un weekend frumos
am ales acelasi vals ca si voi la nunta, superb hjarta

diri puss imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atatea necazuri, dar sper sa va aprobe dosarul si in curand toate probleme sa vi le streaga bebe cu un zambet

georgi puss te-au deochiat bine persoanele alea, de ti-ai revenit asa greu. azi cum te simti?

far puss gem de banane? nu am auzit niciodata. le-ai combinat cu caisele? cum a iesit?
si eu citisem pe aici ca tre sa faci sex o data la 2 zile, sa aiba timp spermatozoizii sa-si revina, dar uite ca eu in luna in care am ramas am prestat vreo 10 zile la rand  chicot

angel si bebe pusspuss pipote in sos de smantana  drool  drool
te mai doare capul?
weekend placut cu musafirii pusspuss

green puss concediu placut!

mayya puss luna asta sa fie outul cel mai norocos de pana acum  goodluck  goodluck
inca nu ti-au plecat musafirii? sa treaca repede sapt asta si sa plece de la tine
sa reusiti sa plecati si voi in concediu cateva zile, sa va odihniti

laura_rts  eu in februarie am avut si chlamydia si ureaplasma pozitive. am facut tratament cu antibiotic, azitromicina 3 zile pt chlamydia si 10 zile doxiciclina pt ureaplasma. am scapat din prima de ele . sa faci tratamentul impreuna cu sotul tau, si de preferat sa iei si ceva sa te apere de candida, protejeaza-ti stomacul si ficatul goodluck  goodluck

dea puss sa intri sa ne spui cum a fost la doctor  goodluck  goodluck sa fie ok si pap-ul si sa primesti tratamentul cel mai bun pt candida

Alecsa_andra bine ai venit si sa ramai cat mai curand insarcinata! ceva analize ai facut pana acum?

cmin puss frumos cadoul tau, atata timp cat e ceea ce isi doreste sotul, eu zic ca e perfect  birthday  birthday

elena puss ma bucur ca ai resuit sa mai intri la noi. si ma bucur ca ai primit vesti bune la eco, sa functioneze tratamentul si sa scapi de toate problemele

#679 2011-07-30 13:26:16

sonia30
Moderator

geo scump puss ce faci?

onu,ma bucur puss e indeajuns sa stiu ca e totu bine

anuca puss nu fi trista,ca se supara si bebica kram

angelus,weekend placut! puss

terminai med,iesiram de facuram mici cumparaturi,care ne terminara toti banutii dei-am facut zilele astea roll imi luai niste adidasi roz cu sclipici chicot al meu insista sa ii iau,ca eu ma gandeam ca tre sa platesc facturi...

acu mancam si lenevim.va pup puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#680 2011-07-30 13:28:56

Onutza23
Insomniac member

sonia multumesc mult kram
pofta mare si leneveala placuta, sa porti sanatoasa noii adidasi

#681 2011-07-30 13:44:37

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

angel, palavrageala placuta wink  puss

Onu , astazi ma simt bine puss .Tu ce faci?

sonia, sa porti cu palcere ce ti-ai cumparat puss . sa-ti fie de bine pranzul/..inca putin si termin curatenia si apoi '' taiat frunze la caini'' chicot  ca sunt singura pana maine dupa amiaza wink

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#682 2011-07-30 13:46:59

Onutza23
Insomniac member

georgi eu prin casa, fara chef de treaba, doar as sta si nimic altceva chicot

#683 2011-07-30 13:49:15

laura_rts
Hero member
Inregistrat: 2010-10-24

Onutza23 a scris:

am ajuns in sfarsit la zi cu noutatile:

sonia felicitari inca o data pt rezultatele bune la analize si succes pe mai departe!
imi pare rau ca ti-ai gasit casuta devastata, sa o reparati repede si sa va recuperati investitia!
goodluck joia viitoare la doctor, sa fie bine si sa ai rezultate bune si la secretie

any puss sper ca al 3-lea doctor sa-ti scurteze interdictia si sa va puteti apuca de bebe in curand!  goodluck in august la doctor, sa fie totul bine. abia astept sa ne spui cum ati petrecut aseara marele moment chicot
concediu placut, chiar daca e scurt, sa aveti un weekend frumos
am ales acelasi vals ca si voi la nunta, superb hjarta

diri puss imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atatea necazuri, dar sper sa va aprobe dosarul si in curand toate probleme sa vi le streaga bebe cu un zambet

georgi puss te-au deochiat bine persoanele alea, de ti-ai revenit asa greu. azi cum te simti?

far puss gem de banane? nu am auzit niciodata. le-ai combinat cu caisele? cum a iesit?
si eu citisem pe aici ca tre sa faci sex o data la 2 zile, sa aiba timp spermatozoizii sa-si revina, dar uite ca eu in luna in care am ramas am prestat vreo 10 zile la rand  chicot

angel si bebe pusspuss pipote in sos de smantana  drool  drool
te mai doare capul?
weekend placut cu musafirii pusspuss

green puss concediu placut!

mayya puss luna asta sa fie outul cel mai norocos de pana acum  goodluck  goodluck
inca nu ti-au plecat musafirii? sa treaca repede sapt asta si sa plece de la tine
sa reusiti sa plecati si voi in concediu cateva zile, sa va odihniti

laura_rts  eu in februarie am avut si chlamydia si ureaplasma pozitive. am facut tratament cu antibiotic, azitromicina 3 zile pt chlamydia si 10 zile doxiciclina pt ureaplasma. am scapat din prima de ele . sa faci tratamentul impreuna cu sotul tau, si de preferat sa iei si ceva sa te apere de candida, protejeaza-ti stomacul si ficatul goodluck  goodluck

dea puss sa intri sa ne spui cum a fost la doctor  goodluck  goodluck sa fie ok si pap-ul si sa primesti tratamentul cel mai bun pt candida

Alecsa_andra bine ai venit si sa ramai cat mai curand insarcinata! ceva analize ai facut pana acum?

cmin puss frumos cadoul tau, atata timp cat e ceea ce isi doreste sotul, eu zic ca e perfect  birthday  birthday

elena puss ma bucur ca ai resuit sa mai intri la noi. si ma bucur ca ai primit vesti bune la eco, sa functioneze tratamentul si sa scapi de toate problemele

Iubita, nu mi-a dat sa iau nimic de stomac si de ficat. Mi-a dat doar strict 14 zile de doxiciclina impreuna cu sotul. In perioada asta se poate face sex cu prezervativ? Multumesc pt raspuns! Va pup pe toate!

Mamica lui Razvan Gabriel 30.07.2012

#684 2011-07-30 13:58:57

sonia30
Moderator

onu,multumesc puss

geo puss multumesc kram f bine,leneveste chicot

ma duc sa fac exercitiile si stau un pic in pat,cu toate ca e mare galagie afara,deci somn,nu cred

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.