homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

..-2

#20 2011-08-01 10:35:44

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: ..

crisanta a scris:

buna... am si eu o problema... am 20 de ani, am fost 7 zile la mare, iar acolo bineinteles am cunoscut un tip de 28 si am facut sex fara prezervativ de 5 ori... acuma sunt acasa si ma ingrijoreaza faptul ca mi-au aparut pe limba bubitze roz si crapaturi pe limba,si ma ustura.. iar de 2  zile ma doare cand urinez extrem de tare. farmacista a zis ca m-am racit la vezica si mia dat scobutil si tot nu mi-a trecut. am avut tot timpu dureri dupa sex, dar ultima data am sangerat ,si de atunci ma doare rau atat vaginu cat si cand urinez... mi-e foarte frica sa nu fie un BTS, si nu doar o simpla raceala la vezica.. va rog dati-mi un raspuns. Multumesc... precizez ca acesta a fost al doilea partener, dar el din cate am inteles are mai multe partenere sexuale.

of....

mergi la medic, probabil ca ai si o cistita, dar si o bts. cand zic medic ma refer initial la ginecolog, sa iti faca analizele locale si eventual vdrl pentru sifilis.

la 3 luni de la ultimul contact mergi la medic din nou, eventual infectionist sau cel de familie, fa testul hiv, hepatita b si c vdrl.

sper ca iei pastile si deci te-ai protejat impotriva unei sarcini, nu?

imi pare rau sa iti spun, dar riscul tau de a fi contractat o boala de severitate medie sau crescuta este maricel..te rog mergi la medic, lasa farmacistele si forumul.

mult succes si sanatate. si ai grija de tine, nimeni altcineva nu o sa aiba.

#21 2011-08-01 11:56:56

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

moksha a scris:

si ai grija de tine, nimeni altcineva nu o sa aiba.

Asta imi place  applause  De fapt tot stilul tau, in general, mi se pare foarte taaareee!  tummenupp

Scuzati  offtopic  -ul.

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2011-08-01 11:57:25)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#22 2011-08-01 13:07:10

crisanta
New member
Inregistrat: 2011-08-01

multumesc mult pt raspunsuri. banuiesc si eu ca am contactat ceva ...dar sper sa fie ceva minor,o infectie..nu sifilis si asa sad... o sa ma duc la ginecolog saptamana asta,dar intai trebuie sa strang bani ca nu e pe gratis..ca doar nu o sa-mi dea mama tongue ...in orice caz multumesc mult!

#23 2011-08-01 13:11:07

moksha
Hero member

crisanta a scris:

multumesc mult pt raspunsuri. banuiesc si eu ca am contactat ceva ...dar sper sa fie ceva minor,o infectie..nu sifilis si asa sad... o sa ma duc la ginecolog saptamana asta,dar intai trebuie sa strang bani ca nu e pe gratis..ca doar nu o sa-mi dea mama tongue ...in orice caz multumesc mult!

draga mea, in general unde e ceva minor poate sa existe si ceva major...faptul ca ai "luat ceva" de la partenerul tau arata ca el a facut sex neprotejat cu alte persoane. practic facand sex cu el fara sa te protejezi, ai facut sex cu toate partenerele lui si cu toti partenerii lor...si asa riscul tau creste.

mama ta ar trebui sa iti dea bani pentru ginecolog, daca nu ai. si cum ti'am zis, nu e vorba numai de ginecolog. TREBUIE sa iti faci analizele si pentru bolile mai serioase, chiar daca tu speri ca nu fie vorba despre ele. si eu sper si iti tin pumnii, dar analizele tot trebuie sa le faci. fii responsabila acum, daca nu ai fost inainte, eu asa zic.

si nu uita de sarcina, apropo, ca nu ai mentionat ca te'ai fi protejat altfel...

of of of.

#24 2011-08-01 13:14:34

crisanta
New member

am luat postinorul dupa 48 de ore..chiar daca el a zis ca nu trebuia sal iau......iar sexul am facut de 7 ori , prima data si ultima data cu prezervativul, ultima data luasem postinorul si am insistat sa o facem cu prezervativul..

Ultima oara a fost editat de crisanta (2011-08-01 13:31:24)

Publicitate

loading...

#25 2011-08-01 13:22:28

moksha
Hero member

crisanta a scris:

am luat postinorul dupa 48 de ore..chiar daca el a zis ca nu trebuia sal iau...nu vorbesc cu mama de sex...

si daca el iti spunea sa te arunci in cap tu o faceai? esti o femeie deja la varsta ta, mai ales ca faci sex. comporta-te ca atare...fa-ti niste reguli si respecta niste principii care sa te urmeze in orice situatie. iata un exemplu: nu face sex neprotejat cu oameni despre care nu ai dovada clara (nu vorbita, nu promisa, clara, negru pe alb) a starii lor de sanatate. nu face sex neprotejat din principiu cu oameni pe care abia ii cunosti. nu e cazul sa ai incredere in protectia pe care ti-o ofera oricine altcineva in afara de tine.

bine macar ca ai luat postinor. sper ca l-ai luat corect, ca nu imi dau seama 48 de ore de la ce...daca ati avut toate contactele intr-o perioada foarte scurta de timp..sper sa il fi luat in asa fel incat sa le acopere pe toate.

imi pare foarte rau ca nu vorbesti cu mama ta despre sex, ar trebui..ar fi trebuit de fapt sa vorbesti cu oricine inainte sa te apuci sa faci prostioare care te pot afecta.

te rog eu frumos informeaza-te, ai grija de tine si maturizeaza-te macar un pic. si mai frumos te rog sa iti faci analizele, toate.

succes.

#26 2011-08-01 13:27:09

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

crisanta a scris:

am luat postinorul dupa 48 de ore..chiar daca el a zis ca nu trebuia sal iau...nu vorbesc cu mama de sex...

nici barbatii implicati intr-o relatie serioasa nu prea fac afirmatii de astea si isi permite unu care abia te-a cunoscut sad Cum au zis si fetele, du-te la medic pentru ca nu poti merge pe principiul "poate n-am nimic" iar pe viitor foloseste prezervativul cu partenerii noi, ba chiar si cu cei vechi daca nu esti 100% sigura ca sunt sanatosi

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#27 2011-08-01 20:43:04

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

a existat si sex oral sau nu am inteles eu bine...posibil sa ai o candidoza bucala dupa descrierea ta..nu mai sta nu e de gluma mergi la medic. Bafta

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#28 2011-08-03 00:31:21

crisanta
New member

Buna. Am fost la medicul ginecolog dar nu a putut sa ma consulte doarece mi-a venit ''ciclul'' dupa 5 zile dupa ce am luat postinorul. Din cate i-am povestit dansului ii este frica sa nu fie o rana pe colon deoarece i-am explicat ca la ultimul contact sexual ,am sangerat o ora si am avut dureri mari..si nu de la postinor

#29 2011-08-03 00:45:57

moksha
Hero member

crisanta a scris:

Buna. Am fost la medicul ginecolog dar nu a putut sa ma consulte doarece mi-a venit ''ciclul'' dupa 5 zile dupa ce am luat postinorul. Din cate i-am povestit dansului ii este frica sa nu fie o rana pe colon deoarece i-am explicat ca la ultimul contact sexual ,am sangerat o ora si am avut dureri mari..si nu de la postinor

1. sper si cred ca ai vrut sa zici rana pe col.
2. rana pe col ar fi fix ultima ta problema, sper ca i-ai mentionat de contactele neprotejate si simptomele de la nivelul gurii.
3. rana pe col (cine mai citeste raspunsurile mele stie ca eu cred ca e un mit al medicinii romanesti, dar nu asta conteaza smile ) nu poate explica simptomele tale si nici nu cred ca poti sangera in asa masura. parerea mea e ca e de la postinor.
4. ai sangerat in timpul contactului si ati continuat? bad bad bad pentru btsuri. foarte foarte bad, sa nu mai faci asta, te rog grumos.

sanatate.

ps. cu domnul in cauza mai tii legatura? el are simptome? analizele la zi?

#30 2011-08-03 00:50:42

crisanta
New member

* col da... Am sangerat dupa ultimul act sexual,cand am mers la baie ... dar ma intreb daca pot sangera si acum ,si atunci de la postinor..mi se pare umpic imposibil... nu vreau eu sa tin legatura  cu ''domnul'' ..cred ca ''ma ajutat destul''...tongue mai bine asa...ma descurc eu singura... De infectii si btsuri nu stie ,ca nu a putut sa ma controleze fiind ''pe rosu'' smile ..Ai putea sa imi explici te rog de ce crezi ca rana pe col e un mit?

#31 2011-08-03 01:13:55

moksha
Hero member

crisanta a scris:

* col da... Am sangerat dupa ultimul act sexual,cand am mers la baie ... dar ma intreb daca pot sangera si acum ,si atunci de la postinor..mi se pare umpic imposibil... nu vreau eu sa tin legatura  cu ''domnul'' ..cred ca ''ma ajutat destul''...tongue mai bine asa...ma descurc eu singura... De infectii si btsuri nu stie ,ca nu a putut sa ma controleze fiind ''pe rosu'' smile ..Ai putea sa imi explici te rog de ce crezi ca rana pe col e un mit?

pentru ca e un termen prea general, pentru ca nu se foloseste ca si concept in alte tari cu medicina mai civilizata ca a noastra, ca de exemplu asta in care sunt eu acum. pentru ca tratamentul nu e in general personalizat...etc.cel mult pot considera ca exista o repercursiune a unui proces patologic la nivelul colului. sau ca exista o displazie. sau o inflamatie. rana pe col pur si simplu nu imi suna corect si e un termen care nu identifica problema...problema fiind o cervicita cronica.

problema o am cu termenul si cu implicatiile pe care le are el prin el insusi.

in alta ordine de idei, cum sa sangerezi atunci de la postinor? ai mai avut contacte neprotejate DUPA ce ai luat postinorul?

si sa stii ca eu cred ca ar trebui sa iei legatura cu domnul..in primul rand nu te-a obligat sa faci nimic din ce nu ai vrut sa faci, deci nu e cazul sa ii porti pica, pentru ca tu ai toata responsabilitatea in ceea ce te priveste pe tine. in al doilea rand ai putea sta mai linistita daca stii cum sta el cu infectiile. plus ca pana una alta nu ai dovada infectiei tale..si deodata ce ai avut contacte neprotejate cu el in numar de 5, cu siguranta ai avut incredere in el...deci e intelept sa mentii legatura.

revin si te intreb...postinorul ala cand l-ai luat?

sangerarea dupa contact...da, ar putea fi o cervicita. imi scapa sau poate nu ai zis, tu ai mai avut contacte neprotejate inainte? cand ai fost ultima oara la ginecolog? sa nu excludem faptul ca poate aveai o problema de care nu stiai si contactele sexuale mai bruste smile poate au scos-o la suprafata.

hai, ca scriu compuneri. important cu postinorul, gandeste-te bine.

#32 2011-08-03 01:25:15

crisanta
New member

Am luat postinorul dupa 48 de ore de la primul contact sexual, si ultimul a fost dupa ce am luat si a 2-a pastila din postinor ,cu prezervativul , si dupa 10 minute dupa sex am fost la baie si am vazut ca sangerez...iar acuma dupa 5 zile dupa ce am luat postinorul sangerez ca un ciclu...Banuiesc ca ginecologul s-a referit la cervicita... nustiu cat de buni sunt ginecologii la mine in oras..dar am zis sa vad cat de repede se poate daca am ceva Bts...sa nu astept pana ma duc la facultate in cluj la ginecolog.. Am mai fost la ginecolog o singura data acu 8 luni si mi-a iesit ca am levuri pozitive, dar bineinteles ca nu mi-au trecut. Am si ovare polichistice... si probleme cu coagularea sangelui ....In alta ordine de idei zicea ginecologul ca poate s-a rupt ceva chist la ovare...

#33 2011-08-03 01:36:34

moksha
Hero member

crisanta a scris:

Am luat postinorul dupa 48 de ore de la primul contact sexual, si ultimul a fost dupa ce am luat si a 2-a pastila din postinor ,cu prezervativul , si dupa 10 minute dupa sex am fost la baie si am vazut ca sangerez...iar acuma dupa 5 zile dupa ce am luat postinorul sangerez ca un ciclu...Banuiesc ca ginecologul s-a referit la cervicita... nustiu cat de buni sunt ginecologii la mine in oras..dar am zis sa vad cat de repede se poate daca am ceva Bts...sa nu astept pana ma duc la facultate in cluj la ginecolog.. Am mai fost la ginecolog o singura data acu 8 luni si mi-a iesit ca am levuri pozitive, dar bineinteles ca nu mi-au trecut. Am si ovare polichistice... si probleme cu coagularea sangelui ....In alta ordine de idei zicea ginecologul ca poate s-a rupt ceva chist la ovare...

sa nu exageram cu chistul, nu e chiar asa... eu cred ca nu ai spus toata povestea medicului, ca sa poata sa isi faca o imagine corecta. oricum investigatiile tot alea sunt si o sa afle exact care e problema. eu cred ca sangerezi de la postinor acum, de ce sa ne gandim la ce e cel mai putin probabil cand avem deja un motiv? ramane de vazut.

m-ai zapacit cu contactele protejate si neprotejate smile totul e ok cu postinorul daca nu ai mai avut contacte sexuale neprotejate dupa ce ai luat prima pastila pana in zilele noastre smile

sangerarea de acum nu poate fi ciclul obisnuit? nu stiu daca ai mentionat, imi e prea somn sa citesc in urma, scuze.

succes si sanatate. si nu uita de analizele de sange peste 3 luni, te rog.!!

#34 2011-08-03 01:40:37

crisanta
New member

lol eu stiu ca de la postinor sangerez acum, dar nu stiu de ce am sangerut atunci dupa ultimul... din 7 dati in care am facut sex, prima si ultima data a fost cu prezervativul...atata am putut sal conving... ca e un inconstient d 28 de ani... Eu am povestit cu ginecologul tot, trebuie sa ma consulte fizic asta e ideea:P

Sugestiva poza loltongue

#35 2011-08-03 01:47:55

moksha
Hero member

crisanta a scris:

lol eu stiu ca de la postinor sangerez acum, dar nu stiu de ce am sangerut atunci dupa ultimul... din 7 dati in care am facut sex, prima si ultima data a fost cu prezervativul...atata am putut sal conving... ca e un inconstient d 28 de ani... Eu am povestit cu ginecologul tot, trebuie sa ma consulte fizic asta e ideea:P

Sugestiva poza loltongue

ma indoiesc, sincer si fara sa fie personal, ca i-ai povestit tot tot. sa te consulte e putin important, e important sa iti faca analizele. si putea sa se uite pe ce ziceai ca ai la nivelul gurii, sa isi dea cu parerea.

in fine, permite-mi sa ma repet: ai facut deci sex intre cele doua pastile? neprotejat? pentru ca daca da, repet, exista risc de sarcina.

tu esti mai inconstienta ca el...numai pentru faptul ca stiai ca ai candida si posibil inca mai ai si trebuia sa zici nu. deci repet, nu mai da vina pe el, caci tu si doar tu esti responsabila pentru corpul tau.

#36 2011-08-03 01:53:55

crisanta
New member

S-a uitat la nivelul gurii..si a zis ca nu vede mare lucru.. dar ar putea sa fie candidoza bucala ... nu am facut sex neprotejat in timp ce am luat pastila...nu dau vina pe el..ci spun doar ca trebuia sa fie de acord cu prezervativul ..sa stie asta din instinct.. nu sa trag de el.. daca stie ce trebuie sa zica sa cucereasca tipe,stie cum sa faca sex bine de tot, ar trebui sa stie si sa o faca responsabil..si bineinteles, ca e vina mea ca doar e corpul meu..si eu sufar acuma

Ms de raspunsuri..noapte buna!

Ultima oara a fost editat de crisanta (2011-08-03 01:55:07)

#37 2011-08-03 10:15:36

moksha
Hero member

crisanta a scris:

S-a uitat la nivelul gurii..si a zis ca nu vede mare lucru.. dar ar putea sa fie candidoza bucala ... nu am facut sex neprotejat in timp ce am luat pastila...nu dau vina pe el..ci spun doar ca trebuia sa fie de acord cu prezervativul ..sa stie asta din instinct.. nu sa trag de el.. daca stie ce trebuie sa zica sa cucereasca tipe,stie cum sa faca sex bine de tot, ar trebui sa stie si sa o faca responsabil..si bineinteles, ca e vina mea ca doar e corpul meu..si eu sufar acuma

Ms de raspunsuri..noapte buna!

el nu trebuia sa fie de acord cu nimic, asta trebuie sa intelegi si sa tii minte. nu poti sa il judeci pe el. tu nu trebuia sa faci nimic fara prezervativ. punct. bine macar ca a meritat inteleg, ca doar stie sa faca sex bine de tot, dupa cum zici.

eu am ajuns sa cred dupa atatea mesaje ca e vorba de candida ta veche, netratata, ajutata de 7 contacte sexuale si bomba hormonala. asa ca probabil il condamnam pe domn degeaba pentru asta. restul bolilor va trebui sa le cauti peste un timp.

sanatate si succes.

#38 2011-09-02 22:43:26

crisanta
New member

buna..revin cu un mesaj... au iesit analizele... in cele de secretie vaginala a aparut ca am trichomonas..si am inceput sa iau medicamente...cam tarziu..acum dupa o luna.Iar la papanicolau a iesit ca frotiu inflamator...nu inteleg cum au iesit ok analizele cand durerea tot persita....
Nu am facut inca ecografie,desi ma dor ovarele.. imi este frica sa nu mi se marit chisturile ... este absolut necesar sa fac o ecografie la ele?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.