homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52-40

#742 2011-07-31 17:15:58

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52

gata somnu si cititu smile

geo,multumesc puss

coco,o duminica placuta si tie puss

onu,mersi si serviciu usor puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#743 2011-07-31 17:21:28

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Bine ai revenit , sonia puss  wink

Almi puss sa sti ca te-am vazut rodnar ..cum a fost la dr ? mini concediul cum l-ati petrecut? esti bine? puss

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#744 2011-07-31 17:55:43

sonia30
Moderator

multumesc,geo puss  big_smile

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#745 2011-07-31 19:36:36

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

hello! am ajuns home.. după ce am citit 11 pagini și am răspuns și am scris o grămadă, nu știu prin ce mijloc am reușit să șterg tot răspunsul meu kilometric și nu mai pot face nimic să recuperez ce scrisesem grater acum o iau de la capăt.. o să răspund pe fiecare zi..

27.07.2011:

angel_sweety a scris:

Almi puss distractie placuta

mucoasa a scris:

almi distractie frumoasa si multa bafta la bucuresti goodluck

mulțumesc mult! a fost tare frumos hjarta
la București nu am mai ajuns.. ne-au sunat că dr ajunge pe 5 august și C nu poate ajunge atunci.. o să fac programare ?n septembrie, n-am ?ncotro sad

dirida puss pe 22 dr Albu mi-a dat Femibion 1/zi și a zis că să mergem neapărat la androlog.. problema este la soț.. trebuie să rezolvăm cu prolactina și dacă aducem prolactina ?n limite și spermograma se ?mbunătățește avem șanse să răm?nem și fără FIV sau IA (deci natural) cu puncții la mine (sper că zic corect ce zic) smile
am citit mesajele tale.. m-am ?ntristat un pic, dar nu pentru egoismul pe care l-ai invocat, ci pentru altceva:
1. problema banilor = o cunosc foarte foarte bine.. știu sentimentul pe care ?l ai atunci c?nd conștientizezi că pentru a avea un copil trebuie să plătești mii de euro, că ?mplinirea ta ca femeie stă agățată de miile de euro pe care le dai pentru un FIV care nu este nici pe departe 100% sigur de reușită (și c?nd zic MII de euro nu exagerez.. aici includ: procedura, drumurile la specialiști, analizele, tratamentele etc etc etc..)
2. ?egoismul? (despre care ai vb) = dorința de a avea un copil (după părerea mea) se transformă ?n egoism atunci c?nd o faci pentru tine și numai pentru tine, c?nd vrei cu orice preț să fii gravidă de dragul de a trece prin perioada unei sarcini, iar după ce naști să renunți să te mai g?ndești la copilul căruia i-ai dat viață arunc?ndu-i biberonul ?n gură să nu mai pl?ngă pentru că te doare capul sau ești obosită, maltrat?ndu-l etc.. asta ?nseamnă egoism din punctul meu de vedere..
tu nu ești egoistă, pur și simplu ești stresată de situație: fără bani suficienți + așteptarea răspunsului legat de dosarul pentru FIV + problemele celor 3 analize (legată de prima problemă) = stresul și g?ndirea asta a ta ?nu risc, nu c?știg?.. eu zic că dacă vei sta să analizezi situația vei concluziona că tot timpul ăsta ?n care ai ?ncercat să ai bebele tău a fost/este ?n zadar ?n cazul ?n care vei afla că bebele care prinde viață ?n p?ntecul tău este cu multiple malformații sau mai știu eu ce alte ?minunății? din astea.. vei face analizele, sunt sigură... și pentru că nu vreau să cobesc, prefer să mă limitez la a-ți spune ?graba strică treaba, și uneori este mai bine să aștepți 1-2 luni ?n plus ca să fie totul bine? wink
multă baftă ?ncă o dată goodluck și sper din suflet să nu te superi pentru ce ți-am scris puss puss puss
LE: de-aia nu am vrut eu să mă leg la cap prin a colabora cu statul pentru FIV.. te confrunți cu nervi și stres inutile ?n plus, pe l?ngă stres-ul și nervii care le ai oricum din cauza situației și a terțelor problemele care apar sad

Andreed & Maria puss puss
te așteptăm printre noi anul viitor kram

far_away a scris:

almi puss si sa-ti treaca durerea sa te poti bucura din plin de zilele urmatoare  par

madalyna7 a scris:

Almi puss sa-ti treaca durerea de stomac!

puss a trecut durerea, și m-am bucurat mult de zilele la munte, chiar dacă au fost doar 3 chicot

cmin, muco puss puss
am citit că v-ați ?ntrebat ce-i cu atmosfera asta de liniște aici.. eu cred că fetele sunt plecate prin concedii, au musafiri, sunt la muncă.. eu de exemplu nu mai intru at?t de des pentru că e C acasă și suntem mai mult plecați.. plus de asta m-am schimbat un pic ?n ultima vreme (de c?nd am ?nceput investigațiile amănunțite pentru bebe), și acesta e un motiv pentru care intru mai rar, că nu mai am dispoziția necesară să fac atmosferă cum făceam ?nainte.. dar nici deloc să nu mai intru nu pot că-mi sunt dragi toate fetele, chiar dacă cu unele am avut mici divergențe, chiar dacă pe altele le-am certat/ironizat/tachinat.. TOATE-mi sunteți dragi și mereu mă g?ndesc la voi smile

bunea georgeta a scris:

Almi  puss  chicot ...C a patit asa de la un pahar cu bere..am ajuns cu el la spitatlul de urgente...Daca durerea nu te lasa , bine ar fi sa treci pe la un spital puss

puss nu a fost nevoie de mers la spital.. am rezolvat cu eliminarea definitivă a băuturilor carbogazoase, cu fierturi și omeran big_smile
goodluck să se rezolve cu problema lui C al tău.. cred că și pe al meu ?l vor trimite să facă RMN cesafac

dea_dea a scris:

Almi,iti multumesc pt raspunsurile tale! Iti doresc distractie placuta la munte! puss

dea puss goodluck să treacă candida, PAP-ul va fi ok, sunt sigură big_smile
te așteptăm mai des pe la noi puss

bunea georgeta a scris:

Eu v-am impartasit  ceea ce gandesc eu , prin ce-am trecut eu si amicele mele...Acum ar trebuii sa va suparati pe mine?Eu zic ca NU , sunt lucruri triste/ socante dar adevarate...trebuie as invatam din greselile altor persoane, sa ne impartasim din experiente...Fiecare sa retina din ce se scrie , numai ce se considera ca este bun de luat ca exemplu.

bine punctat tummenupp

relelor  punish  punish  punish ați vb de m?ncare iar sad eu de m?ine ?ncep o cură de slăbire mai drastică.. mai sunt 10 săptăm?ni p?nă cununăm și vreau să dau jos 8 kg cesafac

Onutza23 a scris:

almi puss ma bucur ca te simti mai bine. have fun zilele astea, relaxeaza-te si tin pumnii pe vineri!  goodluck

puss legat de vineri.. am zis mai sus ce s-a ?nt?mplat sad

retas am m?ncat și eu o ?nghețată că de m?ine, no more sweets cesafac

bunea georgeta a scris:

si Almi la fel face, n-ati vazut ce hotarata era? ca poate ramane graviduta fara fiv big_smile  stia ea ceva rotfl2

almi s-a limitat la a d?rd?i de frig la B?lea Lac lol apropos.. am ajuns pe Transfăgărășan.. chiar dacă C nu prea era de acord diablo

am terminat de citit pe ziua de 27 lol merg să ?i iau pe cumnați de la aeroport roll ..
mai citesc c?nd revin ce s-a scris din 28 p?nă azi puss puss puss

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-07-31 19:40:27)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#746 2011-07-31 20:08:38

bunea georgeta
Platinum member
Site

Bine ai revenit , Almi puss  deci nu ati ajuns la dr..Eram putin curiosa ce o sa-i spuna dr . referitor la prolactina...cu siguranta o sa-l puna sa faca RMN...Deci v-ati simti bine , v-ati detasat putin de problemele cotidiene. Ma bucur puss .Pana la urma ti-ai dat seama ce ti-a provocat starea aceea de rau?..Si inca ceva: ce regim vrei sa tii? vreau sa mai dau si eu jos 10 kg lol ...( imi place mult sa visez cu ochii deschisi chicot ).Ati facut poze? rodnar

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-07-31 21:44:47)

Publicitate

loading...

#747 2011-07-31 21:01:34

sonia30
Moderator

almisor,bine-ai revenit! puss cum a fost pe transfagarasan?ca vrem si noi sa mergm sapt viitoare.spor la slabit! goodluck

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-07-31 21:02:05)

#748 2011-07-31 21:30:03

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

am revenit. multumesc fetelor, sper sa am spor pana marti ca sunt ultimele 2 zile de munca dupa care plec in concediu  happy  happy (acum ma bucur pt ca voi fi libera 12 zile, dar la intoarcere tot atatea va trebui sa lucrez non stop )

almi bine ai revenit pusspuss. imi pare rau ca nu ati mai putut ajunge la bucuresti, sa rezolvi cu programarea in septembrie. ce bine ca te-ai relaxat la munte, chiar si numai 3 zile sunt binevenite cand e vorba sa scapi de stresul cotidian. pe transfagarasan cum a fost? trebuia sa mergem si noi anul asta, dar nu s-a mai putut, desi pana la urma am ajuns la sarata monteoru in loc  chicot . succes cu cura de slabire de care spuneai  goodluck . si sa stii ca si mie imi esti f draga kram

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#749 2011-07-31 22:02:57

sonia30
Moderator

onu,ce frumos ca plecati! happy sa va simteti bine! puss

eu ma duc sa imi fac exercitiile,apoi dus si patuc.va pup,noapte buna puss

#750 2011-07-31 22:07:42

bunea georgeta
Platinum member
Site

Onu puss

sonia, noapte buna wave  puss

#751 2011-07-31 22:11:55

Onutza23
Insomniac member

sonia spor la exercitii si un somn cat mai dulce dupa! pusspusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#752 2011-07-31 22:31:54

bunea georgeta
Platinum member
Site

noapte buna wave  puss

#753 2011-07-31 22:39:58

Onutza23
Insomniac member

noapte buna georgi, somnic dulce pusspusspuss

ies si eu, va citesc maine dimineata. noapte buan tuturor! pusspusspuss

#754 2011-07-31 23:00:44

Almi Ingerash
Addicted member

am revenit.. mă apuc acum de citit dar am zis mai ?nt?i să citesc ce ați scris azi după ce am postat eu lol nu de alta dar era mai puțin tongue

bunea georgeta a scris:

Bine ai revenit , Almi puss  deci nu ati ajuns la dr..Eram putin curiosa ce o sa-i spuna dr . referitor la prolactina...cu siguranta o sa-l puna sa faca RMN...

puss bine v-am regăsit smile
e clar.. am pentru ce să mă rog lui Doamne Doamne.. sad sper să iasă bine sau măcar dacă iese nasol să avem măcar o șansă mică să-și revină prolactina.. am făcut socoteala și o are de 5 ori mai mare dec?t limita maximă sad

bunea georgeta a scris:

Deci v-ati simti bine , v-ati detasat putin de problemele cotidiene. Ma bucur puss .Pana la urma ti-ai dat seama ce ti-a provocat starea aceea de rau?..

da, chiar m-am relaxat.. sincer mi-am dat seama acum de o chestie: condusul (șofatul) mă calmează mult.. mă ajută să mă g?ndesc la tot și toate, să sucesc problemele pe toate părțile p?nă le dau de cap, și efectiv să mă calmez c?nd sunt nervoasă.. la fiecare revenire a lui C am decis să facem c?te o plecare de genul ăsta de 3-4 zile pentru că mă ajută mult din punct de vedere psihic smile
la stomac m-a luat răul de la coca-cola... am ?ncercat să beau puțină bere de poftă și imediat m-au luat durerile de stomac iar.. apoi am ?ncercat cu apă minerală.. la fel.. deci de la băuturi acidulate.. forgetit

bunea georgeta a scris:

Si inca ceva: ce regim vrei sa tii? vreau sa mai dau si eu jos 10 kg lol ...( imi place mult sa visez cu ochii deschisi chicot ).Ati facut poze? rodnar

măi.. am zis că ?ncerc o combinație ?ntre ce am auzit.. de exemplu m?ine tot ce măn?nc va fi pe bază de varză: salată de varză per ansamblu (că nu mă apuc să-mi gătesc varză doar pentru mine roll ), poim?ine o să măn?nc doar pui, miercuri doar nectarine, joi mă mai g?ndesc eu ce măn?nc, probabil vineri ?mi fac o supă de varză iar big_smile s?mbătă și duminică ?ncă nu știu lol și săptăm?na viitoare... să fim sănătoși p?nă atunci.. la toate astea o să ?ncerc să beau apă plată c?t se poate de multă (eventual cu lăm?ie și puțin ?ndulcită cu miere) și o să ?ncerc să renunț la dulciuri... probabil o să am voie doar s?mbăta/duminica doar puțin dulce de poftă ... dacă văd schimbări săptăm?na asta, o să continuu la fel și săptăm?na viitoare big_smile te bagi?  rock
da bre, am făcut poze, dar stai așa să termin de citit tot și pun să vedeți chicot puss

sonia30 a scris:

almisor,bine-ai revenit! puss cum a fost pe transfagarasan?ca vrem si noi sa mergm sapt viitoare.spor la slabit! goodluck

puss a fost bine.. a plouat un pic p?nă am ajuns sus, apoi a ieșit soarele p?nă am intrat ?n tunelul ăla care face trecerea spre B?lea Lac.. la B?lea Lac era un frig am zis că mor.. am stat 10 minute c?t să facem c?teva poze și am plecat.. era și ceață multă.. și la cobor?re la fel, ceață de nu vedeai la 3 m ?n față.. dar a fost frumos big_smile
să fie kram

Onutza23 a scris:

almi bine ai revenit pusspuss. imi pare rau ca nu ati mai putut ajunge la bucuresti, sa rezolvi cu programarea in septembrie. ce bine ca te-ai relaxat la munte, chiar si numai 3 zile sunt binevenite cand e vorba sa scapi de stresul cotidian. pe transfagarasan cum a fost? trebuia sa mergem si noi anul asta, dar nu s-a mai putut, desi pana la urma am ajuns la sarata monteoru in loc  chicot . succes cu cura de slabire de care spuneai  goodluck . si sa stii ca si mie imi esti f draga kram

puss am zis cum a fost pe Transfăgărășan.. merită să mergeți.. eu am mers de 4 sau 5 ori și ?ncă aș mai merge hjarta e frumu și la Sarata Monteoru.. noi la anul vrem ?n Maramureș chicot așa a zis C lol par

somn ușor celor care au plecat la nani.. merg să termin de citit big_smile mai am de citit 12 pagini disperat

#755 2011-07-31 23:28:49

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Hello frumoaselor!  puss  puss  puss  puss  puss  par  mi-a fost dor de voi   par 
acum am ajuns ....am intrat sa va pupacesc de noapte buna  kram

.

#756 2011-07-31 23:44:40

Onutza23
Insomniac member

almi garantat vom incerca si noi transfagarasanul. somn usor, sa dormi bine pusspuss

mika bine ai revenit puss! ne-a fost dor de tine! abia asteptam sa ne povestesti cum ai petrecut. somn dulce, odihneste-te

eu inca astept sa plec acasa de la serviciu spranceana. va spun din nou noapte buna, poate reusesc intre timp sa ma duc la somn...

#757 2011-08-01 00:29:00

Almi Ingerash
Addicted member

să revenim:

28.07.2011

muco puss goodluck ?n august la medic smile eu cred că ?ți va da undă vrede la bebe mai devreme de decembrie big_smile fiecare organism se reface ?n felul său: unul mai repede, altul mai greu.. de-aia se dă limita asta standard de 6 luni.. dacă mergi la eco imediat după ce se termină mentruația ?ți va spune dacă uterul este sau nu pregătit de o sarcină ?n luna respectivă nustiu zic și eu puss

Doamne fetelor prin ce ați trecut cu chiuretajele sad
sinceră să fiu, acum, după ce am aflat de problemele care le am ?ncep să mă bucur că nu am rămas ?nsărcinată p?nă acum pentru că aș fi fost nevoită să trec prin ce ați trecut voi.. și la ce psihic am eu, nu știu c?t aș fi rezistat neutral

geo puss ?mi pare rău că ți-a fost rău și ai vomat kram

angeluș puss of.. sper să se oprească aici belele și să nu se mai ?nt?mple nimic de acum ?ncolo kram

mayya06 a scris:

almisor puss puss cum e in vacanta? goodluck maine la doctor

puss puss

green puss vacanță plăcută kram

mayya puss gata? ați ?nceput lucrul la bebe iar? și eu nu știam nimic? wow goodluck să fie totul bine.. mie mi-a zis medicul că dacă p?nă la FIV se ?nt?mplă să răm?n pe cale naturală, să ?ncep cu clexane imediat ce aflu că sunt ?nsărcinată.. dar mai e p?nă atunci forgetit

AnaArc a scris:

Mika si Almi sunt plecate si ele? Ce fain. Sa va simtiti bine fetelor.

puss da, am fost un pic plecată big_smile acum sunt back in ?ză biznis? rock

AnaArc a scris:

Almi multa bafta maine la dr goodluck sa fie bine.

bunea georgeta a scris:

Almi puss  , bafta maine la dr. goodluck

29.07.2011:

angel_sweety a scris:

Almi puss neata, iti doresc mult, mult, mult noroc la doctor azi, sa ne dai vesti bune

cmin a scris:

almi  goodluck  goodluck  la doc

far_away a scris:

almisor goodluck si te asteptam cu vesti mult mai bune decat data trecuta puss

sonia30 a scris:

almisorazi la dr!sa ai vesti mai bune puss

mucoasa a scris:

almi multa bafta la dr azi, te asteptam cu vesti bune goodluck  puss

AnaArc a scris:

Almi multa bafta azi  goodluck  goodluck numai vesti bune sa primiti  rugaciune  puss

mayya06 a scris:

almi goodluck azi , sper sa vii cu vesti bune

puss puss puss puss puss puss puss puss puss păstrez toate urările voastre pentru ?n septembrie smile

anca90 smile ești graviduță? felicitări! cu toate că știu că ai rămas gravidă fără să-ți dorești asta..
nu deranjezi.. eu deja am ?nvățat pe de rost sfaturile de genul ăsta

anca90 a scris:

parerea mea e ca trebuie sa faci sex cat mai des atunci cand vrei sa concepi un copil si sa nu faci prea multe calcule, pt ca adesea socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. nu faceti sex doar cand stiti ca sunteti la ovulatie, ci si inainte, si dupa, practic toata perioada dintre cicluri ar trebui sa fie presarata cu incercari. frecventa nu trebuie sa tina de calcule si teorii, ci de ce simtiti voi si partenerii de viata.
mult succes tuturor celor ce vor sa devina mamici goodluck

și crede-mă că eu sunt unul din cazurile alea speciale care chiar dacă urmează acest sfat cu strictețe nu poate obține niciun rezultat.. așa că (sper să nu deranjez) pentru mine astfel de sfaturi ?n momentele astea sunt egale cu 0 și dacă acum mi-ar mai spune cineva face2face așa ceva aș fi ?n stare să-l/s-o iau la palme (no offence neutral ).. la ce mi-a folosit mie timp de un an jumate să prestez cu ȘI fără calcule și teorii dacă oricum nu pot răm?ne gravidă? roll calculele astea și teoriile ajută să descoperi la timp că ceva nu merge bine și astfel ?i determini pe medici să te ajute să faci investigații amănunțite.. altfel faci sexinpat oric?nd și oricum și te trezești că trece viața pe l?ngă tine și te dai cu capul de pereți că nu ai fost la timp la medic să ?ncepi investigațiile din timp.. ?n fine forgetit
LE: nu e nimeni invidios pe nimeni.. probabil dacă ai fi citit ?n fiecare căsuță o dată pe săptăm?nă cam despre ce se scrie pe aici ai fi știut că astfel de sfaturi le-am primit cu nemiluita.. și mă ?ntreb acum și eu: cum de așa deodată ?ți sur?de ideea de a avea burtică, at?t timp c?t nu demult spuneai că femeile cu burtică ți se pare ur?te? spranceana

Alecsa_andra a scris:

Buna,
Indraznesc sa intru si eu aici. Incercam din iarna sa avem un bebe, dar pana acum fara succes. Medicul ne-a spus sa nu ne facem griji inca, dar suntem cam nerabdatori. Acum astept cu sufletul la gura un test pozitiv.

bine ai venit puss sper din suflet să ți se ?mplinească visul c?t mai repede și să treci la statutul de graviduță goodluck

cmin puss aștept și eu regimul danez pe mail (că nu știu c?nd mă mai prinzi pe aici lol )

bunea georgeta a scris:

Almi , ce ai facut la dr ? puss asteptam sa ne scrii

puss am scris chicot

angel_sweety a scris:

Almi puss hai nu intri nitel sa ne zici ce ai facut la doctor?

puss din păcate nu am avut cum să intru sad

30.07.2011:

dea puss am citit că rezultatul la PAP nu e ok.. se rezolvă cu cervugid.. hai că va fi bine goodluck puss iubita, te ?nțeleg.. NU va fi niciun cancer de col.. Doamne ferește! popa p?nă la cancer de col mai sunt ?ncă vreo 3-4 etape smile hai liniștește-te că tratamentul este unul bun și sigur va fi bine kram

31.07.2011:

bunea georgeta a scris:

Almi puss sa sti ca te-am vazut rodnar ..cum a fost la dr ? mini concediul cum l-ati petrecut? esti bine? puss

puss ți-am răspuns ?n mesajul anterior lol

Onutza23 a scris:

almi garantat vom incerca si noi transfagarasanul. somn usor, sa dormi bine pusspuss

goodluck să-l ?ncercați c?t mai repede big_smile e ușor de făcut puss

mikulin puss bine ai revenit kram

gata și eu cu cititul din urmă.. mă bucur că am reușit să recuperez big_smile m?ine-poim?ine poate bag și poze chicot
vă pup pe toate puss puss puss somn ușor wave

#758 2011-08-01 04:27:35

butterfly.anne
Membru
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-01

Buna! In primul rand vreau sa va multumesc ca existati si sper sa ma primiti si pe mine printre voi. Vreau sa va spun ca am un ciclu regulat la 27 zile insa luna asta a venit mai devreme cu doua zile  in cantitate f redusa  si modificata ca si culoare asa ca  m-am gandit ca e sangerarea de nidare insa mi-am facut trei teste si nicidecum doua liniute spre disperarea mea..credeti ca e prea devreme sau nici gand de sarcina? Off am uitat sa va spun ca asa zisa sangerare de nidare a fost pe 25 iulie iar eu asteptam menstra pe 28 iul iar astazi 31 iulie test facut cu prima urina negativ. Sa mai sper?
Precizez ca am avut contact neprotejat in ziua cand am ovulat -12 iul si stiu sigur pt ca pe 13 am facut un eco cu sonda..

#759 2011-08-01 08:18:29

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Buna dimineata!

Almi, ma bucur ca v-ati distrat si ati reusit sa ma mai detasati un pic. Am fost si eu pe Transfagarasan, e superb.

In primutl rand, vreau sa-ti zic ca nu m-am suparat deloc pt ce mi-ai scris, si doar stii si tu ca iti dau mare dreptate.  Nu stiu inca daca voi face analizele toate, dar probabil primele 2 (adica cele mai importante, care intr-adevar ma vor ajuta sa stiu daca exista riscuri de malformatii sau nu) cred ca le voi face, insa nu ma gandesc la asta inainte de a-mi fi aprobat dosarul. Mi-ar fi placut si mie sa nu ma incurc cu statul, insa alta posibilitate nu am. Nu scutesc f f mult, dar tot e ceva. Iti multumesc pentru cuvintele frumoase.

Iti doresc din suflet sa reusiti sa aduceti prolactina sotului la normal si eventual sa ramaneti chiar natural. Multa bafta  goodluck

Mika, bine ai revnit si tu din concediu  puss

Eu am vrut sa ma abtin la ce a zis anca90, desi m-a deranjat ce  a zis. Nu stiu cand a zis ea ca ii displac femeile gravide, dar chiar daca ar fi spus asta, foarte urat din partea ei. Mi se pare ca e exepmplul perfect de "s-a vazut cu sacii ii caruta". La teorie toata lumea e AS, de le-as vedea pe toate acum si la practica cand se confrunta cu problemele pe care unele dintre noi le avem.

Cu toate astea, de cateva luni bune eu aplic sfatul ei in toatalitate rotfl

Butterfly, bine ai venit printre noi si sa ramai graviduta rapid. Sincer nu cred ca e sarcina, ci doar ti-a venit menstra mai devreme. Din cand in cand se mai intampla sa fie si dereglari. Incearca sa te concetrezi pe noua sansa ofertita de noul ciclu menstrual tongue

Dea, imi pare rau pt rezultat, nu ma prea pricep la asta, sincer nici nu stiu ce inseamna ASCUS. Dar stiu ca almi se pricepe mai bine si daca ea zice ca nu e atat de grav inseamna ca asa o fi. Ia si fac atrataemntul cu seriozitate si ai sa vezi ca o sa fie bine!

Laura, imi pare rau ca tb sa treci prin atatea. Pacat ca nu ti s-a recomandat sa faci aceste analize mult mai devreme si a trebuit sa ajungi sa ti se infude trompele de la ele. Am auzit ca mergi la dr I la Polisano. Si eu tot cu el vreu sa fac FIV, tu ce parere ai despre el? Eu am fost o singura daca la el si mi s-a parut extrem de srios in ceea ce face, dar recunosc ca majoritatea aprocierilor le-am citit pe net mai mult, eu nu am reusit sa-mi fac o parere temeinica dupa o singura vizita la el.

Ultima oara a fost editat de dirida (2011-08-01 08:25:45)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#760 2011-08-01 08:59:04

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza dragele mele puss  puss  puss
va invit la cafea, cioco, ceai, limo mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee
m-am intors si eu din mini-concediu, a fost tare frumos, ne-am relaxat, ne-am sexinpat  patfierbinte  si am consumat cele 2 cutii chicot
vreau sa va spun ca la inceput am avut mari emotii ca atunci cand eram virgina chicot
voi cum sunteti?cum ati petrecut? sper ca toata lumea e bine puss
am citit doar de pe pagina asta
almi puss  ma bucur ca te-ai relaxat si te-ai simtit bine, si noi am facut acum 2 ani transfagarasanul si pot sa spun ca a fost de vis hjarta , avem o tara frumoasa
imi pare rau ca nu ati mai ajuns la dr, dar sper ca in septembrie sa fie totul bine, prolactina sa se rezolve si sa ramai insarcinata natural rugaciune   goodluck  goodluck  goodluck  goodluck
iti multumesc pt sfat, asa mi-au recomandat si fetele sa nu astept 6 luni, oricum merg la eco sapt aceasta si vedem ce zice dr happydance
referitor la ce ai zis legat de chiuretaj supa , vreau doar sa-ti spun ca cuvintele tale mi-au mers direct la suflet, eu stiu ca ai un suflet enorm si esti puternica si de aceea vei avea cei 3  bebic , D-zeu nu te va uita rugaciune  puss  kram mama mea imi spune mereu - prea mult iubesc copii ca sa nu pot fi mamica, ti-am zis asta deoarece stiu ca esti ca mine (rac)  puss
mika bine ai revenit din concediu puss  cum a fost?
dirida neatza, cum ai petrecut in wk?parca ziceai ca nu lucrezi, nu? o saptamana usoara iti doresc puss
onutza ma bucur enorm pt tine si bebe ca sunteti bine si creste sanatoasa puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss sa fie bine pana la capat rugaciune  kram 
LE: acuma mi-am dat seama ca am zis "sanatoasa" chicot  nu stiu de ce, dar cred ca va fi fetita hjarta

merg sa va citesc coffestudiu

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2011-08-01 09:01:56)

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.