homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52-94

#1768 2011-08-16 12:18:15

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52

te asteptam dea puss
sonia, puss cred ca ar trebui sa bagi o tura de relaxare zdravana....ceva ce-ti face placere...nu stiu, dar cred ca si eu am nevoie de asa ceva tongue
eu inca mai citesc din urma pt ca am fost intrerupta de sotoi care a dat o tura pana acasa tongue
o sa am un mesaj kilometric....imi pare rau ca atmosfera nu a fost prea vesela p'aici supa si incep sa ma simt tot mai prost ca nu am putut sa va fiu alaturi supa

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1769 2011-08-16 12:41:40

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

dea puss te asteptam wave

sonia sunt de acord. ai nevoie de o relaxare totala, dar cum stiu ca nu te poti detasa de ceea ce te intristeaza cel mai mult, va fi greu. cred ca vine din interior si oboseala asta, ti-o provoaca psihicul. ufff, ce-as da sa pot schimba ceva in situatia ta kram

far eu termin despachetatul si tu nu mai termini de citit tongue

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1770 2011-08-16 12:41:56

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

faruc,nu-mi face nimic mai bine puss relaxare a fost toata vara.sunt obosita ca nu dorm bine noaptea de la spate si poate si de la ganduri.si trista ca,na,asa sunt de ceva timp.oi vedea eu ce are in plan Dumnezeu cu mine.stai linistita ca eu nu m-am suparat ca ai lipsit zilele astea kram

onu puss

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-08-16 12:42:42)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1771 2011-08-16 13:04:38

far_away
Hero member

onu puss pai tu esti harnica tongue .... eu m-am apucat de mai multe chestii deodata si printre altele si recuperez wink
las ca termin eu in max 5 min tongue
sonia....sper din tot sufletul ca nu s-a suparat nimeni ca am lipsit....imi pare f rau ca nu am fost online cand poate ati avut nevoie de sprijin sad ..... si sa stii ca ai dreptate.... pe mine ma omoara asteptarea asta supa
tocmai m-am intristat supasupasupa am vazut la tv ca azi se implineste 1 an de la moartea bebeilor de la maternitatea Giulesti sad saracii de ei.... supa

LE:
si pt ca nu ati mai scris niciuna, am editat mesajul  nustiu
am terminat de recuperat si...scuze ca m-am intins atat  tillfreds

mika puss am vazut ca mi-ai pus un link pt reteta de lipii-shaorma  buga  buga  buga multumesc ! .... e adevarat, am facut shaorma doar ca lipiile mi-au iesit foarte tari si casante  forgetit  deci am mancat fara lipii tongue o sa incerc si reteta ta cat de curand! multumesc (scuze pt intarzierea cu care am raspuns  buga  )
7 ani  applause  si in urmatorii ani sa aveti parte numai de fericire si de un bebel scump cat mai curand  rugaciune
geo  puss  multa sanatate tatalui  rugaciune sper sa ai energia necesara si sa te descurci cu toate treburile de acolo puss
sonia puss am citit ca te-a suparat sotul tau zilele astea cu tigarile sad sper sa fie totul bine si sa le reduca macar treptat...si la 31 de ani vrei sa zici ca esti batrana??? wow   punish  punish  punish vezi ca o iei spranceana ( multi inainte  tillfreds  ) si imi pare tare rau pt masina supa
muco puss ma bucur ca s-au razgandit medicii si ti-au dat cale libera la bebe dupa 3 luni goodluck si rugaciune Doamne ajuta! sa vina bebe cat mai repede puss si nu te mai lasa afectata de "gura lumii", tu ai facut analizele ca sa fii impacata si sa descoperi daca e ceva de descoperit. Mereu se intampla la fel: daca descoperi ceva, te vor felicita pt instinctul tau, iar daca nu iti iese nimic la analize ( rugaciune Doamne da sa fie asa!) o sa auzi "ti-am zis ca n-ai nimic?"....deci puss si noi suntem alaturi de tine si de toate fetele de aici
dea bafta cu tratamentul si concediu placut si plin de relaxare si fara urati wink goodluck
angelus, te pup si abea astept sa ne povestesti mai multe despre cum a fost in Ro, pana atunci va doresc muuuulta relaxare  puss  pupici si pt buburuza ta cea mica hjarta si pt cea mare kram
madapuss pe cuvantul meu ca m-ai facut sa plang cu ceea ce ai scris in #1602 ...  supa  imi pare sincer rau pt ca trebuie sa intampini atatea greutati pt a fi mamica  supa  si sincer, as vrea sa-ti pot da din speranta si din puterea mea (care nu e extrem de mare dar cred ca ne-ar ajunge la amandoua  hmm ) ... sunt alaturi de tine si sper sa fie voia Lui si sa te faca sa iei cea mai inteleapta hotarare si sa faca o minune si pt voi  rugaciune
maya, distractie placuta la munte  puss sa va bucurati din plin  wink
elenapuss imi pare rau ca o parte din oamenii cu care ai de a face p'acolo sunt cam sariti de pe fix si iti doresc sa treaca timpul cat mai repede si sa reveniti in Ro...si  applause FELICITARI! pt cele 5 kg  cool 
irina puss  iti urez si eu bun venit si nu pot decat sa-ti doresc ce ti-au zis si fetele : sedere cat mai scurta pe la topicul acesta, sa te muti la prenatal cat mai repede  goodluck  goodluck  goodluck
diri sa dea Dzeu sa fie de bine visul tau cu soricei  goodluck  goodluck  goodluck
almisor te pup si sper sa gasiti odata "unde-i buba" ...  rugaciune Doamne ajuta! sa razbiti si voi cu toate problemele puss  puss  puss si sa nu mai apara altele si  goodluck  sotului cu analizele

Ultima oara a fost editat de far_away (2011-08-16 13:32:52)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1772 2011-08-16 13:34:40

Onutza23
Insomniac member

far cand ai intrebat de lipii de shaworma nici nu plecasem in concediu, n-ai mai intrat deloc? ai patit ceva sau doar nu ai avut timp?

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#1773 2011-08-16 13:45:29

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

neata scumpele mele puss puss puss puss puss

sonia puss puss off iar durerea de spate, pupici sa treaca ..cat despre tristete azi iti sunt alaturi supa azi se fac doi ani de cand am inceput oficial lucrul la bebe grater

far puss puss goodluck sa fie luna norocoasa

onutza puss puss asa sa faci cu pauzele , ai grija de tine ca la munca nu iti va ridica nimeni statuie

dirida puss puss sa treaca nebunia cu serviciul cat mai repede puss puss

ana si bebe puss puss

neruca si bebe puss puss

dea puss puss si goodluck goodluck

multi pupici si pt fetele absente puss puss puss puss puss

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-08-16 13:46:35)

#1774 2011-08-16 13:53:36

far_away
Hero member

onu puss cam da supa de atunci nu am mai reusit sa intru supa
motivul :
a fost o combinatie intre suparare+neincredere+munca+net prost+vizite la medic+vesti nu tocmai incantatoare (la inceput)+weekenduri cu prietenii....
supa mi-ati lipsit, dar nu am vrut sa imprastii o stare proasta p'aici (nu stiam ca voi deja erati triste supa )
va rog sa ma iertati supa pt ca am fost o egoista.....trebuia sa va fiu alaturi supa

maya, multumesc kram acelasi lucru ti-l doresc si eu puss

Ultima oara a fost editat de far_away (2011-08-16 13:55:13)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1775 2011-08-16 14:01:45

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Mayya kram multumesc foarte frumos! Sper ca si la tine sa fie o luna cu noroc,ca de altfel la toate fetele! hjarta

Far kram nu te mai simti vinovata! puss Intrii si tu cand poti si cand crezi,nu se supara nimeni pe tine!

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

#1776 2011-08-16 14:08:14

mayya06
Insomniac member

far puss puss multumesc din suflet , sper ca esti bine acum si stai linistita ca nimeni nu s-a suparat pe tine
dea puss puss multumesc mult , sper din suflet sa se termine odata asteptarea asta rugaciune

eu la munte am fost lipita de baietelul verisoarei mele, e un scump si asa mi-a alinat tristetea ...

#1777 2011-08-16 14:13:36

Onutza23
Insomniac member

mayya puss stiu ca nu-mi face nimeni statuie. daca vor sa ma aiba pana in decembrie acolo tre sa ma menajez la asa program, daca nu sanatate si noroc. nu mai fi supi, vine si la tine bebe in curand goodluck puss

far nu te mai gandi la asta, nu ai fost egoista. fiecare din noi are o viata si nu toate sunt roz. bine ca nu ai patit nimic grav, de asta te-am si intrebat pusspusspuss

#1778 2011-08-16 14:19:57

mayya06
Insomniac member

onutza puss puss tummenupp imi place cum gandesti ..si eu mi-am propus ca daca vine bebe sa stau numai in concediu medical ..pe bune ..eu in 5 ani nu mi-am luat o zi de medical sau o zi libera pe motiv de boala ..ar fi cazul sa mai recuperez si eu ..ca din partea lor numai partea dorsala am vazut-o ..

sper sa vina bebe ca nu mai am rabdare ..acum vreau un catel , dar nu asa ..sunt disperata..simt nevoia sa am un sufletel caruia sa ii daruiesc atentie si iubire ..nu am nici eu toti boii acasa ...

#1779 2011-08-16 14:21:23

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Mayya da,ai dreptate! Dar cateodata e greu....sa tot astepti! Dar nu avem incotro...trebuie sa rezistam! kram

Almi puss sper din suflet sa se rezolve cat mai repede problemele voastre: sa gasiti cauza, sa o tratati,si sa apara bebe cat mai curand posibil! Te pup si te imbratisez cu drag! puss kram

Mika un puss pe cand intrii!

Angel si bebe va pup si pe voi neconditionat! puss

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

#1780 2011-08-16 14:25:10

mayya06
Insomniac member

rezistam dea kram dar sper sa nu imi pierd puterea sa lupt ..azi cam asa ma simt ..

#1781 2011-08-16 14:29:04

far_away
Hero member

fetelor, am avut niste zile extrem de ciudate....am fost foarte trista,agitata si stresata.... din z 13 pana in z 23 am fost de 4 ori la medic sad .... foliculii nu s-au dezvoltat asa cum ar trebui supa in z 13, aveam 2 foliculi de 7 si 9mm aproximativ, apoi in z 17 mai era doar 1 fol, avea 11.5mm...peste inca 3 zile (z20) avea 14 mm si in cele din urma , luni (z 23) a avut 19.5 ......medicul meu era destul de ingrijorat ca nu crestea foliculul meu asa cum trebuie....si nu prea ii place ideea de un ciclu atat de lung
de asta am ezitat sa intru sad
am fost f stresata supa

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1782 2011-08-16 14:38:44

mayya06
Insomniac member

off far kram kram
poate totusi e outul norocos goodluck

#1783 2011-08-16 14:43:54

Onutza23
Insomniac member

mayya atunci cumpara-ti un catel wink
medicalul se plateste? pe mine ma ingrozeste gandul cat de putini bani voi lua dupa ce nasc... si legat de job, pai daca nici ai mei n-or sa ma inteleaga, atunci cine? macar in privinta asta e ok, mai pot profita putin, chiar daca mai e un asociat caruia poate nu-i va conceni. dar asta e, nu pot cu burta mare sa lucrez non stop, si doctora s-a cam strambat cand i-am zis ca din 2 zile de munca, una are 16 ore

far nu-ti mai fa atatea griji pt ca nu ai intrat, nu s-a suparat nimeni. uite cate ai si tu pe cap. sper sa fie outul norocos luna asta, sa termini cu temperaturile si vizitele dese la doctor  goodluck

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-08-16 14:48:46)

#1784 2011-08-16 14:57:44

mayya06
Insomniac member

onutza se plateste cu 85 la suta medicalul , parca asa era.eu as pleca de aici si maine la cat de aiurea sunt sefii dar stau numai pt maternitate ca am un salar bunicel , ca daca nu ..plecam de mult ..
la tine e fain in cazul asta, nu stiam ca ai tai au pensiunea
cat despre catel..al meu nu prea vrea sa tinem catel in apartament dar eu tare imi doresc

#1785 2011-08-16 15:07:07

far_away
Hero member

onu, temperatura nu am mai luat-o luna asta neutral dar dupa parerea medicului in max 2 zile fac out
deja am egg abundent

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1786 2011-08-16 15:12:49

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

gata med

maya puss multumesc.imi pare rau ca esti trista.tu stii si ziua exacta? supa nimeni altcineva nu ne poate intelege.decat noi intre noi si cele care trec prin aceeasi durere.sper sa apara si puiul tau in curand kram cum zicea adrian paunescu-imi place mai mult cand esti trista,/tristetea de fapt e a ta.

faruc,multumesc puss sa fie bine luna asta goodluck si,da,sunt cam batrana supa

dea,eu te pupai de dimineata.cred ca nu vazusi smile

ma doare capu.sunt ametita.nu ma simt bine.sunt prea obosita.ma duc sa ma spal pe cap

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.