homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52-48

#894 2011-08-01 18:13:53

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52

almi o seara placuta, relax majoreta
georgy  chicot pleci, stai?
poate almi gaseste pozele cu voi 2 big_smile
sonia mancaii? rotfl2
onutza trombon  trombon  trombon

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#895 2011-08-01 18:15:01

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

da,any chicot cica nici o masa fara porc roll si al meu facu o suma de clatite si zise ca le ducem si lor.se nimerii bine lol

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#896 2011-08-01 18:17:24

mucoasa
Insomniac member

ce tare, am ras vreo 5 minute rotfl
zi sa-mi lase si mie din clatite ca trec pe la voi mai tarziu chicot

5 iunie 2012

#897 2011-08-01 18:19:06

sonia30
Moderator

any lol mai mult cred ca lingeau farfuria,in special el,daca ii dadeam 2 kg de carne de porc,3 kg de carnati si unu de slanina si langa 5 polonice de tochitura lol clatite cred ca iti mai raman chicot

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#898 2011-08-01 18:20:46

mucoasa
Insomniac member

rotfl  rotfl  rotfl
le trimit atunci si eu niste slanina, numai sa-mi lase clatite rotfl2

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2011-08-01 18:21:22)

5 iunie 2012

Publicitate

loading...

#899 2011-08-01 18:24:48

sonia30
Moderator

uaaa,ti le lasa pe toate pt slanina rotfl

#900 2011-08-01 18:26:36

mucoasa
Insomniac member

eram sigura tongue

5 iunie 2012

#901 2011-08-01 18:31:19

sonia30
Moderator

deci al meu creca facu 100 de clatite.stau in camera de mai bine de o ora roll

#902 2011-08-01 18:46:35

mucoasa
Insomniac member

applause  macar asa e sigur ca putem manca si noi rotfl2

5 iunie 2012

#903 2011-08-01 18:53:43

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

am fiert porumb drool am mancat 2 mari, intregi... cat e de bun drool
dar acum ma duc sa imi fac............... clatite hmm
deci nu mai intru la voi butter ori vorbiti de siex ori vorbiti de mancare grater grater relelor grater

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#904 2011-08-01 18:54:07

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna dragelor pusspusspuss
azi am avut o zi f aglomerata, parca stie serviciul ca vreau sa plec in concediu smile

butterfly bine ai venit la aspirante si sa ti se indeplineasca visul cat mai curand!  goodluck  goodluck

any puss ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu, v-ati ix-uit de zor si v-ati relaxat, bravo! am citit si dincolo ca ti se pare ca va fi fetitza, am vedea ce iese, sanatos sa fie
te astept pe la mine cand mai vii prin zona neamtului wink
abia astept sa plec si eu la relaxare. si sa-ti vad casuta

ana si bebe pusspuss multumesc. tu cand pleci in concediu?

sonia puss tot te doare spatele, imi pare atat de rau...  goodluck la rezultatul pe care il astepti, sa fie bun

diri puss ai petrecut frumos weekend-ul, si treaba in casa, dar si relaxare, ma bucur

cmin si bebe pusspuss la tine aud prima data de transalpina, dar sper sa ajungem sa o facem si pe asta. sunt multe locuri frumoase si la noi pe care nu le-am vizitat inca.  goodluck sa iasa buna analiza de secretie

mayya pusspuss multumim. tu cand pleci in concediu?

dea pusskram

angel si bebe pusspuss spor la treburi, va pregatiti de plecare spre romania  chicot

mika pusspuss imi pare rau ca te-ai intepat la picior, sper sa-ti treaca repede. ma bucur ca, trecand peste prima zi de concediu cu nervi, a fost bine si frumos si te-ai relaxat

georgi puss da , m-a prins miezul noptii la serviciu... dimineata eram zombi, am amanat alarma la ceas de 3 ori cate 10 min chicot

mada puss cam rarut pe aici. tot asa foarte ocupata la munca? o seara frumoasa!

almi puss sa folosesti cu placere noile farduri. have fun pe seara in oras!

nera si bebe pusspuss si tu despre mancare? eu incerc sa le ignor pe fete si tu vii cu bomba : "porumb fiert"

am ratat pozele, dar sunt convinsa ca toate sunteti niste dulci, si sunteti f fericite pusspuss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-08-01 18:56:09)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#905 2011-08-01 18:54:46

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

muca big_smile  nu stiu daca plec sau raman rotfl
sper sa gaseasca Almi pozele rugaciune  wink

sonia, sa-ti fie de bine clatitele drool ..anul acesta eu nu am facut clatite..chiar mi-ai facut pofta

Onu , te cred ca abia te-ai trezit puss  puss

Neru puss  , daca tot faci clatite , arunca si la mine cateva chicot

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-08-01 18:55:59)

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#906 2011-08-01 18:58:20

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

georgy puss hai la mine kram cu ce vrei? cu finetti, cu gem de caise, de prune sau de capsuni? big_smile

onu puss iarta-ma, dar fetele astea sunt rele... ele vb de mancare (sau si mai rau, vb de sexinpat ) chicot eu doar am vrut sa incerc sa le fac pofta cu ceva lol

Ultima oara a fost editat de nerama (2011-08-01 19:01:21)

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#907 2011-08-01 19:02:47

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Nera , cu gem de prune drool tu fa clatitele ca gem am eu big_smile

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-08-01 19:08:38)

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#908 2011-08-01 19:04:58

Onutza23
Insomniac member

nera nu-i nimic, dar de porumb mi s-a facut pofta, noroc ca am mancat anul asta o data si mai pot rabda smile

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#909 2011-08-01 19:12:43

laura_rts
Hero member
Inregistrat: 2010-10-24

dirida a scris:

Buna dimineata!

Almi, ma bucur ca v-ati distrat si ati reusit sa ma mai detasati un pic. Am fost si eu pe Transfagarasan, e superb.

In primutl rand, vreau sa-ti zic ca nu m-am suparat deloc pt ce mi-ai scris, si doar stii si tu ca iti dau mare dreptate.  Nu stiu inca daca voi face analizele toate, dar probabil primele 2 (adica cele mai importante, care intr-adevar ma vor ajuta sa stiu daca exista riscuri de malformatii sau nu) cred ca le voi face, insa nu ma gandesc la asta inainte de a-mi fi aprobat dosarul. Mi-ar fi placut si mie sa nu ma incurc cu statul, insa alta posibilitate nu am. Nu scutesc f f mult, dar tot e ceva. Iti multumesc pentru cuvintele frumoase.

Iti doresc din suflet sa reusiti sa aduceti prolactina sotului la normal si eventual sa ramaneti chiar natural. Multa bafta  goodluck

Mika, bine ai revnit si tu din concediu  puss

Eu am vrut sa ma abtin la ce a zis anca90, desi m-a deranjat ce  a zis. Nu stiu cand a zis ea ca ii displac femeile gravide, dar chiar daca ar fi spus asta, foarte urat din partea ei. Mi se pare ca e exepmplul perfect de "s-a vazut cu sacii ii caruta". La teorie toata lumea e AS, de le-as vedea pe toate acum si la practica cand se confrunta cu problemele pe care unele dintre noi le avem.

Cu toate astea, de cateva luni bune eu aplic sfatul ei in toatalitate rotfl

Butterfly, bine ai venit printre noi si sa ramai graviduta rapid. Sincer nu cred ca e sarcina, ci doar ti-a venit menstra mai devreme. Din cand in cand se mai intampla sa fie si dereglari. Incearca sa te concetrezi pe noua sansa ofertita de noul ciclu menstrual tongue

Dea, imi pare rau pt rezultat, nu ma prea pricep la asta, sincer nici nu stiu ce inseamna ASCUS. Dar stiu ca almi se pricepe mai bine si daca ea zice ca nu e atat de grav inseamna ca asa o fi. Ia si fac atrataemntul cu seriozitate si ai sa vezi ca o sa fie bine!

Laura, imi pare rau ca tb sa treci prin atatea. Pacat ca nu ti s-a recomandat sa faci aceste analize mult mai devreme si a trebuit sa ajungi sa ti se infude trompele de la ele. Am auzit ca mergi la dr I la Polisano. Si eu tot cu el vreu sa fac FIV, tu ce parere ai despre el? Eu am fost o singura daca la el si mi s-a parut extrem de srios in ceea ce face, dar recunosc ca majoritatea aprocierilor le-am citit pe net mai mult, eu nu am reusit sa-mi fac o parere temeinica dupa o singura vizita la el.

i
Dirida, mie mi s-a parut profesionist , cel mai bun de pana acum. I-am aratat Cd-ul cu trompele din care multi dr nu au inteles nimic iar el imediat mi-a zis tot. Incredibil/!!! Unii imi spuneau ca nu se vede uterul, altii ca nu am trompe tot felul de tampenii:(. M-a impresionat si faptul ca e singurul care mi-a dat sa fac aceste analize desi nu el este cel care mi-a facut hsg. Cel care mi-a facut hsg nu mi-a zis sa imi fac clamidia, ureaplasma ci doar sa vin la el sa imi faca instilatii, un nemernic:((. Mai ales ca eu am hidrosalpinx si o aderenta spre ovar, cu ce sa ma ajute instilatiile??????? Dar sa ii mai dau niste bani.I-am trimis mail cu rezultatele la analize si in 30 de minute mi-a raspuns la mail, ceva ce mi se pare foarte ok. Eu zic ca  e peste multi dr, parerea mea.

Mamica lui Razvan Gabriel 30.07.2012

#910 2011-08-01 19:13:50

sonia30
Moderator

onu,multumesc puss ia mai zi-mi si mie cu ce ti-a trecut candida.ca sa ii spun si io lu sora mea.mie nu imi venii inca rez.suna mama.si zise sa revina mai tarziu cu un telef cesafac

geo,multumesc puss al meu face la vreo 2 luni

neru :Dimi pare rau.iti dau si tie puss

any rotfl

ma duc sa ma imbrac,le duc si lor clatite,na,ce sa fac acum,daca asa zise al meu chicot

vb mai tarziu.va pup puss

#911 2011-08-01 19:16:11

Onutza23
Insomniac member

sonia gynofort crema vaginala, aplicata inauntru. fara contact si irigatii timp de 7 zile cat actioneaza crema
o seara frumoasa! puss

#912 2011-08-01 19:16:29

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

laura, dar tu ai mai fost pe la noi...chira ti-am zis ce analize ar fi bine sa faci (ce ma facut si noi)...de ce n-ai intrebat dr.  atunci si ai lasat sa treaca timpul?  cesafac  goodluck

eu m-am razgandit...nu mai vreau clatite ...doar  sexinpat  sa dau jos cele 4 kilo,  care sunt in plus rotfl2

LE: am uitat sa va zic...am fost sa intind rufelele si m-a inchis S, din greseala, pe balcon  diablo  am batut in usa 10 minute  lol

Onu puss  nu stii ca asa se intampla ...se aduna toate pe ultima suta de metri wink

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-08-01 19:20:11)

.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.