Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52-85
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- irina_traistaru
- New member
- Inregistrat: 2011-08-06
Multumesc, fetele, pentru raspunsuri. Am intrebat pentru ca stiti cum e, dupa ani si ani cand ne protejam si ne dorim doar o liniuta, cand in sfarsit ne decidem, vrem sa apara bebe repede... Imi iau temperatura, am facut analizele inainte, singura mea grija sunt ovarele mele polichistice, care se vad la ecograf... de asta vroiam sa ma ajut putin cu naturiste... Vorbim si va doresc sa apara bebe la toate care ne dorim Multumesc inca o data
- madalyna7
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2011-02-10
Buna.... stiti, acum o saptamana am avut un vis...aveam o fetita si pe la cativa anisori incepuse sa-i creasca par pe ea si trebuia sa o barbieresc pe tot corpul....plangeam si il intrebam pe Dzeu de ce mi se intampla asta...si Dzeu de undeva de sus mi-a spus atat: Asa se intampla cand se face voia voastra si nu voia Mea...... M-a marcat...parca nu am mai fost acelasi om de atunci....Sunt o persoana suficient de realista nu cred prea mult in vise, dar visul ala a fost prea ciudat..... Astazi am facut HSG....A durut ingrozitor de tare! Nu vreau sa va sperii, recomand sa-l faceti pentru ca cel putin va aflati sansele, dar pe mine m-a durut rau de tot!!! Rezultatul? Ambele trompe infundate, stanga total lipita, iar in dreapta a trecut putin lichid dupa ceva timp ( in sensul ca m-am ridicat si m-am asezat pe un scaun 10 min si apoi mi-a mai facut o poza si trecuse ceva lichid )...Concluzia? Trompa dreapta s-ar putea vindeca cu instilatii, care insa nu se pot face din cauza trompei stangi care este total impermeabila....Propunerea doctorei? FIV sau ar mai fi o sansa, ultima, sa mai incerc o operatie laparoscopica ( am mai facut una in 2009 pentru chist ovarian dar nu a reusit si s-a terminat prin operatie clasica) dar datorita antecedentelor de acum 2 ani, exista riscul sa se transforme si asta in operatie clasica ( si NU MAI POT trece prin alta)...Laparoscopic s-ar pune la trompa stanga un alt orificiu care sa o faca permeabila, dar sansele de reusita dupa, cu o sarcina ( cu ovulatia pe stanga) sunt de 30% pentru ca trompa isi pierde din atributii si e posibil sa nu fie in stare sa transporte pana la uter ovulul fecundat si deci sarcina extrauterina. Dar sansa ar ramane la trompa dreapta care s-ar desfunda laparoscopic...In primele 2-3 luni maxim dupa operatia respectiva ar trebui sa fac stimulari eventual si IA ca sa raman sigur pentru ca cel putin stanga se infunda sigur la loc dupa ceva timp ( nimeni nu poate stii exact cat)....Sau as putea oricand sa ma decid la FIV, mi=a spus doctora....De parca ar fi asa de simplu! De parca am bani pt FIV! De parca imi garanteaza cineva ca va si reusi Fivul.... Si daca nu e voia Lui, atunci degeaba le incerc pe toate! Dar oare de ce nu e voia Lui? Oare nu as fi o mama buna? Oare am gresit in viata asta atat de mult sa nu am dreptul sa fiu mama? Oare am crezut prea mult timp ca omul isi mai face si singur destinul incat acum se razbuna pe mine? Si OARE o sa reusesc sa trec peste ziua de azi? Peste durerea asta fizica si sufleteasca? Oare voi mai putea sa...aspir la bebe? Oare voi mai avea puterea sa lupt chiar daca va fi in zadar? Oare voi avea curajul sa fac tot posibilul pt aceasta ultima sansa chiar daca va fi un esec? Pt ca voi ramane si fara aceasta ultima sansa si atunci ce-mi mai ramane? Va rog sa ma iertati pt ca am scris atat si pt ca va incarc cu problemele mele....sunt in butoi si butoiul e la subsol inchis.....nu stiu daca o sa mai pot scrie aici....nu stiu daca o sa mai am puterea sa fiu alaturi de voi si sa va incurajez....sper sa reusesc sa ma intorc....poate maine, poate peste o saptamana, o luna...candva....oricum stiu sigur ca-mi sunteti foarte, foarte dragi si sigur va voi citi din umbra si, sa stiti ca la fiecare sarcina noua mai este cineva care se bucura pt viitoarea mamica si la fiecare esec mai este cineva care va este alaturi! Sa aveti grija de voi si mai ales de sarcinile si de copii vostri!
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- sonia30
- Moderator
viata nu e dreapta.una isi ingropa copilul nou nascut.si noi ne omoram,ne spetim,urlam,inghitim dureri tacite de ne ies lacrimi pe care nu le mai putem opri.da,viata nu e dreapta.ma rog totusi sa nu uite Dumnezeu si de noi.si asa cum si mada scrise,inca scriu Dumnezeu cu D mare.poate nu o uita si de noi.inca ne rugam Lui,sa ne dea si noua un copil.ca tare doare!prea tare...si asa cum mada se intreaba-oare nu as fi o mama buna?de ce nu imi da si mie/si noua care ne dorim atat un copil?mai bine tac.si-asa durerea nu trece.nu cred ca mai are sanse sa treaca.poate doar se rataceste cate putin,da isi gaseste drumu inapoi.atat de rau imi pare....!
va pup,noapte buna
Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-08-11 22:55:43)
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- sleeping_beauty
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-11-23
mada
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
am revenit din oraș și am citit niște r?nduri care m-au ?ntristat.. Mădă NICIODATĂ nu ne-a ?ncărcat nimeni cu problemele cu care se confruntă.. fie că au fost legate de bebe, fie că au fost offtopic.. aici ne-am pl?ns offul, ne-am răsuflat, ne-am vărsat năduful.. te ?nțeleg, știu cum este să ți se dea un astfel de verdict (??n situația de față, FIV-ul este singura soluție dacă vă doriți un copil?).. e cumplit, e ieșit din comun de dureros.. dar TREBUIE să ne ridicăm și să luăm lucrurile așa cum sunt.. le ?luăm? la propriu ?n m?ini și căutăm o rezolvare.. ?n ultima vreme am ajuns să cred că Dumnezeu supune la grele ?ncercări doar pe cei puternici, și ?mi place să cred că eu sunt una din acele persoane.. și sunt aici multe fete care trec prin situații asemănătoare cu a mea sau mai grele dec?t a mea .. alte fete sunt acum mămici după perioade lungi de ?ncercări, altele au fost nevoite să piardă sarcini ca să poată ?ntr-un final să-și str?ngă puii la piept.. Vreau să cred că și tu te numeri printre persoanele puternice care știe să treacă cu capul sus peste ?ncercarea asta... NU te g?ndi la FIV p?nă nu ?ncerci tot ce se poate.. fă laparoscopia, ?ncearcă tot ce se poate p?nă la FIV.. lasă FIV-ul ca o ultimă opțiune.. este sfatul/părerea mea.. capul sus iubita și te așteptăm ca și p?nă acum pe forum, așa cum ne-ai obișnuit zi de zi
merg la somn, m?ine mergem la androlog la București.. SPER din suflet să nu primesc alte vești proaste
vă pup și vă citesc c?nd ajung acasă
Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-08-12 00:30:00)
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
Neata
Mada, mi-au dat lacrimile la propriu cand am citit ce ai scris. Nu am cuvinte sa-ti zic cat de rau imi pare! Iti inteleg durererea, am trecut si eu prin asta. Intr-adevar prima lovitura e mare, o simti din plin. Dar o sa treaca si ziua de azi, si ziua de maine, o sa mai simti doar amortitura, apoi sunt sigura ca ai sa te mobilizezi si ai sa mergi mai departe. Stiu ca ai sa faci tot ce-ti sta in putinta ca sa iti faci tu "destinul"....ai sa fii si mama mai devreme sau mai tarziu, prin orice metoda, sunt sigura de asta.
Imi aduc aminte cand am avut a treia spermograma proasta rau, si ni s-a confirmat inca o data diagnosticul, cand ni s-a zis ca numai printr-o minune voi mai ramane natural, ca sa incercam tratamente, dar sa nu ne asteptam la minuni. A fost o palma grea pt noi, eram atat de devastata incat am zis ca anu asta ma las in voia sortii. Uite ca n-a fost asa, acum ma pregatesc de FIV. Sa stii ca unde D-zeu da o palma mai da si puterea sa treci peste durerea ei. Daca nu iti pierzi speranta ai sa gasesti puterea sa lupti mai departe pt visul tau. Iti doresc sa treci cat mai repede peste acest hop, si implicit sa iti indeplinesti visul.
Irina, ma bucur ca ni te-ai alaturat aici la aspirante, sa stai cat mai putin pe la noi in calitate de aspiranta. Dar asta nu inseamna ca nu te primim si cu burtica Eu am luat de toate, nu m-au ajutat cu nimic, poate si pt ca la mine la sot e problema. Dar eu te sfatuiesc sa citesti f bine despre aceste naturiste, tinctura de branca ursului poate face mai mult rau decat bine. Depinde de organism. Dar parerea mea personala, e ca nu ai ovare mocropolichistice. Poti sa te uiti pe ecografie si sa vezi in ce perioada a ciclului erai atunci? Daca erai in faza foliculara eu zic ca tu nu ai nici o problema si ecografistul doar mai mult te-a speriat. Incearca sa urmaresti ovulatia in prima instanta(poti fol fertility friend sa-ti introduci temp si alte semne, iar daca iti atasezi la semnatura linkul noi o sa te ajutam sa interpretezi). Multa bafta
Fatele, eu asta noapte iar am visat multi soricei: visul a inceput ca eram impreuna cu o tipa(no cunosc) si aveam amandoua bebei micuti si am mers la piscina sa ne balacim impreuina cu ei. Eu m-am dus pana la un magazin sa cumpar niste colaci pt bebei ca sa intram cu ei in apa, bebeii au inceput sa alerge pe acolo si cand m=-am intors nu i-am mai gasit. Disperate am inceput sa-i cautam, au golit piscina , nimic, toata lumea cauta. Apoi intr-un colt al piscinii au inceput sa iasa multi multi soricei, micuti tare, si eu ziceam ca bebeii seamana cu soriceii si ca trebuie sa-i cautam printre ei. Ii luam in mana sa-i vad mai bine ca sa recunosc pe ai nostri . Bebeii s-au transformat in soricei . I-am gasit la un moment dat, si visul meu s-a terminat.
Am mai visat acum cateva sapt inca 2 vise cu soricei, atunci am aflat ca sora mea a ramas, poate visul asta imi rpevesteste mie ceva, Doamne ajuta. Desi azi mi-a venit ciclul . Dar bine ca a venit azi ca sa ma duc maine in z2 sa fac hormonalele, ca daca imi venea maine tb sa ma duc luni si luni e inchis peste tot, asa ca tb sa aman pt ciclul urm sa fac analizele.
Va doresc o zi faina!
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
- dirida
- Insomniac member
dea, pare ca ai ovulat, dar sa mai asteptam un picut.
off, ce ma doare burta, nici sa gandesc nu pot. Abia stau pe scaun, m-as duce acasa, dar nici asta nu pot :(
- sonia30
- Moderator
- sonia30
- Moderator
da,dea.si eu.de ceva timp.nu ma mai lasa tristetea asta...si acum si mada....
- dirida
- Insomniac member
posibil dea, dar sa mai asteptam deocamdata.
- dea_dea
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-08-20
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|